Lediga jobb som Utbildningsledare i Habo

Se lediga jobb som Utbildningsledare i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Samordnare av elevhälsoarbetet på Hagabodaskolan

Ansök    Mar 28    Habo kommun    Utbildningsledare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, till närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Hagabodaskolan är kommunens enda högstadieskola och ligger centralt belägen i kommunen. På skolan går det drygt 560 elever. I Habo kommun har alla elever en egen dator (åk 7-9) och vi använder oss av både digitala och fysiska läromedel i undervisnin... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, till närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Hagabodaskolan är kommunens enda högstadieskola och ligger centralt belägen i kommunen. På skolan går det drygt 560 elever.
I Habo kommun har alla elever en egen dator (åk 7-9) och vi använder oss av både digitala och fysiska läromedel i undervisningen.
Skolan totalrenoverades för några år sedan och är en moderniserad skola.
Vi håller hög kvalitet på undervisning och bemötande.
Trivseln bland elever och personal är hög och vi har mycket stor andel behörig personal.


ARBETSUPPGIFTER
Som samordnare av elevhälsan leder du, tillsammans med skolledning och övriga i elevhälsan, skolans elevhälsoarbete. Du har dock inget personalansvar. Du samverkar i hög grad med elever, vårdnadshavare, kollegor och externa parter. Vår skola har prioriterade områden kring bland annat närvaro och trygghet. I detta arbete är du en nyckelperson, både i förebyggande och åtgärdande arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har pedagogisk examen och gärna erfarenhet inom högstadiet. Du har erfarenhet av ledningsansvar, såsom skolledning, specialpedagog eller annan ledningsfunktion. Du har en organisatorisk förmåga och stor erfarenhet av täta kontakter med skolans samtliga samverkansparter. Du är lugn, trygg, erfaren och har en positiv elev- och människosyn. Du är tydlig i kommunikation i olika sammanhang du ingår i.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Rekrytering sker under ansökningstidens gång. Tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Visa mindre