Lediga jobb som Tandsköterska i Habo

Se lediga jobb som Tandsköterska i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Sommarjobb, tandsköterskestuderande

Folktandvården Region Jönköpings län Studerar du till tandsköterska och är nyfiken på Folktandvården i Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss! Vi vill se dig utvecklas och ta stora kliniska framsteg på vägen till tandsköterska. Hos oss tar du både rygg och samlar beröm – det är en sommar full av möjligheter. Vi söker Vi söker dig som studerar till tandsköterska. Det är meriterande om du har anknytning till Jönköpings län... Visa mer
Folktandvården Region Jönköpings län

Studerar du till tandsköterska och är nyfiken på Folktandvården i Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss!

Vi vill se dig utvecklas och ta stora kliniska framsteg på vägen till tandsköterska. Hos oss tar du både rygg och samlar beröm – det är en sommar full av möjligheter.

Vi söker
Vi söker dig som studerar till tandsköterska. Det är meriterande om du har anknytning till Jönköpings län eller om du tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett sommarjobb där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom tandvård och samtidigt få god handledning av erfaren personal. Tidsperioden är enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta som tandsköterska där du får fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

Detta värderar vi högt
I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Är du nyfiken på att veta mer om vad ett sommarjobb hos oss innebär? Gå gärna in på vår sida Sommarjobb inom Folktandvården (https://rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/Lediga-jobb-inom-Folktandvarden/Sommarjobb-inom-Folktandvarden/) och läs mer!

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb är du välkommen att kontakta HR-partner Ellen Jacobs på [email protected].

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2022. Välkommen med din ansökan! Vår målsättning är att alla sökanden ska få besked om sommarjobb under mars månad.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Handledning, mötet med patient och att ta kliniska framsteg. Möt Erik, som pluggar till tandsköterska, och hör honom berätta om sin sommar vid Badhuset Folktandvård. Vad betyder ett sommarjobb för dig?

Vi är nära 700 medarbetare på 37 kliniker spridda över hela Jönköpings län. Vår verksamhet kännetecknas av styrkan i det nära samarbetet mellan allmäntandvård och specialisttandvårdens samtliga specialiteter.

Vi ser mångfald som en styrka och något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. Tillsammans är vi en stor kraft.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram. Visa mindre

Är du den tandsköterska vi söker?

Ansök    Mar 12    Tandvården Habo AB    Tandsköterska
Tandvården Habo AB är en privat tandvårdsklinik som erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Vi är 23 medarbetare som tillsammans äger och driver verksamheten. Kliniken har ett nära samarbete med specialister inom tandreglering, protetik och käkkirurgi. Vi samarbetar även med ett modernt tandtekniskt laboratorium som ligger i vår närhet. Detta innebär att vi på plats kan erbjuda det mesta inom tandvård för alla åldersgrupper. Kliniken ligger i Habo som ä... Visa mer
Tandvården Habo AB är en privat tandvårdsklinik som erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Vi är 23 medarbetare som tillsammans äger och driver verksamheten. Kliniken har ett nära samarbete med specialister inom tandreglering, protetik och käkkirurgi. Vi samarbetar även med ett modernt tandtekniskt laboratorium som ligger i vår närhet. Detta innebär att vi på plats kan erbjuda det mesta inom tandvård för alla åldersgrupper. Kliniken ligger i Habo som är en växande kranskommun till Jönköping vilket medför att vår patientstock stadigt ökar.
Det faktum att vi driver en privat klinik tillsammans gör att det ställs lite högre krav på vårt engagemang som medarbetare men det genererar även många fördelar eftersom vi kan styra mycket över vår verksamhet själva. Vi är ett glatt och prestigelöst gäng som trivs tillsammans och gärna hjälper varandra.
En av våra tandläkare kommer tillbaka efter sin barnledighet efter sommaren. Därför behöver vi nu anställa ytterligare en tandsköterska. Kanske är det du?


Vi erbjuder dig
en modernt utrustad klinik vars miljö är uppskattad av både patienter och medarbetare
ett flexibelt arbetssätt där varje medarbetares kompetens tas tillvara
korta beslutsvägar
engagerade medarbetare som tillsammans skapar ett gott arbetsklimat
möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet
möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
förmåner såsom sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
delägarskap i företagetVi tror att du
brinner för ditt yrke och har några års erfarenhet
är van att assistera vid olika typer av behandlingar men har även erfarenhet av sterilarbete och reception
har lätt för att kommunicera med människor i olika åldrar
har lätt för att samarbeta och är öppen för förändringar
är serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande
inte drar dig för att hugga i när olika behov uppstår
vill vara med och bidra till ett gott arbetsklimatMeriterande är om du har:
arbetat i journalprogrammet Opus
erfarenhet av administrativt arbete och kunskaper i office-paketetVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Nyfiken?
Har du frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Heléne Wetterqvist på 036-474 60 eller 0735-77 32 90.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan i form av CV med personligt brev senast den 11/4-2021.
Ansökan skickas till:
[email protected]


Tillträde
1/9-2021


Varaktighet
Tillsvidare Visa mindre

Tandsköterska

Avdelningen för Endodonti/Oral Protetik/Parodontologi Nu utökar vi verksamheten på avdelningen för endodonti, oral protetik och parodontologi och söker en ny tandsköterska till vårt team! På vår avdelning får du möjlighet att utvecklas och bidra tillsammans med erfarna kollegor. Vi kan erbjuda dig en varierande och händelserik arbetsvardag samt en klinik som befinner sig i framkant när det gäller specialisttandvård, forskning och utbildning. Vi finns i ... Visa mer
Avdelningen för Endodonti/Oral Protetik/Parodontologi

Nu utökar vi verksamheten på avdelningen för endodonti, oral protetik och parodontologi och söker en ny tandsköterska till vårt team!
På vår avdelning får du möjlighet att utvecklas och bidra tillsammans med erfarna kollegor. Vi kan erbjuda dig en varierande och händelserik arbetsvardag samt en klinik som befinner sig i framkant när det gäller specialisttandvård, forskning och utbildning. Vi finns i fräscha lokaler med hög standard på utrustning och IT, högt upp i Rosenlunds vårdcentrum.
Här kan du läsa mer om arbetet på avdelningen för endodonti (https://www.rjl.se/odontologiska-institutionen/specialisttandvard/endodonti/), oral protetik (https://www.rjl.se/odontologiska-institutionen/specialisttandvard/Oral-protetik/), parodontologi (https://www.rjl.se/odontologiska-institutionen/specialisttandvard/parodontologi/).


Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Kanske ska du precis utexamineras och vill jobba på en större enhet som inrymmer både erfarenhet och nytänkande?

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av yrket och av journalsystemet T4, men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss inom Folktandvården, Region Jönköpings län, finns introduktionsprogram för alla yrkeskategorier. Som ny medarbetare på vår avdelning får du en individanpassad introduktion med god handledning.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag till våra medarbetare. För dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag.

Alla vi som arbetar inom Region Jönköpings län har tillgång till ett stort antal förmåner. Läs gärna mer om förmånerna här:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska hos oss arbetar du med patienter som remitterats för specialisttandvård från tandläkare, läkare och andra vårdinrättningar. Du assisterar tandläkare vid kliniskt arbete inklusive operationer. I tjänsten ingår även klinikadministration samt arbete i reception och steril.

För att du ska trivas hos oss
Du är flexibel, tar gärna egna initiativ och har förmåga att arbeta strukturerat och självständigt.
I din roll som tandsköterska har du lätt för att samarbeta med andra och du bidrar till väl fungerande relationer. Du kommer gärna med nya idéer för att medverka till klinikens utveckling. I mötet med patienter är du uppmärksam och har känsla för god service.

Detta värderar vi högt
Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Då tycker vi att du ska läsa mer på Jobba hos Folktandvården (http://rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/).

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Eva Johansson på telefonnummer 070-345 64 25 alternativt e-post [email protected].

