Lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Habo

Se lediga jobb som Lärare i förskola/Förskollärare i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Nu söker vi barnskötare till Norlandia Förskolor xxx (namn på förskola) ...

Vi söker nu timvikarier till vår förskola Upptäckaren i Habo. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng som tillsammans gör skillnad för våra yngsta medborgare i samhället! - Vi ser fram emot din ansökan! Om Norlandia Förskolor Norlandia förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalité i alla våra verksamheter. Nya upptäckter varje dag - är vår ambition för varje barn, varje dag. Hos oss får du möjligheten att följa med i samhällets utveckling ... Visa mer
Vi söker nu timvikarier till vår förskola Upptäckaren i Habo. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng som tillsammans gör skillnad för våra yngsta medborgare i samhället! - Vi ser fram emot din ansökan!

Om Norlandia Förskolor

Norlandia förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalité i alla våra verksamheter. Nya upptäckter varje dag - är vår ambition för varje barn, varje dag.

Hos oss får du möjligheten att följa med i samhällets utveckling kring förskola och skola. En god värdegrund innebär att ge barnen en inre kompass som de kan lita på och stärka dem genom livet. Vi anser att vi på förskolan har möjlighet att lägga grunden för barnen vidare i livet.

Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Vi sätter stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Läs mer om våra koncept här.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill arbeta extra på förskolan Upptäckaren. Förskolan ligger centralt i Habo, precis intill bussförbindelser och nära tågstation.

Vi söker dig som är punktlig, flexibel och positiv och glad. Du är yhörd för att anpassa efter barnens behov.

Vi vill att du är en medforskande, positiv, sprider glädje och har arbetsvilja, tar egna initiativ och är ansvarsfull.

Kvalifikationer:

- Vi ser gärna att du har utbildning eller pågående utbildning som barnskötare

- Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom förskola

- Det är krav på goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

- Du har goda kunskaper om läroplanens innehåll och känner att du kan bidra till verksamhetsutveckling tillsammans med kollegor i ett kollegialt lärande.

- Du har goda kunskaper i Office365

- Du måste kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret inför anställning hos oss - så beställ gärna ett redan nu.

Övrig information
- Anställningsform: Timvikarie
- Omfattning: Heltid/deltid
- Arbetstid: Förskolans öppettider
- Tillträde: Omgående/löpande

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att övergå till längre vikariat vb.

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Monica Eckerström, rektor Upptäckarens förskola

Telefonnummer: 010-761 21 71

E-postadress: [email protected]

Vill du veta mer om Norlandia Förskolor? Besök vår hemsida här. (https://norlandiaforskolor.se/varfor-valja-oss)

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare 100% sökes

Platsannons förskollärare Förskolan Äventyret Vill du vara en del av ett engagerat team på en Reggio Emilia-inspirerad förskola där lärande, kreativitet, utforskande och barnets nyfikenhet står i fokus? Vi söker Dig som är en passionerad förskollärare, gärna med erfarenhet av Reggio Emilia-inspirerat arbete, som brinner för att skapa en stimulerande miljö där varje barns unika potential kan få blomstra. Vi är en fristående förskola som har funnits seda... Visa mer
Platsannons förskollärare Förskolan Äventyret


Vill du vara en del av ett engagerat team på en Reggio Emilia-inspirerad förskola där lärande, kreativitet, utforskande och barnets nyfikenhet står i fokus?
Vi söker Dig som är en passionerad förskollärare, gärna med erfarenhet av Reggio Emilia-inspirerat arbete, som brinner för att skapa en stimulerande miljö där varje barns unika potential kan få blomstra.
Vi är en fristående förskola som har funnits sedan 1998. Förskolan är belägen på Kråkerydsområdet i Habo. I dagsläget har vi runt 50 barn uppdelade på tre mindre grupper under delar av dagen.
Vi är en genuin, stabil personalgrupp som brinner för en utforskande utbildning fylld av glädje och lust. Vi använder oss av ett projekterande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som verktyg för att kunna följa och utmana barnens nyfikenhet, intressen och frågor.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%, med start senast augusti 2024, ev tidigare. Provanställning 6 månader.

För mer information kontakta rektor Mari Hultin 036-4428390.
Välkommen med Din ansökan på mail, senast 15 mars.
[email protected] Visa mindre

Förskollärare till Bäckgatans förskola 100%

Ansök    Feb 27    Habo kommun    Förskollärare
Bäckgatans förskola är centralt belägen i Habo. Habo är en liten kommun där närheten till varandra är en styrka. Habo har ett livaktigt centrum med naturen runt hörnet. Bäckgatans förskola har plats för 36 barn i åldrarna 1-5 år och kommer att vara uppdelad i två grupper. Avdelning Solen för de yngre barnen och avdelning Stjärnan för de äldre barnen. Förskolan är uppbyggd för förskoleverksamhet och har en lekhall mellan avdelningarna. Utemiljön består av ... Visa mer
Bäckgatans förskola är centralt belägen i Habo. Habo är en liten kommun där närheten till varandra är en styrka. Habo har ett livaktigt centrum med naturen runt hörnet. Bäckgatans förskola har plats för 36 barn i åldrarna 1-5 år och kommer att vara uppdelad i två grupper. Avdelning Solen för de yngre barnen och avdelning Stjärnan för de äldre barnen. Förskolan är uppbyggd för förskoleverksamhet och har en lekhall mellan avdelningarna. Utemiljön består av en stor gård med naturtomt och lekmiljöer. Gården har staket med grind och kan delas av. Förskolan har professionella pedagoger med en hög andel förskollärare.

ARBETSUPPGIFTER
Att leka är att utvecklas!
Vi lägger ett stort fokus på gemenskap och trygghet. Vi prioriterar värdegrundsarbete och goda relationer. Olikheter respekteras och ses som en tillgång. Barnens intresse, förutsättningar och behov får ligga till grund för utformandet av utbildningen. Vi tror på det kompetenta barnet och ger barnen inflytande i verksamheten. Utifrån olika målområden fångar vi lärandet i vardagen, både inom och utomhus med närheten till skog och natur och dess möjligheter till upplevelser. Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument. Huvuduppdraget är att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska utbildningen tillsammans med arbetslaget, förskolan och ledning. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande från varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen med legitimation eller med annan utbildning och erfarenhet från förskola. Du tar gärna egna initiativ och leder utbildningen med arbetslaget och kollegor i förskoleområdet.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor. Erfarenhet med barn från andra kulturer och om du har ett annat modersmål är meriterande och/eller har erfarenhet från att arbeta med barn i NPF problematik. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Positiv förskollärare

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Du tar dig hit från Jönköping city med tåg på 10-12 min, buss eller bil. På Lagget trivs personalen och stannar kvar. Att vi nu har en tjänst ledig är för att nya utmaningar väntar en kollega. Söker du en förskola med en arbetsgemenskap utöver det vanliga ... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Du tar dig hit från Jönköping city med tåg på 10-12 min, buss eller bil.

På Lagget trivs personalen och stannar kvar. Att vi nu har en tjänst ledig är för att nya utmaningar väntar en kollega. Söker du en förskola med en arbetsgemenskap utöver det vanliga är du välkommen att söka till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig förskollärare med ett positivt förhållningssätt som kan bidra till utvecklingen av förskolans verksamhet. Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument.

Huvuduppdraget är ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

Kontakten och samarbetet med barnens vårdnadshavare är också en viktig del i arbetet. Du kommer arbeta tillsammans med tillsvidareanställda, utbildade kollegor och få möjlighet att skapa lärglädje varje dag!

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare alternativt har erfarenhet av arbete i förskolan. (Du som har annan kompetens än förskollärare kan erbjudas visstidsanställning)
Du är engagerad i arbetet och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat på förskolan.
Det är meriterande om du har kompetens inom alternativ kommunikation.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

ÖVRIGT
Vänta inte med din ansökan, utan sök omgående, då intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Visa mindre

Bäckgatan förskola söker förskollärare eller personal med erfarenhet

Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Vår förskola har en underbar utemiljö för barnen med "egen" skog. Förskolan har en nära kontakt mellan ute- och innemiljö genom byggnadens utformning. Förskolan har plats för 36 barn i åldrarna 1-5 år. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, som bedriver samarbete över hela förskolan i olika tvärgrupper. ... Visa mer
Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Vår förskola har en underbar utemiljö för barnen med "egen" skog. Förskolan har en nära kontakt mellan ute- och innemiljö genom byggnadens utformning. Förskolan har plats för 36 barn i åldrarna 1-5 år. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, som bedriver samarbete över hela förskolan i olika tvärgrupper.ARBETSUPPGIFTER
Att leka är att utvecklas!
Vi lägger stort fokus på gemenskap och trygghet, vi prioriterar värdegrundsarbetet och goda relationer. Olikheter respekteras och ses som en tillgång. Barnens intressen, förutsättningar och behov får ligga till grund för utformandet av verksamheten. Vi tror på det kompetenta barnet och ger barnen inflytande i verksamheten. Utifrån olika målområden fångar vi lärandet i vardagen, både inom- och utomhus, med närheten till skog, natur och dess möjligheter och upplevelser.
Du ger barnen en grund i trygghet,glädje och lärande som de tar med sig i livet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand legitimerad förskollärare.
Erfarenhet av NPF och barngruppsarbete är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till kreativ och naturnära förskola i Furusjö

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Verksamheten har plats för 27 barn, VT-24 kommer det att vara 27 barn i åldern 1-5 år, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ett genuint intresse att vilja arbeta åldersintegrerat. Förskolan har ett projektinriktat arbetssätt utifrån prioriterade mål och... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Verksamheten har plats för 27 barn, VT-24 kommer det att vara 27 barn i åldern 1-5 år, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ett genuint intresse att vilja arbeta åldersintegrerat. Förskolan har ett projektinriktat arbetssätt utifrån prioriterade mål och läroplanen och man arbetar med tydlig och synliggörande pedagogik. Utomhuspedagogik är en naturlig del i verksamheten. Goda möjligheter att arbeta med digitala verktyg i förskolan finns.
Förskollärare i Habo kommun har tillgång till en egen lärplatta.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar. Tillsammans med oss arbetar du mot gemensamma mål och visioner.
Du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument och är med och ansvarar för ett systematiskt kvalitetsarbete. Utifrån barns behov och med barns inflytande och delaktighet planerar du verksamheten så att den erbjuder utveckling och lärande. En viktig del i arbetet är samarbete och en god förmåga att skapa bra kontakt med barn, kolleger och vårdnadshavare. Du kommer att ansvara för både pedagogiska och praktiska uppgifter.KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare eller har erfarenhet av barngruppsarbete.
Du är engagerad och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat på förskolan.
Önskvärt är att du har kompetens inom alternativ kommunikation.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du som har annan kompetens kan erbjudas visstidsanställning.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till Slättens förskola

Slättens förskola ingår i Slättens förskoleområde där dessutom Bagaregatans förskola ingår. Förskolorna kännetecknas av en utemiljö med stora ytor och många möjligheter till lärande. Något som vi inom enheten försöker ta tillvara. Vi har totalt plats för ca 160 barn och är runt 35 anställda. Vi arbetar för en välkomnande atmosfär där barn, föräldrar, pedagoger och besökare känner sig välkomna. Det ska kännas bra att komma hit för alla. En viktig del i vår... Visa mer
Slättens förskola ingår i Slättens förskoleområde där dessutom Bagaregatans förskola ingår. Förskolorna kännetecknas av en utemiljö med stora ytor och många möjligheter till lärande. Något som vi inom enheten försöker ta tillvara. Vi har totalt plats för ca 160 barn och är runt 35 anställda. Vi arbetar för en välkomnande atmosfär där barn, föräldrar, pedagoger och besökare känner sig välkomna. Det ska kännas bra att komma hit för alla.

En viktig del i vårt värdegrundsarbete är att skapa goda relationer. Det är därför viktigt att du ser barn och vuxna som kompetenta och tror på deras förmåga.

Tjänsten ställer stora krav på lyhördhet, flexibilitet och nära samarbete med vårdnadshavare.
Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA.

ARBETSUPPGIFTER
För oss är nyfikenheten på barnet och dess lärande viktigt. Det medför att vi har som mål att arbeta nära barnen för att fånga just deras intresse och behov.

Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där vi kan möta alla barn där just de befinner sig.

Ditt arbete som förskollärare är att stödja barnen i deras lärande och utveckling, utefter barnets egna behov och möjligheter. Vi söker dig som är nyfiken på att lära och utvecklas som förskollärare. Du ska tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån styrdokumentens intentioner.

Kartläggning och analys är viktiga verktyg i vårt pedagogiska arbete för att skapa förutsättningar för att utmana barnen utifrån deras förutsättningar

Vi bedriver gärna undervisning utomhus.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har stor pedagogisk fallenhet, lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är positiv och möter barn, föräldrar och kollegor med kompetens och värme.
Du är lösningsinriktad och förstår vikten av ett bra samarbete.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att ladda upp relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Pedagogisk ledare till förskolan I Ur och Skur Oxdragaren

Är du en erfaren legitimerad förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Vill du ha en roll som pedagogisk ledare för förskola i nära samarbete med rektor? Tjänsten kommer bestå av flera delar. Pedagogisk ledare, förskollärare i barngrupp samt delar där du arbetar tillsammans med rektor, t ex kring rekrytering och arbetsmiljö. Som pedagogisk ledare ska du tillsammans med rektor ansvara för att samordna och skapa förutsättningar för att... Visa mer
Är du en erfaren legitimerad förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Vill du ha en roll som pedagogisk ledare för förskola i nära samarbete med rektor?
Tjänsten kommer bestå av flera delar. Pedagogisk ledare, förskollärare i barngrupp samt delar där du arbetar tillsammans med rektor, t ex kring rekrytering och arbetsmiljö.
Som pedagogisk ledare ska du tillsammans med rektor ansvara för att samordna och skapa förutsättningar för att utveckla den pedagogiska verksamheten kopplat till det systematiska kvalitetsarbetet.
Du kommer även genomföra utbildning och undervisning praktiskt med våra barngrupper.
Du är trygg i rollen som ledare och motiveras av uppdraget att leda verksamheten mot uppsatta mål. Har förmåga att driva utvecklingsarbete samt uppmuntra förändringsarbete utifrån förskolans styrdokument.
Ditt professionella förhållningssätt i olika sammanhang är avgörande i mötet med barn, vårdnadshavare och medarbetare.
Du är positiv, lösningsfokuserad och drivande i din ledarroll och ser ett värde i att arbeta för barnens rätt till en likvärdig förskola utifrån läroplanens mål och I Ur och Skurs metoder.
Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete och du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösningar vid komplexa frågor.
Flexibilitet, samarbetsförmåga samt god kommunikationsförmåga är avgörande egenskaper för att lyckas i rollen.
Du är väl förtrogen med vad det innebär att i praktisk handling omsätta intentionerna bakom förskolans läroplan genom systematiskt kvalitetsarbete. Och du har stor kunskap och erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du förväntas bidra i processer som främjar kollegialt lärande samt erfarenhet av att handleda pedagoger utifrån detta. Tycker om att se och bidra till att andra utvecklas i sina roller. Har lätt för att formulera dig i tal och skrift.
Meriterande om du har utbildning och erfarenhet av specialpedagogik.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
I Ur och Skur Oxdragaren öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi vill skapa en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, och ge möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr.
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande, natur- och miljökunskap och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och har ytterligare nio förskolor i sin organisation, samt 150 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Stockholm.
Friluftsfrämjandet som är en ideell riksorganisation med 130 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 38 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har fortsatt att utvecklats sedan dess.
Vi behandlar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan nu!
Ansökan med CV skickas till: HR, [email protected]
Märk ansökan: "Pedagogisk ledare Oxdragaren"
Tjänst: 100%, med start enligt överenskommelse. Visa mindre

Förskollärare på Sveriges bästa och mest personliga bemanningsföretag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning! Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult! Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa ju... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som förskollärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Förskolebemanning!
Vi är Sveriges bästa, mest personliga och mest ambitiösa bemanningsföretag förskolan! Nu söker vi dig som är legitimerad förskollärare och som vill arbeta tillsammans med oss som konsult!
Vi erbjuder en lång rad bemanningsuppdrag över hela landet inom såväl på privata som på kommunala förskolor. Vi hittar alltid något som vi tror kommer att passa just dig baserat på dina egna önskemål om din framtida yrkeskarriär. Behöver du flytta till en ny stad för att kunna tacka ja till ett uppdrag betalar vi dessutom ett fint boende åt dig - hos oss ges du möjligheten att växa som människa i den riktning du själv önskar såväl professionellt som privat - vi ser till hela ditt liv!
Har du därmed önskemål eller drömmar om att flytta till en specifik stad i landet, oavsett anledning, är vi precis den arbetsgivare du söker! Vi kommer att lyckas med att hitta både ett bra konsultuppdrag och en fin egen bostad åt dig oavsett om du önskar bo i Stockholm, Skara eller Sandviken. Vi är kort och gott möjligheternas arbetsgivare!
Arbeta på dina egna villkor med hög lön!
Hos oss är det en kärnfråga att du som vår förskollärare alltid får vara en aktiv del i din egen schemaläggning. Därtill ser vi alltid till att du erhåller en hög lön när du är ute på ett uppdrag tillsammans med oss. Vi är experter på att löneförhandla åt våra konsulter och på så vis kan du alltid känna dig trygg hos oss att vi förhandlat fram den högsta möjliga lönen åt dig inför varje enskilt bemanningsuppdrag!
Vi tror på att vara Sveriges bästa arbetsgivare för förskollärare!
Vi tror på att ha Sveriges bästa förskollärare anställda hos oss och samtidigt vara den bästa möjliga arbetsgivaren för var och en av dessa. Tycker du också att det är viktigt med en arbetsgivare som lyssnar till dig och förstår dig så har du kommit helt rätt till oss. Vi anstränger oss alltid det lilla extra och är stolta över att inte vara som alla andra.
PersonalExpressen förmedlar professionell, ambitiös och jordnära vård- och omsorgspersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande.
PersonalExpressens ledning har över 20 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund. Skolan och förskolan ligger oss således mycket varmt om hjärtat. Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är mycket lojala med våra förskollärare och alltid ser till att dina individuella behov och önskemål får stå i centrum hos oss!
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!
Skicka in din ansökan till oss redan idag så återkommer vi inom kort med vad vi har att erbjuda just dig för bemanningsuppdrag.
Vi ser fram emot ett långt och lyckosamt samarbete tillsammans med dig och kommer göra allt vi kan för att vi ska bli den arbetsgivare för dig som du alltid hoppats på att du skulle hitta hem till! Visa mindre

Bränninge förskola söker förskollärare med stor kompetens för små människor

Vi söker dig som vill arbeta i Habo kommuns förskolor. Vi har till våren behov av förskollärare till vårt förskoleområde som innehåller Bränninge, Kärnekulla, samt Solhöjdens förskola. Bränninge förskola arbetar med språk och kunskapsutvecklande arbetssätt. Kommunen har under flera år arbetat med att höja kompetensen genom den röda tråden för barn 1-16 år. Förskolan har hög andel förskollärare, och ett gott arbetsklimat med hög trivsel. Barnen är gruppe... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i Habo kommuns förskolor.
Vi har till våren behov av förskollärare till vårt förskoleområde som innehåller
Bränninge, Kärnekulla, samt Solhöjdens förskola.
Bränninge förskola arbetar med språk och kunskapsutvecklande arbetssätt.
Kommunen har under flera år arbetat med att höja kompetensen genom den röda tråden för barn 1-16 år.
Förskolan har hög andel förskollärare, och ett gott arbetsklimat med hög trivsel.
Barnen är grupperade i 1-3 och 3-5 års avdelningar.
Förskolan har en specialpedagog knuten till förskolan.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, är positivt om du har arbetat med.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kärnekulla förskola söker förskollärare med stor kompetens för små människo

Kärnekulla förskola öppnades augusti 2023, och är i uppstartfasen. Vi arbetar med 3 spår, där varje spår har 40 barn placerade. Arbetet sker i 1-5 årsgrupper. Förskolan har en hög andel förskollärare, och du kommer få vara med och forma förskolans arbete och upplägg. Uppstarten skedde i 2 spår och nu planerar vi för att starta upp även det sista spåret. Förskolan har en specialpedagog knuten till förskolan. Antal tjänster är beroende på att erforderliga... Visa mer
Kärnekulla förskola öppnades augusti 2023, och är i uppstartfasen. Vi arbetar med 3 spår, där varje spår har 40 barn placerade. Arbetet sker i 1-5 årsgrupper. Förskolan har en hög andel förskollärare, och du kommer få vara med och forma förskolans arbete och upplägg.
Uppstarten skedde i 2 spår och nu planerar vi för att starta upp även det sista spåret.
Förskolan har en specialpedagog knuten till förskolan.

