Lediga jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Habo

Se lediga jobb som Behandlingsassistent/Socialpedagog i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Socialpedagog/Socionom

Nu söker vi dig som vill arbeta dagtid på vårt skyddade boende. Tjänsten består i att ha samtal med våra boende kring våldsförståelse/Normaliseringsprocess och uppbrottsprocess, du kommer att göra riskbedömningar och hjälpa till att stödja de boende med ansökningar av olika slag. Du kommer att ha ett nära samarbete med placerande socialtjänster och dokumentera enligt våra rutiner. Då vi arbetar mycket med barnen som kommer till vår verksamhet ser vi att ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta dagtid på vårt skyddade boende.
Tjänsten består i att ha samtal med våra boende kring våldsförståelse/Normaliseringsprocess och uppbrottsprocess, du kommer att göra riskbedömningar och hjälpa till att stödja de boende med ansökningar av olika slag.
Du kommer att ha ett nära samarbete med placerande socialtjänster och dokumentera enligt våra rutiner.
Då vi arbetar mycket med barnen som kommer till vår verksamhet ser vi att det är meriterande att du har kunskaper i barnsamtal och har kunskaper i kris och trauma.
I dagsläget arbetar vi med barnsamtal enligt Trappanmodellen.
Vår verksamhet kräver att du har stor empatisk förmåga, är flexibel och har förmågan att hantera stressiga situationer. Visa mindre

Stödassistent till Kråkans barn/ungdomskorttids och fritids

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Kråkans barn/ungdomskorttids och fritids riktar sig till barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar som är beviljade korttidsvistelse/korttidstillsyn enligt LSS. Verksamheten växer och vi ska nu rekrytera en ny medarbetare! ARBETSUPPGIFTER Arbet... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Kråkans barn/ungdomskorttids och fritids riktar sig till barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar som är beviljade korttidsvistelse/korttidstillsyn enligt LSS. Verksamheten växer och vi ska nu rekrytera en ny medarbetare!


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar både pedagogiskt och praktiskt stöd till barnen och ungdomarna kring fritidsaktiviteter, måltider och personlig hygien. Även läkemedelshantering utifrån egenvård ingår. Insatser för barnen ges utifrån en genomförandeplan där dokumentation och uppföljning ingår. Arbetsuppgifterna innefattar även allt i hemmet förekommande arbetsuppgifter såsom matlagning, städ och tvätt.


KVALIFIKATIONER
Du ska med fördel ha kunskaper om olika funktionsnedsättningar. Det är meriterande om du har jobbat utifrån lågaffektivt bemötande och med bildstöd.

Du ska vara flexibel, lugn och ansvarstagande, ha barnens behov i fokus och ha ett stort intresse och engagemang för arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som har utbildning inom barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot funktionshinder, eller är socialpedagog, fritidsledare eller undersköterska med utbildning/inriktning mot funktionshinder eller har annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.

Arbetsplatsen tillämpar årsarbetstid. Arbetstiden förläggs dag/kväll/natt och helg.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre