Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Habo

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör

Ansök    Jun 4    Habo kommun    Informatör/Kommunikatör
Vi söker nu en driven kommunikatör som vill vara med och utveckla kommunikationen i Habo kommun. Är du en engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad kommunikatör med fingertoppskänsla tror vi att du kan passa in hos oss. Har du dessutom ett samhällsintresse och känner att du vill göra skillnad på riktigt, då är du den vi söker. Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i en kommun som växer och utvecklas i snabb takt. Habo är en expansiv kommun ... Visa mer
Vi söker nu en driven kommunikatör som vill vara med och utveckla kommunikationen i Habo kommun. Är du en engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad kommunikatör med fingertoppskänsla tror vi att du kan passa in hos oss. Har du dessutom ett samhällsintresse och känner att du vill göra skillnad på riktigt, då är du den vi söker. Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i en kommun som växer och utvecklas i snabb takt.

Habo är en expansiv kommun och kommunikationsarbetet är viktigare än någonsin. Därför utökar vi nu vår kansli- och kommunikationsenhet med en kommunikatör. Enheten ingår i kommunledningsförvaltningen och ansvarar förutom för den strategiska kommunikationen även för kommunens webbplats, intranät, personaltidning, producering av trycksaker, växel och reception, centralarkivet och för kommunstyrelsens ärendehantering med mera.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör i Habo kommun arbetar du nära ledningen både strategiskt och operativt. Du stöttar samtliga förvaltningar i val av kanaler, analys av målgrupper, formulering av budskap och vid kontakter med media. En stor del av arbetet består av produktion i form av layout och text. I tjänsten ingår också att tillsammans med kommunikationsansvarig utveckla, underhålla och administrera kommunens webbplats och intranät.

Habo är en liten men växande kommun och vi hjälper alla till där det behövs. Du som söker behöver därför vara flexibel, kunna anpassa dig efter olika förutsättningar och hugga i där det behövs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med kommunikationsfrågor. Du har goda kunskaper i text- och bildbehandlingsprogram och erfarenhet av publicering på webb och i sociala medier. Du har också goda kunskaper i Adobe Creative Cloud-programmen, främst i InDesign och Photoshop, men vi använder också Illustrator och Premiere i vårt arbete.

Du har mycket god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har ett tydligt klarspråkstänk. Du anpassar dina budskap efter målgrupp och medier. Då vi ser att efterfrågan på rörlig bild ökar är det plus om du har erfarenhet av att filma och klippa enklare filmer.

Du är serviceinriktad, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du får saker gjorda och är utåtriktad, initiativrik och ansvarsfull.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Content & Social Media Specialist

VILKA ÄR VI? MedicaNatumin är en skandinavisk egenvårdskoncern med bas i Jönköping/Habo med fokus på utveckling, produktion och marknadsföring av hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Vårt mål är att bidra till en positiv hälsotrend och erbjuda förbättrad livskvalitet genom produkter som behandlar eller stödjer människokroppens olika funktioner. Våra varumärken består av dokumenterade produkter inom man- oc... Visa mer
VILKA ÄR VI?
MedicaNatumin är en skandinavisk egenvårdskoncern med bas i Jönköping/Habo med fokus på utveckling, produktion och marknadsföring av hälso- och skönhetsprodukter baserade på innovativa ingredienser och gedigen forskning. Vårt mål är att bidra till en positiv hälsotrend och erbjuda förbättrad livskvalitet genom produkter som behandlar eller stödjer människokroppens olika funktioner.
Våra varumärken består av dokumenterade produkter inom man- och kvinnohälsa, allmänhälsa samt hudvård. Produkterna faller in under kategorierna kosttillskott, medicintekniska produkter samt dermatologiska och kosmetiska produkter. Bland varumärkena finns ledande kosttillskott som L-Argiplex, Nypozin, Ester-C och den vetenskapligt dokumenterade hudvårdserien Jabushe.
VAD ERBJUDER VI?
Vill du vara med och göra skillnad när det gäller att ytterligare etablera och utveckla Medicanatumins olika varumärken? Drivs du av att skapa tilltalande marknadsföring som berör och når ut, och har ett brinnande intresse för webb och sociala medier? Då kan rollen som Content & Social Media Specialist vara något för dig!
Detta är en bred och omväxlande roll där dina viktigaste uppgifter är att utveckla, analysera och optimera det praktiska och strategiska arbetet för våra digitala miljöer som webb och sociala medier. Syftet är att stärka den digitala kundupplevelsen. Du arbetar systematiskt med statistik/uppföljning och användarvänlighet för att maximera våra digitala plattformar.
Du planerar, producerar och publicerar varumärkesdrivande och engagerande innehåll och sätter upp säljdrivande aktiviteter för våra olika varumärken på deras webbsidor och sociala medier. Du arbetar med att sprida kompetens inom området och säkerställer att vi ligger i framkant och tar tillvara på alla möjligheter inom content och digital marknadsföring. Vidare planerar du och ger AD uppdrag till bilder och enklare film/animering till webb och sociala medie-kanaler.
Du kommer löpande få skriva produkttexter, pressreleaser, annonstexter, webbtexter, inlägg till sociala medier och intervjua berörda personer. Att agera beställare och kravställare gentemot andra delar inom företaget och externt kommer bli en viktig del för att nå uppsatta mål.
DETTA KAN DU.
Är du rätt person för oss så har vi möjlighet att motivera dig som har några års erfarenhet från digital och automatiserad marknadsföring. Viktigt för oss är att du kan göra skillnad och utmana, samt hjälpa organisationen med att tänka i nya banor när det gäller att marknadsföra oss mot våra kunder. Du har en övergripande förståelse för hur de olika kanalerna fungerar, dess förmågor och utmaningar. Därtill har/är du:
vana av att planera, producera, optimera, budgetera och följa upp innehåll organisk på webb och sociala medier
erfarenhet av digitala verktyg för publicering, annonsering och webbanalys, så som Google Analytics, Facebook Ads eller liknande
goda kunskaper inom webbverktyg så som wordpress, JavaScript med flera, tillsammans med god teknisk förståelse
ingående kunskap och stort intresse för digital utveckling och trender inom social media och är en säker och snabb skribent
väl insatt i hur SEO, SEM och content marketing fungerar
kunskap om hur du strategiskt planerar, producerar och publicerar content för digitala plattformar
kunskap och erfarenhet om hur du administrerar företagskonton för Facebook, Instagram och LinkedIn
goda kunskaper i Adobe Indesign, Illustrator och Photoshop.

DETTA ÄR DU.
Hos oss är det bra att gilla att arbeta hands on och högt och lågt. Du ska gilla att vara involverad i såväl smått som stort. Du kommer ha många kontaktytor och stå i rampljuset i frågor som rör dina ansvarsområden – gillar du det? Då kommer du trivas hos oss!
Du är driven, nyfiken, kreativ och testar gärna nya lösningar, men låter analys och data guida dina beslut. Du är prestigelös och tar alltid med en positiv attityd och humor till arbetet.
Du är en person som utmanar det traditionella tänket och vågar tänka om och tänka nytt. Du ser samarbetet som ett naturligt arbetssätt och ett måste för att uppnå framgång.
BRA ATT VETA.
Vikariat, heltid, 15 februari-31 december 2021.
Placering Jönköping.
Du rapporterar till marknadschef.
Visa ditt intresse redan idag då urval sker löpande, dock senast den 12 december.
Vill du veta mer om rollen kontakta rekryteringskonsult Ida Jergell, 0737–068080. Visa mindre

Kommunikatör

Ansök    Apr 11    Habo kommun    Informatör/Kommunikatör
En av våra kommunikatörer ska vara föräldraledig och vi söker nu dig som vill vara med och utveckla kommunikationen i Habo kommun under den här tiden. Är du en engagerad, driven och serviceinriktad kommunikatör tror vi att du kan passa in hos oss. Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i en kommun som växer och utvecklas i snabb takt. Du är en av kommunens två kommunikatörer och tjänsten är placerad på kansli- och kommunikationsenheten. Enhete... Visa mer
En av våra kommunikatörer ska vara föräldraledig och vi söker nu dig som vill vara med och utveckla kommunikationen i Habo kommun under den här tiden. Är du en engagerad, driven och serviceinriktad kommunikatör tror vi att du kan passa in hos oss. Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i en kommun som växer och utvecklas i snabb takt.

Du är en av kommunens två kommunikatörer och tjänsten är placerad på kansli- och kommunikationsenheten. Enheten ingår i kommunledningsförvaltningen och ansvarar förutom för den strategiska kommunikationen även för kommunens webbplats, intranät, personaltidning, producering av trycksaker, växel och reception, centralarkivet och för kommunstyrelsens ärendehantering.

ARBETSUPPGIFTER
Som kommunikatör i Habo kommun arbetar du nära ledningen både strategiskt och operativt. Du stöttar samtliga förvaltningar i val av kanaler, analys av målgrupper, formulering av budskap och vid kontakter med media. En stor del av arbetet består av produktion i form av layout och text, bland annat ansvarar du för att hålla ihop arbetet med vår personaltidning. I tjänsten ingår också att ta ett övergripande ansvar för kommunens webbplats. Aktuellt på enheten just nu är att driva och implementera projekt med nytt intranät. Beroende på din kompetens och erfarenhet finns det möjlighet att få en stor roll i detta arbete.

Habo är en liten men växande kommun och vi hjälper alla till där det behövs. Du som söker behöver därför vara flexibel, kunna anpassa dig efter olika förutsättningar och hugga i där det behövs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med kommunikationsfrågor. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Adobe CC, främst i InDesign och Photoshop, men vi använder också Illustrator och Premiere i vårt arbete.

Du har mycket god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har ett tydligt klarspråkstänk. Du anpassar dina budskap efter målgrupp och medier.

För att lyckas i rollen krävs att du är en utåtriktad person med ett gott omdöme. Ditt jobb omfattar många kontaktytor och du har förmågan att lyssna in behov, inge förtroende och skapa goda relationer. Du har god förmåga att självständigt planera ditt eget arbete, du får saker gjorda, är initiativrik och drivande.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre