Lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Habo

Se lediga jobb som Undersköterska, hemtjänst och äldreboende i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Undersköterska natt

Välkommen till oss i Habo Kommun! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år. På Kär... Visa mer
Välkommen till oss i Habo Kommun!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

På Kärrsgården i Habo finns särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Du kommer till en arbetsplats med kompetenta kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan.

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service av hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån genomförandeplanen som är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.

Vi söker en ny kollega att arbeta natt på särskilt boende och korttid/växelvårdsboende.
Nu har du chansen att bli del av ett team som fokuserar på kvalitetsutveckling, en äldreomsorg med ett helhetsperspektiv som rustar inför framtiden. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vår Silviahemscertifiering samtidigt som vi fortsätter att utveckla vårt kvalitetsarbete genom Senior Alert och BPSD.

ARBETSUPPGIFTER
Vi utgår från vårt grunduppdrag som är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Arbetet präglas av vår värdegrund ENA, engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är önskvärt.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift, samt kan genomföra delegerade uppgifter från hälso- sjukvårdspersonal.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till Korttidsenheten i Habo

Vi söker nu Kollega till vår arbetsgrupp på korttidsenheten Boken i Habo! Boken är en enhet med 13 platser för personer som har beslut för korttid och växelvård. På enheten vistas brukare som ofta är multisjuka, har kognitiv sjukdom och som vårdas i livets slutskede. På korttidsenheten är det ofta högt tempo och du får använda dina kunskaper på ett sätt som utmanar dig. Arbetet på korttidsenheten innebär att ha individen i centrum och att ge en god om... Visa mer
Vi söker nu Kollega till vår arbetsgrupp på korttidsenheten Boken i Habo! Boken är en enhet med 13 platser för personer som har beslut för korttid och växelvård. På enheten vistas brukare som ofta är multisjuka, har kognitiv sjukdom och som vårdas i livets slutskede.
På korttidsenheten är det ofta högt tempo och du får använda dina kunskaper på ett sätt som utmanar dig.

Arbetet på korttidsenheten innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med sjuksköterskor/distriktssköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi samarbetar också med hemteam, vilket innebär att du behöver vara flexibel och tycka det är roligt att utföra insatser för personer om bor i ordinärt boende och som är beviljade en hemteamsperiod.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna på korttidsenheten är varierande och ofta är det en hel del delegerade arbetsuppgifter som USK utför. Vi arbetar aktivt med riskbedömningar i senior alert och åtgärder för att förebygga risk för fall, undernäring, trycksår och ohälsa i munnen.

För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation och rehabiliterande insatser.

Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov. I vårt yrkesutövande lägger vi stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, utmanande och ett roligt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg, korttid och växelvård är meriterande.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Eftersom arbetet på korttidsenheten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver att du som person är självständig och har intresse för att lära nytt. Du behöver kunna ta emot delegerade arbetsuppgifter av legitimerad personal Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Lika så att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.
Att våga prova nya arbetssätt och arbetsmodeller är viktigt när du jobbar på korttidsenheten med syfte att anpassa verksamheten till den enskildes behov.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till hemtjänsten

Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet. Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar. Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo. ARBETSUPPGIFTER - Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL. - Utföra delegerade hälso- och sjukvårdsup... Visa mer
Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet.

Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar.

Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo.


ARBETSUPPGIFTER
- Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL.
- Utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.
- Utföra uppdrag som omsorgskontakt för brukare.


KVALIFIKATIONER
Hemtjänsten i Habo kommun är i ett förändringsarbete som syftar till förstärkt medarbetaransvar samt ökad medarbetarpåverkan. Vill du vara med på vår resa och påverka framtiden som undersköterska inom hemtjänst?

Vi söker dig som ;
Har som målsättning att brukaren ska träffa så få personal som möjligt.
Tillsammans med kollegor ta ansvar för fördela arbetspassen, dag, kväll och helg.
Vill vara delaktig i den dagliga planeringen av arbetet.
Självständigt utför omsorg och hälso-och sjukvårdsuppgifter.

Har körkort för bil.
Kan cykla.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till larmgrupp

Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet. Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar. Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo. ARBETSUPPGIFTER Larmgruppen är en del av hemtjänstverksamheten. Arbetsuppgifterna består av att besvara inkommande larm samt ... Visa mer
Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet.

Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar.

Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo.


ARBETSUPPGIFTER
Larmgruppen är en del av hemtjänstverksamheten. Arbetsuppgifterna består av att besvara inkommande larm samt utföra insatser kopplade till dessa. Du kommer även utföra andra planerade hemtjänstinsatser. I arbetet ingår även att bevaka att funktionen av trygghetslarmet fungerar.

Arbetstiden är varierande, verksamheten är bemannad 07:00-22:00. Du kommer att arbeta både dag, kväll och helg enligt schema.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som trivs med att ha ett varierande arbete och har lätt för att fatta snabba beslut. Du trivs bra med att jobba i en händelsestyrd verksamhet med varierade arbetsuppgifter.

Du är en lugn och trygg person som kan arbeta strukturerat, lugnt och metodiskt i de utmaningar du ställs inför. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande både mot brukare och kollegor och har en god förmåga att anpassa ditt bemötande till olika personer och situationer. Du trivs med att arbeta i team men fungerar även självständigt och tar ett stort eget ansvar. Tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och larmpatrull är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterskor till uppstart av särskilt boende.

Välkommen till oss i Habo Kommun! Vi söker nu undersköterskor som vill vara med och starta upp ett nytt särskilt boende inne på Kärrsgården i Habo. Detta ger dig en unik möjlighet att kunna vara med och forma boendet från start! Vårt nya särskilda boende kommer inte ha någon specifik inriktning gällande målgrupp. Öppnandet av boendet planeras till 1:a april 2024. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service ... Visa mer
Välkommen till oss i Habo Kommun!

Vi söker nu undersköterskor som vill vara med och starta upp ett nytt särskilt boende inne på Kärrsgården i Habo. Detta ger dig en unik möjlighet att kunna vara med och forma boendet från start! Vårt nya särskilda boende kommer inte ha någon specifik inriktning gällande målgrupp. Öppnandet av boendet planeras till 1:a april 2024.

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service av hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.

På Kärrsgården i Habo finns särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Du kommer till en arbetsplats med kompetenta kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan och arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Vårt team fokuserar på kvalitetsutveckling, en äldreomsorg med ett helhetsperspektiv som rustar inför framtiden. Vi erbjuder dig även möjligheten att bli en del av vår Silviahemscertifiering samtidigt som vi fortsätter att utveckla vårt kvalitetsarbete genom Senior Alert och BPSD.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

ARBETSUPPGIFTER
Vi utgår från vårt grunduppdrag som är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Arbetet präglas av vår värdegrund ENA, engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är önskvärt.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift, samt kan genomföra delegerade uppgifter från hälso- sjukvårdspersonal.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till Korttidsenheten i Habo

Vi söker nu Kollega till vår arbetsgrupp på korttidsenheten Boken i Habo! Boken är en enhet med 13 platser för personer som har beslut för korttid och växelvård. På enheten vistas brukare som ofta är multisjuka, har kognitiv sjukdom och som vårdas i livets slutskede. På korttidsenheten är det ofta högt tempo och du får använda dina kunskaper på ett sätt som utmanar dig. Arbetet på korttidsenheten innebär att ha individen i centrum och att ge en god om... Visa mer
Vi söker nu Kollega till vår arbetsgrupp på korttidsenheten Boken i Habo! Boken är en enhet med 13 platser för personer som har beslut för korttid och växelvård. På enheten vistas brukare som ofta är multisjuka, har kognitiv sjukdom och som vårdas i livets slutskede.
På korttidsenheten är det ofta högt tempo och du får använda dina kunskaper på ett sätt som utmanar dig.

Arbetet på korttidsenheten innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med sjuksköterskor/distriktssköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Vi samarbetar också med hemteam, vilket innebär att du behöver vara flexibel och tycka det är roligt att utföra insatser för personer om bor i ordinärt boende och som är beviljade en hemteamsperiod.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna på korttidsenheten är varierande och ofta är det en hel del delegerade arbetsuppgifter som USK utför. Vi arbetar aktivt med riskbedömningar i senior alert och åtgärder för att förebygga risk för fall, undernäring, trycksår och ohälsa i munnen.

För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation och rehabiliterande insatser.

Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov. I vårt yrkesutövande lägger vi stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, utmanande och ett roligt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg, korttid och växelvård är meriterande.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Eftersom arbetet på korttidsenheten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver att du som person är självständig och har intresse för att lära nytt. Du behöver kunna ta emot delegerade arbetsuppgifter av legitimerad personal Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Lika så att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.
Att våga prova nya arbetssätt och arbetsmodeller är viktigt när du jobbar på korttidsenheten med syfte att anpassa verksamheten till den enskildes behov.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska natt

Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet. Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar. Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo. ARBETSUPPGIFTER - Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL. - Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter... Visa mer
Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet.

Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar.

Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo.


ARBETSUPPGIFTER
- Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL.
- Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.
- svara på och åtgärda trygghetslarm


KVALIFIKATIONER
Vi arbetar i lag om 3 medarbetare per pass. Arbetet utförs enskilt och vid behov möts kollega upp för dubbelarbete.
Vi söker dig som:
Tillsammans med kollegor fördela arbetspassen i schemat.
Vill vara delaktig i den dagliga planeringen av arbetet.
Självständigt utför omsorg och hälso-och sjukvårdsuppgifter.
Dokumentera enligt IBIC.
Har körkort för bil.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat p... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som undersköterska med oss på PersonalExpressen!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och ambitiösa konsultföretag inom vård och omsorg - nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad konsultuppdrag över hela landet inom såväl den privata som kommunala äldreomsorgen och hemtjänsten. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina önskemål om din framtida karriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ditt boende - allt för att du ska få chansen att växa både som person och professionellt. Vi ser till hela ditt liv!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Vill du jobba vardagar, kvällar, nätter eller helger? Oavsett vad du föredrar så har vi konsultjobb på heltidsschema med hög lön att erbjuda dig.
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för undersköterskor!
Vi tror på att ha Sveriges bästa undersköterskor anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för dig. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra!
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 15 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Vård- och omsorgssektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra undersköterskor och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för konsultuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Undersköterska natt till särskilt boende och korttidsavdelning

Välkommen till oss i Habo kommun! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år. På Kär... Visa mer
Välkommen till oss i Habo kommun!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

På Kärrsgården i Habo finns särskilt boende, korttidsavdelning och växelvårdsboende.
Du kommer till en arbetsplats med kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan, denna tjänst avser arbete på natten.

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service av hög kvalitet.
Genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner, under natten har vi alltid en sjuksköterska i tjänst.