Sista ansökningsdag är den 23 juni 2022. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Tandsköterska till hygienansvarigt tandvårdsteam

Folktandvården Region Jönköpings län Folktandvården, Region Jönköpings läns verksamhetsidé är ”god munhälsa hela livet, i hela länet”. Hos oss får du ett meningsfullt uppdrag i en spännande organisation där du får möjlighet att påverka och göra skillnad för människors hälsa. Tillsammans bygger vi framtidens Folktandvård för att möta invånarnas behov och förväntan om en modern, tillgänglig och jämlik tandvård som bidrar till visionen om ett bra liv i en ... Visa mer
Folktandvården Region Jönköpings län

Folktandvården, Region Jönköpings läns verksamhetsidé är ”god munhälsa hela livet, i hela länet”. Hos oss får du ett meningsfullt uppdrag i en spännande organisation där du får möjlighet att påverka och göra skillnad för människors hälsa. Tillsammans bygger vi framtidens Folktandvård för att möta invånarnas behov och förväntan om en modern, tillgänglig och jämlik tandvård som bidrar till visionen om ett bra liv i en attraktiv region.

Folktandvårdens verksamhet besitter hög kompetens i hygienfrågor och bedriver idag ett välfungerande arbete inom området. Nu inrättas ett hygienansvarigt tandvårdsteam vars uppgift blir att utveckla och fortsätta driva arbetet gällande tandvårdsspecifika hygienfrågor. Arbetet är viktigt för att säkra en trygg miljö för våra medarbetare och patienter. Som en del av teamet är du den självklara länken mellan Folktandvårdens verksamhet och Region Jönköpings läns enhet för smittskydd och vårdhygien.

Till teamet söker vi en allmäntandläkare och en tandhygienist eller tandsköterska. Är du intresserad av hygienfrågor och att hålla dig uppdaterad inom relevant forskning och nya rön inom området? Vill du vara med och utveckla nya arbetssätt där du blir Folktandvårdens främsta expertis inom fältet? Då är du välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser att du har tidigare erfarenhet från tandvården med en god verksamhetskännedom. För att vara aktuell för tjänsten krävs god IT-kunskap och vi ser gärna att du har kännedom och erfarenhet av att söka relevant information digitalt och vana av att publicera information på webbsidor och intranät. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Då resor förekommer i tjänsten är körkort B ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är delad mellan arbete i det hygienansvariga teamet om 50% och tjänstgöring som tandsköterska under resterande del av tiden. Om du idag inte är anställd hos oss så baseras val av klinik för din grundanställning på ditt önskemål och verksamhetens behov. En del av arbetet kommer utföras i Jönköping där du är stationerad på Folktandvårdens ledningsstab men teamet kommer att arbeta över hela länet.

För oss är det viktigt att du mår bra och därför erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag. För dig som flyttar till vårt län erbjuder vi också flyttbidrag.

Det här får du arbeta med
Som del i det hygienansvariga tandvårdsteamet ansvarar du för att leda och organisera Folktandvårdens hygienarbete. I din roll kommer du att arbeta strategiskt och utvecklingsinriktat med hygienfrågor. Du har ett nära samarbete med både interna och externa samarbetspartners och ansvarar för Folktandvårdens information och kommunikation gällande hygienfrågor. Teamet kommer att vara den naturliga samarbetspartnern gentemot Folktandvårdens verksamhet, Region Jönköpings län enhet för smittskydd och vårdhygien samt Folktandvårdens enhet för dentalservice, utrustningar och lokaler.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

• Svara på löpande hygienfrågor från verksamheten och guida medarbetare
• Vara en samordnande expertis vid särskilda händelser som exempelvis Covid-19
• Delaktighet i byggfrågor vid ombyggnad och tillbyggnad
• Ansvara för styrande dokument gällande hygienfrågor inom Folktandvården
• Vara delaktig i upphandlingar av utrustning och förbrukning
• Ansvara för hygienobservatörsträffar

Övrig tid arbetar du som tandsköterska på en av våra kliniker i länet med samtliga förkommande arbetsuppgifter inom en tandsköterskas kompetensområde.

För att du ska trivas hos oss
Vi tror att du är trygg och stabil i dig själv och i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut samt göra prioriteringar utifrån verksamhetens behov. Du har inga problem med att leda dig själv och tar ansvar för ditt uppdrag. För att nå uppsatta mål planerar, organiserar och prioriterar du ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt. När dagen får ändrade förutsättningar ställer du med lätthet om och ser snarare möjligheterna i förändringar.