Antal tjänster är beroende på att erforderliga beslut tas i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, är positivt om du har arbetat med.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Solhöjdens förskola söker förskollärare med stor kompetens för små människo

Vi söker dig som vill arbeta i Habo kommuns förskolor. Vi har till våren behov av förskollärare till vårt förskoleområde som innehåller Bränninge, Kärnekulla, samt Solhöjdens förskola. Solhöjdens förskola arbetar med språk och kunskapsutvecklande arbetssätt. Kommunen har under flera år arbetat med att höja kompetensen genom den röda tråden för barn 1-16 år. Förskolan har hög andel förskollärare, och ett gott arbetsklimat med hög trivsel. Barnen är grupp... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta i Habo kommuns förskolor.
Vi har till våren behov av förskollärare till vårt förskoleområde som innehåller
Bränninge, Kärnekulla, samt Solhöjdens förskola.
Solhöjdens förskola arbetar med språk och kunskapsutvecklande arbetssätt.
Kommunen har under flera år arbetat med att höja kompetensen genom den röda tråden för barn 1-16 år.
Förskolan har hög andel förskollärare, och ett gott arbetsklimat med hög trivsel.
Barnen är grupperade i 1-3 och 3-5 års avdelningar.
Förskolan har en specialpedagog knuten till förskolan.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, är positivt om du har arbetat med.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

100% vikariat Bäckgatans förskola

Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Vår förskola har en underbar utemiljö för barnen med "egen" skog och en snickarbod på gården. Förskolan har en nära kontakt mellan ute- och innemiljö genom byggnadens utformning. Förskolan har plats för 36 barn. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, i åldrarna 1-5 år. ARBETSUPPGIFTER Att leka är at... Visa mer
Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Vår förskola har en underbar utemiljö för barnen med "egen" skog och en snickarbod på gården. Förskolan har en nära kontakt mellan ute- och innemiljö genom byggnadens utformning. Förskolan har plats för 36 barn. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, i åldrarna 1-5 år.ARBETSUPPGIFTER
Att leka är att utvecklas!
Vi lägger stort fokus på gemenskap och trygghet, vi prioriterar värdegrundsarbetet och goda relationer. Olikheter respekteras och ses som en tillgång. Barnens intressen, förutsättningar och behov får ligga till grund för utformandet av verksamheten. Vi tror på det kompetenta barnet och ger barnen inflytande i verksamheten. Utifrån olika målområden fångar vi lärandet i vardagen, både inom- och utomhus, med närheten till skog, natur och dess möjligheter och upplevelser.
Du ger barnen en grund i trygghet,glädje och lärande som de tar med sig i livet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand legitimerad förskollärare.
Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till ev. förlängning
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande och anställning kan ske före sista ansökningsdatum.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Leg. Förskollärare 100 % tillsvidare Kärrs förskola

Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professio... Visa mer
Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter.
Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professionellt arbetssätt och andelen förskollärare är hög.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument.
Huvuduppdraget är att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget, förskolan och ledning. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande från varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en förskollärarexamen med legitimation.
Tjänsten är tillsvidareanställning under förutsättning att sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsten tidsbegränsad.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor.
Förskolan har ett etablerat samarbete mellan avdelningarna vilket förutsätter att du är flexibel och positiv inställd till att arbeta med såväl yngre som äldre barn.
Erfarenheter med barn från andra kulturer och om du har ett annat modersmål är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. På Lagget trivs personalen och stannar kvar. Att vi nu har en tjänst ledig är för att nya utmaningar väntar för en kollega. Söker du en förskola med en arbetsgemenskap utöver det vanliga är du välkommen att söka till oss! Laggets förskola är en förskola med... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

På Lagget trivs personalen och stannar kvar. Att vi nu har en tjänst ledig är för att nya utmaningar väntar för en kollega. Söker du en förskola med en arbetsgemenskap utöver det vanliga är du välkommen att söka till oss! Laggets förskola är en förskola med 3 avdelningar och ca. 54 barn och är belägen i Habo tätort. På Laggets förskola är alla barn alla pedagogers angelägenhet. Barn som får träffa flera pedagoger blir rikare sedda! Öppenheten i huset är stor och barnen får möjlighet att röra sig mellan avdelningarna allt efter ålder och mognad. Tryggheten är viktig men också modet att våga - självkänslan stärks.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som kan bidra till utvecklingen av förskolans verksamhet. Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Kontakten och samarbetet med barnens vårdnadshavare är också en viktig del i arbetet. Du kommer arbeta tillsammans med tillsvidareanställda, utbildade kollegor!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en förskollärarexamen med legitimation.
Tjänsten är tillsvidareanställning under förutsättning att sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsten tidsbegränsad.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor.
Förskolan har ett etablerat samarbete mellan avdelningarna vilket förutsätter att du är flexibel och positiv inställd till att arbeta med såväl yngre som äldre barn.
Erfarenheter med barn från andra kulturer är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare 100% tillsvidare Bäckgatans förskola

Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Vår förskola har en underbar utemiljö för barnen med "egen" skog och en snickarbod på gården. Förskolan har en nära kontakt mellan ute- och innemiljö genom byggnadens utformning. Förskolan har plats för 36 barn. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, i åldrarna 1-5 år. ARBETSUPPGIFTER Att leka är at... Visa mer
Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Vår förskola har en underbar utemiljö för barnen med "egen" skog och en snickarbod på gården. Förskolan har en nära kontakt mellan ute- och innemiljö genom byggnadens utformning. Förskolan har plats för 36 barn. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, i åldrarna 1-5 år.ARBETSUPPGIFTER
Att leka är att utvecklas!
Vi lägger stort fokus på gemenskap och trygghet, vi prioriterar värdegrundsarbetet och goda relationer. Olikheter respekteras och ses som en tillgång. Barnens intressen, förutsättningar och behov får ligga till grund för utformandet av verksamheten. Vi tror på det kompetenta barnet och ger barnen inflytande i verksamheten. Utifrån olika målområden fångar vi lärandet i vardagen, både inom- och utomhus, med närheten till skog, natur och dess möjligheter och upplevelser.
Du ger barnen en grund i trygghet,glädje och lärande som de tar med sig i livet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare.
Tjänsten är tillsvidareanställning under förutsättning att sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsten tidsbegränsad.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande och anställning kan ske före sista ansökningsdatum.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare 100% Solhöjdens förskola

Solhöjdens förskola är en modern förskola som har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög. Förskolan har en stor härlig utegård som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter. Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA. Solhöjden har 2 grupper där vi tar emot de yngre ... Visa mer
Solhöjdens förskola är en modern förskola som har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög.
Förskolan har en stor härlig utegård som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter.
Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA.


Solhöjden har 2 grupper där vi tar emot de yngre barnen och 2 grupper där vi tar emot barn de äldre barnen. Placering av tjänsten är vid annonsering ej klar i huset.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill skapa en utbildning och undervisning som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Har du extra intresse för utemiljön är det positivt.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.
Även du som studerar till förskollärare och kommer få legitimation som leg. förskollärare är välkommen att söka.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Leg. Förskollärare 100 % tillsvidare Kärrs förskola

Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professio... Visa mer
Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter.
Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professionellt arbetssätt och andelen förskollärare är hög.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument.
Huvuduppdraget är att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget, förskolan och ledning. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande från varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en förskollärarexamen med legitimation.
Tjänsten är tillsvidareanställning under förutsättning att sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsten tidsbegränsad.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor.
Förskolan har ett etablerat samarbete mellan avdelningarna vilket förutsätter att du är flexibel och positiv inställd till att arbeta med såväl yngre som äldre barn.
Erfarenheter med barn från andra kulturer och om du har ett annat modersmål är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare Bränninge förskola

Bränninge förskola är en modern förskola, som har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög. Förskolan har en stor härlig utegård som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter. Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA. Bränninge förskola har 2 grupper där vi tar emot ba... Visa mer
Bränninge förskola är en modern förskola, som har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög.
Förskolan har en stor härlig utegård som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter.
Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA.

Bränninge förskola har 2 grupper där vi tar emot barn 1–3 år, och 2 grupper där vi tar emot barn 3-5 åringar.
I dagsläget är tjänsten i gruppen för 3-5 åringar.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en utbildning och undervisning som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av utbildningen. Att systematiskt utvärdera utbildningen och undervisningen för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Har du extra intresse för utemiljön är det positivt.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Även du som studerar till förskollärare och kommer få legitimation som leg. förskollärare är välkommen att söka.
Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullhet.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur Oxdragaren

I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr. Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss... Visa mer
I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr.
Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Oxdragaren!
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Alla förskolans arbetslag har ett gemensamt ansvar och samarbetar på många olika sätt för att nå våra mål och vår vision. Samarbetet mellan rektor, kollegor och arbetslag värdesätts högt och är, tror vi, en förutsättning för en god arbetsmiljö och arbetsplats.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande. Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 155 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Stockholm.
Friluftsfrämjandet, som är en ideell riksorganisation med 130 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan redan nu.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till: [email protected] Märk ansökan "Förskollärare Oxdragaren"
Tjänst: 100% med start enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Förskollärare/Specialpedagog till I Ur och Skur Oxdragaren

I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr. Är du en förskollärare som även brinner för uppdraget som specialpedagog? Då kan du vara en framtida kollega till oss ... Visa mer
I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr.
Är du en förskollärare som även brinner för uppdraget som specialpedagog? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Oxdragaren!
Tjänsten kommer fördelas mellan rollen som specialpedagog 20% och förskollärare 80%.
I ditt uppdrag som specialpedagog kommer du arbeta främjande och förebyggande genom handledning av pedagoger, samordna och ta initiativ till samarbete, leda arbete med att upprätta och följa upp handlingsplaner, göra pedagogiska utredningar och vara ett stöd till rektor.
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Alla förskolans arbetslag har ett gemensamt ansvar och samarbetar på många olika sätt för att nå våra mål och vår vision. Samarbetet mellan rektor, kollegor och arbetslag värdesätts högt och är, tror vi, en förutsättning för en god arbetsmiljö och arbetsplats.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande. Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 155 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Stockholm.
Friluftsfrämjandet, som är en ideell riksorganisation med 130 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan redan nu.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till: [email protected] Märk ansökan "Förskollärare/Specialpedagog Oxdragaren"
Tjänst: 100% med start enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Förskollärare/Specialpedagog till I Ur och Skur Oxdragaren

I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr. Är du en förskollärare som även brinner för uppdraget som specialpedagog? Då kan du vara en framtida kollega till oss ... Visa mer
I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr.
Är du en förskollärare som även brinner för uppdraget som specialpedagog? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Oxdragaren!
Tjänsten kommer fördelas mellan rollen som specialpedagog 20% och förskollärare 80%.
I ditt uppdrag som specialpedagog kommer du arbeta främjande och förebyggande genom handledning av pedagoger, samordna och ta initiativ till samarbete, leda arbete med att upprätta och följa upp handlingsplaner, göra pedagogiska utredningar och vara ett stöd till rektor.
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Alla förskolans arbetslag har ett gemensamt ansvar och samarbetar på många olika sätt för att nå våra mål och vår vision. Samarbetet mellan rektor, kollegor och arbetslag värdesätts högt och är, tror vi, en förutsättning för en god arbetsmiljö och arbetsplats.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande. Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 155 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Stockholm.
Friluftsfrämjandet, som är en ideell riksorganisation med 130 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan redan nu.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till: [email protected] Märk ansökan "Förskollärare/Specialpedagog Oxdragaren"
Tjänst: 100% med start enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur Oxdragaren

I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr. Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss... Visa mer
I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr.
Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Oxdragaren!
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Alla förskolans arbetslag har ett gemensamt ansvar och samarbetar på många olika sätt för att nå våra mål och vår vision. Samarbetet mellan rektor, kollegor och arbetslag värdesätts högt och är, tror vi, en förutsättning för en god arbetsmiljö och arbetsplats.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande. Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 155 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Stockholm.
Friluftsfrämjandet, som är en ideell riksorganisation med 130 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan redan nu.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till: [email protected] Märk ansökan "Förskollärare Oxdragaren"
Tjänst: 100% med start i augusti eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Förskollärare/Samordnare till I Ur och Skur Oxdragaren

I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr. Är du en förskollärare med intresse för rollen som samordnare? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Oxdraga... Visa mer
I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr.
Är du en förskollärare med intresse för rollen som samordnare? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Oxdragaren!
Tjänsten kommer fördelas mellan rollen som samordnare och förskollärare.
I din roll som samordnare ser vi att du har stort intresse och gärna tidigare erfarenhet av samordning och administration. Du kommer vara ett stöd för rektor och du ansvarar för flera delar såsom schemaläggning och vikarieplanering. Du medverkar även i andra delar, bland annat det systematiska arbetsmiljöarbetet.
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Alla förskolans arbetslag har ett gemensamt ansvar och samarbetar på många olika sätt för att nå våra mål och vår vision. Samarbetet mellan rektor, kollegor och arbetslag värdesätts högt och är, tror vi, en förutsättning för en god arbetsmiljö och arbetsplats.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande. Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 155 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Stockholm.
Friluftsfrämjandet, som är en ideell riksorganisation med 130 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan redan nu.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till: [email protected] Märk ansökan "Förskollärare/Samordnare Oxdragaren"
Tjänst: 100% med start enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Förskollärare till Slättens förskoleområde

Slättens förskoleområde består av Slättens förskola och Bagaregatans förskola. Förskolorna kännetecknas av en utemiljö med stora ytor och många möjligheter till lärande. Något som vi inom enheten försöker ta tillvara. Vi har totalt plats för ca 160 barn och är runt 35 anställda. Vi arbetar för en välkomnande atmosfär där barn, föräldrar, pedagoger och besökare känner sig välkomna. Det ska känna bra att komma hit för alla. En viktig del i vårt värdegrundsa... Visa mer
Slättens förskoleområde består av Slättens förskola och Bagaregatans förskola. Förskolorna kännetecknas av en utemiljö med stora ytor och många möjligheter till lärande. Något som vi inom enheten försöker ta tillvara. Vi har totalt plats för ca 160 barn och är runt 35 anställda. Vi arbetar för en välkomnande atmosfär där barn, föräldrar, pedagoger och besökare känner sig välkomna. Det ska känna bra att komma hit för alla.

En viktig del i vårt värdegrundsarbete är att skapa goda relationer. Det är därför viktigt att du ser barn och vuxna som kompetenta och tror på deras förmåga.

Tjänsten ställer stora krav på lyhördhet, flexibilitet och nära samarbete med vårdnadshavare.
Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA.

ARBETSUPPGIFTER
För oss är nyfikenheten på barnet och dess lärande viktigt. Det medför att vi har som mål att arbeta nära barnen för att fånga just deras intresse och behov.

Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där vi kan möta alla barn där just de befinner sig.

Ditt arbete som förskollärare är att stödja barnen i deras lärande och utveckling, utefter barnets egna behov och möjligheter. Vi söker dig som är nyfiken på att lära och utvecklas som förskollärare. Du ska tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån styrdokumentens intentioner.

Kartläggning och analys är viktiga verktyg i vårt pedagogiska arbete för att skapa förutsättningar för att utmana barnen utifrån deras förutsättningar

Vi bedriver gärna undervisning utomhus.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Du har stor pedagogisk fallenhet, lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är positiv och möter barn, föräldrar och kollegor med kompetens och värme.
Du är lösningsinriktad och förstår vikten av ett bra samarbete.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att ladda upp relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande och intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan annonseringstiden är slut så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikariat för arbete i förskola kvällar och helger

Vill du ha ett roligt och inspirerande extrajobb? Tycker du om att arbeta självständigt? Har du lätt för att umgås med barn och är en bra förebild? Då har vi jobbet för dig! ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att du, på en av våra förskolor, självständigt ansvarar för omsorgen om ett fåtal barn under kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är lärarstudent, har pedagogisk utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar... Visa mer
Vill du ha ett roligt och inspirerande extrajobb? Tycker du om att arbeta självständigt? Har du lätt för att umgås med barn och är en bra förebild? Då har vi jobbet för dig!


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att du, på en av våra förskolor, självständigt ansvarar för omsorgen om ett fåtal barn under kvällar och helger.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är lärarstudent, har pedagogisk utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Du får introduktion innan du börjar arbeta.
Minimiålder 18 år.
Vikariat efter behov, 1 dag eller längre.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikariat för arbete i förskola kvällar och helger

Vill du ha ett roligt och inspirerande extrajobb? Tycker du om att arbeta självständigt? Har du lätt för att umgås med barn och är en bra förebild? Då har vi jobbet för dig! ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att du, på en av våra förskolor, självständigt ansvarar för omsorgen om ett fåtal barn under kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är lärarstudent, har pedagogisk utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar... Visa mer
Vill du ha ett roligt och inspirerande extrajobb? Tycker du om att arbeta självständigt? Har du lätt för att umgås med barn och är en bra förebild? Då har vi jobbet för dig!