Vi söker en ny kollega som vill arbeta natt på särskilt boende, samt på vår korttidsavdelning med korttidspatienter och växelvårdsboende.
Nu har du chansen att bli del av ett team som fokuserar på kvalitetsutveckling, en äldreomsorg med ett helhetsperspektiv som rustar inför framtiden. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vår Silviahemscertifiering samtidigt som vi fortsätter att utveckla vårt kvalitetsarbete genom Senior Alert och BPSD.

ARBETSUPPGIFTER
Vi utgår från vårt grunduppdrag som är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Arbetet präglas av vår värdegrund ENA, engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser samt social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är ett krav.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift, samt kan genomföra delegerade uppgifter från hälso- sjukvårdspersonal.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många hamnar ... Visa mer
Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden till godo inom många områden. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man önskar. Många hamnar i det tråkiga valet att antingen tacka ja till ett erbjudande de inte känner sig fullt nöjda med, eller att börja om samma krävande process igen.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Undersköterska

Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet. Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar. Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo. ARBETSUPPGIFTER - Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL. - Utföra delegerade hälso- och sjukvårdsup... Visa mer
Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet.

Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar.

Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo.


ARBETSUPPGIFTER
- Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL.
- Utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.
- Utföra uppdrag som omsorgskontakt för brukare.

KVALIFIKATIONER
Hemtjänsten i Habo kommun är i ett förändringsarbete som syftar till förstärkt medarbetaransvar samt ökad medarbetarpåverkan. Vill du vara med på vår resa och påverka framtiden som undersköterska inom hemtjänst.

Vi söker dig som ;
Har som målsättning att brukaren ska träffa så få personal som möjligt.
Tillsammans med kollegor ta ansvar för fördela arbetspassen, dag, kväll och helg.
Vill vara delaktig i den dagliga planeringen av arbetet.
Självständigt utför omsorg och hälso-och sjukvårdsuppgifter.

Har körkort för bil.
Kan cykla.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterskor till särskilt boende

Välkommen till oss i Habo Kommun! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år. På Kär... Visa mer
Välkommen till oss i Habo Kommun!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

På Kärrsgården i Habo finns särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Du kommer till en arbetsplats med kompetenta kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan och arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service av hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.

Vi söker nya kollegor till särskilt boende för personer med demenssjukdom och för personer med somatisk sjukdom.
Nu har du chansen att bli del av ett team som fokuserar på kvalitetsutveckling, en äldreomsorg med ett helhetsperspektiv som rustar inför framtiden. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vår Silviahemscertifiering samtidigt som vi fortsätter att utveckla vårt kvalitetsarbete genom Senior Alert och BPSD.

ARBETSUPPGIFTER
Vi utgår från vårt grunduppdrag som är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Arbetet präglas av vår värdegrund ENA, engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är önskvärt.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift, samt kan genomföra delegerade uppgifter från hälso- sjukvårdspersonal.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tillsvidareanställning omvårdnadspersonal Skämningsfors

Nu söker vi dig som vill bli en i vårt  arbetsgäng på Skämningsfors. Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt ti... Visa mer
Nu söker vi dig som vill bli en i vårt  arbetsgäng på Skämningsfors.

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som undersköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vi söker omvårdnadspersonal till en fast tjänst som börjas med en provanställning.


Humana Skämningsfors är ett särskilt boende för personer med psykiska funktionshinder, vi har kortidsplatser och särskilda boende platser, totalt 21 platser.


Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Om tjänsten

Tjänsten som personal på Skämningsfors innebär omvårdnadsarbete för vuxna män och kvinnor med psykiska funktionshinder i kombination av samsjuklighet och missbruk.


Du arbetar utifrån ett individuellt kontaktmannaskap där du har ett övergripande ansvar för enskild klient, samt strävar dagligen för att var enskild klient ska uppnå sina mål och delmål.


Din roll och funktion innebär följande;


Att stödja den enskilde i ADL-aktiviteter och situationer.


Att erbjuda stöd i form av daglig omvårdnad och motiverande/upprätthållande av psykisk och fysisk hälsa.


Att följa gällande rutiner på enheten.


Att dagligen dokumetera utifrån gällande dokumentationsskyldighet.


Att vara väl förtrogen med klientens mål och delmål i genomförandeplan och medverksa för att dessa mål och delmål uppnås.


Att du utför arbete enligt de lagar och föreskrifter som styr verksamheten.


Att själv bidra genom att vara aktiv för att uppnå de kompetensmål som tjänsten kräver.


Att arbete enligt rådande förhållningsset och metoder.


Att bidra till utveckling samt delta i arbetsplatsträffar.Arbetstid och tjänstgöringsgrad:  Heltid, vi arbetar dag,kväll,helg samt sovande jour.

Lön:  sker enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Efetr överenskommelseVem är du?

 Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. ?Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga samt vilja att bidra och göra skillnadför inividen.Kvalifikationskrav:


Vi söker dig med relevant utbildning såsom undersköterska/skötare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.


Körkort: Körkort erfodras
Det är även meriterande om du:

- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi

- har erfarenhet av dokumentationsarbeteAtt jobba på Humana

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Visa mindre

Vikarier till Human Skämningsfors

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie hos oss på Human Skämningsfors. Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som  undersköterska/skötare hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – A... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som timvikarie hos oss på Human Skämningsfors.

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som  undersköterska/skötare hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.Om tjänsten


Skämningsfors är ett särskilt boende för personer med psykiskt funktionshinder. Vi har totalt 21 platser på tre enheter.

Arbetet innebär olika omvårdnadsinsatser, stöd till vuxna män och kvinnor med psykisk funktionsnedsättning i kombination med samsjuklighet.


Din roll innebär följande;


Att stödja den enskilde i ADL.


Att följa rutiner på enheten.


Att följa gällande rapportstruktur och ansvara för att den dagliga planeringen genomförs och följs.


Att dagligen erbjuda stöd i daglig omvårdnad och motiverande-upprätthållande av psykisk och fyskisk hälsa.


Att dagligen dokumentera utifrån gällande dokumentationsskyldighet.


Att arbete utförs enligt de lagar och föreskrifter som styr verksamheten.


Att själv bidra och motivera den enskilde att uppnå resultat som önskas.


Att arbeta enligt rådande förhållningsset och metoder.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timanstöllning på dag,kväll,helg eller natt.

Lön: Beskriv att lönen sker enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Snarast.Vem är du?


Vi söker dig med relevant utbildning som undersköterska/stödassisten.


Pågående  utbildning till undersköterska /stödassistent .


Körkort: Körkort är ett krav.


Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.


På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Visa mindre

Undersköterskor till särskilt boende

Välkommen till oss i Habo Kommun! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år. På Kär... Visa mer
Välkommen till oss i Habo Kommun!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

På Kärrsgården i Habo finns särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Du kommer till en arbetsplats med kompetenta kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan och arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service av hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.

Vi söker nya kollegor till särskilt boende för personer med demenssjukdom och för personer med somatisk sjukdom.
Nu har du chansen att bli del av ett team som fokuserar på kvalitetsutveckling, en äldreomsorg med ett helhetsperspektiv som rustar inför framtiden. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av vår Silviahemscertifiering samtidigt som vi fortsätter att utveckla vårt kvalitetsarbete genom Senior Alert och BPSD.

ARBETSUPPGIFTER
Vi utgår från vårt grunduppdrag som är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Arbetet präglas av vår värdegrund ENA, engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är önskvärt.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift, samt kan genomföra delegerade uppgifter från hälso- sjukvårdspersonal.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till korttidsverksamhet i Habo Kommun!

Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård. Vi söker nu kollegor till vår arbetsgrupp! Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete. På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och... Visa mer
Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård.
Vi söker nu kollegor till vår arbetsgrupp!

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.
Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande med eftervård efter sjukhusvistelse, palliativ vård, växelboende och permanenta boende.
För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård där social stimulans är en självklar del. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation och rehabiliterande insatser.
Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov. I vårt yrkesutövande lägger vi stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar.
Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg, korttid och växelvård är meriterande.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Eftersom arbetet på korttidsenheten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Lika så att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till dagverksamhet i Habo Kommun!

Dagverksamheten Gnistan är en verksamhet som finns på Kärrsgården i Habo kommun. Hit kommer personer som har behov av social stimulans eller där anhöriga har behov av avlastning. Verksamheten bedrivs med individen i fokus och personalen som arbetar här utför sina arbetsuppgifter med hög kvalité. Vi söker nu en kollega till vår arbetsgrupp! Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård. Vi arbetar utifrån kontaktman... Visa mer
Dagverksamheten Gnistan är en verksamhet som finns på Kärrsgården i Habo kommun. Hit kommer personer som har behov av social stimulans eller där anhöriga har behov av avlastning. Verksamheten bedrivs med individen i fokus och personalen som arbetar här utför sina arbetsuppgifter med hög kvalité.
Vi söker nu en kollega till vår arbetsgrupp!

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.

Arbetstiderna är förlagda på dag vardagar, dagtid.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna på dagverksamheten Gnistan innebär att arbeta nära olika individer, att se dessa personer och att lyfta det som just varje individ kan göra. Arbetets utformning görs efter vilka individer som kommer till dagverksamheten just den dagen och aktiviteter anpassas efter varje individ. Exempel på aktiviteter som görs på Gnistan är olika typer av fysisk aktivitet och rörelser, bakning, bingo, målning och aktiviteter med sång och musik.
För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård där social stimulans är en självklar del. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation. Genomförandeplaner upprättas av personal tillsammans med brukare och i de flesta fall också anhöriga.
Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov. I vårt yrkesutövande lägger vi stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar.
Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg och med personer som har kognitiv sjukdom är meriterande.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Eftersom arbetet på Gnistan innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver att du som person är lyhörd och engagerad. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Lika så att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till särskilt boende

Välkommen till oss i Habo Kommun! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år. På Kär... Visa mer
Välkommen till oss i Habo Kommun!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

På Kärrsgården i Habo finns särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Du kommer till en arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan och arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service av hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.

Vi växer i Habo och söker därför nya kollegor till särskilt boende för personer med demenssjukdom.

ARBETSUPPGIFTER
Vi utgår från vårt grunduppdrag som är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Arbetet präglas av vår värdegrund ENA, engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är önskvärt.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till hemteam i Habo kommun.