Som en del i det hygienansvariga teamet kommer du att ha många kontaktytor och höga krav kommer att ställas på samarbete både inom teamet och med olika berörda parter. Gott samarbete är något som du värdesätter och i mötet med andra är du uppmärksam och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa. Du anpassar din kommunikation efter person och situation samt har förmåga att förmedla ditt budskap på ett lättförståeligt och pedagogiskt sätt oavsett om du talar inför små eller stora grupper.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om våra värderingar, mål och visioner? Läs mer om oss på Jobba hos Folktandvården. (https://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/)

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tandvårdsdirektör Agnetha Bartoll, 0706-32 53 32.

Sista ansökningsdag är den 21 februari 2021. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en del av Region Jönköpings län. Vårt viktiga folkhälsouppdrag handlar om att bidra till en god munhälsa, hela livet i hela länet. I verksamheten finns 26 allmäntandvårdskliniker utspridda i länet samt specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen, med nio olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv verka för ett bra liv i en attraktiv region.

Vi ser mångfald som en styrka och något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet. Tillsammans är vi en stor kraft.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram. Visa mindre

Vill du bli en del av vårt gäng?

Ansök    Okt 19    Tandvården Habo AB    Tandsköterska
Tandvården Habo AB är en privat tandvårdsklinik som erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Vi är 22 medarbetare som tillsammans äger och driver verksamheten. Kliniken har ett nära samarbete med specialister inom tandreglering, protetik och käkkirurgi. Vi samarbetar även med ett modernt tandtekniskt laboratorium som ligger i vår närhet. Detta innebär att vi på plats kan erbjuda det mesta inom tandvård för alla åldersgrupper. Kliniken ligger i Habo som ä... Visa mer
Tandvården Habo AB är en privat tandvårdsklinik som erbjuder tandvård för både barn och vuxna. Vi är 22 medarbetare som tillsammans äger och driver verksamheten. Kliniken har ett nära samarbete med specialister inom tandreglering, protetik och käkkirurgi. Vi samarbetar även med ett modernt tandtekniskt laboratorium som ligger i vår närhet. Detta innebär att vi på plats kan erbjuda det mesta inom tandvård för alla åldersgrupper. Kliniken ligger i Habo som är en växande kranskommun till Jönköping vilket medför att vår patientstock stadigt ökar.


Vi erbjuder dig
en modernt utrustad klinik vars miljö är uppskattad av både patienter och medarbetare
ett flexibelt arbetssätt där varje medarbetares kompetens tas tillvara
korta beslutsvägar
engagerade medarbetare som tillsammans skapar ett gott arbetsklimat
möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet
möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
förmåner såsom sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
delägarskap i företagetVi tror att du
brinner för ditt yrke och har några års erfarenhet
är van att assistera vid olika typer av behandlingar men har även erfarenhet av sterilarbete och reception
har lätt för att kommunicera med människor i olika åldrar
har lätt för att samarbeta och är öppen för förändringar
är serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande
vill vara med och bidra till ett gott arbetsklimatErfarenheter som är meriterande är om du har:
assisterat vid käkkirurgi
arbetat med både barn och vuxenpatienter
arbetat i journalprogrammet OpusVi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Nyfiken?
Har du frågor är du välkommen att kontakta klinikchef Heléne Wetterqvist på 036-474 60 eller 0735-77 32 90.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan i form av CV med personligt brev senast den 13/11-2020.
Ansökan skickas till:
[email protected]


Tillträde
Enligt överenskommelse.


Varaktighet
Tillsvidare Visa mindre

Tandsköterska, Resursteam Folktandvården

Folktandvården Region Jönköpings län Brinner du för jämlik tandvård och möjligheten till en god tandhälsa? Välkommen att söka en tjänst i Folktandvårdens resursteam! I den här rollen gör du skillnad! Resursteamet är en central och nyinrättad funktion vid Folktandvården. Resursteamet består av tandsköterskor, tandläkare och tandhygienister med uppdrag att bemanna de av länets kliniker som har störst bemanningsbehov. För närvarande övervägande i den östr... Visa mer
Folktandvården Region Jönköpings län

Brinner du för jämlik tandvård och möjligheten till en god tandhälsa? Välkommen att söka en tjänst i Folktandvårdens resursteam! I den här rollen gör du skillnad!

Resursteamet är en central och nyinrättad funktion vid Folktandvården. Resursteamet består av tandsköterskor, tandläkare och tandhygienister med uppdrag att bemanna de av länets kliniker som har störst bemanningsbehov. För närvarande övervägande i den östra länsdelen. I de flesta fall rör det sig om klinker som har vakanser i avvaktan på nytillsättningar. Som del i resursteamet kommer du verka inom hela länet. Du reser på arbetstid med utgångspunkt i första hand från Nässjö.

Vi söker
Vi söker sig som är utbildad tandsköterka med flerårig erfarenhet från yrket. Lustgaskompetens och erfarenhet från journalsystemet T4 är meriterande.

Då tjänsten innebär resor mellan de klinker som du bemannar är också körkort ett krav.

För tjänsten krävs att du har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på det svenska språket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig
I denna tjänst erbjuds du en anställning i Folktandvårdens resursteam. Anställningen är en projektanställning på två år, men du kan i grunden uppbära en tillsvidareanställning vid någon av våra kliniker. Under tiden för projektanställningen erbjuds du en lön med särskilt förmånliga villkor. Anställningen erbjuds på heltid men annan tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och för dig som flyttar till vårt län erbjuder vi flyttbidrag. Här kan du läsa mer om regionens övriga förmåner. (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/)

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska i Folktandvårdens resursteam arbetar du med tandvård för barn och vuxna. Dina arbetsuppgifter innebär allt som ryms i tandsköterskans arbete. Du assisterar tandläkare och tandhygienist. Du har egna patienter och utför munhälsokontroller och fissurförseglingar. Även sterilarbete, reception, kallelse, tidsbokning och viss telefonrådgivning ingår.

I rollen samarbetar du med övrig personal som också ingår i resursteamet och med tandsköterskor, tandhygienister, tandläkare och klinikledningar på de kliniker du bemannar.

För att du ska trivas hos oss
Du är en person med stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Du trivs att arbeta i team och genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till en positiv stämning. Att vara tandsköterska i resursteam innebär en omväxlande arbetsmiljö. För att trivas med detta är du en flexibel person som har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du ser möjligheter och drivs av förändringar.

Du känner dig trygg i din yrkesroll och trivs med patientkontakt. I mötet med patienter är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och försäkrar dig alltid om att ditt budskap nått fram. Du är lyhörd, tillmötesgående och gör vad du kan för att våra patienter ska få en god upplevelse av sitt besök hos oss.

Detta värderar vi högt
Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården. (http://rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/)

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kring tjänsten välkommen att kontakta allmäntandvårdens verksamhetschefer, Kent Wendelström 072-221 33 83 eller Michael Trollstad 073-433 17 53.

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2020. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram. Visa mindre

Sommarjobb för tandsköterskestuderande

Folktandvården, Region Jönköpings län Studerar du till tandsköterska och är nyfiken på Folktandvården Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss. Under några veckor visar vi upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet! Vi söker Vi söker dig som studerar till tandsköterska. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett sommarjob... Visa mer
Folktandvården, Region Jönköpings län

Studerar du till tandsköterska och är nyfiken på Folktandvården Region Jönköpings län? Då är du välkommen att söka sommarjobb hos oss. Under några veckor visar vi upp vår verksamhet och du får värdefull erfarenhet!

Vi söker
Vi söker dig som studerar till tandsköterska. Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett sommarjobb där du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom tandvård och samtidigt få god handledning av erfaren personal. Tidsperioden är enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta som tandsköterska där du får fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

Detta värderar vi högt
I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra.

Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/). Här kan du också läsa om Folktandvårdens medarbetare (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/) och bland annat se hur tandläkarstudenten Laith hade det under sitt sommarjobb på Råslätt Folktandvård.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-partner Matilda Sjölin, [email protected]

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under mars månad 2020. Sista ansökningsdag är den 3 februari 2020. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du www.rjl.se/folktandvarden (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram. Visa mindre