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att du, på en av våra förskolor, självständigt ansvarar för omsorgen om ett fåtal barn under kvällar och helger.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är lärarstudent, har pedagogisk utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Du får introduktion innan du börjar arbeta.
Minimiålder 18 år.
Vikariat efter behov, 1 dag eller längre.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur Oxdragaren

I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017 och har i dag 6 avdelningar. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr. Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara ... Visa mer
I Ur och Skur Oxdragaren är en förskola som öppnade i januari 2017 och har i dag 6 avdelningar. Förskolan ligger i ett nybyggt område med en underbar skog utanför grinden. Vi har en inspirerande pedagogisk miljö både inomhus i våra fina lokaler och utomhus på vår gård och i närområdet, som skapar fantastiska möjligheter till god undervisning, kreativitet och äventyr.
Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega till oss på Oxdragaren!
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren har du ett ledande ansvar för både barn och kollegor på avdelningen, du omsätter förskolans läroplan i ditt dagliga arbete samt bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Alla förskolans arbetslag har ett gemensamt ansvar och samarbetar på många olika sätt för att nå våra mål och vår vision. Samarbetet mellan rektor, kollegor och arbetslag värdesätts högt och är, tror vi, en förutsättning för en god arbetsmiljö och arbetsplats.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande. Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare nio förskolor/skolor i sin organisation, samt 155 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Stockholm.
Friluftsfrämjandet, som är en ideell riksorganisation med 130 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Ansökningarna behandlas löpande, så skicka in din ansökan redan nu.
Ansökan med personligt brev och CV skickas till: [email protected] Märk ansökan "Förskollärare Oxdragaren"
Tjänst: 100% med start enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Visa mindre

Förskollärare till förskolan Äventyret i Habo

Du kommer att arbeta i ett storarbetslag med en placering i ett mindre arbetslag. Genom pedagogisk dokumentation kommer du att följa barns intressen, frågor och strategier för att bättre kunna lyssna, förstå och utmana. Arbetet bygger på ett utforskande och projekterande arbetssätt. Du kommer vara med och utveckla förskolans lärmiljöer som är föränderliga för att inspirera till lek och utforskande. Om Äventyret Förskolan Äventyret är en fristående mindre... Visa mer
Du kommer att arbeta i ett storarbetslag med en placering i ett mindre arbetslag. Genom pedagogisk dokumentation kommer du att följa barns intressen, frågor och strategier för att bättre kunna lyssna, förstå och utmana. Arbetet bygger på ett utforskande och projekterande arbetssätt. Du kommer vara med och utveckla förskolans lärmiljöer som är föränderliga för att inspirera till lek och utforskande.


Om Äventyret
Förskolan Äventyret är en fristående mindre förskola som ligger i utkanten av Habo med närhet till skog och samhälle.
Vi har valt några värden som för oss är viktiga i vårt förhållningssätt och när vi utformar utbildningen. På Äventyret vill vi att alla ska känna sig välkomna och delaktiga. Vi vill att barnen ska uppleva att deras dagar hos oss är meningsfulla och att de får känna glädje, nyfikenhet och lust att leka och lära. Genom pedagogisk dokumentation följer vi barnens och gruppens lärprocesser och vi ser olikheter som en tillgång. I vårt arbete inspireras vi av arbetet på de kommunala förskolorna i Reggio Emilia.
Vi skapar förutsättning för reflektion och utveckling genom att organisera för kollegialt lärande med varandra och andra. Vi är med i olika nätverk för att vidga vårt perspektiv och för att utmana våra tankar.


Om dig
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.
Du har en erfarenhet eller ett intresse av att arbeta med inspiration av förskolorna i Reggio Emilia. Som vår nya kollega är du nyfiken, öppen och reflekterande. Du har en önskan om att vara med och utveckla utbildningen och en förmåga att skapa goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare. Du ser varje barns kompetens och vill erbjuda en meningsfull tid på förskolan.


Om tjänsten
Tjänsten är på 80% och vi ser dig som vår kollega från höstterminen 2023.
Vi har intervjuer löpande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare, Upptäckaren i Habo hel- eller deltidstjänst

Vi söker förskollärare som vill vara med och utveckla vår fina förskola Upptäckaren. Är du en driven, modig och nyfiken person kommer du att passa bra in i gänget. Vi är i en expansiv fas och kommer tillsammans att skapa en förskola som är trygg för barnen och med fokus på kvalité. Kvalifikationer och personliga egenskaper Vi söker förskollärare som brinner för sitt yrke och barns utveckling och lärande. Vi ser att du är nytänkande och inte rädd för att ... Visa mer
Vi söker förskollärare som vill vara med och utveckla vår fina förskola Upptäckaren. Är du en driven, modig och nyfiken person kommer du att passa bra in i gänget. Vi är i en expansiv fas och kommer tillsammans att skapa en förskola som är trygg för barnen och med fokus på kvalité.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker förskollärare som brinner för sitt yrke och barns utveckling och lärande. Vi ser att du är nytänkande och inte rädd för att prova på och i vissa fall driva nya spännande projekt och idéer. Du bör vara lösningsinriktad och positiv och vill bidra till att skapa en lustfylld pedagogisk miljö för lek och undervisning som sker såväl utomhus som inne.

Du är trygg i din roll som pedagog och är en ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och ett bemötande mot såväl stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Det är viktigt att du har kunskap om förskolans läroplan och hur den används i den dagliga verksamheten för att bygga en kvalitativt säker förskola.

Du har lätt att skapa goda kontakter med barn, vårdnadshavare och pedagoger. Du vill

- Förskollärarutbildning är önskvärt

- Arbetslivserfarenhet är meriterande

- God kommunikativ förmåga är ett krav

- Lätt för samarbete och teamtänk är en förutsättning

Om Upptäckaren, en del av Norlandia Förskolor

Du kommer arbeta efter Norlandias riktlinjer och vår värdegrund CARE (Competent Ambitious Respectful Energetic). Vi har tre concept Norlandiaskuttet, Go Green och Mat med smak som genomsyrar vår verksamhet och vi satsar därför på bra mat, hälsa och hållbarhet, där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag.

Vi är en del i ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: Semestertjänst

- Omfattning: Enligt överenskommelse

- Arbetstid: Dagtid del eller heltid.

- Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För oss som arbetsgivare står vi givetvis för pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvård, reflektions och planeringstid enskilt och med ditt arbetslag.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret!

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Monica Eckerström, Rektor på Upptäckaren Habo, via mail:

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timanställd förskollärare med goda förutsättningar för fast anställning

Vi söker förskollärare eller barnskötare som vill vara med och utveckla vår fina förskola Upptäckaren. Är du en driven, modig och nyfiken person kommer du att passa bra in i gänget. Vi är i en expansiv fas och kommer tillsammans att skapa en förskola som är trygg för barnen och med fokus på kvalité. Kvalifikationer och personliga egenskaper Vi söker förskollärare som brinner för sitt yrke och barns utveckling och lärande. Vi ser att du är nytänkande och ... Visa mer
Vi söker förskollärare eller barnskötare som vill vara med och utveckla vår fina förskola Upptäckaren. Är du en driven, modig och nyfiken person kommer du att passa bra in i gänget. Vi är i en expansiv fas och kommer tillsammans att skapa en förskola som är trygg för barnen och med fokus på kvalité.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker förskollärare som brinner för sitt yrke och barns utveckling och lärande. Vi ser att du är nytänkande och inte rädd för att prova på och i vissa fall driva nya spännande projekt och idéer. Du bör vara lösningsinriktad och positiv och vill bidra till att skapa en lustfylld pedagogisk miljö för lek och undervisning som sker såväl utomhus som inne.

Du är trygg i din roll som pedagog och är en ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och ett bemötande mot såväl stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund. Det är viktigt att du har kunskap om förskolans läroplan och hur den används i den dagliga verksamheten för att bygga en kvalitativt säker förskola.

Du har lätt att skapa goda kontakter med barn, vårdnadshavare och pedagoger. Du vill

- Förskollärarutbildning är önskvärt

- Arbetslivserfarenhet är meriterande

- God kommunikativ förmåga är ett krav

- Lätt för samarbete och teamtänk är en förutsättning

Om Upptäckaren, en del av Norlandia Förskolor

Du kommer arbeta efter Norlandias riktlinjer och vår värdegrund CARE (Competent Ambitious Respectful Energetic). Vi har tre concept Norlandiaskuttet, Go Green och Mat med smak som genomsyrar vår verksamhet och vi satsar därför på bra mat, hälsa och hållbarhet, där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag.

Vi är en del i ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform: Vikariat/timanställning enligt överenskommelse med goda möjligheter till förlängd/fast anställning.

- Omfattning: Varierande timmar/vid behov.

- Arbetstid: Dagtid.

- Tillträde: Omgående.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För oss som arbetsgivare står vi givetvis för pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvård, lokalt kvalitets team, reflektionstid med ditt arbetslag.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret!

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Monica Eckerström, Rektor på Upptäckaren Habo, via mail:

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskolan Upptäckaren söker kunnig och kreativ förskollärare

Upptäckaren är en liten förskola i Habo med plats för ca 40 barn fördelade på två avdelningar; Sydpolen yngre barn och Nordpolen äldre barn. Vår lokal ligger centralt med närhet till natur och kultur. Busshållplatsen finns utanför dörren och det är därför inga problem att pendla hit. Under våren har vi arbetat med att förstärka och utveckla våra pedagogiska miljöer samt anpassa oss efter Norlandia Förskolors koncept. Vi startar om vår verksamhet under hös... Visa mer
Upptäckaren är en liten förskola i Habo med plats för ca 40 barn fördelade på två avdelningar; Sydpolen yngre barn och Nordpolen äldre barn. Vår lokal ligger centralt med närhet till natur och kultur. Busshållplatsen finns utanför dörren och det är därför inga problem att pendla hit. Under våren har vi arbetat med att förstärka och utveckla våra pedagogiska miljöer samt anpassa oss efter Norlandia Förskolors koncept.

Vi startar om vår verksamhet under hösten och vill därför förstärka vår personalgrupp med en kunnig och kreativ förskollärare som är beredd på nya utmaningar. Förskolan börjar i augusti med ett tjugotal barn och kommer därefter successivt att öka. På plats i augusti finns en förskollärare och tre barnskötare och de väntar på pedagogtillskott.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten. Vi söker dig som är en trygg och varm person, positiv, idérik, handlingskraftig och som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet. Vi ser gärna att du är intresserad och kunnig inom området språk och språkutveckling.

Under det läsåret kommer pedagoggruppen delta i Skolverkets utbildningssatsning på Specialpedagogik.

Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska utbildningen och att systematiskt arbeta med målen. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs utbildning och utbildning i enlighet med förskolans läroplan och lokala styrdokument.

Vi erbjuder dig
- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag
Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Förskollärarexamen samt legitimation

- Intresserad och engagerad i pedagogisk arbete med barn
- Samarbetsvillig, strukturerad och initiativrik
- Intresserad av ny utmaning
Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning
- Omfattning: HELTID
- Arbetstid: Dagtid enligt schema, 1-2 gånger i månaden kvällstid
- Tillträde: ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE/OMGÅENDE


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 2022-09-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

rektor Kerstin Lindström

[email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier för arbete i förskolor, fritidshem och skolor

ARBETSUPPGIFTER Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid! Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser. Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbet... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid!
Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser.
Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Minimiålder 18 år.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare sökes till Norlandia Förskolor i Habo

Veteranklubben AB arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemanning, Search och Headhunting. Veteranklubben AB är Golden Partners och rekryteringspartner till några av Sveriges största utbildningsföretag. . Norlandia Förskolor driver (ett 80-tal) förskolor i Sverige med dagens förutsättningar; barnens behov av utmaningar, trygghet och gemenskap, familjernas livspussel samt styrdokumentens fokusområden utifrån varje kom... Visa mer
Veteranklubben AB arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemanning, Search och Headhunting. Veteranklubben AB är Golden Partners och rekryteringspartner till några av Sveriges största utbildningsföretag.

.

Norlandia Förskolor driver (ett 80-tal) förskolor i Sverige med dagens förutsättningar; barnens behov av utmaningar, trygghet och gemenskap, familjernas livspussel samt styrdokumentens fokusområden utifrån varje kommuns riktlinjer och förväntningar. 

Läs mer på www.norlandiaforskolor.se 
 

Är du en skicklig förskollärare med sikte på framtiden? 
 

Norlandias Förskola Upptäckaren erbjuder en trygg, utvecklande och lekfull lärmiljö där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras.
  
Att arbeta i Norlandia Förskolor ställer krav på dig som förskollärare/rektor där du tillsammans med dina medarbetare skapar en god arbetsmiljö samt en god lärmiljö för barnen.

Norlandia utmanar förskolans roll i samhället och i framtiden. I din roll som förskollärare/chef och förebild, för både barnen och kollegorna, formar ni tillsammans barnets utbildning och skapar förutsättningar för att nå ut med undervisning och in med omtanken. 

Inom företaget har du stora möjligheter att påverka, utvecklas och forma ditt arbete. Vi utgår från Norlandias värdegrund CARE (Competence Ambitious Respect Energetic) där din yrkesroll, dina relationer, ditt bemötande och engagemang ihop med viljan gör skillnad.Ett gott samarbete mellan föräldrar och dig är viktigt för oss. När föräldern känner förtroende känner barnet också trygghet och glädje och kan utvecklas på bästa sätt. 
  
Kunskap & Innovation är vår pedagogiska identitet, ett innovativt arbetssätt som utgår från varje barns enskilda förmågor, kunskaper och erfarenheter, samtidigt som vi uppmuntrar och inspirerar barnet att lära sig och vilja mer. Med genomtänkt lärmiljö, en god undervisning och ett utmanande förhållningssätt skapar vi nya upptäckter - varje dag, tillsammans!  Genom vårt pedagogiska arbete genomför vi under året olika projekt och aktiviteter för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. Vi sätter barnet i centrum och lägger stor vikt vid medinflytande och att barnet känner eget ansvar. 

Vi söker en förskollärare 100%, i tjänsten ingår ledningsuppgifter som rektor med 50% tjänstgöring som är; lösningsfokuserad, driven, positiv, kompetent, modig, nyfiken, kreativ och med god ekonomisk insikt.  

Du kommer att ansvara för Upptäckaren som ligger i centrala Habo och erbjuder 40 förskoleplatser. Förskolan är inrymd i en lärmiljö som skapar trygghet, trivsel och uppmuntrar till utforskande. Vi har en stor innergård med planteringar, sandlådor och utomhusleksaker där våra barn vistas dagligen. Tillsammans med barnen odlar vi växter och örter efter säsong. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och ett bibliotek som vi regelbundet besöker.

Vi erbjuder dig kompetensutveckling, nätverksträffar, och spännande utmaningar. 
Norlandia ska vara en referens i samhället! 

Vill du bli den som bygger Norlandias väg framåt med oss? 

Denna rekrytering sker i samarbete med CLW Rekrytering AB
  
Vi ber dig att söka tjänsten endast genom länken i denna annons, detta för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Er ansökan till CLW hanteras med ansökningssekretess. 

Frågor besvaras av Connie Winsborn 072-313 88 00

e-post; [email protected]

Ansökan kan inte göras via e-post. Visa mindre

Förskollärare till Förskolan Solstrålen i Habo

Vi söker dig som, i första hand, är legitimerad förskollärare och delar vår kristna värdegrund. Vi ser gärna att du är kreativ, driven och initiativrik med ett stort, varmt hjärta för barn. Utifrån våra målområden för året fokuserar vi på lärandet i vardagen, både inom och utomhus. Vi använder oss av våra närmiljöer och dess möjligheter och upplevelser för att fånga lärande varje dag. Engagemang, samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt är vikti... Visa mer
Vi söker dig som, i första hand, är legitimerad förskollärare och delar vår kristna värdegrund. Vi ser gärna att du är kreativ, driven och initiativrik med ett stort, varmt hjärta för barn. Utifrån våra målområden för året fokuserar vi på lärandet i vardagen, både inom och utomhus. Vi använder oss av våra närmiljöer och dess möjligheter och upplevelser för att fånga lärande varje dag.
Engagemang, samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt är viktigt för allas trivsel på arbetsplatsen. Våra värdeord på förskolan är trygghet, lek och lärande och det genomsyrar hela vår förskola.
Tjänsten är på 80-100 %.
Intervjuer sker löpande och tillträde till tjänsten sker från 1 oktober 2022.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning Bäckgatans förskola

Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Vår förskola har en underbar utemiljö för barnen med "egen" skog och en snickarbod på gården. Förskolan har en nära kontakt mellan ute- och innemiljö genom byggnadens utformning. Förskolan har plats för 36 barn. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, i åldrarna 1-5 år. Engagemang, Närhet och Ansvar är ce... Visa mer
Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Vår förskola har en underbar utemiljö för barnen med "egen" skog och en snickarbod på gården. Förskolan har en nära kontakt mellan ute- och innemiljö genom byggnadens utformning. Förskolan har plats för 36 barn. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, i åldrarna 1-5 år.
Engagemang, Närhet och Ansvar är centrala värdeord i Habo kommun.ARBETSUPPGIFTER
Att leka är att utvecklas!
Vi lägger stort fokus på gemenskap och trygghet, vi prioriterar värdegrundsarbetet och goda relationer. Olikheter respekteras och ses som en tillgång. Barnens intressen, förutsättningar och behov får ligga till grund för utformandet av verksamheten. Vi tror på det kompetenta barnet och ger barnen inflytande i verksamheten. Utifrån olika målområden fångar vi lärandet i vardagen, både inom- och utomhus, med närheten till skog, natur och dess möjligheter och upplevelser.
Du ger barnen en grund i trygghet,glädje och lärande som de tar med sig i livet.

KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi legitimerad förskollärare.
Tjänsten är tillsvidareanställning under förutsättning att sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsten tidsbegränsad.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Intervjuer sker fortlöpande och anställning kan ske före sista ansökningsdatum.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur Oxdragaren i Habo

Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kanske du vill bli en del i vårt härliga gäng! Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utve... Visa mer
Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kanske du vill bli en del i vårt härliga gäng!
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande.
Vi önskar att du har förskollärarexamen och intresse för friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap och ser det som en förutsättning för lyckas i uppdraget som förskollärare i vår verksamhet. Kompetens inom specialpedagogik är meriterande.
Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare tio förskolor/skolor i sin organisation, samt 195 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Hägersten/Stockholm och tjänsten finns på förskolan i Habo, strax utanför Jönköping.
Friluftsfrämjandet som är en ideell riksorganisation med 129 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Välkommen med din ansökan!
Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan med CV skickas till: [email protected]
Frågor? Kontakta Ulrika Lindblad, Rektor, mobil: 072-856 01 19.
Tjänst: 100%, med start i augusti. Kollektivavtal finns.
https://www.friluftsframjandet.se/detta-gor-vi/forskolor-och-skolor/vara-forskolor/i/i-ur-och-skur-oxdragaren/ Visa mindre

Förskollärare alt, annan pedagogisk utbildning

Bränninge förskola har 2 grupper där vi tar emot 15 barn 1-3 år, och 2 grupper där vi tar emot 25 barn för 3-5 åringar. Förskolan byggdes 2016 och är en väl inarbetad förskola, med hög andel förskollärare. Utegården är stor och härlig, som ger möjlighet för uteverksamhet som vi vill fortsätta utveckla. Grupperna har egna hemvister samtidigt som det lokaler som används gemensamt. Våra prioriterade mål under året är språk och kunskapsutvecklande arbetssätt. ... Visa mer
Bränninge förskola har 2 grupper där vi tar emot 15 barn 1-3 år, och 2 grupper där vi tar emot 25 barn för 3-5 åringar. Förskolan byggdes 2016 och är en väl inarbetad förskola, med hög andel förskollärare. Utegården är stor och härlig, som ger möjlighet för uteverksamhet som vi vill fortsätta utveckla. Grupperna har egna hemvister samtidigt som det lokaler som används gemensamt.
Våra prioriterade mål under året är språk och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta.


KVALIFIKATIONER
Du som är förskollärare ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Annan pedagogisk utbildning kan vara aktuellt för tjänsten.

Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare sökes till Norlandia Förskolor i Habo

Veteranklubben AB arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemanning, Search och Headhunting. Veteranklubben AB är Golden Partners och rekryteringspartner till några av Sveriges största utbildningsföretag. . Norlandia Förskolor driver (ett 80-tal) förskolor i Sverige med dagens förutsättningar; barnens behov av utmaningar, trygghet och gemenskap, familjernas livspussel samt styrdokumentens fokusområden utifrån varje kom... Visa mer
Veteranklubben AB arbetar med fokus på personalförsörjning, inhyrning av chefer, korttidsbemanning, Search och Headhunting. Veteranklubben AB är Golden Partners och rekryteringspartner till några av Sveriges största utbildningsföretag.

.

Norlandia Förskolor driver (ett 80-tal) förskolor i Sverige med dagens förutsättningar; barnens behov av utmaningar, trygghet och gemenskap, familjernas livspussel samt styrdokumentens fokusområden utifrån varje kommuns riktlinjer och förväntningar. 

Läs mer på www.norlandiaforskolor.se 
 

Är du en skicklig förskollärare med sikte på framtiden? 
 

Norlandias Förskola Upptäckaren erbjuder en trygg, utvecklande och lekfull lärmiljö där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras.
  
Att arbeta i Norlandia Förskolor ställer krav på dig som förskollärare/rektor där du tillsammans med dina medarbetare skapar en god arbetsmiljö samt en god lärmiljö för barnen.

Norlandia utmanar förskolans roll i samhället och i framtiden. I din roll som förskollärare/chef och förebild, för både barnen och kollegorna, formar ni tillsammans barnets utbildning och skapar förutsättningar för att nå ut med undervisning och in med omtanken. 

Inom företaget har du stora möjligheter att påverka, utvecklas och forma ditt arbete. Vi utgår från Norlandias värdegrund CARE (Competence Ambitious Respect Energetic) där din yrkesroll, dina relationer, ditt bemötande och engagemang ihop med viljan gör skillnad.Ett gott samarbete mellan föräldrar och dig är viktigt för oss. När föräldern känner förtroende känner barnet också trygghet och glädje och kan utvecklas på bästa sätt. 
  
Kunskap & Innovation är vår pedagogiska identitet, ett innovativt arbetssätt som utgår från varje barns enskilda förmågor, kunskaper och erfarenheter, samtidigt som vi uppmuntrar och inspirerar barnet att lära sig och vilja mer. Med genomtänkt lärmiljö, en god undervisning och ett utmanande förhållningssätt skapar vi nya upptäckter - varje dag, tillsammans!  Genom vårt pedagogiska arbete genomför vi under året olika projekt och aktiviteter för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. Vi sätter barnet i centrum och lägger stor vikt vid medinflytande och att barnet känner eget ansvar. 

Vi söker en förskollärare 100%, i tjänsten ingår ledningsuppgifter som rektor med 50% tjänstgöring som är; lösningsfokuserad, driven, positiv, kompetent, modig, nyfiken, kreativ och med god ekonomisk insikt.  

Du kommer att ansvara för Upptäckaren som ligger i centrala Habo och erbjuder 40 förskoleplatser. Förskolan är inrymd i en lärmiljö som skapar trygghet, trivsel och uppmuntrar till utforskande. Vi har en stor innergård med planteringar, sandlådor och utomhusleksaker där våra barn vistas dagligen. Tillsammans med barnen odlar vi växter och örter efter säsong. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och ett bibliotek som vi regelbundet besöker.

Vi erbjuder dig kompetensutveckling, nätverksträffar, och spännande utmaningar. 
Norlandia ska vara en referens i samhället! 

Vill du bli den som bygger Norlandias väg framåt med oss? 

Denna rekrytering sker i samarbete med CLW Rekrytering AB
  
Vi ber dig att söka tjänsten endast genom länken i denna annons, detta för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Er ansökan till CLW hanteras med ansökningssekretess. 

Frågor besvaras av Connie Winsborn 072-313 88 00

e-post; [email protected]

Ansökan kan inte göras via e-post. Visa mindre

1-2 Förskollärare eller annan pedagogisk erfarenhet Furusjö förskola

I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Förskolan bedrivs i en ombyggd villa i Furusjö. Verksamheten har plats för ca 27 barn i åldern 1-5 år, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ett genuint intresse att vilja arbeta åldersintegrerat. Barnen är under större delen ... Visa mer
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.
Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Förskolan bedrivs i en ombyggd villa i Furusjö. Verksamheten har plats för ca 27 barn i åldern 1-5 år, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ett genuint intresse att vilja arbeta åldersintegrerat. Barnen är under större delen av dagen indelade i mindre grupper.
På förskolan erbjuds barnen en planerad pedagogisk verksamhet som följer förskolans läroplan. Vårt mål är att barnen ska mötas av en varm, glad och trevlig miljö. Hos oss har leken en central plats. Att få leka är en viktig del i barns utveckling då den bland annat främjar empati, språk, samarbetsförmåga, motorik och fantasi. Utomhuspedagogik är en naturlig del i verksamheten. Goda möjligheter att arbeta med digitala verktyg i förskolan finns.
Förskollärare i Habo kommun har tillgång till en egen lärplatta.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar. Tillsammans med oss arbetar du mot gemensamma mål och visioner.
Du arbetar utifrån aktuella mål- och
styrdokument, deltar aktivt i det systematiskt kvalitetsarbete. Utifrån barns behov och med barns inflytande och delaktighet planerar du verksamheten så att den erbjuder utveckling och lärande. En viktig del i arbetet är samarbete och en god förmåga att skapa bra kontakt med barn kolleger och vårdnadshavare. Du kommer att ansvara för både pedagogiska och praktiska uppgifter.

KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi legitimerad förskollärare alternativ annan pedagogisk utbildning eller erfarenhet.
Tjänsterna är tillsvidareanställning under förutsättning att sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsterna tidsbegränsade.
Du är engagerad och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat på förskolan.
Önskvärt är att du har kompetens inom alternativ kommunikation.
Vi ser gärna att du vill vara delaktig i utvecklingen av digitaliseringen på förskolan.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Leg. Förskollärare 100 % tillsvidare Kärrs förskola

Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professio... Visa mer
Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter.
Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professionellt arbetssätt och andelen förskollärare är hög.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument.
Huvuduppdraget är att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget, förskolan och ledning. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande från varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en förskollärarexamen med legitimation.
Tjänsten är tillsvidareanställning under förutsättning att sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsten tidsbegränsad.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor.
Förskolan har ett etablerat samarbete mellan avdelningarna vilket förutsätter att du är flexibel och positiv inställd till att arbeta med såväl yngre som äldre barn.
Erfarenheter med barn från andra kulturer och om du har ett annat modersmål är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur Oxdragaren i Habo

Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kanske du vill bli en del i vårt härliga gäng! Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utve... Visa mer
Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kanske du vill bli en del i vårt härliga gäng!
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande.
Vi önskar att du har förskollärarexamen och intresse för friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap och ser det som en förutsättning för lyckas i uppdraget som förskollärare i vår verksamhet. Kompetens inom specialpedagogik är meriterande.
Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare tio förskolor/skolor i sin organisation, samt 195 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Hägersten/Stockholm och tjänsten finns på förskolan i Habo, strax utanför Jönköping.
Friluftsfrämjandet som är en ideell riksorganisation med 129 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Välkommen med din ansökan!
Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan med CV skickas till: [email protected]
Frågor? Kontakta Ulrika Lindblad, Rektor, mobil: 072-856 01 19.
Tjänst: 100%, med start i augusti. Kollektivavtal finns.
https://www.friluftsframjandet.se/detta-gor-vi/forskolor-och-skolor/vara-forskolor/i/i-ur-och-skur-oxdragaren/ Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk erfarenhet 100% tillsvidare Kyrkbyns f

Kyrkbyns förskola ligger i Habo kyrkbys sockenstuga, i en naturskön och lugn landsbygdsmiljö cirka 5 kilometer från Habo centrum. Vi har nära till både djur och natur. Förskolan består av en avdelning för 1-5 åringar. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara en lugn miljö för både barn och personal. Därtill vill vi ge barnen en rolig och lärande miljö som är pedagogiskt planerad utifrån förskolans läroplan, och vår egen arbetsplan. Tillsammans med barn... Visa mer
Kyrkbyns förskola ligger i Habo kyrkbys sockenstuga, i en naturskön och lugn landsbygdsmiljö cirka 5 kilometer från Habo centrum. Vi har nära till både djur och natur.
Förskolan består av en avdelning för 1-5 åringar.

Vi lägger stor vikt vid att det ska vara en lugn miljö för både barn och personal. Därtill vill vi ge barnen en rolig och lärande miljö som är pedagogiskt planerad utifrån förskolans läroplan, och vår egen arbetsplan.
Tillsammans med barnen arbetar vi kontinuerligt med våra lek/lär miljöer ute och inne. Barnens egna tankar och idéer ligger till grund för våra miljöer.
Vi arbetar för att det skapas ett trivsamt klimat där gemenskap och ansvar utvecklas och där barnen får möjlighet att vara en bra kompis.

ARBETSUPPGIFTER
Den lilla förskolan med det stora engagemanget!
Vi har ett arbetssätt där barns delaktighet och inflytande genomsyrar hela vår verksamhet.
Vi diskuterar kontinuerligt vårt förhållningssätt för att ge barn och vuxna en trygg och stimulerande miljö.
Vi har en nära samverkan med våra vårdnadshavare.
Du kommer att ingå i ett arbetslag där du har ansvar för både praktiska och pedagogiska uppgifter. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera och driva verksamheten utifrån förskolans styrdokument samt kommunala prioriterade utvecklingsområden.


KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi legitimerad förskollärare.
Tjänsten är tillsvidareanställning under förutsättning att sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsten tidsbegränsad.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare eller specialistbarnskötare till fritidshemmet på Habos först

Nu till höstterminen 2022 får Habo kommun äntligen sin första grundsärskola! Skolan kommer vara en del av Hagenskolans organisation. Särskoleverksamheten kommer att bedrivas i moduler på Hagenskolans område där även en ny tillhörande skolgård kommer att utformas. Till en början kommer skolan ta emot elever från årskurs 1 till 6 och inom särskolans verksamhet ingår det även fritidshem. Preliminärt planeras det för att årskurs 7-9 kan börja läsåret 2023-202... Visa mer
Nu till höstterminen 2022 får Habo kommun äntligen sin första grundsärskola! Skolan kommer vara en del av Hagenskolans organisation.

Särskoleverksamheten kommer att bedrivas i moduler på Hagenskolans område där även en ny tillhörande skolgård kommer att utformas. Till en början kommer skolan ta emot elever från årskurs 1 till 6 och inom särskolans verksamhet ingår det även fritidshem. Preliminärt planeras det för att årskurs 7-9 kan börja läsåret 2023-2024.

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt, vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Idrott är viktigt och vi genomför "pulspass" eller "vanlig" idrott för våra elever på mellanstadiet varje dag. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund och har särskoleintegrerade elever på skolan, alla är olika och olika är bra tycker vi!

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 12500 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER
Göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. I arbetsuppgifterna ingår att leda och utveckla verksamheten på fritidshemmet.

I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

KVALIFIKATIONER
Du har ett positivt synsätt och du tror gott om människor och utgår från att alla gör sitt bästa. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i särskola är meriterande.

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad lärare som sätter din egen undervisning som prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg kan vara gigantiska kliv för individen!

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer och rekrytering kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut, vänta alltså inte med din ansökan!

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Leg. förskollärare Solhöjdens förskola

Solhöjdens förskola har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög. Förskolorna har stora härliga utegårdar som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter. Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA. Solhöjden har 3 grupper där vi tar emot barn 1-3 år, och 3 grupper där vi t... Visa mer
Solhöjdens förskola har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög.
Förskolorna har stora härliga utegårdar som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter.
Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA.
Solhöjden har 3 grupper där vi tar emot barn 1-3 år, och 3 grupper där vi tar emot barn för 3-5 åringar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.
Tjänsten kommer vara bland 1-3 åringarna vid tillträdandet och fylla upp vid annan frånvaro i huset.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur Oxdragaren i Habo

Vår kollega går snart i pension. Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kanske du vill bli en del i vårt härliga gäng! Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumenter... Visa mer
Vår kollega går snart i pension. Är du en förskollärare med intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kanske du vill bli en del i vårt härliga gäng!
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande.
Vi önskar att du har förskollärarexamen och intresse för friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap och ser det som en förutsättning för lyckas i uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare tio förskolor/skolor i sin organisation, samt 195 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Hägersten/Stockholm och tjänsten finns på förskolan i Habo, strax utanför Jönköping.
Friluftsfrämjandet som är en ideell riksorganisation med 129 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 37 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Välkommen med din ansökan!
Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan med CV skickas till: [email protected]
Frågor? Kontakta Ulrika Lindblad, Rektor, mobil: 072-856 01 19.
Tjänst: 100%, med start enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
https://www.friluftsframjandet.se/detta-gor-vi/forskolor-och-skolor/vara-forskolor/i/i-ur-och-skur-oxdragaren/ Visa mindre

Timvikariat för arbete i förskola kvällar och helger

Vill du ha ett roligt och inspirerande extrajobb? Tycker du om att arbeta självständigt? Har du lätt för att umgås med barn och är en bra förebild? Då har vi jobbet för dig! ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att du, på en av våra förskolor, självständigt ansvarar för omsorgen om ett fåtal barn under kvällar och helger. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är lärarstudent, har pedagogisk utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar... Visa mer
Vill du ha ett roligt och inspirerande extrajobb? Tycker du om att arbeta självständigt? Har du lätt för att umgås med barn och är en bra förebild? Då har vi jobbet för dig!


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att du, på en av våra förskolor, självständigt ansvarar för omsorgen om ett fåtal barn under kvällar och helger.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är lärarstudent, har pedagogisk utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav.
Minimiålder 18 år.
Vikariat efter behov, 1 dag eller längre.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utbildad förskollärare 100% tillsvidareanställning Laggets förskola

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. På Lagget trivs personalen och stannar kvar. Att vi nu har en tjänst ledig för första gången på länge är för att en kollega går i pension. Söker du en förskola med en arbetsgemenskap utöver det vanliga är du välkommen att söka till oss! Laggets förskola är ... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

På Lagget trivs personalen och stannar kvar. Att vi nu har en tjänst ledig för första gången på länge är för att en kollega går i pension. Söker du en förskola med en arbetsgemenskap utöver det vanliga är du välkommen att söka till oss! Laggets förskola är en förskola med 3 avdelningar och ca. 54 barn som är belägen i Habo tätort. På Laggets förskola är alla barn alla pedagogers angelägenhet och barn som får träffa flera pedagoger blir rikare sedda! Öppenheten i huset är stor och barnen får möjlighet att röra sig mellan avdelningarna allt efter ålder och mognad. Tryggheten är viktig men också modet att våga självkänslan stärks.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som kan bidra till utvecklingen av förskolans verksamhet. Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Kontakten och samarbetet med barnens vårdnadshavare är också en viktig del i arbetet. Du kommer arbeta tillsammans med tillsvidareanställda, utbildade kollegor!

KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier för arbete i förskolor, fritidshem och skolor

ARBETSUPPGIFTER Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid! Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser. Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre. Tidsbegränsad anställning t o m 2022-06-30, med möjlighet till eventuell förlängning. KVA... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid!
Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser.
Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre. Tidsbegränsad anställning t o m 2022-06-30, med möjlighet till eventuell förlängning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Minimiålder 18 år.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare 100% tillsvidareanställning Kyrkbyns förskola

Kyrkbyns förskola ligger i Habo kyrkbys sockenstuga, i en naturskön och lugn landsbygdsmiljö cirka 5 kilometer från Habo centrum. Vi har nära till både djur och natur. Förskolan består av en avdelning för 1-5 åringar. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara en lugn miljö för både barn och personal. Därtill vill vi ge barnen en rolig och lärande miljö som är pedagogiskt planerad utifrån förskolans läroplan, och vår egen arbetsplan. Tillsammans med barn... Visa mer
Kyrkbyns förskola ligger i Habo kyrkbys sockenstuga, i en naturskön och lugn landsbygdsmiljö cirka 5 kilometer från Habo centrum. Vi har nära till både djur och natur.
Förskolan består av en avdelning för 1-5 åringar.

Vi lägger stor vikt vid att det ska vara en lugn miljö för både barn och personal. Därtill vill vi ge barnen en rolig och lärande miljö som är pedagogiskt planerad utifrån förskolans läroplan, och vår egen arbetsplan.
Tillsammans med barnen arbetar vi kontinuerligt med våra lek/lär miljöer ute och inne. Barnens egna tankar och idéer ligger till grund för våra miljöer.
Vi arbetar för att det skapas ett trivsamt klimat där gemenskap och ansvar utvecklas och där barnen får möjlighet att vara en bra kompis.