ARBETSUPPGIFTER Undersköterskorna i hemteam har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att kunna återgå till sitt hem efter en tid på sjukhus. Undersköterskorna utför omvårdnadsinsatser och delegerade arbetsuppgifter som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård med hög kvalitet. Undersköterskorna utför vårdplaneringar i hemmet, direkt nä... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Undersköterskorna i hemteam har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att kunna återgå till sitt hem efter en tid på sjukhus. Undersköterskorna utför omvårdnadsinsatser och delegerade arbetsuppgifter som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård med hög kvalitet.
Undersköterskorna utför vårdplaneringar i hemmet, direkt när brukaren kommit hem från sjukhuset. En kartläggning görs då kring vilket behov av insatser som brukaren har. Brukarens behov kan sedan komma att ändras och undersköterskorna är då med i detta arbete och planerar om insatser samt återkopplar till biståndshandläggare. Att arbeta som undersköterska i hemteam inkluderar ett nära samarbete med andra professioner, som också ingår i hemteamet. Undersköterskorna i hemteam samarbetar också med korttidsenheten och utför ibland arbetspass/delar av arbetspass där.
Att arbeta som undersköterska i hemteam inkluderar en hel del arbete vid datorn, bland annat att ta emot insatser och planera ut dessa.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemteam eller liknande verksamhet är meriterande.

Eftersom arbetet i hemteam innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Du börjar på hemteam i 6-12 månader. När denna period har löpt ut kommer du att fortsätta din anställning antingen i hemteam, på korttidsenheten eller i hemtjänsten- där behovet finns.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska! Sluta leta! Låt oss hitta jobbet till dig!

Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast h... Visa mer
Som undersköterska har du ett stort utbud av jobberbjudanden att ta del av. Att hitta erbjudanden som passar just dig är därmed inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Vi på VårdMatch arbetar inte på uppdrag av arbetsgivare utan det är du som kandidat som står i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Undersköterska till korttidsverksamhet i Habo Kommun!

Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård. Vi söker nu kollegor till vår arbetsgrupp! Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete. På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och... Visa mer
Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård.
Vi söker nu kollegor till vår arbetsgrupp!

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.
Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande med eftervård efter sjukhusvistelse, palliativ vård, växelboende och permanenta boende.
För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård där social stimulans är en självklar del. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation och rehabiliterande insatser.
Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov. I vårt yrkesutövande lägger vi stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar.
Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg, korttid och växelvård är meriterande.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Eftersom arbetet på korttidsenheten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Lika så att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till hemtjänsten

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänsten i Habo kommun har påbörjat ett spännande förändringsarbete som syftar till att tillvarata medarbetarnas ... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!

Hemtjänsten i Habo kommun har påbörjat ett spännande förändringsarbete som syftar till att tillvarata medarbetarnas kompetens, möjlighet till ansvar samt påverkan och delaktighet i verksamhetens utveckling. Vill du vara med på vår resa och påverka framtiden som undersköterska inom Habo hemtjänst?

Hemtjänstens verksamhet är idag uppdelad i fem olika grupper som utför omvårdnads- och serviceinsatser hos våra brukare, samt en larmgrupp som ansvarar för trygghetslarmen. Vi utökar nu med fler undersköterskor till våra hemtjänstgrupper.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö. Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Vi erbjuder dig flera olika förmåner, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt uppdrag som möjliggör för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför omvårdnads-, service- och HSL-insatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation är en daglig del i arbetet.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning, vilket bedöms av arbetsgivaren. Du behöver ha ett genuint intresse för att stödja människor i sin vardag utifrån individuella behov, där ett gott bemötande och god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självständig. I arbetet ingår ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner, därför är förmåga till samarbete en nödvändighet.
Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt kunna utföra delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Tidigare arbete inom hemtjänst och arbete inom vården är meriterande.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till särskilt boende

Välkommen till oss i Habo Kommun! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år. På Kär... Visa mer
Välkommen till oss i Habo Kommun!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

På Kärrsgården i Habo finns särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Du kommer till en arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan och arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service av hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.

Vi växer i Habo och söker därför nya kollegor till särskilt boende för personer med demenssjukdom.

ARBETSUPPGIFTER
Vi utgår från vårt grunduppdrag som är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Arbetet präglas av vår värdegrund ENA, engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är önskvärt.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till larmgrupp

Undersköterska till nystartad larmgrupp Är du en flexibel undersköterska med sinne för teknik som söker nya utmaningar? Gillar du ett arbete där ingen dag är den andra lik? Då vill vi gärna få bli din nya arbetsgivare! Hemtjänsten i Habo kommun genomför ett spännande förändringsarbete och startar nu upp en larmgrupp med ansvar för att installera digitala lås och trygghetslarm samt för att svara på de trygghetslarm som inkommer. Larmgruppens arbete bygge... Visa mer
Undersköterska till nystartad larmgrupp

Är du en flexibel undersköterska med sinne för teknik som söker nya utmaningar? Gillar du ett arbete där ingen dag är den andra lik? Då vill vi gärna få bli din nya arbetsgivare!

Hemtjänsten i Habo kommun genomför ett spännande förändringsarbete och startar nu upp en larmgrupp med ansvar för att installera digitala lås och trygghetslarm samt för att svara på de trygghetslarm som inkommer. Larmgruppens arbete bygger på ett gott samarbete inom den egna arbetsgruppen, med hemtjänsten och hemsjukvården. Vi har ett gemensamt ansvar för att ge god omvårdnad och trygghet för våra brukare. Du får möjlighet att tillsammans med hela gruppen vara med och starta upp verksamheten utifrån uppdraget.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö. Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Vi erbjuder dig flera olika förmåner, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av att besvara inkomna larm samt utföra insatser kopplade till dessa. Du kommer även att ansvara för att installera, montera och hantera inkomna felanmälningar gällande digitala lås samt trygghetslarm. Du kommer även arbeta kontinuerligt med att bevaka att funktionen av trygghetslarmet fungerar.

Arbetstiden är varierande, verksamheten är bemannad 07:00-22:00. Du kommer att arbeta både dag, kväll och helg enligt schema.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som trivs med att ha ett varierande arbete och har lätt för att fatta snabba beslut. Du trivs bra med att jobba i en händelsestyrd verksamhet där man aldrig riktigt vet vad arbetsdagen kommer att erbjuda. Du har lätt för att lära dig ny teknik och nya IT-system, och tycker att det är roligt att arbeta både med människor och med datorer och teknik.

Du är en lugn och trygg person som kan arbeta strukturerat, lugnt och metodiskt i de utmaningar du ställs inför. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande både mot brukare och kollegor och har en god förmåga att anpassa ditt bemötande till olika personer och situationer. Du trivs med att arbeta i team men fungerar även självständigt och tar ett stort eget ansvar. Tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och larmpatrull är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Habo Jobbmässa - Olika yrken

Välkommen till Habo Jobbmässa! När: 8 februari kl. 16.00-19.00 Plats: S:t Johannes kyrka, Kapellgatan 32, Habo På plats finns lokala arbetsgivare i Habo och du kommer bland annat att kunna söka sommarjobb, vikariat och fasta tjänster. Ta med dig ditt CV och personligt brev! Habo Jobbmässa är ett samarbete mellan Habo kommun, Mötesplats Habo och Arbetsförmedlingen. Visa mer
Välkommen till Habo Jobbmässa!

När: 8 februari kl. 16.00-19.00
Plats: S:t Johannes kyrka, Kapellgatan 32, Habo

På plats finns lokala arbetsgivare i Habo och du kommer bland annat att kunna söka sommarjobb, vikariat och fasta tjänster.

Ta med dig ditt CV och personligt brev!

Habo Jobbmässa är ett samarbete mellan Habo kommun, Mötesplats Habo och Arbetsförmedlingen. Visa mindre

Undersköterska till larmgrupp

Undersköterska till nystartad larmgrupp Är du en flexibel undersköterska med sinne för teknik som söker nya utmaningar? Gillar du ett arbete där ingen dag är den andra lik? Då vill vi gärna få bli din nya arbetsgivare! Hemtjänsten i Habo kommun genomför ett spännande förändringsarbete och startar nu upp en larmgrupp med ansvar för att installera digitala lås och trygghetslarm samt för att svara på de trygghetslarm som inkommer. Larmgruppens arbete bygge... Visa mer
Undersköterska till nystartad larmgrupp

Är du en flexibel undersköterska med sinne för teknik som söker nya utmaningar? Gillar du ett arbete där ingen dag är den andra lik? Då vill vi gärna få bli din nya arbetsgivare!

Hemtjänsten i Habo kommun genomför ett spännande förändringsarbete och startar nu upp en larmgrupp med ansvar för att installera digitala lås och trygghetslarm samt för att svara på de trygghetslarm som inkommer. Larmgruppens arbete bygger på ett gott samarbete inom den egna arbetsgruppen, med hemtjänsten och hemsjukvården. Vi har ett gemensamt ansvar för att ge god omvårdnad och trygghet för våra brukare. Du får möjlighet att tillsammans med hela gruppen vara med och starta upp verksamheten utifrån uppdraget.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö. Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Vi erbjuder dig flera olika förmåner, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av att besvara inkomna larm samt utföra insatser kopplade till dessa. Du kommer även att ansvara för att installera, montera och hantera inkomna felanmälningar gällande digitala lås samt trygghetslarm. Du kommer även arbeta kontinuerligt med att bevaka att funktionen av trygghetslarmet fungerar.

Arbetstiden är varierande, verksamheten är bemannad 07:00-22:00. Du kommer att arbeta både dag, kväll och helg enligt schema.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som trivs med att ha ett varierande arbete och har lätt för att fatta snabba beslut. Du trivs bra med att jobba i en händelsestyrd verksamhet där man aldrig riktigt vet vad arbetsdagen kommer att erbjuda. Du har lätt för att lära dig ny teknik och nya IT-system, och tycker att det är roligt att arbeta både med människor och med datorer och teknik.

Du är en lugn och trygg person som kan arbeta strukturerat, lugnt och metodiskt i de utmaningar du ställs inför. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande både mot brukare och kollegor och har en god förmåga att anpassa ditt bemötande till olika personer och situationer. Du trivs med att arbeta i team men fungerar även självständigt och tar ett stort eget ansvar. Tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och larmpatrull är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till särskilt boende

Välkommen till oss i Habo Kommun! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år. På Kär... Visa mer
Välkommen till oss i Habo Kommun!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

På Kärrsgården i Habo finns särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Du kommer till en arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan och arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service av hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.

Vi växer i Habo! Nu rekryterar vi för framtiden då vi kommer öppna ytterligare en avdelning och söker därför kollegor till särskilt boende. Boendet riktar sig till personer med demenssjukdom men även till personer med somatisk sjukdom.

ARBETSUPPGIFTER
Vi utgår från vårt grunduppdrag som är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Arbetet präglas av vår värdegrund ENA, engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är önskvärt.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till hemtjänsten

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänsten i Habo kommun har påbörjat ett spännande förändringsarbete som syftar till att tillvarata medarbetarna... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!

Hemtjänsten i Habo kommun har påbörjat ett spännande förändringsarbete som syftar till att tillvarata medarbetarnas kompetens, möjlighet till ansvar samt påverkan och delaktighet i verksamhetens utveckling. Vill du vara med på vår resa och påverka framtiden som undersköterska inom Habo hemtjänst?

Hemtjänstens verksamhet är idag uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi utökar nu med undersköterskor till både landsbygd och centrum!

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö. Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Vi erbjuder dig flera olika förmåner, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt uppdrag som möjliggör för kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför omvårdnads-, service- och HSL-insatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation är en daglig del i arbetet.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning, vilket bedöms av arbetsgivaren. Du behöver ha ett genuint intresse för att stödja människor i sin vardag utifrån individuella behov, där ett gott bemötande och god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självständig. I arbetet ingår ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner, därför är förmåga till samarbete en nödvändighet.
Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt kunna utföra delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Tidigare arbete inom hemtjänst och arbete inom vården är meriterande.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till korttidsverksamhet i Habo Kommun!

Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård. Vi söker nu kollegor till vår arbetsgrupp! Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete. På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och... Visa mer
Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård.
Vi söker nu kollegor till vår arbetsgrupp!

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.
Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande med eftervård efter sjukhusvistelse, palliativ vård, växelboende och permanenta boende.
För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård där social stimulans är en självklar del. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation och rehabiliterande insatser.
Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov. I vårt yrkesutövande lägger vi stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar.
Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg, korttid och växelvård är meriterande.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Eftersom arbetet på korttidsenheten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Lika så att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska

Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet. Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar. Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo. ARBETSUPPGIFTER - Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL. - Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter... Visa mer
Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet.

Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar.

Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo.

ARBETSUPPGIFTER
- Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL.
- Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.
- Utföra uppdrag som omsorgskontakt för brukare.

KVALIFIKATIONER
Hemtjänsten i Habo kommun inleder ett förändringsarbete som syftar till förstärkt medarbetaransvar samt ökad medarbetarpåverkan. Vill du vara med på vår resa och påverkan framtiden som undersköterska inom hemtjänst.

Vi söker dig som ;
Har som målsättning att brukaren ska träffa så få personal som möjligt.
Tillsammans med kollegor fördela arbetspassen, dag, kväll och helg.
Vill vara delaktig i den dagliga planeringen av arbetet.
Självständigt utför omsorg och hälso-och sjukvårdsuppgifter.
Dokumentera enligt IBIC.
Har körkort för bil.
Kan cykla.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier sökes till hemtjänst

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli en av våra timvikarier. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Intervjuer och rekryter... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun?

Nu har du möjlighet att bli en av våra timvikarier. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som med engagemang, närhet och ansvar vill arbeta för att våra invånare ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt .
Du är lyhörd, flexibel och ansvarstagande. Dina arbetstider är dag, kväll och helg.


KVALIFIKATIONER
Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt. Vi erbjuder kortare introduktionsutbildningar samt individuellt anpassad introduktion.

Du ska kunna tala, skriva och förstå svenska. Kommunikation med våra brukare är viktig och du ska dokumentera händelser i det dagliga arbetet.

Du ska ha fyllt minst 18 år första anställningsdagen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Undersköterska till hemteam i Habo kommun.

ARBETSUPPGIFTER Undersköterskorna i hemteam har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att kunna återgå till sina hem efter en tid på sjukhus. Undersköterskorna utför omvårdnadsinsatser och delegerade arbetsuppgifter som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård med hög kvalitet. Undersköterskorna utför vårdplaneringar i hemmet, direkt nä... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Undersköterskorna i hemteam har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att kunna återgå till sina hem efter en tid på sjukhus. Undersköterskorna utför omvårdnadsinsatser och delegerade arbetsuppgifter som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård med hög kvalitet.
Undersköterskorna utför vårdplaneringar i hemmet, direkt när brukaren kommit hem från sjukhuset. En kartläggning görs då kring vilket behov av insatser som brukaren har. Brukarens behov kan sedan komma att ändras och undersköterskorna är då med i detta arbete och planerar om insatser samt återkopplar till biståndshandläggare. Att arbeta som undersköterska i hemteam inkluderar ett nära samarbete med andra professioner, som också ingår i hemteamet. Undersköterskorna i hemteam samarbetar också med hemtjänsten och utför ibland arbetspass/delar av arbetspass i hemtjänsten. Undersköterskorna i hemteam har i nuläget ansvar för trygghetslarm som inkommer, ibland fördelas dessa ut till hemtjänsten och ibland tas de omhand själva. Några undersköterskor i hemteam arbetar även idag med att installera trygghetslarm och digitala lås hos brukare, samt att ombesörja för underhåll av dessa.
Att arbeta som undersköterska i hemteam inkluderar en hel del arbete vid datorn, bland annat att ta emot insatser och planera ut dessa.
Under hösten 2022 kommer en organisatorisk förändring ske, där undersköterskor i hemteam är delaktiga i detta förändringsarbete. På sikt kommer en samplanering att ske med korttidsavdelningen i Habo kommun.
Arbetet med digitala lås och larmorganisation ingår i översyn av hemtjänsten som sker under hösten. Ansvarsfördelning, roller och arbetssätt kommer ses över och förändras.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemteam eller liknande verksamhet är meriterande.

Eftersom arbetet i hemteam innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. För att kunna arbeta som undersköterska i hemteam behöver du kunna ha delegering för medicin, inklusive injektioner.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska

Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet. Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar. Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo. ARBETSUPPGIFTER - Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL. - Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter... Visa mer
Habo kommun är en arbetsplats med helhetssyn på invånaren. Inom vård och omsorg är vårt fokus att stärka invånarens självständighet.

Buss 114 trafikerar Jönköping- Habo 2 gånger/timme. Tåg Skövde-Nässjö via Habo avgår varje timme. Vi har kostnadsfri personalparkering och fina cykelvägar.

Du kommer utgå från Kärrsgården i Habo.

ARBETSUPPGIFTER
- Utföra och dokumentera utförande av beviljat bistånd enligt SoL.
- Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.
- Utföra uppdrag som kontaktman för brukare.

KVALIFIKATIONER
Hemtjänsten i Habo kommun inleder ett förändringsarbete som syftar till förstärkt medarbetaransvar samt ökad medarbetarpåverkan.

Vi söker dig som ;
Har som målsättning att brukaren ska träffa så få personal som möjligt.
Tillsammans med kollegor fördela arbetspassen, dag, kväll och helg.
Vill vara delaktig i den dagliga planeringen av arbetet.
Självständigt utför omsorg och hälso-och sjukvårdsuppgifter.
Dokumentera enligt IBIC.
Har körkort för bil.
Kan cykla.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska

Habo Kommun ligger belägen i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns ett stort engagemang i både företagande och föreningsliv. Habo har vacker natur med många vandringsleder och fina badplatser vid bland annat Sveriges näst största sjö, Vättern. Demensenheten är en del av Habo Kommuns äldreboende, Kärrsgården, och innefattar i dag 3 avdelningar med sammanlagt 34 platser för personer som drabbats av kognitiv sjukdom. ... Visa mer
Habo Kommun ligger belägen i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns ett stort engagemang i både företagande och föreningsliv. Habo har vacker natur med många vandringsleder och fina badplatser vid bland annat Sveriges näst största sjö, Vättern.

Demensenheten är en del av Habo Kommuns äldreboende, Kärrsgården, och innefattar i dag 3 avdelningar med sammanlagt 34 platser för personer som drabbats av kognitiv sjukdom.
Vi söker nu fler medarbetare då vi som kommun växer och utökar vårt särskilda boende.
Vi har även haft den stora förmånen att kunna erbjuda flera av våra medarbetare studier som kombineras med arbete vilket också gett oss utrymme att öka antalet medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig kompetens och utbildning.
Du har ett pedagogiskt arbetssätt där du fångar individens förmågor och styrkor för att guida individen till delaktighet, självbestämmande och integritet i vardagen.
Arbetet innefattar även omvårdnad, medicin- och insulinhantering, dokumentation i verksamhetssystemet Combine, mathantering och förberedelse av måltider, städ-och tvätt.
Du delar ansvar för brukare och avdelning tillsammans med dina kollegor och kan planera och strukturera dagen efter brukarnas dagsform och behov.
Du är en lagspelare som kan samarbeta med olika professioner kring individen där även anhöriga är en given del.KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara utbildad undersköterska eller ha likvärdig kompetens och utbildning.
Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Du ska klara delegerade uppgifter så som insulin-och medicin hantering.
Har du erfarenhet av att arbete med kvalitetsregister så som BPSD och Senoir Alert är det meriterande.
Du bjuder på dig själv och dina kunskaper, har ett positivt engagemang i ditt arbete och ser hellre möjligheter än motgång.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarie Natt

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill jobba natt som vårdbiträde/undersköterska inom äldreomsorgen i Habo kommun. Arbetet innebär att ha vårdtagaren i centrum och att ge en god omsorg, vård och service i det egna hemmet. Timvikariat efter behov nat... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba natt som vårdbiträde/undersköterska inom äldreomsorgen i Habo kommun.

Arbetet innebär att ha vårdtagaren i centrum och att ge en god omsorg, vård och service i det egna hemmet.

Timvikariat efter behov nattetid. Du ingår i ett team av nio undersköterskor som arbetar på särskilt boende, demensboende och hemtjänsten , du har ett nära samarbete med sjuksköterskorna på natten.
Eventuell möjlighet till förlängning genom vikariat för rätt person.

Intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker fortlöpande under ansökningstiden.


KVALIFIKATIONER
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från vård och omsorg men ser främst till personlig lämplighet.

Du som söker denna tjänst ska vara glad och positiv, lugn och stresstålig med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

B-körkort är ett krav för nattarbete inom hemtjänst

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterskor till nystartad resursgrupp!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att vara med från början i vår resursgrupp, som utgår från hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är idag uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi utökar nu med en femte grupp som arbetar mot hela Habo Kommun. Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda f... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att vara med från början i vår resursgrupp, som utgår från hemtjänsten!

Hemtjänstens verksamhet är idag uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo.
Vi utökar nu med en femte grupp som arbetar mot hela Habo Kommun.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö.
Vi erbjuder dig flera olika förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid.


ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt uppdrag som möjliggör för kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Som medarbetare i resursgrupp kommer du ej att ha kontaktmannaskap men genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation är en daglig del i arbetet.

Du som arbetar i resursgrupp kommer tillsammans med gruppen att lägga eget schema, där en resurs finns tillgänglig dag, kväll och helg. Bokning kommer därefter att ske i den grupp som har behov av personalresurs. Beroende på gruppens sammansättning kommer tjänstgöring endast kvällstid att vara möjlig.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning, vilket bedöms av arbetsgivaren. Du behöver ha ett genuint intresse för att stödja människor i sin vardag utifrån individuella behov, där ett gott bemötande och god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självständig.
I arbetet ingår ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner, därför är förmåga till samarbete en nödvändighet.
Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt kunna utföra delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Tidigare arbete inom hemtjänst och arbete inom vården är meriterande.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska natt till särskilt boende och hemtjänst

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Vi växer och nu har du möjlighet att bli vår nya kollega på natten inom särskilt boende och hemtjänst. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering ... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Vi växer och nu har du möjlighet att bli vår nya kollega på natten inom särskilt boende och hemtjänst.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 2000 kronor per år.

På Kärrsgården har vi särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Arbete i ordinärt boende utgår från Kärrsgården med hela Habo Kommun som upptagningsområde.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan.

ARBETSUPPGIFTER
Nuvarande placering för tjänsterna är natt inom särskilt boende och hemtjänst. Då vi har en gemensam nattbemanning inom äldreomsorgen, kan det innebära arbete både inom ordinärt boende och särskilt boende.

Arbetsuppgifterna inom särskilt boende är varierande med omvårdnadsinsatser, palliativ vård samt social dokumentation.
I ordinärt boende innebär arbetet både planerade hemtjänstinsatser och att utföra vissa LSS-uppdrag nattetid samt att svara på trygghetslarm i hela Kommunen.
Sjuksköterska i tjänst finns att konsultera via telefon.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är ett krav.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterskor till nystartad resursgrupp!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att vara med från början i vår resursgrupp, som utgår från hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är idag uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi utökar nu med en femte grupp som arbetar mot hela Habo Kommun. Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda f... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att vara med från början i vår resursgrupp, som utgår från hemtjänsten!

Hemtjänstens verksamhet är idag uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo.
Vi utökar nu med en femte grupp som arbetar mot hela Habo Kommun.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö.
Vi erbjuder dig flera olika förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid.


ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt uppdrag som möjliggör för kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Som medarbetare i resursgrupp kommer du ej att ha kontaktmannaskap men genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation är en daglig del i arbetet.

Du som arbetar i resursgrupp kommer tillsammans med gruppen att lägga eget schema, där en resurs finns tillgänglig dag, kväll och helg. Bokning kommer därefter att ske i den grupp som har behov av personalresurs. Beroende på gruppens sammansättning kommer tjänstgöring endast kvällstid att vara möjlig.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning, vilket bedöms av arbetsgivaren. Du behöver ha ett genuint intresse för att stödja människor i sin vardag utifrån individuella behov, där ett gott bemötande och god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självständig.
I arbetet ingår ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner, därför är förmåga till samarbete en nödvändighet.
Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt kunna utföra delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Tidigare arbete inom hemtjänst och arbete inom vården är meriterande.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till hemtjänsten

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi utökar nu med undersköterskor till både landsbygd och centrum! Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!
Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo.
Vi utökar nu med undersköterskor till både landsbygd och centrum!

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö.
Vi erbjuder dig flera olika förmåner, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt uppdrag som möjliggör för kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation är en daglig del i arbetet.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Möjlighet finns till endast tjänstgöring kvällstid.
Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning, vilket bedöms av arbetsgivaren. Du behöver ha ett genuint intresse för att stödja människor i sin vardag utifrån individuella behov, där ett gott bemötande och god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självständig. I arbetet ingår ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner, därför är förmåga till samarbete en nödvändighet.
Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt kunna utföra delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Tidigare arbete inom hemtjänst och arbete inom vården är meriterande.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sommarvikarie Natt

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill jobba natt som vårdbiträde/undersköterska inom äldreomsorgen i Habo kommun. Arbetet innebär att ha vårdtagaren i centrum och att ge en god omsorg, vård och service i det egna hemmet. Timvikariat efter behov nat... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba natt som vårdbiträde/undersköterska inom äldreomsorgen i Habo kommun.

Arbetet innebär att ha vårdtagaren i centrum och att ge en god omsorg, vård och service i det egna hemmet.

Timvikariat efter behov nattetid. Du ingår i ett team av nio undersköterskor som arbetar på särskilt boende, demensboende och hemtjänsten , du har ett nära samarbete med sjuksköterskorna på natten.
Eventuell möjlighet till förlängning genom vikariat för rätt person.

Intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker fortlöpande under ansökningstiden.


KVALIFIKATIONER
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från vård och omsorg men ser främst till personlig lämplighet.

Du som söker denna tjänst ska vara glad och positiv, lugn och stresstålig med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

B-körkort är ett krav för nattarbete inom hemtjänst

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till korttidsverksamhet i Habo Kommun!

Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård. Vi utökar nu vår verksamhet och söker kollegor till vår arbetsgrupp! Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete. På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vi tillämpar medarbetarpåv... Visa mer
Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård.
Vi utökar nu vår verksamhet och söker kollegor till vår arbetsgrupp!

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.
Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande med eftervård efter sjukhusvistelse, palliativ vård, växelboende och permanenta boende.
För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård där social stimulans är en självklar del. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation och rehabiliterande insatser.
Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov.
Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg, korttid och växelvård är meriterande.
Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänsten i Habo kommun sökes!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi söker nu medarbetare till både landet och centrum. Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!
Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi söker nu medarbetare till både landet och centrum.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder flera förmåner till exempel att medarbetare kan ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation kommer att vara en daglig del i arbetet.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning som bedöms av arbetsgivaren. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande. Eftersom arbetet i hemtjänsten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika vårdtagare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett krav vid arbete i landetgrupperna och önskvärt vid arbetet i centrumgrupperna, då vi hjälps åt mellan grupperna. Stor del av förflyttningen mellan brukarna som bor i centrum kan dock ske via cykel.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska eller vårdbiträde sökes till servicegrupp i hemtjänsten.

ARBETSUPPGIFTER Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi söker nu dig som framförallt ska arbeta med serviceinsatser. Du kommer utföra omvårdnadsarbete varje morgon, där delegerade... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vi söker nu dig som framförallt ska arbeta med serviceinsatser. Du kommer utföra omvårdnadsarbete varje morgon, där delegerade arbetsuppgifter ingår, för att sedan fokusera mer på serviceinsatser så som städ, tvätt och inköp. Din arbetstid kommer vara förlagd till måndag- fredag 40 timmar/vecka. Om verksamhetens behov förändras kan detta komma att ändras.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation kommer att vara en daglig del i arbetet.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker nu dig som är undersköterska eller vårdbiträde. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande. Eftersom arbetet i hemtjänsten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika vårdtagare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett önskemål.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sjuksköterskestudenter och undersköterskor sommarvikariat

Vill du vara med och ge god och säker vård till medborgarna Habo kommun? Nu har du möjligheten att bli vår nya kollega på hälso- och sjukvårdsenheten i Habo. Här ingår du i vårt härliga, engagerade och kompetenta hälso- och sjukvårdsteam tillsammans med sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser både i ordinärt boende och särskilt boende. Habo kommun ligg... Visa mer
Vill du vara med och ge god och säker vård till medborgarna Habo kommun?

Nu har du möjligheten att bli vår nya kollega på hälso- och sjukvårdsenheten i Habo. Här ingår du i vårt härliga, engagerade och kompetenta hälso- och sjukvårdsteam tillsammans med sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser både i ordinärt boende och särskilt boende.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

ARBETSUPPGIFTER
Som semestervikarie inom hälso- och sjukvårdsverksamheten arbetar du tillsammans med kollegor med att ge hälso- och sjukvård till våra patienter. Ditt huvudsakliga uppdrag är att assistera våra sjuksköterskor samt utföra delegerade arbetsuppgifter. Vilka arbetsuppgifter du får beror på dina tidigare erfarenheter samt hur långt du har kommit i din sjuksköterskeutbildning. Arbetsuppgifterna kan exempelvis bestå av bedömningar, läkemedelshantering, provtagning, såromläggningar mm.

På hälso- och sjukvårdsenheten arbetar du tillsammans med sjuksköterskor, rehabpersonal och omvårdnadspersonal. I hemsjukvården arbetar vi i den enskildes eget hem (ordinärt boende), på vård- och omsorgsboende, och/eller på korttidsboende.

Dokumentation sker i journalsystemet Combine.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag

Vikariat (heltid eller deltid) juni, juli och augusti 2022

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är sjuksköterskestudent och som har slutfört termin 4 i dina studier. Om du är utbildad undersköterska, har hunnit arbeta en tid i uppdraget och är intresserad av att utvecklas ytterligare i din yrkesroll är du också varmt välkommen med din ansökan.

Uppdraget ställer krav på att du är en ansvarsfull, lyhörd och flexibel person som tycker om att arbeta med människor. Med respekt för enskilde ska du ha ett professionellt bemötande som skapar trygghet och förtroende. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på det svenska språket.

B-körkort är ett krav.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier sökes till äldre-funktionshinderomsorgen

ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder arbete inom följande områden: - hemtjänst, särskilt boende, personlig assistans samt gruppboende Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagare/brukare med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna/brukarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skil... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
- hemtjänst, särskilt boende, personlig assistans samt gruppboende


Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagare/brukare med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna/brukarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du måste ha fyllt 18 år

För arbete i hemtjänst samt personlig assistans är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Undersköterska till hemteam i Habo kommun.

ARBETSUPPGIFTER Undersköterskorna i hemteam har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att kunna återgå till sina hem efter en tid på sjukhus. Undersköterskorna utför omvårdnadsinsatser och delegerade arbetsuppgifter som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård med hög kvalitet. Undersköterskorna utför vårdplaneringar i hemmet, direkt nä... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Undersköterskorna i hemteam har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att kunna återgå till sina hem efter en tid på sjukhus. Undersköterskorna utför omvårdnadsinsatser och delegerade arbetsuppgifter som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg och trygg vård med hög kvalitet.
Undersköterskorna utför vårdplaneringar i hemmet, direkt när brukaren kommit hem från sjukhuset. En kartläggning görs då kring vilket behov av insatser som brukaren har. Brukarens behov kan sedan komma att ändras och undersköterskorna är då med i detta arbete och planerar om insatser samt återkopplar till biståndshandläggare. Att arbeta som undersköterska i hemteam inkluderar ett nära samarbete med andra professioner, som också ingår i hemteamet. Undersköterskorna i hemteam samarbetar också med hemtjänsten och utför ibland arbetspass/delar av arbetspass i hemtjänsten. Undersköterskorna i hemteam har ansvar för trygghetslarm som inkommer, ibland fördelas dessa ut till hemtjänsten och ibland tas de omhand själva. Några undersköterskor i hemteam arbetar även idag med att installera trygghets larm och digitala lås hos brukare, samt att ombesörja för underhåll av dessa.
Att arbeta som undersköterska i hemteam inkluderar en hel del arbete vid datorn, bland annat att ta emot insatser och planera ut dessa.


Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemteam eller liknande verksamhet är meriterande. Det är även meriterande att tidigare ha arbetat med installation av trygghetslarm samt digitala lås.

Eftersom arbetet i hemteam innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika vårdtagare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till särskilt boende

Välkommen till oss i Habo Kommun! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år. På Kär... Visa mer
Välkommen till oss i Habo Kommun!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.

På Kärrsgården i Habo finns särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Du kommer till en arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.

Nu rekryterar vi för framtiden och söker därför kollegor till boende för personer med demenssjukdom men även till boende för personer med somatisk sjukdom. Motivera i din ansökan eventuella önskemål!

ARBETSUPPGIFTER
Nuvarande placering för tjänsterna är inom särskilt boende, inriktning boende för personer med demenssjukdom, men även inriktning boende för personer med somatisk sjukdom.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Arbetet präglas av vår värdegrund ENA, engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

Vi utgår från vårt grunduppdrag som är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är önskvärt.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska natt

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänstens nattpatrull! Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum med hela Habo Kommun som upptagningsområde. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och professionella kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete. Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbet... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänstens nattpatrull!

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum med hela Habo Kommun som upptagningsområde.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och professionella kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö.

Hos oss får du del av flera olika förmåner, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplan som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar.

Arbetet innebär både planerade hemtjänstinsatser och att utföra vissa LSS-uppdrag nattetid samt att svara på trygghetslarm i hela Kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning, vilket bedöms av arbetsgivaren.

Du har ett genuint intresse för människor, ett gott bemötande och god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.

Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självständig. I arbetet ingår ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner, därför är förmåga till samarbete en nödvändighet.

Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och delar med dig av kunskaper och erfarenheter till kollegor.

Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt kunna utföra delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande.
Körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ta chansen att växa i din roll som undersköterska!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi utökar nu med undersköterskor till både landsbygd och centrum! Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller grat... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!
Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo.
Vi utökar nu med undersköterskor till både landsbygd och centrum!

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö.
Vi erbjuder dig flera olika förmåner, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt uppdrag som möjliggör för kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation är en daglig del i arbetet.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.
Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning, vilket bedöms av arbetsgivaren. Du behöver ha ett genuint intresse för att stödja människor i sin vardag utifrån individuella behov, där ett gott bemötande och god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självständig. I arbetet ingår ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner, därför är förmåga till samarbete en nödvändighet.
Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt kunna utföra delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier sökes till äldre-funktionshinderomsorgen

ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder arbete inom följande områden: - hemtjänst, särskilt boende, personlig assistans samt gruppboende Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagare/brukare med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna/brukarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skil... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
- hemtjänst, särskilt boende, personlig assistans samt gruppboende


Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagare/brukare med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna/brukarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du måste ha fyllt 18 år

För arbete i hemtjänst samt personlig assistans är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Ta chansen att växa i din roll som undersköterska!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi utökar nu med undersköterskor till både landsbygd och centrum! Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller grat... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i vår växande Kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!
Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo.
Vi utökar nu med undersköterskor till både landsbygd och centrum!

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Habo kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som månar om sina medarbetare och verkar för en god arbetsmiljö.
Vi erbjuder dig flera olika förmåner, för att du ska trivas och må bra på arbetet och på din fritid.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt uppdrag som möjliggör för kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vår värdegrund i Habo kommun utgår från ENA, vilket står för Engagemang, Närhet och Ansvar. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation är en daglig del i arbetet.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.
Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning, vilket bedöms av arbetsgivaren. Du behöver ha ett genuint intresse för att stödja människor i sin vardag utifrån individuella behov, där ett gott bemötande och god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Som person behöver du vara flexibel, ansvarstagande och självständig. I arbetet ingår ett nära samarbete med kollegor och övriga professioner, därför är förmåga till samarbete en nödvändighet.
Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift samt kunna utföra delegerade Hälso- och sjukvårdsuppgifter.
Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.
Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier sökes till äldre-funktionshinderomsorgen

ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder arbete inom följande områden: - hemtjänst, särskilt boende, personlig assistans samt gruppboende Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagare/brukare med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna/brukarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skil... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
- hemtjänst, särskilt boende, personlig assistans samt gruppboende


Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagare/brukare med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna/brukarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du måste ha fyllt 18 år

För arbete i hemtjänst samt personlig assistans är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Söker du jobb som timvikarie! Då vill vi på äldreomsorgen träffa just dig!

ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder arbete inom följande områden: - hemtjänst dag och natt Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagarna med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen. Våra semesterperioder är v. 26-29 samt v 30-33. Behov av vikarier finns löpande så ange i ansökan när du kan börja. Innan dess får du introduktion, oc... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
- hemtjänst dag och natt


Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagarna med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.

Våra semesterperioder är v. 26-29 samt v 30-33. Behov av vikarier finns löpande så ange i ansökan när du kan börja. Innan dess får du introduktion, och vi kommer överens med dig om när din introduktion ska ske.

Utöver din lön erbjuder vi även bonus om du arbetar: Detta gäller under sommarens semesterveckor.
6 veckor: 1000 kr
7 veckor: 1500 kr
8 veckor: 5000 krKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du måste ha fyllt 18 år

För arbete i hemtjänst är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Söker du sommarjobb? Då vill vi på äldreomsorgen träffa just dig!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i äldreomsorgen. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Inte... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun?

Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i äldreomsorgen. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
- hemtjänst


Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagarna med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.

Våra semesterperioder är v. 26-29 samt v 30-33. Behov av vikarier finns redan nu så ange i ansökan om du kan börja arbeta tidigare. Innan dess får du introduktion, och vi kommer överens med dig om när din introduktion ska ske.

Utöver din lön erbjuder vi även bonus om du arbetar:
6 veckor: 1000 kr
7 veckor: 1500 kr
8 veckor: 5000 krKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du måste ha fyllt 18 år

För arbete i hemtjänst är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Vi söker undersköterskor som vill jobba i Hemtjänstens servicegrupp!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är indelad i fyra olika grupper, två grupper arbetar mest i centrala delar av Habo och två grupper arbetar mot landsbyggden. Nu utökar vi med en nystartad servicegrupp - ta chansen att söka till vårt härliga team. Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo ... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!

Hemtjänstens verksamhet är indelad i fyra olika grupper, två grupper arbetar mest i centrala delar av Habo och två grupper arbetar mot landsbyggden. Nu utökar vi med en nystartad servicegrupp - ta chansen att söka till vårt härliga team.

Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder flera förmåner till exempel att medarbetare kan ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.


ARBETSUPPGIFTER
Arbete i servicegrupp innebär främst serviceinsatser, såsom städ, tvätt, inköp och promenader men även omvårdnadsinsatser med förekommande Hälso- och Sjukvårdsuppgifter som utförs på delegation från Sjuksköterska.

Arbetet startar på morgonen med sedvanliga omvårdnadsinsatser samt givande av läkemedel, för att sedan följas av serviceinsatser som är planerade efter kontinuitet. Vi följer verksamhetens behov vilket gör att planeringen kan variera.
De personer som arbetar i servicegrupp har sin basplacering i varsin hemtjänstgrupp men samarbete över grupperna är en självklarhet.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation i Combine är en daglig del av arbetet.

Arbetstiderna är i nuläget förlagda dagtid måndag - fredag. Arbetstiderna kan komma att ändras till dag, kväll och helg, om verksamheten har behov av det.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning, som bedöms av arbetsgivaren. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vård och omsorg och som vill skapa delaktighet utifrån varje individs behov.

Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande. Eftersom arbetet i hemtjänsten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig.

Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
Körkort är ett önskemål.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska som vill jobba på landsbygden i Hemtjänsten

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är indelad i fyra grupper, två grupper arbetar mest i centrala delar av Habo och två grupper arbetar mot landsbygden. Ta chansen att bli söka till vårt härliga team. Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära ansl... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!

Hemtjänstens verksamhet är indelad i fyra grupper, två grupper arbetar mest i centrala delar av Habo och två grupper arbetar mot landsbygden.
Ta chansen att bli söka till vårt härliga team.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder flera förmåner till exempel att medarbetare kan ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.


ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Arbetet innebär omvårdnadsinsatser med förekommande Hälso- och Sjukvårdsuppgifter som utförs på delegation från Sjuksköterska.

Vi planerar insatser efter kontinuitet och följer verksamhetens behov men samarbete över grupperna är en självklarhet.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation i Combine är en daglig del av arbetet.

Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har likvärdig utbildning, som bedöms av arbetsgivaren. Du har ett genuint intresse för att vård och omsorg och vill skapa delaktighet utifrån varje individs behov.

Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom vården är meriterande.
Eftersom arbete i hemtjänsten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika brukare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig.

Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet.
Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket väl i tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska natt till särskilt boende

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega på natten inom särskilt boende! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbe... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega på natten inom särskilt boende!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Till Habo finns goda förbindelser med tåg och buss och gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.

På Kärrsgården har vi särskilt boende, korttid samt växelvårdsboende.
Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt roligt arbete!
Vi tillämpar schemaläggning med medarbetarpåverkan.

ARBETSUPPGIFTER
Nuvarande placering för tjänsten är natt inom särskilt boende. Då vi har en gemensam nattbemanning inom äldreomsorgen, kan det även innebära arbete inom ordinärt boende.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation. Sjuksköterska i tjänst finns att konsultera via telefon.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför vi individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar. Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av arbete inom vården.
B-körkort är önskvärt.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande.
Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vårdbiträde/undersköterska

K2 Comfort AB är ett hemserviceföretag med verksamhet i huvudsak i Skaraborg och Småland, med huvudkontor i Habo. Vi arbetar med hemtjänst, hemstädning och andra hushållsnära tjänster. Vi utför både serviceinsatser och omvårdnadsinsatser. Vi söker efter personal till vår hemtjänst i Habo samt Jönköping. Vi söker dig som lyhörd, positiv och lösningsfokuserad. Arbetet ställer krav på att du självständigt tar ett ansvar för att alltid leverera hemtjänst med... Visa mer
K2 Comfort AB är ett hemserviceföretag med verksamhet i huvudsak i Skaraborg och Småland, med huvudkontor i Habo. Vi arbetar med hemtjänst, hemstädning och andra hushållsnära tjänster. Vi utför både serviceinsatser och omvårdnadsinsatser.
Vi söker efter personal till vår hemtjänst i Habo samt Jönköping.


Vi söker dig som lyhörd, positiv och lösningsfokuserad. Arbetet ställer krav på att du självständigt tar ett ansvar för att alltid leverera hemtjänst med hög kvalitet och är professionell i din roll. Du arbetar i ett team och vi förväntar oss att du bidrar till att skapa goda relationer med kunder, närstående, medarbetare och övriga aktörer kring kunden. Självklart ser vi att du arbetar efter och delar K2comforts värdegrund. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter. B-körkort är ett absolut krav. Då arbetet ställer krav på att dokumentera och kommunicera behöver du behärska svenska språket och ha god förmåga att utrycka dig i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har utbildning som undersköterska eller annan lämplig utbildning/erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Din arbetsdag: Som vårdbiträde inom hemtjänsten på K2comfort utför du omvårdnad och social omsorg samt serviceinsatser med utgångspunkt från kundens individuella behov och önskemål utifrån biståndsbeslut. Tjänsten kan innebära att du erhåller viss delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter efter det att du har uppfyllt kraven. Visa mindre

Undersköterska till hemtjänsten i Habo kommun sökes!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi söker nu medarbetare till centrumgrupperna. Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nä... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!
Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo.

Vi söker nu medarbetare till centrumgrupperna.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder flera förmåner till exempel att medarbetare kan ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation kommer att vara en daglig del i arbetet.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning som bedöms av arbetsgivaren. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande. Eftersom arbetet i hemtjänsten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika vårdtagare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett önskemål.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Söker du ett meningsfullt jobb som undersköterska i Habo kommun?

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo. Vi söker nu medarbetare till både centrum och landetgrupperna. Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis person... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!
Hemtjänstens verksamhet är uppdelad i fyra olika grupper, två grupper som arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper som arbetar i centrala Habo.

Vi söker nu medarbetare till både centrum och landetgrupperna.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen. Habo kommun erbjuder flera förmåner till exempel att medarbetare kan ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation kommer att vara en daglig del i arbetet.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som har likvärdig utbildning som bedöms av arbetsgivaren. Vi söker dig som har ett genuint intresse för att vårda/hjälpa andra människor och som ser till varje enskild individs behov. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande. Eftersom arbetet i hemtjänsten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika vårdtagare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett önskemål.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Söker du sommarjobb? Då vill vi på äldreomsorgen träffa just dig!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i äldreomsorgen. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Inte... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun?

Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i äldreomsorgen. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
- natt arbete hemtjänst och boende
- särskilt boende
- särskilt boende inom demensomsorg
- hemtjänst


Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagarna med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.

Våra semesterperioder är v. 26-29 samt v 30-33. Behov av vikarier finns redan nu så ange i ansökan om du kan börja arbeta tidigare. Innan dess får du introduktion, och vi kommer överens med dig om när din introduktion ska ske.

Utöver din lön erbjuder vi även bonus om du arbetar:
6 veckor: 1000 kr
7 veckor: 1500 kr
8 veckor: 5000 krKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du måste ha fyllt 18 år

För arbete i hemtjänst är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Undersköterska till korttidsverksamhet i Habo Kommun!

Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård. Vi söker nu en kollega till vår arbetsgrupp! Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete. På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning o... Visa mer
Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård samt palliativ vård.
Vi söker nu en kollega till vår arbetsgrupp!

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.
Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande med eftervård efter sjukhusvistelse, palliativ vård, växelboende och permanenta boende.
För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård där social stimulans är en självklar del. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation och rehabiliterande insatser.
Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov.
Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg, korttid och växelvård är meriterande.
Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier söker till vård och omsorg

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli en av våra timvikarier. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Intervjuer och rekryter... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun?

Nu har du möjlighet att bli en av våra timvikarier. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
-Hemtjänst
-Äldreboende
-Demensboende
- Funktionshinderomsorg

Arbete är förlagt till dagar, kvällar, nätter och helger. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagarna med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du måste ha fyllt 18 år

För arbete i hemtjänst är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Habo kommun söker undersköterska till särskilt boende

Eken är en av flera äldreboendeenheter på Kärrsgården i Habo. Vi söker nu en kollega till vår arbetsgrupp! Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete. På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda... Visa mer
Eken är en av flera äldreboendeenheter på Kärrsgården i Habo.
Vi söker nu en kollega till vår arbetsgrupp!

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.
Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.


ARBETSUPPGIFTER
För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård där social stimulans är en självklar del. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation.
Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov.
Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg och särskilt boende är meriterande.
Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska

Kärrsgårdens demensenhet består av 29 lägenheter för personer som drabbats av demenssjukdom. Lägenheterna ligger alla på markplan med närhet till vårdcentral, apotek, kiosk och frisör. Lägenheterna är uppdelade på tre avdelningar. Habo Kommun ligger i södra vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo Kommun finns allt ifrån ett livaktigt centrum, närhet till natur och bad samt ett rikt föreningsliv. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgift... Visa mer
Kärrsgårdens demensenhet består av 29 lägenheter för personer som drabbats av demenssjukdom. Lägenheterna ligger alla på markplan med närhet till vårdcentral, apotek, kiosk och frisör.
Lägenheterna är uppdelade på tre avdelningar.

Habo Kommun ligger i södra vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo Kommun finns allt ifrån ett livaktigt centrum, närhet till natur och bad samt ett rikt föreningsliv.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna utgår från de riktlinjer som gäller för verksamheten. Som medarbetare i vårt team stöttar du brukaren till en meningsfull dag där personen får möjlighet att bibehålla sina fysiska och psykiska funktioner så långt det är möjligt. Du skall främja delaktighet och självbestämmande som ska bidra till en god livskvalitet för den enskilde.
I arbetsuppgifterna ingår också en nära kontakt med anhöriga och olika yrkesprofessioner.
Du förväntas dokumentera i journalföringssystemet Combine.

KVALIFIKATIONER
Undersköterska eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet av arbete med personer med kognitiva funktionsvariationer är det meriterande.
Viktiga egenskaper hos dig som medarbetare är lyhördhet, ett gott bemötande samt att du är flexibel i ditt arbetssätt utifrån verksamhetens behov.
Arbetet kräver att du har tålamod, är lugn men också lyhörd för den enskildes behov.
Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Vid tillsättning kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.
Anställningen är heltid eller enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska med känsla för omvårdnad!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten! Hemtjänstens verksamhet är geografiskt uppdelad i fyra grupper, två grupper arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper arbetar i centrala Habo. Vi söker nu medarbetare till centrumgrupperna. Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum, dit finns goda förbindelser med tåg och buss samt gratis personalparkering i nära an... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänsten!
Hemtjänstens verksamhet är geografiskt uppdelad i fyra grupper, två grupper arbetar mer ut mot landsbygden och två grupper arbetar i centrala Habo. Vi söker nu medarbetare till centrumgrupperna.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum, dit finns goda förbindelser med tåg och buss samt gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder flera förmåner till exempel att medarbetare kan ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.
Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt och framförallt ett roligt arbete!

"Hemtjänsten är en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor"!
- Ann-Catrin, undersköterska, Habo hemtjänst.


ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi använder både cykel och i bil i arbetet.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Dokumentation kommer att vara en daglig del i arbetet.

Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller som arbetsgivaren bedömer har likvärdig utbildning. Du bör ha ett genuint intresse för att vårda/stötta äldre människor och se till varje enskild individs behov. Eftersom arbetet i hemtjänsten innebär nära samarbete med kollegor och möte med olika vårdtagare i deras hem, behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig, det vill säga trygg i din roll som undersköterska. Hos oss är ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor.
Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande. Vid rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Urval sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Stödassistent till Solhöjdens gruppbostad

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Att tillsammans med enhetschef och kollegor arbeta efter de mål och riktlinjer som gäller för verksamheten. Som stödassistent ger du stöttning till personer med särskilda behov för att underlätta och ge den enskilde en meningsfull dag. ... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Att tillsammans med enhetschef och kollegor arbeta efter de mål och riktlinjer som gäller för verksamheten. Som stödassistent ger du stöttning till personer med särskilda behov för att underlätta och ge den enskilde en meningsfull dag. Samarbete med anhöriga och företrädare ingår i uppdraget. Du skall främja delaktighet och självbestämmanderätt som ska bidra till en god livskvalité för den enskilde.
Vi arbetar utefter att salutogent arbetsätt.

KVALIFIKATIONER
Undersköterska eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete med personer som behöver stöd i vardagslivet är önskvärt. Har du erfarenhet inom autism och neuropsykiatriska funktionshinder är det meriterande. Önskvärt är att du har erfarenhet av teckenkommunikation. Viktiga egenskaper är lyhördhet, har ett gott bemötande och att kunna arbeta självständigt, och även i grupp. Arbetet kräver att du är lugn, lyhörd och flexibel samt har en förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån de behov den enskilde har. Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsperioden.
Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Söker du sommarjobb? Då vill vi på äldreomsorgen träffa just dig!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i Hemtjänsten. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Interv... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun?

Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i Hemtjänsten. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
-hemtjänst

Arbete är förlagt till dagar, kvällar och helger. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagarna med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.

Våra semesterperioder är v. 26-29 samt v 30-33. Vi söker främst personal till sista perioden. Innan dess får du introduktion, och vi kommer överens med dig om när din introduktion ska ske.

Utöver din lön erbjuder vi även bonus om du arbetar:
6 veckor: 1000 kr
7 veckor: 1500 kr
8 veckor: 5000 krKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du måste ha fyllt 18 år

För arbete i hemtjänst är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Sjuksköterskestudenter till hemsjukvården

Välkommen till Hälso- och sjukvårdsenheten i Habo kommun. I enheten arbetar sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster tillsammans för att ge trygg och säker vård till de kommuninvånare som är i behov av hemsjukvård/hemrehabilitering. Nu söker vi sommarvikarier inför sommaren 2020. Att jobba i hälso- och sjukvårdsenheten under sommaren brukar vara väldigt uppskattat och våra sommarvikarier tidigare år har verkligen tyck... Visa mer
Välkommen till Hälso- och sjukvårdsenheten i Habo kommun.

I enheten arbetar sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster tillsammans för att ge trygg och säker vård till de kommuninvånare som är i behov av hemsjukvård/hemrehabilitering.

Nu söker vi sommarvikarier inför sommaren 2020. Att jobba i hälso- och sjukvårdsenheten under sommaren brukar vara väldigt uppskattat och våra sommarvikarier tidigare år har verkligen tyckt om att arbeta tillsammans med oss. Nu hoppas vi att du blir vår nya kollega!

Engagemang, Närhet och Ansvar är kännetecknande för oss.

Sommarbonus
Arbetar du 6 veckor eller längre får du bonus utöver din ordinarie lön. Bonusen blir högre ju fler veckor du arbetar i sommar.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner endast 13 minuter från Jönköping.

ARBETSUPPGIFTER
Hemsjukvård innebär att vi utför hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform.

Som sjuksköterskeassistent har du en anställning i hälso- och sjukvårdsenheten som undersköterska. Dina arbetsuppgifter kan vara att ta prover, ta vitala parametrar, göra insatser som t.ex. omläggning och läkemedelshantering och hantera medicintekniska produkter. Du har alltid en van och erfaren sjuksköterska att vända dig till.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läser till sjuksköterska och som gått minst 4 terminer på sjuksköterskeprogrammet.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Helena Ågren, enhetschef Hälso- och sjukvårdsenheten Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänsten

Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete. Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arb... Visa mer
Hemtjänsten har ett viktigt arbete som gör det möjligt för våra kommuninvånare att bo kvar i sina hem. Vi utför både omvårdnads- och serviceinsatser som är individuellt utformade efter den enskildes behov. Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.

Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplan är grunden för vårt arbete.
Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

Nu söker vi två nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar för att stärka och stödja den enskildes förmågor utifrån behov och önskemål. Vi arbetar utifrån givna riktlinjer och rutiner där vårt grunduppdrag är att ge brukaren individuellt stöd för att leva ett självständigt och värdigt liv samt att stärka brukarens möjligheter till en trygg och meningsfull tillvaro.

Dokumentation är en daglig del i ditt arbete.
Som en del av vår hemtjänst ingår du i en arbetsgrupp, där du ges möjlighet att vara delaktig, ta ansvar och påverka din egen såväl som verksamhetens utveckling.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett positivt förhållningssätt och ser möjligheter i det dagliga arbetet.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom hemtjänst är meriterande. Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor. Du ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Körkort är ett krav!
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till gemensam nattbemanning

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i äldreomsorgens gemensamma nattbemanning! Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss el... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till invånarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i äldreomsorgens gemensamma nattbemanning!

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.


ARBETSUPPGIFTER
Vi har gemensam nattbemanning inom äldreomsorgen vilket innebär arbete både i ordinärt boende och på särskilt boende. Du svarar på trygghetslarm och utför även vissa LSS-uppdrag nattetid. Upptagningsområdet är hela Habo kommun.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation. Sjuksköterska i tjänst finns att konsultera via telefon.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar.

Vi tillämpar 6-veckors schema med medarbetarpåverkan i schemaläggning. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt ett roligt arbete.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har några års erfarenhet av arbete i vården. B-körkort är ett krav i tjänsten.

Arbetet kräver att du är trygg i din roll då du behöver fatta självständiga beslut.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du är intresserad och motiverad av att arbeta såväl mot ordinärt boende som mot särskilt boende, vilket även ställer krav på att du som söker är flexibel. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till korttidsverksamhet i Habo Kommun!

Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växel-vård samt palliativ vård. Vi söker nu två kollegor till vår arbetsgrupp! Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete. På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggnin... Visa mer
Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växel-vård samt palliativ vård.
Vi söker nu två kollegor till vår arbetsgrupp!

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.
Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande med eftervård efter sjukhusvistelse, palliativ vård, växelboende och permanenta boende.
För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård där social stimulans är en självklar del. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation och rehabiliterande insatser.
Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov.
Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg, korttid och växel-vård är meriterande.
Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Söker du sommarjobb? Då vill vi på äldreomsorgen träffa just dig!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i äldreomsorgen. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Inte... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun?

Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i äldreomsorgen. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
- särskilt boende
- särskilt boende inom demensomsorg
- hemtjänst
- hemteam
- dagverksamhet

Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagarna med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.

Våra semesterperioder är v. 26-29 samt v 30-33. Innan dess får du introduktion, och vi kommer överens med dig om när din introduktion ska ske.

Utöver din lön erbjuder vi även bonus om du arbetar:
6 veckor: 1000 kr
7 veckor: 1500 kr
8 veckor: 5000 krKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För arbete i hemtjänst eller hemteam är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre

Habo kommun söker undersköterska till särskilt boende

Björken är en av flera äldreboendeenheter på Kärrsgården i Habo. Vi söker nu två kollegor till vår arbetsgrupp! Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete. På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner. Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är för... Visa mer
Björken är en av flera äldreboendeenheter på Kärrsgården i Habo.
Vi söker nu två kollegor till vår arbetsgrupp!

Arbetet innebär att ha individen i centrum och att ge en god omsorg, trygg vård och service med hög kvalitet.
Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen är grunden för vårt arbete.
På vår arbetsplats har vi ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner.
Vi tillämpar medarbetarpåverkan i schemaläggning och arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg.

ARBETSUPPGIFTER
För oss är det viktigt med individens integritet och att utföra individuellt anpassad vård där social stimulans är en självklar del. I vårt uppdrag ingår daglig dokumentation.
Vårt arbete genomsyras av ett positivt förhållningssätt där vi ser möjligheterna i det dagliga arbetet. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill utvecklas i ditt arbete efter verksamhetens behov.
Vi lägger stor vikt vid vår värdegrund som är engagemang, närhet och ansvar i vårt yrkesutövande.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Tidigare arbete inom äldreomsorg och särskilt boende är meriterande.
Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter till utveckling av verksamheten och tar gärna egna initiativ samt delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Du har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidigt som du ser till helheten. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.
Du som söker ska vara positiv, lugn och stabil med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterskor till hemtjänst

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Goda förbindelser med tåg och buss. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill jobba som undersköterska i Habo kommun. Vi växer samtidigt som några trogna medarbetare går i pension. Därför söker vi nu undersköterskor till hemtjänsten. Vi söker dig som ha... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Goda förbindelser med tåg och buss.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba som undersköterska i Habo kommun. Vi växer samtidigt som några trogna medarbetare går i pension. Därför söker vi nu undersköterskor till hemtjänsten.

Vi söker dig som har förmåga att planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt, samtidig som du ser till helheten. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande jobb där du får utvecklas med oss.

Arbetet innebär att ha vårdtagaren i centrum och att ge en god omsorg, vård och service i det egna hemmet. Vi arbetar utifrån kontaktmannaskap där genomförandeplanen står som grund till vårt arbete.

Intervjuer och tillsättning av tjänsterna sker fortlöpande under ansökningstiden.


KVALIFIKATIONER
Till hemtjänsten söker vi undersköterska/pågående utbildning eller vårdbiträde med erfarenhet då vi kan erbjuda interna utbildningar av sjuksköterska.

Du som söker dessa tjänster ska vara glad och positiv, lugn och stresstålig med ett genuint intresse för människors välbefinnande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.

Vi har medarbetarpåverkan i schemaläggning.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Undersköterska till korttidsverksamhet i Habo Kommun

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega på Linden på Kärrsgårdens äldreboende. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega på Linden på Kärrsgårdens äldreboende.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.

Till Kärrsgården finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.

Linden är en äldreboendeenhet med integrerad korttid och växelvård. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har individen i fokus.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna är varierande med eftervård efter sjukhusvistelse, palliativ vård, växelboende och permanent boende.

I arbetet ingår även ett dagligt kontaktmannaskap, teamarbete med rehabiliterande insatser och social dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Tidigare arbete inom korttidsverksamhet är meriterande.

Eftersom arbetet innebär nära samarbete med kollegor behöver du som söker vara flexibel och ansvarstagande. Vi söker dig som är trygg i din roll att möta individer med olika sjukdomsbilder. Arbetet kräver att du som person är självständig, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du ser möjligheter, tar gärna egna initiativ, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi tillämpar fem-veckors schema, med arbete två av fem helger. Till hösten börjar vi med medarbetarpåverkan i schemaläggning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Medarbetare till nattpatrull i Habo Kommun

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänstens nattpatrull. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis pe... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli vår nya kollega i hemtjänstens nattpatrull.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Arbetet utgår från Kärrsgårdens äldrecentrum. Dit finns goda förbindelser med tåg och buss eller gratis personalparkering i nära anslutning till arbetsplatsen.
Habo kommun erbjuder alla medarbetare att ta del av friskvårdsbidrag upp till 1200 kronor per år.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänstens nattpatrull svarar på trygghetslarm och utför planerade insatser nattetid. De utför även vissa LSS-uppdrag. Upptagningsområdet är hela Habo kommun.

Arbetsuppgifterna är varierande med omvårdnadsinsatser, rehabiliterande insatser och social dokumentation.

Vi lägger stor vikt vid individens integritet och med genomförandeplanen som grund utför individuellt anpassad vård utifrån den enskildes behov och målsättningar.

Vi tillämpar 6-veckors schema med medarbetarpåverkan i schemaläggning. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har individen i fokus. Vi erbjuder dig ett varierande, meningsfullt men framförallt ett roligt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort är ett krav i tjänsten.

Arbetet kräver att du är trygg i din roll då du behöver fatta självständiga beslut. Sjuksköterska i tjänst finns att konsultera via telefon.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och har en positiv inställning till ditt yrke. Du är intresserad och motiverad av att arbeta mot ordinärt boende, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Söker du sommarjobb? Då vill vi på äldreomsorgen träffa just dig!

Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun? Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i äldreomsorgen. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Inte... Visa mer
Vill du vara med och ge god vård och omsorg till medborgarna i Habo kommun?

Nu har du möjlighet att bli en av våra sommarkollegor i äldreomsorgen. Du kommer till en härlig arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor som har vårdtagaren i fokus.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningsperioden.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder arbete inom följande områden:
- särskilt boende
- särskilt boende inom demensomsorg
- hemtjänst
- hemteam
- dagverksamhet

Arbete kan ske under antingen dag eller natt. Arbetet innebär att ge stöd till vårdtagarna med såväl personlig vård, social gemenskap och hemmets skötsel. I mötet med vårdtagarna får du möjlighet att ge guldkant i vardagen.

Våra semesterperioder är v. 26-29 samt v 30-33. Innan dess får du introduktion, och vi kommer överens med dig om när din introduktion ska ske.

Utöver din lön erbjuder vi även bonus om du arbetar:
6 veckor: 1000 kr
7 veckor: 1500 kr
8 veckor: 5000 krKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa människor och vill göra skillnad för dem vi är till för. Du är en positiv, trygg och kreativ person med genuint intresse för människors välbefinnande. Engagemang, närhet och ansvar är tongivande i ditt arbetssätt.

Erfarenhet inom vård- och omsorg är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För arbete i hemtjänst eller hemteam är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Med vänlig hälsning
Habo kommun Visa mindre