ARBETSUPPGIFTER
Den lilla förskolan med det stora engagemanget!
Vi har ett arbetssätt där barns delaktighet och inflytande genomsyrar hela vår verksamhet.
Vi diskuterar kontinuerligt vårt förhållningssätt för att ge barn och vuxna en trygg och stimulerande miljö.
Vi har en nära samverkan med våra vårdnadshavare.
Du kommer att ingå i ett arbetslag där du har ansvar för både praktiska och pedagogiska uppgifter. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera och driva verksamheten utifrån förskolans styrdokument samt kommunala prioriterade utvecklingsområden.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till Slättens förskola

Slättens ingår i Slättens förskoleområde som består av Slättens förskola och Bagaregatans förskola. Förskolorna kännetecknas av en utemiljö med stora ytor och många möjligheter till lärande. Något som vi inom enheten försöker ta tillvara. Vi har totalt plats för ca 160 barn och är runt 35 anställda. Vi arbetar för en välkomnande atmosfär där barn, föräldrar, pedagoger och besökare känner sig välkomna. Det ska känna bra att komma hit för alla. En viktig d... Visa mer
Slättens ingår i Slättens förskoleområde som består av Slättens förskola och Bagaregatans förskola. Förskolorna kännetecknas av en utemiljö med stora ytor och många möjligheter till lärande. Något som vi inom enheten försöker ta tillvara. Vi har totalt plats för ca 160 barn och är runt 35 anställda. Vi arbetar för en välkomnande atmosfär där barn, föräldrar, pedagoger och besökare känner sig välkomna. Det ska känna bra att komma hit för alla.

En viktig del i vårt värdegrundsarbete är att skapa goda relationer. Det är därför viktigt att du ser barn och vuxna som kompetenta och tror på deras förmåga.

Tjänsten ställer stora krav på lyhördhet, flexibilitet och nära samarbete med vårdnadshavare.
Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA.


ARBETSUPPGIFTER
För oss är nyfikenheten på barnet och dess lärande viktigt. Det medför att vi har som mål att arbeta nära barnen för att fånga just deras intresse och behov.

Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där vi kan möta alla barn där just de befinner sig.

Ditt arbete som förskollärare är att stödja barnen i deras lärande och utveckling, utefter barnets egna behov och möjligheter. Vi söker dig som är nyfiken på att lära och utvecklas som förskollärare. Du ska tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån styrdokumentens intentioner.

Kartläggning och analys är viktiga verktyg i vårt pedagogiska arbete för att skapa förutsättningar för att utmana barnen utifrån deras förutsättningar

Vi arbetar med IKT och bedriver gärna undervisning utomhus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Du har stor pedagogisk fallenhet, lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är positiv och möter barn, föräldrar och kollegor med kompetens och värme.
Du är lösningsinriktad och förstår vikten av ett bra samarbete.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att ladda upp relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning

Fagerhults förskola ligger ca 12 km norr om Habo. Närheten till den vackra naturen gör att vi ofta förlägger vår verksamhet till den omkringliggande skogen med sina motionsspår. Vi gör ofta små utflykter, där vi tittar på olika djur, eftersom förskolan ligger på landet med bondgårdar i närheten. Förskolan består av två avdelningar, Regnbågen och Stjärnfallet. På Regnbågen finns det barn från 1-3 år. På avdelning Stjärnfallet arbetar är mellan 3-6 år. Försk... Visa mer
Fagerhults förskola ligger ca 12 km norr om Habo. Närheten till den vackra naturen gör att vi ofta förlägger vår verksamhet till den omkringliggande skogen med sina motionsspår. Vi gör ofta små utflykter, där vi tittar på olika djur, eftersom förskolan ligger på landet med bondgårdar i närheten. Förskolan består av två avdelningar, Regnbågen och Stjärnfallet. På Regnbågen finns det barn från 1-3 år. På avdelning Stjärnfallet arbetar är mellan 3-6 år.
Förskolan har en underbar gård där aktiviteterna kan varieras i mängd. På gården finns det en liten skog där barnen på sensommaren bland annat kan plocka blåbär och kantareller. När det är vinter utnyttjar vi vår kulle där vi kan åka pulka.
I vår verksamhet har vi ibland tillgång till en stor gymnastiksal, Fagerhus. Detta utnyttjar vi genom att ha gymnastik regelbundet för de äldre barnen. De yngre barnen går på gymnastik ibland.
ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument.
Huvuduppdraget är att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget, förskolan och ledning. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande från varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Kontakten och samarbetet med barnens föräldrar är också en viktig del i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har en förskollärarexamen med legitimation alternativ annan pedagogisk kompetens. Du tar gärna egna initiativ och leder utbildningen med arbetslaget och kollegor i förskoleområdet.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.
Du är:
• Engagerad i din roll som pedagog och har positiva ledaregenskaper.
• Intresserad av, har erfarenhet av IKT arbete i pedagogiska sammanhang
• Nyfiken och kreativ
• Drivande i det pedagogiska arbetet och skapar de bästa förutsättningarna för barnens lärande


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning

Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Laggets förskola är centralt belägen och är en av kommunens äldre förskolor. Laggets förskola är en förskola med 3 avd och ca. 50 barn som är belägen i Habo tätort. Pedagogerna har ett professionellt arbetssätt och andelen förskollärare är mycket ... Visa mer
Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter.
Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Laggets förskola är centralt belägen och är en av kommunens äldre förskolor. Laggets förskola är en förskola med 3 avd och ca. 50 barn som är belägen i Habo tätort. Pedagogerna har ett professionellt arbetssätt och andelen förskollärare är mycket hög. Samverkan och stor öppenhet är något vi värdesätter och arbetar aktivt med. På Lagget har pedagogerna arbetat länge, man stannar och trivs helt enkelt. Nu behöver vi en pedagog till.


ARBETSUPPGIFTER

Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Kontakten och samarbetet med barnens föräldrar är också en viktig del i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har en förskollärarexamen med legitimation alternativ annan pedagogisk kompetens. Du tar gärna egna initiativ och leder utbildningen med arbetslaget och kollegor i förskoleområdet.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor. Erfarenheter med barn från andra kulturer och om du har ett annat modersmål är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning

Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professio... Visa mer
Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter.
Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professionellt arbetssätt och andelen förskollärare är hög.


ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument.
Huvuduppdraget är att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget, förskolan och ledning. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande från varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har en förskollärarexamen med legitimation alternativ annan pedagogisk kompetens. Du tar gärna egna initiativ och leder utbildningen med arbetslaget och kollegor i förskoleområdet.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor. Erfarenheter med barn från andra kulturer och om du har ett annat modersmål är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.
Tjänsten kan innebära att Du får arbeta på fler än en avdelning och med viss flexibilitet i schema.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vi söker förskollärare till Norlandia Montessoriförskola Upptäckaren

Förskolan Upptäckaren ligger i centrala Habo och erbjuder 41 förskoleplatser fördelade på våra två avdelningar Nordpolen och Sydpolen. Förskolan är inrymd i en modern fastighet med nytänkande lärmiljö som skapar trygghet, trivsel och uppmuntrar till utforskande. Vi har en stor innergård med planteringar, sandlådor, rutschkana och utomhusleksaker där våra barn vistas dagligen. Tillsammans med barnen odlar vi växter och örter efter säsong. I närområdet finns... Visa mer
Förskolan Upptäckaren ligger i centrala Habo och erbjuder 41 förskoleplatser fördelade på våra två avdelningar Nordpolen och Sydpolen. Förskolan är inrymd i en modern fastighet med nytänkande lärmiljö som skapar trygghet, trivsel och uppmuntrar till utforskande. Vi har en stor innergård med planteringar, sandlådor, rutschkana och utomhusleksaker där våra barn vistas dagligen. Tillsammans med barnen odlar vi växter och örter efter säsong. I närområdet finns gott om grönområden, lekplatser och ett bibliotek som vi regelbundet besöker. Norlandia Montessoriförskola Upptäckaren erbjuder en trygg, utvecklande och lärmiljö där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Genom vårt pedagogiska arbete med inspiration av Montessori genomför vi under året olika projekt och aktiviteter för att stimulera våra barn till nya lärdomar och erfarenheter. Vi sätter barnet i centrum och lägger stor vikt vid medinflytande och att barnet känner eget ansvar. Hjälp mig att göra det själv är en av grundtankarna i vår pedagogik. Detta ger barnen en god självkänsla och skapar en stabil grund till personlig utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du är insatt i förskolans styrdokument och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang , kreativitet och driv att utveckla verksamheten. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kolleger. Vi söker dig som har en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse att barn förds rika och intelligenta med stark inneboende drivkraft att utforska världen. I ditt arbete har du ett tydligt barnfokus, ser det kompetenta barnet, är engagerad i pedagogiskt utvecklingsarbete och ser möjligheter.

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Anställningsform: Visstidsanställning januari - juni 2022

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt:

Norlandia Montessoriförskola Upptäckaren

Kärrsvägen 15,

56632 Habo,

Sista ansökningsdag (2022-01-12)

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor [email protected], telnr: 0733069137 Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning till Slättens fo

ARBETSUPPGIFTER För oss är nyfikenheten på barnet och dess lärande viktigt. Det medför att vi har som mål att arbeta nära barnen för att fånga just deras intresse och behov. Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där vi kan möta alla barn där just de befinner sig. Ditt arbete som förskollärare är att stödja barnen i deras lärande och utveckling, utefter barnets egna behov och möjli... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
För oss är nyfikenheten på barnet och dess lärande viktigt. Det medför att vi har som mål att arbeta nära barnen för att fånga just deras intresse och behov.

Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där vi kan möta alla barn där just de befinner sig.

Ditt arbete som förskollärare är att stödja barnen i deras lärande och utveckling, utefter barnets egna behov och möjligheter. Vi söker dig som är nyfiken på att lära och utvecklas som förskollärare. Du ska tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån styrdokumentens intentioner.

Kartläggning och analys är viktiga verktyg i vårt pedagogiska arbete för att skapa förutsättningar för att utmana barnen utifrån deras förutsättningar

Vi arbetar med IKT och bedriver gärna undervisning utomhus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen med legitimation. Alternativt har du annan pedagogisk utbildning. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Du har stor pedagogisk fallenhet, lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är positiv och möter barn, föräldrar och kollegor med kompetens och värme.
Du är lösningsinriktad och förstår vikten av ett bra samarbete.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att ladda upp relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Pedagoger för arbete i pool riktad mot förskolor, fritidshem och skolor

ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta med fokus på arbete i barn- och elevgrupp? Gillar du att träffa nya människor och tycker om nya utmaningar? Vill du bli inspirerad av kunniga pedagoger och själv inspirera kollegor? Då är detta tjänsten för dig! Som poolanställd kommer du ha ett varierande och stimulerande arbete där du möter barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanse... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med fokus på arbete i barn- och elevgrupp? Gillar du att träffa nya människor och tycker om nya utmaningar? Vill du bli inspirerad av kunniga pedagoger och själv inspirera kollegor? Då är detta tjänsten för dig!

Som poolanställd kommer du ha ett varierande och stimulerande arbete där du möter barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser. Dina arbetspass bokas där det finns behov, ibland kan det vara kortare perioder, ibland längre.KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/lärare eller lärare med inriktning fritidshem som är social, servicinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Privat mobil, körkort och egen bil är ett krav.

ÖVRIGT
Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonseringstidens slut - inkom med din ansökan så snart du kan.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till Slättens och Bagaregatans förskoleområde

Slättens förskoleområde består av Slättens förskola och Bagaregatans förskola. Förskolorna kännetecknas av en utemiljö med stora ytor och många möjligheter till lärande. Något som vi inom enheten försöker ta tillvara. Vi har totalt plats för ca 160 barn och är runt 35 anställda. Vi arbetar för en välkomnande atmosfär där barn, föräldrar, pedagoger och besökare känner sig välkomna. Det ska känna bra att komma hit för alla. En viktig del i vårt värdegrunds... Visa mer
Slättens förskoleområde består av Slättens förskola och Bagaregatans förskola. Förskolorna kännetecknas av en utemiljö med stora ytor och många möjligheter till lärande. Något som vi inom enheten försöker ta tillvara. Vi har totalt plats för ca 160 barn och är runt 35 anställda. Vi arbetar för en välkomnande atmosfär där barn, föräldrar, pedagoger och besökare känner sig välkomna. Det ska känna bra att komma hit för alla.

En viktig del i vårt värdegrundsarbete är att skapa goda relationer. Det är därför viktigt att du ser barn och vuxna som kompetenta och tror på deras förmåga.

Tjänsten ställer stora krav på lyhördhet, flexibilitet och nära samarbete med vårdnadshavare.
Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA.


ARBETSUPPGIFTER
För oss är nyfikenheten på barnet och dess lärande viktigt. Det medför att vi har som mål att arbeta nära barnen för att fånga just deras intresse och behov.

Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där vi kan möta alla barn där just de befinner sig.

Ditt arbete som förskollärare är att stödja barnen i deras lärande och utveckling, utefter barnets egna behov och möjligheter. Vi söker dig som är nyfiken på att lära och utvecklas som förskollärare. Du ska tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån styrdokumentens intentioner.

Kartläggning och analys är viktiga verktyg i vårt pedagogiska arbete för att skapa förutsättningar för att utmana barnen utifrån deras förutsättningar

Vi arbetar med IKT och bedriver gärna undervisning utomhus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.

Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Detta för att du enligt läroplanen (Lpfö18) ska organisera och genomföra arbetet så att barnet får stöd i sin språk- och kommunikationsutveckling samt ansvara för att varje barn kan använda det svenska språket på ett rikt och nyanserat sätt.

Du har stor pedagogisk fallenhet, lätt för att samarbeta, tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är positiv och möter barn, föräldrar och kollegor med kompetens och värme.
Du är lösningsinriktad och förstår vikten av ett bra samarbete.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att ladda upp relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning till Gullvivans förskola

Gullvivans förskola ligger centralt vid vårdcentralen i Habo. Förskolan har två avdelningar, Fjärilen för de äldre barnen och Humlan för de yngre barnen. En liten förskola som förutsätter stor flexibilitet och samverkan mellan avdelningarnas pedagoger. Lokalerna är ljusa och nyrenoverade och med stora ytor att vara på. Vi har en gemensam gård och närhet till både skog, grönområden och flertalet lekparker. ARBETSUPPGIFTER Leken är en viktig del i v... Visa mer
Gullvivans förskola ligger centralt vid vårdcentralen i Habo.

Förskolan har två avdelningar, Fjärilen för de äldre barnen och Humlan för de yngre barnen. En liten förskola som förutsätter stor flexibilitet och samverkan mellan avdelningarnas pedagoger.
Lokalerna är ljusa och nyrenoverade och med stora ytor att vara på. Vi har en gemensam gård och närhet till både skog, grönområden och flertalet lekparker.
ARBETSUPPGIFTER
Leken är en viktig del i vår verksamhet och vi strävar efter att ge den mycket tid. I leken stärks barns utveckling då den bland annat främjar empati, språk, samarbetsförmåga, motorik och fantasi.

Vi arbetar för att skapa trygghet för barnen och ett trivsamt klimat för barn, föräldrar och personal.
Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument. Huvuduppdraget är att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans i arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen med legitimation. Alternativt har du annan pedagogisk utbildning. Du tar gärna initiativ och leder utbildningen tillsammans med arbetslaget och kollegor i förskoleområdet. Du har lätt för att skapa relationer och du ser att samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en självklar framgångsfaktor. Du ska kunna arbeta med barn i åldrarna 1-5 år och ha en flexibilitet till att följa barnen över avdelningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämlighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier för arbete i förskolor, fritidshem och skolor

ARBETSUPPGIFTER Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid! Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser. Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre. Tidsbegränsad anställning t o m 2022-06-17, med möjlighet till eventuell förlängning. KVA... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid!
Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser.
Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre. Tidsbegränsad anställning t o m 2022-06-17, med möjlighet till eventuell förlängning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Minimiålder 18 år.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning till Furusjö förskola

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Verksamheten har plats för 27 barn, HT-21 kommer det att vara 16 barn i åldern 1-5 år, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ett genuint i... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.
Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Verksamheten har plats för 27 barn, HT-21 kommer det att vara 16 barn i åldern 1-5 år, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ett genuint intresse att vilja arbeta åldersintegrerat. Förskolan har ett projektinriktat arbetssätt utifrån prioriterade mål och läroplanen och man arbetar med tydlig och synliggörande pedagogik. Utomhuspedagogik är en naturlig del i verksamheten. Goda möjligheter att arbeta med digitala verktyg i förskolan finns.
Förskollärare i Habo kommun har tillgång till en egen lärplatta.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar. Tillsammans med oss arbetar du mot gemensamma mål och visioner.
Du arbetar utifrån aktuella mål- och
styrdokument, deltar aktivt i det systematiskt kvalitetsarbete. Utifrån barns behov och med barns inflytande och delaktighet planerar du verksamheten så att den erbjuder utveckling och lärande. En viktig del i arbetet är samarbete och en god förmåga att skapa bra kontakt med barn kolleger och vårdnadshavare. Du kommer att ansvara för både pedagogiska och praktiska uppgifter.

KVALIFIKATIONER
I första hand söker vi legitimerad förskollärare alternativ annan pedagogisk utbildning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning under förutsättning att den sökande är legitimerad förskollärare. Annars är tjänsten tidsbegränsad.
Du är engagerad och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat på förskolan.
Önskvärt är att du har kompetens inom alternativ kommunikation.
Vi ser gärna att du vill vara delaktig i utvecklingen av digitaliseringen på förskolan.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du som har annan kompetens kan erbjudas visstidsanställning.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare Bränninge förskola

Bränninge förskola är en modern förskola, som har lärmiljöer som inbjuder till lek, skapande och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög. Förskolan har stora härliga utegårdar som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter. Ena gården är anpassad för yngre barn och den andra för äldre barn. Vår Kompetensutveckling för framgångsrik u... Visa mer
Bränninge förskola är en modern förskola, som har lärmiljöer som inbjuder till lek, skapande och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög.
Förskolan har stora härliga utegårdar som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter.
Ena gården är anpassad för yngre barn och den andra för äldre barn.
Vår Kompetensutveckling för framgångsrik undervisning genom språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt påbörjar vi under hösten 2021.
Visionen är att "Tillsammans skapar vi hållbart lärande för hela livet".

Bränninge förskola har 2 grupper där vi tar emot barn 1-3 år, och 2 grupper där vi tar emot barn 3-5 åringar.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, är positivt om du har arbetat med.
Har du extra intresse för utemiljön är det positivt.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare Solhöjdens förskola

Solhöjdens förskola är en modern förskola, som har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett öppet arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög. Förskolan har stora härliga utegårdar som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter. Gårdarna är anpassade för barnens åldrar. Vår kompetensutveckling för framgångsrik undervisning genom språk-och kunskapsu... Visa mer
Solhöjdens förskola är en modern förskola, som har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande.
Du kommer till en arbetsplats där det finns ett öppet arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög.
Förskolan har stora härliga utegårdar som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter. Gårdarna är anpassade för barnens åldrar.
Vår kompetensutveckling för framgångsrik undervisning genom språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt påbörjar vi under hösten 2021. Visionen är att Tillsammans skapar vi hållbart lärande för hela livet.

Solhöjdens förskola har 3 grupper där vi tar emot barn 13 år, och 3 grupper där vi tar emot barn 3-5 åringar.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, är positivt om du har arbetat med.
Har du extra intresse för utemiljön är det positivt.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan.
Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Pedagoger för arbete i pool riktad mot förskolor, fritidshem och skolor

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Kommunen har haft poolanställd personal inom skola och barnomsorg sedan 2013. I dagsläget har poolen 18 medarbetare. Schemaläggning sker via bemanningen med flexibel framförhållning vid Barn- och utbildningsförvaltningens samtliga enheter. ARBETSUPP... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.
Kommunen har haft poolanställd personal inom skola och barnomsorg sedan 2013. I dagsläget har poolen 18 medarbetare.
Schemaläggning sker via bemanningen med flexibel framförhållning vid Barn- och utbildningsförvaltningens samtliga enheter.ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med fokus på arbete i barn- och elevgrupp? Gillar du att träffa nya människor och tycker om nya utmaningar? Vill du bli inspirerad av kunniga pedagoger och själv inspirera kollegor? Då är detta tjänsten för dig!

Som poolanställd kommer du ha ett varierande och stimulerande arbete där du möter barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser. Dina arbetspass bokas där det finns behov, ibland kan det vara kortare perioder, ibland längre.KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/lärare eller lärare med inriktning fritidshem som är social, servicinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Privat mobil, körkort och egen bil är ett krav.

ÖVRIGT
Vi intervjuar löpande - inkom med din ansökan så snart du kan.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare med naturintresse till Fagerhults förskola

Fagerhults förskola ligger nära naturen 12 km norr om Habo. Den består av två avdelningar, en småbarn- och en syskonavdelning. Förskolan har nyrenoverade lokaler och har hög andel utbildade förskollärare. Förskolan har en underbar gård där aktiviteterna kan varieras i mängd och lärandet kan pågå hela tiden. På gården finns det en liten skog där barnen på sensommaren bland annat kan plocka blåbär och kantareller. När det är vinter utnyttjar vi vår kulle där... Visa mer
Fagerhults förskola ligger nära naturen 12 km norr om Habo. Den består av två avdelningar, en småbarn- och en syskonavdelning. Förskolan har nyrenoverade lokaler och har hög andel utbildade förskollärare.
Förskolan har en underbar gård där aktiviteterna kan varieras i mängd och lärandet kan pågå hela tiden. På gården finns det en liten skog där barnen på sensommaren bland annat kan plocka blåbär och kantareller. När det är vinter utnyttjar vi vår kulle där vi kan åka pulka. En plats där barn och vuxna kan trivas och växa.

I vår verksamhet har vi tillgång till en stor gymnastiksal, Fagerhus. Detta utnyttjar vi genom att ha gymnastik ofta och vi prioriterar rörelse.

Närheten till den vackra naturen gör att vi ofta förlägger vår verksamhet till den omkringliggande skogen med sina motionsspår. Vi gör ofta små utflykter, där vi tittar på olika djur, eftersom förskolan ligger på landet med bondgårdar i närheten. Är du intresserad av utomhuspedagogik är det ett stort plus.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Kontakten och samarbetet med barnens föräldrar är också en viktig del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet kan också vara aktuellt.ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vikariat Barnskötare Upptäckaren montessori

Välkommen till montessoriförskolan Upptäckaren! Är du utbildad barnskötare som söker nya utmaningar och som vill arbeta i en mindre verksamhet med närhet till chef, huvudman och korta beslutsvägar. Beskrivning av tjänsten som barnskötare Upptäckaren är en liten förskola i Habo med plats för ca 40 barn fördelade på två avdelningar; Sydpolen 1-3 år och Nordpolen 3-6 år. Vår lokal ligger centralt med närhet till natur och kultur. Vi har en härlig innergård... Visa mer
Välkommen till montessoriförskolan Upptäckaren!

Är du utbildad barnskötare som söker nya utmaningar och som vill arbeta i en mindre verksamhet med närhet till chef, huvudman och korta beslutsvägar.

Beskrivning av tjänsten som barnskötare

Upptäckaren är en liten förskola i Habo med plats för ca 40 barn fördelade på två avdelningar; Sydpolen 1-3 år och Nordpolen 3-6 år. Vår lokal ligger centralt med närhet till natur och kultur. Vi har en härlig innergård med planteringar, sandlådor och utomhusleksaker där våra barn vistas dagligen. Tillsammans med barnen odlar vi växter och örter efter säsong.

Vi söker en barnskötare till vår förskola med inspiration av montessoripedagogiken. Vi söker dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och montessoripedagogiken. Vi söker dig som är en trygg och varm person, positiv, idérik, handlingskraftig och som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet.

Tjänsten är visstid på avdelning för de yngre barnen.

Vill du utvecklas i en positiv arbetsmiljö och bidra till att verksamheten utvecklas är du välkommen till oss!Vi erbjuder dig

- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag


Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Trygg och ansvarstagande som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.
- Du har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och vill vara delaktig i att utveckla verksamheten.
- Du har ett engagerat och positivt förhållningssätt till alla du möter och medverkar därmed till förtroendefulla relationer.
- meriterande med utbildning eller erfarenhet inom montessoripedagogik.
Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information
- Anställningsform: Visstid, t.om. 2021-12-17
- Omfattning: 100%
- Arbetstid: 06.30-17.45 samt kvällar med personalmöten/kompetensutbildning
- Tillträde: 16 augusti


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 210623

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Anna Svensson, rektor, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Bränninge förskola

Bränninge förskola ligger med närhet till centrum med alla dess möjligheter och goda kommunikationer. Förskolan har miljöer som inbjuder till lek och lärande, som är flexibla och föränderliga. Utemiljön består av två stora förskolegårdar som är anpassade till barnen i deras olika utveckling för yngre och äldre barn. Samtidigt som det är nära till naturen och skogen. Förskolan har två grupper för 1-3 åringar och 2 grupper för 3-5 åringar. Engagemang, Närhe... Visa mer
Bränninge förskola ligger med närhet till centrum med alla dess möjligheter och goda kommunikationer.
Förskolan har miljöer som inbjuder till lek och lärande, som är flexibla och föränderliga.
Utemiljön består av två stora förskolegårdar som är anpassade till barnen i deras olika utveckling för yngre och äldre barn. Samtidigt som det är nära till naturen och skogen.
Förskolan har två grupper för 1-3 åringar och 2 grupper för 3-5 åringar.
Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en miljö som är lustfylld och där alla barn kan hitta utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, utgår från barnens erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättringar ingår som en naturlig del i vardagen.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisningen och utbildningen.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till kreativ och naturnära förskola i Furusjö

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Verksamheten har plats för 27 barn, HT-21 kommer det att vara 15 barn i åldern 1-5 år, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ett genuint in... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.
Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Verksamheten har plats för 27 barn, HT-21 kommer det att vara 15 barn i åldern 1-5 år, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ett genuint intresse att vilja arbeta åldersintegrerat. Förskolan har ett projektinriktat arbetssätt utifrån prioriterade mål och läroplanen och man arbetar med tydlig och synliggörande pedagogik. Utomhuspedagogik är en naturlig del i verksamheten. Goda möjligheter att arbeta med digitala verktyg i förskolan finns.
Förskollärare i Habo kommun har tillgång till en egen lärplatta.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar. Tillsammans med oss arbetar du mot gemensamma mål och visioner.
Du arbetar utifrån aktuella mål- och
styrdokument och är med och ansvarar för ett systematiskt kvalitetsarbete. Utifrån barns behov och med barns inflytande och delaktighet planerar du verksamheten så att den erbjuder utveckling och lärande. En viktig del i arbetet är samarbete och en god förmåga att skapa bra kontakt med barn kolleger och vårdnadshavare. Du kommer att ansvara för både pedagogiska och praktiska uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare.
Du är engagerad och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat på förskolan.
Önskvärt är att du har kompetens inom alternativ kommunikation.
Vi ser gärna att du vill vara delaktig i utvecklingen av digitaliseringen på förskolan.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du som har annan kompetens kan erbjudas visstidsanställning.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Sök till en förskola med kristna värderingar? Förskolan Framtiden, Habo

Förskollärare och Barnskötare är välkomna att söka tjänsterna. Tillträde i augusti/september Förskolan Framtiden drivs utifrån kristna värderingar med Hagakyrkan som huvudman. Förskolan med två avdelningar är öppen för alla barn och har för närvarande 35 barn inskrivna i åldrarna 1 - 6 år. Personalen som arbetar på Framtiden är utbildade förskollärare och barnskötare med en personlig kristen tro. Förskolan har egen kokerska som bakar och lagar all mat från... Visa mer
Förskollärare och Barnskötare är välkomna att söka tjänsterna.
Tillträde i augusti/september
Förskolan Framtiden drivs utifrån kristna värderingar med Hagakyrkan som huvudman.
Förskolan med två avdelningar är öppen för alla barn och har för närvarande 35 barn inskrivna i åldrarna 1 - 6 år.
Personalen som arbetar på Framtiden är utbildade förskollärare och barnskötare med en personlig kristen tro.
Förskolan har egen kokerska som bakar och lagar all mat från grunden.
Vår målsättning är att skapa en förskola ger barnen trygghet och en god atmosfär. Där alla är lika mycket värda.
Vi är väl medvetna om att de aktuella åldrarna är viktiga i barnens liv och utveckling. Vi ser det som mycket väsentligt att vi kan bedriva utbildningen i nära samarbete med barnens vårdnadshavare.
Vi söker dig som delar våra kristna värderingar och som tycker att barnens samspel, värdegrundsarbete samt sång, musik och rörelse är viktiga delar i utbildningen.
Att arbeta på ett pedagogiskt sätt utifrån Förskolans läroplan LpFö 18 med barn i åldrarna 1 - 5 år i arbetslag.
Har förmåga att se nyfikenhet och kreativitet hos varje barn och ge dem möjligheter att utvecklas och lära.
Kunna delta och driva ett systematiskt kvalitetsarbete
Erfarenhet av arbete inom förskoleverksamhet samt god datakunskap är ett stort plus. Visa mindre

Förskollärare med kunskaper inom NPF

Bränninge förskola är en förskola med hög trivsel och gemenskap bland barn och personal. Vår förskola har mycket hög andel behörig personal. Förskolan har lärmiljöer inne som är föränderliga och en utemiljö som ger många möjligheter. Samtidigt finns närhet till skogen med dess upptäcker. Nu har du chansen att söka en tjänst utöver det vanliga, då vi söker dig med extra kunskaper och intresse för barn som behöver det lilla extra av pedagogernas stöd inom N... Visa mer
Bränninge förskola är en förskola med hög trivsel och gemenskap bland barn och personal. Vår förskola har mycket hög andel behörig personal.
Förskolan har lärmiljöer inne som är föränderliga och en utemiljö som ger många möjligheter. Samtidigt finns närhet till skogen med dess upptäcker.
Nu har du chansen att söka en tjänst utöver det vanliga, då vi söker dig med extra kunskaper och intresse för barn som behöver det lilla extra av pedagogernas stöd inom NPF.

Vi erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, biobiljetter, extra semesterdagar, förmånliga resor med kollektivtrafiken, förmånscykel, försäkringar, arbetskläder till viss del m.m.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har kunskaper inom NPF och lågaffektivt bemötande. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Du arbetar strukturerat och innovativt för att kunna bemöta barn lugnt, tryggt och relationsskapande.
Tillsammans med övriga arbetslaget vill du arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan.
Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten.
Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, är positivt om du har arbetat med.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med barn inom NPF.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
I uppdraget behöver du vara nyfiken, tålmodig, flexibel och lyhörd.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta, se möjligheter inte svårighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarie Norlandia Förskolor Upptäckaren montessori

Välkommen till montessoriförskolan Upptäckaren! Upptäckaren är en liten förskola i Habo med plats för ca 40 barn fördelade på två avdelningar; Sydpolen 1-3 år och Nordpolen 3-6 år. Vår lokal ligger centralt med närhet till natur och kultur. Vi har en härlig innergård med planteringar, sandlådor och utomhusleksaker där våra barn vistas dagligen. Tillsammans med barnen odlar vi växter och örter efter säsong. Vi söker dig som är social, serviceinriktad, fle... Visa mer
Välkommen till montessoriförskolan Upptäckaren!

Upptäckaren är en liten förskola i Habo med plats för ca 40 barn fördelade på två avdelningar; Sydpolen 1-3 år och Nordpolen 3-6 år. Vår lokal ligger centralt med närhet till natur och kultur. Vi har en härlig innergård med planteringar, sandlådor och utomhusleksaker där våra barn vistas dagligen. Tillsammans med barnen odlar vi växter och örter efter säsong.

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Minimiålder 18 år.

Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid!

Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser.
Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre. Tidsbegränsad anställning t o m 2021-12-31, med möjlighet till eventuell förlängning.

Beskrivning av tjänsten som timvikarie
Just nu söker vi timvikarie till vår verksamhet, i åldrarna 1-5. Hos oss blir du timanställd, perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat arbete eller som vill bygga på ditt CV.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med barn, visar engagemang och intresse för barnen. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta. Du är en trygg och varm person, positiv och handlingskraftig. Vi förväntar oss att du är en god förebild för barnen och följer förskolans värdegrund.

Om anställningen

För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då handläggningstiden hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.seOm Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Timvikariat
- Omfattning: Deltid
- Arbetstid: Dagtid, Tidsbegränsad
- Lön: Timavlönad


Intervjuer sker löpande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande.

Sista ansökningsdag 2021-05-07

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Anna Svensson, rektor, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Bäckgatans förskola

Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Förskolan har plats för 36 barn. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, i åldrarna 1-5 år. Engagemang, Närhet och Ansvar är centrala värdeord i Habo kommun. ARBETSUPPGIFTER Att leka är att utvecklas! Vi lägger stort fokus på gemenskap och trygghet, vi prioriterar värdegrundsarbetet och goda relation... Visa mer
Bäckgatans förskola ligger i Habo med närheten till både centrum och naturen och har en stor utegård, som lockar till lek och utforskande. Förskolan har plats för 36 barn. På förskolan finns två avdelningar Solen och Stjärnan, i åldrarna 1-5 år.
Engagemang, Närhet och Ansvar är centrala värdeord i Habo kommun.ARBETSUPPGIFTER
Att leka är att utvecklas!
Vi lägger stort fokus på gemenskap och trygghet, vi prioriterar värdegrundsarbetet och goda relationer. Olikheter respekteras och ses som en tillgång. Barnens intressen, förutsättningar och behov får ligga till grund för utformandet av verksamheten. Vi tror på det kompetenta barnet och ger barnen inflytande i verksamheten. Utifrån olika målområden fångar vi lärandet i vardagen, både inom- och utomhus, med närheten till skog, natur och dess möjligheter och upplevelser.
Du ger barnen en grund i trygghet,glädje och lärande som de tar med sig i livet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan.
Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till I Ur och Skur i Habo

Är du en erfaren förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i vårt härliga gäng! Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik. Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lär... Visa mer
Är du en erfaren förskollärare med ett brinnande intresse för friluftsliv och utomhuspedagogik? Då kan du vara en framtida kollega i vårt härliga gäng!
Som förskollärare på I Ur och Skur Oxdragaren omsätter du förskolans läroplan i ditt dagliga arbete och bedriver utbildning och undervisning utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete och en reflekterad praktik.
Du ansvarar för att aktivt planera, genomföra, utvärdera, analysera, följa upp och dokumentera lärprocesser med syfte att utveckla verksamheten. Vidare förväntas du bidra i processer som främjar kollegialt lärande.
Vi ser förskollärarexamen som ett krav och intresse för friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap som en förutsättning för uppdraget som förskollärare i vår verksamhet.
Vi förväntar oss att du är professionell, uppdragsförankrad och står för ett förhållningssätt och bemötande med utgångspunkt i dialog och samsyn.
Vi värdesätter förmågan att se till det enskilda barnets såväl som gruppens behov i en växelverkan med avsikt att skapa tillgängliga lärmiljöer där varje barn kan växa och utvecklas utifrån individuella förutsättningar.
Vi ser engagemang, arbetsglädje och en vilja att utvecklas i yrkesrollen som viktiga egenskaper för att du ska trivas hos oss!
Vi använder oss av I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, i arbetet mot målen i läroplanen. Verksamheten bedrivs inne som ute, i och med hjälp av naturen, året om.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare åtta förskolor/skolor i sin organisation, samt 195 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Hägersten/Stockholm och tjänsten finns på förskolan i Habo, strax utanför Jönköping.
Friluftsfrämjandet som är en ideell riksorganisation med 128 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 36 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Välkommen med din ansökan!
Ansökan med CV skickas till: [email protected]
Frågor? Kontakta Ulrika Lindblad, Rektor, mobil: 072-856 01 19.
Tjänst: 100%, med start 2021-08-09, eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
https://www.friluftsframjandet.se/detta-gor-vi/forskolor-och-skolor/vara-forskolor/i/i-ur-och-skur-oxdragaren/ Visa mindre

Timvikarier för arbete i förskolor, fritidshem och skolor

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid! Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid!
Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser.
Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre. Tidsbegränsad anställning t o m
2021-12-31, med möjlighet till eventuell förlängning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Minimiålder 18 år.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till Norlandia Upptäckaren montessori

Välkommen till montessoriförskolan Upptäckaren! Är du utbildad förskollärare som söker nya utmaningar och som vill arbeta i en mindre verksamhet med närhet till chef, huvudman och korta beslutsvägar. Beskrivning av tjänsten som Förskollärare Upptäckaren är en liten förskola i Habo med plats för ca 40 barn fördelade på två avdelningar; Sydpolen 1-3 år och Nordpolen 3-6 år. Vår lokal ligger centralt med närhet till natur och kultur. Vi har en härlig inner... Visa mer
Välkommen till montessoriförskolan Upptäckaren!

Är du utbildad förskollärare som söker nya utmaningar och som vill arbeta i en mindre verksamhet med närhet till chef, huvudman och korta beslutsvägar.

Beskrivning av tjänsten som Förskollärare

Upptäckaren är en liten förskola i Habo med plats för ca 40 barn fördelade på två avdelningar; Sydpolen 1-3 år och Nordpolen 3-6 år. Vår lokal ligger centralt med närhet till natur och kultur. Vi har en härlig innergård med planteringar, sandlådor och utomhusleksaker där våra barn vistas dagligen. Tillsammans med barnen odlar vi växter och örter efter säsong.

Vi söker en förskollärare till vår förskola med inspiration av montessoripedagogiken. Vi söker dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och montessoripedagogiken. Vi söker dig som är en trygg och varm person, positiv, idérik, handlingskraftig och som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet.

Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska utbildningen och att systematiskt arbeta med de prioriterade målen. Tillsammans med arbetslaget planeras och genomförs utbildning och utbildning i enlighet med förskolans läroplan och lokala styrdokument.

Vill du utvecklas i en positiv arbetsmiljö och bidra till att verksamheten utvecklas är du välkommen till oss!

Vi erbjuder dig

- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Friskvårdsbidrag


Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Legitimerad förskollärare
- Trygg och ansvarstagande som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE; Competence, Ambitious, Respect, Energetic.
- Du har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och vill vara delaktig i att utveckla verksamheten.
- Du har ett engagerat och positivt förhållningssätt till alla du möter och medverkar därmed till förtroendefulla relationer.
- meriterande med utbildning eller erfarenhet inom montessoripedagogik.
Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
- Omfattning: 100%
- Arbetstid: 06.30-17.45 samt kvällar med personalmöten/kompetensutbildning
- Tillträde: 9 augusti


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 210321

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Anna Svensson, rektor, [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare

Bränninge och Solhöjdens förskolor är moderna förskolor med lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög. Förskolorna har stora härliga utegårdar som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter. Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA. Bränninge förskola har 2 grupper där v... Visa mer
Bränninge och Solhöjdens förskolor är moderna förskolor med lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande. Du kommer till en arbetsplats där det finns ett härligt arbetsklimat bland kollegorna och trivseln är hög.
Förskolorna har stora härliga utegårdar som ger möjlighet för uteverksamhet, samtidigt som det är nära till skogen med dess möjligheter.
Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun, ENA.

Bränninge förskola har 2 grupper där vi tar emot barn 1-3 år, och 2 grupper där vi tar emot barn 3-5 åringar.
Solhöjden har 3 grupper där vi tar emot barn 1-3 år, och 3 grupper där vi tar emot barn för 3-5 åringar.

Tillsättning av tjänsterna sker förutsatt att erforderliga beslut fattas.
Placering av tjänst är beroende på beslut i kommunen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar. Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi vill att varje barn ska bli vara sitt bästa jag
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan. Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, är positivt om du har arbetat med.
Har du extra intresse för utemiljön är det positivt.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.

Anställningsintervjuer genomförs fortlöpande under ansökningstiden.
Ingen erfarenhet krävs, men genomförd utbildning till förskollärare med examen.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare / Montessoripedagog

Vi har nu en ledig tjänst på vår Montessoriförskola. Vi söker därför dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och montessoripedagogiken. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Vill du utvecklas i en positiv arbetsmiljö och bidra till att verksamheten utvecklas är du välkommen till oss! Vi är en l... Visa mer
Vi har nu en ledig tjänst på vår Montessoriförskola. Vi söker därför dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och montessoripedagogiken. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Vill du utvecklas i en positiv arbetsmiljö och bidra till att verksamheten utvecklas är du välkommen till oss!

Vi är en liten privat förskola i en liten kommun med närhet till natur och kultur. Vi har två avdelningar, Sydpolen 1–3 år och Nordpolen 3–6 år.
Vår verksamhet bedrivs enligt Maria Montessoris pedagogik som kännetecknas av en stark tro på individen, respekt för varje individ och allas lika värde. Hjälp mig att göra det själv är något vi alltid har med oss i verksamheten.
Vi tillhör Norlandia som är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreomsorg och patienthotell. Norlandia Förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalitet i alla våra 70 förskolor i Sverige. Vi erbjuder trygga, utvecklande och lekfulla lärmiljöer där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Genom vårt pedagogiska arbete och nära samverkan med vårdnadshavare uppmuntrar vi varje barn till en livslång lust till lek och lärande.
Hållbarhet är också en viktig del av vår verksamhet som vi lyfter tillsammans med barnen genom vårt koncept GoGreen.

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare, utbildning eller erfarenhet inom montessoripedagogik.

Om anställningen
För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då handläggningstiden hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se


Tillträde enligt överenskommelse
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier för arbete i förskolor, fritidshem och skolor

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid! Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid!
Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser.
Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre. Tidsbegränsad anställning t o m
2021-06-30, med möjlighet till eventuell förlängning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Minimiålder 18 år.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till Solhöjdens förskola

Solhöjdens förskola är en modern förskola som har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande ute och inne. Förskolan har 3 grupper som tar emot barn 1-3 år och 3 grupper somat emot barn 3-5 år. Vi arbetar för värdeorden, Engagemang, Närhet och Ansvar som ger en arbetsplats med härligt klimat bland kollegor och där trivseln är hög. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld... Visa mer
Solhöjdens förskola är en modern förskola som har lärmiljöer som inbjuder till lek och lärande ute och inne. Förskolan har 3 grupper som tar emot barn 1-3 år och 3 grupper somat emot barn 3-5 år.
Vi arbetar för värdeorden, Engagemang, Närhet och Ansvar som ger en arbetsplats med härligt klimat bland kollegor och där trivseln är hög.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi vill att "Varje barn ska vara sitt bästa jag".
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan.
Att arbeta inkluderande är viktigt för oss, för att alla ska känna sig delaktiga och kunna lyckas efter sina förutsättningar.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, är positivt om du har arbetat med.
Har du extra intresse för utemiljön är det positivt.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta, för att ha förutsättningar för undervisning och utbildning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med behörighet att bedriva undervisning i förskolan.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivet och ansvarsfullt .
Du har ett inkluderande och lösningsfokuserat arbetssätt.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare / Barnskötare till I Ur och Skur Oxdragaren, Habo

Vill du arbeta på en förskola positiva, kunniga och engagerade pedagoger som ser möjligheter?! Då ska du passa på att söka nu! Vi behöver en förskollärare eller barnskötare, med ett brinnande engagemang för friluftsliv, till vårt härliga I Ur och Skur gäng. Hos oss får du frisk luft, positiva kollegor och pedagogiska måltider lagade från grunden, varje dag. Förskolan är 3,5 år, har sex avdelningar och ligger i ett nybyggt område med fin tomt nära skogen. V... Visa mer
Vill du arbeta på en förskola positiva, kunniga och engagerade pedagoger som ser möjligheter?! Då ska du passa på att söka nu! Vi behöver en förskollärare eller barnskötare, med ett brinnande engagemang för friluftsliv, till vårt härliga I Ur och Skur gäng. Hos oss får du frisk luft, positiva kollegor och pedagogiska måltider lagade från grunden, varje dag.
Förskolan är 3,5 år, har sex avdelningar och ligger i ett nybyggt område med fin tomt nära skogen.
Vårt mål är att med I Ur och Skurs metoder, friluftsliv, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap, arbeta mot målen i förskolans läroplan, inne som ute, i och med hjälp av naturen året runt.
Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är huvudman för förskolan och de har ytterligare sju förskolor/skolor i sin organisation, samt 195 licenstagande förskolor. Huvudkontoret finns i Hägersten/Stockholm och tjänsten finns på förskolan Oxdragaren i Habo, utanför Jönköping. Friluftsfrämjandet som är en ideell riksorganisation med 127 års erfarenhet av friluftsliv, äger bolaget. För 35 år sedan startade den första I Ur och Skur förskolan och pedagogiken har utvecklats sedan dess.
Det är viktigt att du har förskollärarexamen / barnskötarutbildnign och intresse för friluftsliv/utevistelse, utomhuspedagogik, upplevelsebaserat lärande och ledarskap.
Du behöver ha ett personligt engagemang i arbetet, känna tillit till andra och ta ansvar, respektera och stötta övriga i arbetslaget. Du ska vara lösningsorienterad, se möjligheter till utveckling och vara flexibel. En god samarbetsförmåga med en inställning att vi gemensamt tar ansvar och arbetar för alla barn på förskolan är viktigt för oss.
Du ska också känna och ta ansvar för den gemensamma arbetsmiljön på förskolan. Skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor är viktigt samt att arbeta efter vår värdegrund.


Välkommen med din ansökan!
Ansökan med CV skickas till: [email protected]
Märk ansökan: Förskollärare Oxdragaren
Frågor? Kontakta Maria Nord, rektor 072-8560119
Tjänsten: 100%, med start enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökningarna behandlas löpande när de kommer in så skicka in din ansökan redan nu!
https://www.friluftsframjandet.se/detta-gor-vi/forskolor-och-skolor/vara-forskolor/i/i-ur-och-skur-Oxdragaren/ Visa mindre

Förskollärare till Fagerhults förskola

Fagerhults förskola ligger ca 12 km norr om Habo. Den består av tre avdelningar, en småbarn- och två syskonavdelningar. Förskolan har nyrenoverade lokaler och har hög andel utbildade förskollärare. Förskolan har en underbar gård där aktiviteterna kan varieras i mängd. På gården finns det en liten skog där barnen på sensommaren bland annat kan plocka blåbär och kantareller. När det är vinter utnyttjar vi vår kulle där vi kan åka pulka. I vår verksamhet har... Visa mer
Fagerhults förskola ligger ca 12 km norr om Habo. Den består av tre avdelningar, en småbarn- och två syskonavdelningar. Förskolan har nyrenoverade lokaler och har hög andel utbildade förskollärare.
Förskolan har en underbar gård där aktiviteterna kan varieras i mängd. På gården finns det en liten skog där barnen på sensommaren bland annat kan plocka blåbär och kantareller. När det är vinter utnyttjar vi vår kulle där vi kan åka pulka.
I vår verksamhet har vi tillgång till en stor gymnastiksal, Fagerhus. Detta utnyttjar vi genom att ha gymnastik en gång i veckan för de större barnen. De mindre barnen går på gymnastik 1 gång i månaden.
Närheten till den vackra naturen gör att vi ofta förlägger vår verksamhet till den omkringliggande skogen med sina motionsspår. Vi gör ofta små utflykter, där vi tittar på olika djur, eftersom förskolan ligger på landet med bondgårdar i närheten.


ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Kontakten och samarbetet med barnens föräldrar är också en viktig del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet kan också vara aktuellt.ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Pedagoger för arbete i pool riktad mot förskolor, fritidshem och skolor

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Anställningen är förlagd till kommunens personalenhet med placering i väl etablerad pool. Schemaläggning av poolen sker via bemanningen med flexibel framförhållning vid Barn- och utbildningsförvaltningens samtliga enheter. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbet... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Anställningen är förlagd till kommunens personalenhet med placering i väl etablerad pool. Schemaläggning av poolen sker via bemanningen med flexibel framförhållning vid Barn- och utbildningsförvaltningens samtliga enheter.ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med fokus på arbete i barn- och elevgrupp? Gillar du att träffa nya människor och tycker om nya utmaningar? Vill du bli inspirerad av kunniga pedagoger och själv inspirera kollegor? Då är detta tjänsten för dig!

Som poolanställd kommer du ha ett varierande och stimulerande arbete där du möter barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser. Dina arbetspass bokas där det finns behov, ibland kan det vara kortare perioder, ibland längre.KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/lärare eller lärare med inriktning fritidshem som är social, servicinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Privat mobil, körkort och egen bil är ett krav.

ÖVRIGT
Vi intervjuar löpande - inkom med din ansökan så snart du kan.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarie i förskola

Just nu söker vi timvikarie till vår verksamhet, i åldrarna 1-5. Hos oss blir du timanställd, perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat arbete eller som vill bygga på ditt CV. Vi söker dig som trivs med att arbeta med barn. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig.   Vi är en liten privat försko... Visa mer
Just nu söker vi timvikarie till vår verksamhet, i åldrarna 1-5. Hos oss blir du timanställd, perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annat arbete eller som vill bygga på ditt CV.


Vi söker dig som trivs med att arbeta med barn. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig.
 
Vi är en liten privat förskola i en liten kommun med närhet till natur och kultur. Vi har två avdelningar, Sydpolen 1–3 år och Nordpolen 3–6 år. Vår verksamhet bedrivs enligt Maria Montessoris pedagogik som kännetecknas av en stark tro på individen, respekt för varje individ och allas lika värde. Hjälp mig att göra det själv är något vi alltid har med oss i verksamheten.


Om anställningen
För att få arbeta inom en pedagogisk verksamhet måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du lämnar in din ansökan då handläggningstiden hos Polisen är ca 2 veckor. Blanketten för att söka utdraget ur belastningsregister hittar du via polisen.se


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare som brinner för utomhuspedagogik

Förskolan I Ur och Skur Oxdragaren i Habo kommun söker en positiv förskollärare som tillsammans med härliga kollegor vill fortsätta att utveckla utomhuspedagogiken hos oss. Förskolan, som ligger i ett nybyggt bostadsområde alldeles bredvid en fantastisk skog, öppnade i januari 2017 med några avdelningar och är nu fullt utbyggd med sex avdelningar. Förskolan har en närvarande rektor som arbetar heltid på Oxdragaren. Vi försöker hitta det lilla i det stora... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Oxdragaren i Habo kommun söker en positiv förskollärare som tillsammans med härliga kollegor vill fortsätta att utveckla utomhuspedagogiken hos oss.


Förskolan, som ligger i ett nybyggt bostadsområde alldeles bredvid en fantastisk skog, öppnade i januari 2017 med några avdelningar och är nu fullt utbyggd med sex avdelningar. Förskolan har en närvarande rektor som arbetar heltid på Oxdragaren. Vi försöker hitta det lilla i det stora, arbetar i mindre grupper, samarbetar mycket med andra avdelningar och i hela förskolan.


Hos oss har vi en fantastik kock som lagar all mat från grunden och bakar allt bröd. All personal äter frukost, lunch och mellanmål pedagogiskt, utan kostnad.


Vi söker dig som har förskollärarutbildning med examen och tycker om att arbeta med och i naturen, samt på vår fina stora gård som utvecklas tillsammans med barnen. Du ska ha ett intresse för friluftsliv, natur och miljö samt att arbeta med utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande.


Din uppgift som förskollärare är att ansvara för utbildningen och undervisningen samt tillsammans med arbetslaget planera, genomföra utvärdera utbildningen i sin helhet enligt läroplan och I Ur och Skurs metoder. Har du inte utbildning inom I Ur och Skur kommer du att få gå utbildningar efter plan.
Tillsammans med övrig personal ska du också arbeta målmedvetet för att stärka hela förskolans utveckling med fokus på hög kvalitet.
Du ska tycka om att förkovra dig och ha en vilja att läsa litteratur för samtal med kollegor. Kollegialt lärande ser vi som en förutsättning för hela förskolans och I Ur och Skurs utveckling.
Vi arbetar för trygga barn och trygga föräldrar i en arbetsmiljö som ska präglas av vår värdegrund där glädje och goda relationer utgör en grund.
Du blir en förebild för barnen och ditt förhållningssätt till barn, kollegor och vårdnadshavare är då en viktig del.


INTERVJUER SKER LÖPANDE SÅ VÄNTA INTE MED SIN ANSÖKAN.


Friluftsfrämjandet är en ideell riksorganisation, politiskt- och religiöst obunden med över 125 års erfarenhet av friluftsliv äger bolaget, Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är ett mindre bolag som är huvudman för sju förskolor/skola och har 195 licenstagare.
Huvudkontoret finns i Hägersten / Stockholm


Anställningen inleds med 6 månaders provanställning Visa mindre

Förskollärare som brinner för utomhuspedagogik

Förskolan I Ur och Skur Oxdragaren i Habo kommun söker en positiv förskollärare som tillsammans med härliga kollegor vill fortsätta att utveckla utomhuspedagogiken hos oss. Förskolan, som ligger i ett nybyggt bostadsområde alldeles bredvid en fantastisk skog, öppnade i januari 2017 med några avdelningar och är nu fullt utbyggd med sex avdelningar. Förskolan har en närvarande rektor som arbetar heltid på Oxdragaren. Vi försöker hitta det lilla i det stora... Visa mer
Förskolan I Ur och Skur Oxdragaren i Habo kommun söker en positiv förskollärare som tillsammans med härliga kollegor vill fortsätta att utveckla utomhuspedagogiken hos oss.


Förskolan, som ligger i ett nybyggt bostadsområde alldeles bredvid en fantastisk skog, öppnade i januari 2017 med några avdelningar och är nu fullt utbyggd med sex avdelningar. Förskolan har en närvarande rektor som arbetar heltid på Oxdragaren. Vi försöker hitta det lilla i det stora, arbetar i mindre grupper, samarbetar mycket med andra avdelningar och i hela förskolan.


Hos oss har vi en fantastik kock som lagar all mat från grunden och bakar allt bröd. All personal äter frukost, lunch och mellanmål pedagogiskt, utan kostnad.


Vi söker dig som har förskollärarutbildning med examen och tycker om att arbeta med och i naturen, samt på vår fina stora gård som utvecklas tillsammans med barnen. Du ska ha ett intresse för friluftsliv, natur och miljö samt att arbeta med utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande. 


Din uppgift som förskollärare är att ansvara för utbildningen och undervisningen samt tillsammans med arbetslaget planera, genomföra utvärdera utbildningen i sin helhet enligt läroplan och I Ur och Skurs metoder. Har du inte utbildning inom I Ur och Skur kommer du att få gå utbildningar efter plan.
Tillsammans med övrig personal ska du också arbeta målmedvetet för att stärka hela förskolans utveckling med fokus på hög kvalitet.
Du ska tycka om att förkovra dig och ha en vilja att läsa litteratur för samtal med kollegor. Kollegialt lärande ser vi som en förutsättning för hela förskolans och I Ur och Skurs utveckling.
Vi arbetar för trygga barn och trygga föräldrar i en arbetsmiljö som ska präglas av vår värdegrund där glädje och goda relationer utgör en grund.
Du blir en förebild för barnen och ditt förhållningssätt till barn, kollegor och vårdnadshavare är då en viktig del.


INTERVJUER SKER LÖPANDE SÅ VÄNTA INTE MED SIN ANSÖKAN.


Friluftsfrämjandet är en ideell riksorganisation, politiskt- och religiöst obunden med över 125 års erfarenhet av friluftsliv äger bolaget, Friluftsfrämjandet I Ur och Skur Utveckling är ett mindre bolag som är huvudman för sju förskolor/skola och har 195 licenstagare.
Huvudkontoret finns i Hägersten / Stockholm


Anställningen inleds med 6 månaders provanställning Visa mindre

Förskollärare till kreativ och naturnära förskola i Furusjö

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Förskolan ingår i Hagens förskoleområde. Vi har visionen Vi för oss, med meningsfull kvalité där delaktighet, samarbete, kommunikation skapar förutsättningar för en god verksamhet och arbetsmiljö. Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet v... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.
Förskolan ingår i Hagens förskoleområde. Vi har visionen Vi för oss, med meningsfull kvalité där delaktighet, samarbete, kommunikation skapar förutsättningar för en god verksamhet och arbetsmiljö.
Förskolan ligger naturnära med möjligheter till verksamhet vid skog och sjö, ca 1 mil väster om Habo. Verksamheten har plats för 27 barn i åldern 1-6 år, med två åldersindelade grupper. Förskolan har ett projektinriktat arbetssätt utifrån prioriterade mål och läroplanen och man arbetar med tydlig och synliggörande pedagogik. Utomhuspedagogik är en naturlig del i verksamheten. Goda möjligheter att arbeta med digitala verktyg i förskolan finns.
Förskollärare i Habo kommun har tillgång till en egen lärplatta.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar. Tillsammans med oss arbetar du mot gemensamma mål och visioner.
Du arbetar utifrån aktuella mål- och
styrdokument och är med och ansvarar för ett systematiskt kvalitetsarbete. Utifrån barns behov och med barns inflytande och delaktighet planerar du verksamheten så att den erbjuder utveckling och lärande. En viktig del i arbetet är samarbete och en god förmåga att skapa bra kontakt med barn kolleger och vårdnadshavare. Du kommer att ansvara för både pedagogiska och praktiska uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad förskollärare.
Du är engagerad och är med och bidrar till ett positivt arbetsklimat på förskolan.
Önskvärt är att du har kompetens inom alternativ kommunikation.
Vi ser gärna att du vill vara delaktig i utvecklingen av digitaliseringen på förskolan.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du som har annan kompetens kan erbjudas visstidsanställning.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare / Barnskötare / Montessoripedagog

Vi har nu en ledig tjänst på vår Montessoriförskola. Vi söker därför dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och montessoripedagogiken. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Vill du utvecklas i en positiv arbetsmiljö och bidra till att verksamheten utvecklas är du välkommen till oss!   Vi är en l... Visa mer
Vi har nu en ledig tjänst på vår Montessoriförskola. Vi söker därför dig som brinner för att jobba med barn, är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att samarbeta samt har viljan att ständigt förbättra verksamheten enligt läroplanen och montessoripedagogiken. Du är en trygg och varm person, positiv, idérik och handlingskraftig. Vill du utvecklas i en positiv arbetsmiljö och bidra till att verksamheten utvecklas är du välkommen till oss!
 
Vi är en liten privat förskola i en liten kommun med närhet till natur och kultur. Vi har två avdelningar, Sydpolen 1–3 år och Nordpolen 3–6 år.
Vår verksamhet bedrivs enligt Maria Montessoris pedagogik som kännetecknas av en stark tro på individen, respekt för varje individ och allas lika värde. Hjälp mig att göra det själv är något vi alltid har med oss i verksamheten.
Vi tillhör Norlandia som är en internationell aktör som driver förskolor, skolor, äldreomsorg och patienthotell. Norlandia Förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalitet i alla våra 70 förskolor i Sverige. Vi erbjuder trygga, utvecklande och lekfulla lärmiljöer där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Genom vårt pedagogiska arbete och nära samverkan med vårdnadshavare uppmuntrar vi varje barn till en livslång lust till lek och lärande.
Hållbarhet är också en viktig del av vår verksamhet som vi lyfter tillsammans med barnen genom vårt koncept GoGreen. Visa mindre

Timvikarier för arbete i förskolor, fritidshem och skolor

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid! Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid!
Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser.
Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre.
Tjänsterna tillsätts fortlöpande.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Minimiålder 18 år.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning Kärrs förskola

Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professio... Visa mer
Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter.
Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professionellt arbetssätt och andelen förskollärare är hög.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument.
Huvuduppdraget är att planera,genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget, förskolan och ledning. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande från varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en förskollärarexamen med legitimation. Du tar gärna egna initiativ och leder utbildningen med arbetslaget och kollegor i förskoleområdet.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor. Erfarenheter med barn från andra kulturer och om du har ett annat modersmål är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till Fagerhults förskola

Fagerhults förskola ligger cirka 12 km norr om Habo. Vi erbjuder en pedagogisk verksamhet för barn mellan 1-5 år. Förskolan har tre avdelningar med ca. 54 barn inskrivna. Läroplanen för förskolan ligger till grund för vår verksamhet där vi vill ge barnen tid och plats för lek, både inom- och utomhus. Verksamheten ska ge pedagogerna och barnen möjlighet till reflektion, inflytande och utveckling. Vi strävar mot att alla barn på förskolan är alla pedagoger... Visa mer
Fagerhults förskola ligger cirka 12 km norr om Habo. Vi erbjuder en pedagogisk verksamhet för barn mellan 1-5 år. Förskolan har tre avdelningar med ca. 54 barn inskrivna.
Läroplanen för förskolan ligger till grund för vår verksamhet där vi vill ge barnen tid och plats för lek, både inom- och utomhus. Verksamheten ska ge pedagogerna och barnen möjlighet till reflektion, inflytande och utveckling. Vi strävar mot att alla barn på förskolan är alla pedagogers ansvar. Vi vill att avdelningarna ska ha samarbete med varandra i såväl teman, fri lek, temadagar och utflykter.
En viktig del av vår verksamhet är barns inflytande och delaktighet i sin egen vardag samt daglig kontakt och god relation med föräldrarna. Vi vill att vår förskola uppmuntrar både barn och föräldrar till att framföra önskemål, känna tillit och trygghet på förskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Kontakt och samarbete med barnens föräldrar är också en viktig del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarlegitimation och är behörig att bedriva undervisning i förskolan. Kunskaper i teckenspråk är meriterande.
Annan pedagogisk utbildning eller erfarenhet kan också vara aktuellt.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning till Gullvivans förskola

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Gullvivans förskola är belägen i centrala Habo. Förskolan har ca 40 barn och 8 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är ansvar för at... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Gullvivans förskola är belägen i centrala Habo. Förskolan har ca 40 barn och 8 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära.
Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.
Kontakten och samarbetet med barnens föräldrar är också en viktig del i arbetet.KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till Fagerhults förskola

Fagerhults förskola ligger ca 12 km norr om Habo. Förskolan består av 3 avdelningar. Närheten till den vackra naturen gör att vi ofta förlägger vår verksamhet till den omkringliggande skogen med sina motionsspår. På förskolan arbetar vi med Hållbar utveckling som prioriterat mål. ARBETSUPPGIFTER Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att planera, genomföra, dokumen... Visa mer
Fagerhults förskola ligger ca 12 km norr om Habo. Förskolan består av 3 avdelningar.
Närheten till den vackra naturen gör att vi ofta förlägger vår verksamhet till den omkringliggande skogen med sina motionsspår. På förskolan arbetar vi med Hållbar utveckling som prioriterat mål.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Kontakt och samarbete med barnens föräldrar är också en viktig del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarlegitimation och är behörig att bedriva undervisning i förskolan. Kunskaper i teckenspråk är meriterande.
Annan pedagogisk utbildning eller erfarenhet kan också vara aktuellt.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Barnskötare med ansvar för mottagningskök till Kyrkbyns förskola

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Naturnära, kreativt och lekfullt! Kyrkbyns förskola ligger i Kyrkans församlingshem på nedre plan. Förskolan har en avdelning med barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan har visionen om ett helhjärtat arbete där delaktighet, samarbete, kommunikation, mål, menin... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Naturnära, kreativt och lekfullt!
Kyrkbyns förskola ligger i Kyrkans församlingshem på nedre plan. Förskolan har en avdelning med barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan har visionen om ett helhjärtat arbete där delaktighet, samarbete, kommunikation, mål, meningsfullhet och medvetenhet skapar goda förutsättningar för en verksamhet.

.

ARBETSUPPGIFTER
Har du en barnsyn som säger att barn kan och vill utvecklas och lära? Då är Du välkommen till oss!
ARBETSBESKRIVNING
Den här tjänsten innefattar både arbete i barngrupp och ansvar för vårt mottagningskök. Du kommer både att arbeta i barngrupp samt ha ansvar för vårt mottagningskök. Ansvaret i köket innebär att lägga upp mat till verksamheten, diska, ansvara för viss del av städ i köket samt beställa de livsmedel som förskolan behöver till frukost och mellanmål.
Del av dagen kommer du ingå i något av arbetslagen och del av dagen kommer du arbeta ensam och självständigt i köket. Det är ett varierat arbete som innebär att du behöver vara en person som är ansvarstagande, som kan arbeta både i arbetslag och självständigt samt att du har ett tillmötesgående förhållningssätt med verksamhetens bästa i fokus.


KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om Du har jobbat som barnskötare i förskoleverksamhet. Det är betydelsefullt om du har erfarenhet av ett ekonomibiträdes arbetsuppgifter - upplägg av mat, disk, beställningar samt kunskap om gällande krav kring livsmedelshygien i ett mottagningskök

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till Slättens och Bagaregatans förskoleområde

Habo kommun ligger 15 minuter från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en liten kommun där det finns närhet till både ett levande centrum och natur. Slätten och Bagaregatans förskolor är belägna i Habos centrala del med närliggande natur intill husknuten. Förskolorna arbetar i 2 grupper mot de yngre barnen, där vi tar emot 15 barn 1-3 år. Barn 3-5 år delas in i tre till fyra färggrupper utifrån placering om 50 barn på avdelningen. Både f... Visa mer
Habo kommun ligger 15 minuter från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter.
Habo är en liten kommun där det finns närhet till både ett levande centrum och natur.

Slätten och Bagaregatans förskolor är belägna i Habos centrala del med närliggande natur intill husknuten.
Förskolorna arbetar i 2 grupper mot de yngre barnen, där vi tar emot 15 barn 1-3 år.
Barn 3-5 år delas in i tre till fyra färggrupper utifrån placering om 50 barn på avdelningen. Både förskolorna är väl inarbetade förskolor, med hög andel förskollärare.

Våra utegårdar är stora och generösa, som ger möjligheter för att bedriva längre ute pass.

Slättens FO arbetar utifrån ett salutogent perspektiv som bygger på barns starka förmågor. Barnets bästa står alltid i fokus. Vi arbetar förebyggande med öppna Barnhälsogrupper, där arbetslag träffar specialpedagog regelbundet för handledning och rådgivning.

Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare lägger vi stor vikt vid att du målmedvetet arbetar utifrån systematiskt kvalitetsarbete och våra styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan.

Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten.

Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, ser vi är positivt om du har arbetat med.

Vi arbetar med digitalisering på förskolan. Varje pedagog har tillgång till lärplatta.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en förskollärarexamen med legitimation.
Du får gärna genom egna initiativ vara den som driver arbetslag och kollegor i förskoleområdet.
Du har lätt för att skapa relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare.
Ett inkluderande arbetssätt är en naturlig del av vardagen. Vi ser att ett relationellt förhållningssätt är av vikt i mötet med barnen.
Du arbetar för att möjliggöra och utveckla tillgängliga lärmiljöer på förskolan.
Vi kommer att lägga vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare Kärrs förskola

Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professio... Visa mer
Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter.
Habo är en liten kommun med närhet till varandra vilket vi ser som en styrka. Habo har ett livaktigt centrum där naturen finns runt knuten. Kärrs förskola är centralt belägen och är kommunens äldsta förskola. Den är byggd för sitt syfte med 4 avdelningar och två centralt belägna lekhallar, med en tillhörande gård. Det finns plats för 72 barn på förskolan. Pedagogerna har ett professionellt arbetssätt och andelen förskollärare är hög.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare läggs det stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument.
Huvuduppdraget är att planera,genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget, förskolan och ledning. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande från varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en förskollärarexamen med legitimation. Du tar gärna egna initiativ och leder utbildningen med arbetslaget och kollegor i förskoleområdet.
Du har lätt för att skapa relationer och du ser samarbete med barn, kollegor och vårdnadshavare som en framgångsfaktor. Erfarenheter med barn från andra kulturer och om du har ett annat modersmål är meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Barnskötare med ansvar för mottagningskök till Furusjös förskola

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Naturnära, kreativt och lekfullt! Furusjö förskola ligger i ett litet samhälle 1 mil väster om Habo. Förskolan har två avdelningar, en för de yngsta barnen och en för de äldre. Verksamheten bedrivs i en ombyggd villa och ligger naturnära. Furusjö förskola ... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Naturnära, kreativt och lekfullt!
Furusjö förskola ligger i ett litet samhälle 1 mil väster om Habo. Förskolan har två avdelningar, en för de yngsta barnen och en för de äldre. Verksamheten bedrivs i en ombyggd villa och ligger naturnära. Furusjö förskola är en av tre förskolor i Hagens förskoleområde och vi har visionen om ett helhjärtat arbete där delaktighet, samarbete, kommunikation, mål, meningsfullhet och medvetenhet skapar goda förutsättningar för en verksamhet.

.

ARBETSUPPGIFTER
Har du en barnsyn som säger att barn kan och vill utvecklas och lära? Då är Du välkommen till oss!
ARBETSBESKRIVNING
Den här tjänsten innefattar både arbete i barngrupp och ansvar för vårt mottagningskök. Du kommer både att arbeta i barngrupp samt ha ansvar för vårt mottagningskök. Ansvaret i köket innebär att lägga upp mat till verksamheten, diska, ansvara för viss del av städ i köket samt beställa de livsmedel som förskolan behöver till frukost och mellanmål.
Del av dagen kommer du ingå i något av arbetslagen och del av dagen kommer du arbeta ensam och självständigt i köket. Tiden i köket motsvarar ca 50%, resterande är arbete i barngrupp. Det är ett varierat arbete som innebär att du behöver vara en person som är ansvarstagande, som kan arbeta både i arbetslag och självständigt samt att du har ett tillmötesgående förhållningssätt med verksamhetens bästa i fokus.


KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om Du har jobbat som barnskötare i förskoleverksamhet. Det är betydelsefullt om du har erfarenhet av ett ekonomibiträdes arbetsuppgifter - upplägg av mat, disk, beställningar samt kunskap om gällande krav kring livsmedelshygien i ett mottagningskök

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare, med stor kompetens för små människor. Bränninge förskola

Bränninge förskola har 2 grupper där vi tar emot 15 barn 1-3 år, och 2 grupper där vi tar emot 25 barn för 3-5 år. Förskolan byggdes 2004 och är en väl inarbetad förskola, med hög andel förskollärare. Utegården är stor och härlig, som ger möjligheter för uteverksamheten som vi vill fortsätta utveckla. Grupperna har egna hemvister samtidigt som det finns lokaler som används gemensamt. Tjänsten är under våren bland de äldre barnen på förskolan. Våra priorit... Visa mer
Bränninge förskola har 2 grupper där vi tar emot 15 barn 1-3 år, och 2 grupper där vi tar emot 25 barn för 3-5 år. Förskolan byggdes 2004 och är en väl inarbetad förskola, med hög andel förskollärare. Utegården är stor och härlig, som ger möjligheter för uteverksamheten som vi vill fortsätta utveckla.
Grupperna har egna hemvister samtidigt som det finns lokaler som används gemensamt.
Tjänsten är under våren bland de äldre barnen på förskolan.
Våra prioriterade mål under året är språk och undervisning.

Engagemang, Närhet och Ansvar är viktiga värdeord i Habo kommun.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med övriga arbetslaget vill arbeta för att skapa en lärmiljö som är lustfylld och där alla barn hittar utmaningar. Har du extra intresse för utemiljön är det positivt.
Vi söker dig som ser det kompetenta barnet, och utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov när du formar verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid att du arbetar utifrån mål- och styrdokument. Ditt uppdrag finns i läroplanen för förskolan.
Tillsammans med ditt arbetslag har du ansvar för planering, genomförande och reflektion/utvärdering av verksamheten. Att systematiskt utvärdera verksamheten för vidare förbättring ingår som en naturlig del i vardagen.
Att arbeta med pedagogisk dokumentation där man följer barnens lärprocesser, är positivt om du har arbetat med.
Vi arbetar med digitalisering på förskolan, så varje pedagog har tillgång till lärplatta.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Du kan möta föräldrar, barn och kollegor med glädje, positivitet och ansvarsfullt.
Du är lösningsinriktad och bra på att samarbeta.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Förskollärare till Solstrålen

Vi söker dig som, i första hand, är legitimerad förskollärare och delar vår kristna värdegrund. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativrik med ett stort, varmt hjärta för barn. På vår förskola jobbar vi mycket med musik, drama och barns inflytande över dagen.Engagemang, samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt är också viktigt för allas trivsel på arbetsplatsen. Våra värdeord på förskolan är trygghet, lek och lärande och det genomsyrar ... Visa mer
Vi söker dig som, i första hand, är legitimerad förskollärare och delar vår kristna värdegrund. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativrik med ett stort, varmt hjärta för barn. På vår förskola jobbar vi mycket med musik, drama och barns inflytande över dagen.Engagemang, samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt är också viktigt för allas trivsel på arbetsplatsen. Våra värdeord på förskolan är trygghet, lek och lärande och det genomsyrar hela vår förskola. Tjänstens omfattning bestäms efter överenskommelse.Intervjuer sker fortlöpande. Visa mindre

Pedagoger för arbete i pool riktad mot förskolor, fritidshem och skolor

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Anställningen är förlagd till kommunens personalenhet med placering i väl etablerad pool. Schemaläggning av poolen sker via bemanningen med flexibel framförhållning vid Barn- och utbildningsförvaltningens samtliga enheter. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbet... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Anställningen är förlagd till kommunens personalenhet med placering i väl etablerad pool. Schemaläggning av poolen sker via bemanningen med flexibel framförhållning vid Barn- och utbildningsförvaltningens samtliga enheter.ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med fokus på arbete i barn- och elevgrupp? Gillar du att träffa nya människor och tycker om nya utmaningar? Vill du bli inspirerad av kunniga pedagoger och själv inspirera kollegor? Då är detta tjänsten för dig!

Som poolanställd kommer du ha ett varierande och stimulerande arbete där du möter barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser. Dina arbetspass bokas där det finns behov, ibland kan det vara kortare perioder, ibland längre.KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad förskollärare/lärare eller lärare med inriktning fritidshem som är social, servicinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Privat mobil, körkort och egen bil är ett krav. Erfarenhet från och intresse för arbete som klasslärare år 1-9 är meriterande.

ÖVRIGT
Vi intervjuar löpande - inkom med din ansökan så snart du kan.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier för arbete i förskolor, fritidshem och skolor

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. ARBETSUPPGIFTER Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid! Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Detta är tjänsten för dig som vill arbeta med barn och elever och samtidigt ha möjlighet att styra din egen arbetstid!
Som timvikarie ges du möjlighet att möta barn och elever inom alla våra verksamheter - förskola, fritidshem och skola. Du ersätter ordinarie personal vid frånvaro och vakanser.
Vikariat tillsätts efter behov. 1 dag eller längre.
Tjänsterna tillsätts fortlöpande.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men detta är inget krav. Minimiålder 18 år.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre