Lediga jobb som Kultur, media, design i Habo

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

BIM & 3D Specialist

Vill du vara med och bidra till en ljusare framtid? Drivs du av att arbeta med 3D-modellering i olika format och ta fram fotorealistiska visualiseringar? Fagerhult söker nu en 3D & BIM Specialist till vårt team Lighting Data Support. Som 3D & BIM Specialist så ser du till att Fagerhults intressenter, såväl interna som externa, har möjlighet att nå det digitala underlag som efterfrågas. Arbetet är främst kopplat till våra nyutvecklingsprojekt och har även s... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en ljusare framtid? Drivs du av att arbeta med 3D-modellering i olika format och ta fram fotorealistiska visualiseringar?
Fagerhult söker nu en 3D & BIM Specialist till vårt team Lighting Data Support. Som 3D & BIM Specialist så ser du till att Fagerhults intressenter, såväl interna som externa, har möjlighet att nå det digitala underlag som efterfrågas. Arbetet är främst kopplat till våra nyutvecklingsprojekt och har även samarbeten med vår Marketingavdelning.
Fagerhult är norra Europas största belysningskoncern, med fokus på att leverera energieffektiva belysningslösningar, tillsammans vill vi även vara bäst i klassen när det kommer till kompletterad information gällande produktdata, 3D modeller samt ljusdatafiler. Produkterna tillverkas i vår moderna produktionsanläggning norr om Jönköping, där vi har en god arbetsmiljö och härliga medarbetare som ständigt utvecklas.

Om tjänsten

Som vår 3D & BIM Specialist kommer du framförallt arbeta med att ta fram nya och förvalta våra produkters 3D modeller. Inom ramen av rollen kommer du även till viss del att arbeta med visualisering, allt från ljusbilder till att ta fram fotorealistiska produktbilder. Du kommer att vara en del av vår lanseringsprocess där vi tar fram nya produkter som behöver kompletterande data så som 3D modeller och ljustekniska filer.

Du kommer att ingå i ett team om fyra personer som arbetar med produktdata utifrån ett ljustekniskt perspektiv. Du kommer också ha samarbeten med övriga inom avdelningen Product Data Management, där rollen är placerad. Arbetet kräver även dialog med exempelvis vår Marketingavdelning, Product & Application Managers med flera.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Uppdatera och utveckla Fagerhults databas och modeller för Revit med senaste ingående teknisk BIM data.

• 3DS Max - Modellering och skapande av nya armaturer i 3DS Max samt konvertering till de förekommande 3D format som vi tillhandahåller.

• Visualisering i 3DS Max, framtagande av introbilder och applikationsbilder för att kommunicera ljusdesign och våra belysningslösningar såväl externt som internt.

• Löpande arbete med teknisk data för MagiCAD samt BimObject, strategi, anpassning och export av våra Revit modeller till marknadsportalen för 3D BIM objekt.

• Viss teknisk support till våra säljbolag gällande Revit, 3D modeller och BIM.
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning inom 3D-modellering och visualisering. Väl beprövad erfarenhet av arbete med Revit, 3DS Max och meriterande med kunskap gällande BIM samt andra CAD-program inom Autodesk och Graphisoft.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Du gillar att arbeta i projektfaser och har höga krav på kvalitet och leverans. Vi söker dig som är nytänkande och med stort intresse för morgondagens behov inom 3D visualisering, BIM, ljus och design. Du är en utåtriktad, ambitiös och resultatorienterad som lätt skapar nya relationer och tar till sig ny kunskap.

Låter detta som en roll för just dig? Tveka inte på att skicka in en ansökan, vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna process.

Om Fagerhult

Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och smart uppkopplad belysning i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.

Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 12 säljbolag med placering runt om i Europa. Baserat på kunskap om ljusets positiva inverkan på människan utvecklar och producerar vi innovativa belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Totalt är vi cirka 1 000 personer, och av dem är nära 37 % kvinnor och 63 % män.

Fagerhult ingår i koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag, med 12 olika varumärken och 4 100 anställda i 27 länder runt om i världen.

Läs gärna mer om oss här https://www.fagerhult.com/sv/o... Visa mindre

Biblioteket i Habo söker timvikarie

Ansök    Nov 29    Habo kommun    Bibliotekarie
Habo bibliotek finns på Jönköpingsvägen 2 Öppettider Måndag- Torsdag: 10:00-18:00 Fredag: 10:00-16:00 Lördag: 10:00-13:00 Meröppet alla dagar 7-22 ARBETSUPPGIFTER Assistera ordinarie bibliotekarie. Du hanterar bibliotekets litteratur, registrerar i olika program och även till viss del guidar bibliotekets besökare som är ovana vid datorer. Du hjälper även till att hålla ordning och verkar för att det blir en trivsam och behaglig miljö för besökarna. ... Visa mer
Habo bibliotek finns på Jönköpingsvägen 2
Öppettider
Måndag- Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-16:00
Lördag: 10:00-13:00
Meröppet alla dagar 7-22

ARBETSUPPGIFTER
Assistera ordinarie bibliotekarie. Du hanterar bibliotekets litteratur, registrerar i olika program och även till viss del guidar bibliotekets besökare som är ovana vid datorer. Du hjälper även till att hålla ordning och verkar för att det blir en trivsam och behaglig miljö för besökarna.

KVALIFIKATIONER
För att trivas på Habo bibliotek bör du vara bekväm med att möta olika människor, ha ett litteraturintresse och datorvana. Denna tjänst passar dig som kan vara flexibel med tider och kan rycka in ibland med lite kort varsel. Kanske studerar du på distans eller är nybliven pensionär men vill fortsätta jobba några timmar vid ordinarie personals frånvaro eller vid arbetstoppar.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Digital Brand Manager till Shelfless Sverige

Brinner du för det kreativa skapandet och vill förmedla de riktigt coola delarna av logistikbranschen? Har du dessutom en relevant marknadsutbildning kan du vara personen vi söker! Om tjänsten Som Digital Brand Manager vill vi att det är du som sätter gränserna för vad vi ska hitta på och det är du som ska få fullfölja de mest galna idéerna. I stort går tjänsten ut på att du ansvarar för att driva, utveckla och kommunicera Shelfless som varumärke på den ... Visa mer
Brinner du för det kreativa skapandet och vill förmedla de riktigt coola delarna av logistikbranschen? Har du dessutom en relevant marknadsutbildning kan du vara personen vi söker!

Om tjänsten

Som Digital Brand Manager vill vi att det är du som sätter gränserna för vad vi ska hitta på och det är du som ska få fullfölja de mest galna idéerna. I stort går tjänsten ut på att du ansvarar för att driva, utveckla och kommunicera Shelfless som varumärke på den svenska marknaden. Du kommer äta, andas och leva vårt gemensamma varumärke. Exakt den här känslan ska sedan förmedlas både internt och externt.

Vi jobbar med logistik, något som andra kan uppfatta som tråkigt men som vi med en stor dos av IT, teknik och automation tycker blir riktigt ballt. Kallar man det sedan för Logtech förstår alla att det är riktigt coolt.

Arbetet går ut på att skapa intresse för våra tjänster och en tydlig call to action för att hjälpa våra säljare i deras arbete. Ditt arbete kommer vara tvådelat, där den ena delen är strategi och planering för alla de plattformar som sätts upp, allt ifrån traditionella pressmeddelanden till sociala medier, hemsida, video och bild.

Den andra delen är att skapa content då ingen extern byrå används i nuläget. Bild, form, och skapa övrigt content är därför något som ligger dig varmt om hjärtat.

Du är din egna avdelning och rapporterar direkt till vår VD. Du kommer vara spindeln i nätet gällande kommunikation och röra dig fritt mellan alla våra avdelningar och bolag för att hämta in uppslag och information. Extern byrå hanterar web och möjlighet till extern copywriter finns.

Om dig

Vi söker dig som är en glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven och nyfiken på att lära, vill ta egna initiativ och ser vad som behövs utföras. Som person är du kommunikativ, kreativ, entusiastisk och mycket självgående. Du gillar ordning och reda och att själv ta ansvar för ditt arbete. Vidare är du noggrann, effektiv och framförallt snäll.

Vi ser gärna att du har en senior erfarenhet och gärna tidigare erfarenhet av liknande uppgifter (om de ens finns). Du är van att hålla dig uppdaterad med trender och har viljan att testa nytt. Du vet vad som engagerar, attraherar och baserat på detta skapar du content för våra medarbetare, partners, kunder och blivande kunder. Du har troligtvis en relevant marknadsutbildning, gärna med en grafisk inriktning.

Om företaget

Shelfless Sverige är ett tredjepartslogistikföretag (3PL) vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder. Vi är tidigare DreamLogistics AB men sedan hösten 2021 är vi en del av Bring och går nu under namnet Shelfless Sverige. Vi erbjuder samma tjänster och lösningar men under nytt namn. Här får man en bra balans av startup-kultur blandat med storkoncern.

Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service, är snabbrörliga och utvecklas tillsammans med e-handeln.

Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder!

Praktisk information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med inledande provanställning. Tjänsten är stationerad på vårt nya kontor i Habo men vissa resor mellan våra siter kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin på [email protected]. Observera att inga ansökningar tas emot via mail, enbart frågor kring tjänsten. Sista ansökningsdag är 15 februari.

Vi förbehåller oss rätten att utföra bakgrundskontroller på slutkandidater. Vi har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan, vi ser fram emot att träffa just dig! Visa mindre

Ljusplanerare

Ansök    Mar 3    Fagerhults Belysning AB    Ljusdesigner
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor? Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär? Brinner du för att få ge kunden vad den önskar? Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbo... Visa mer
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor?

Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär?

Brinner du för att få ge kunden vad den önskar?

Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbolag.

I din roll som ljusplanerare kommer du att ta hand om svenska kunders förfrågningar och ge ljusförslag och offert. Dagligen har du mycket kontakt med såväl kunder och våra utesäljare.

Vi på Fagerhult är mycket stolta över våra produkter och lösningar av högsta kvalitet och där våra framgångsfaktorer för att vinna kunder är starka, personliga relationer tillsammans med en värdeskapande lösning. Hållbarhet och innovativa lösningar inom bl.a. connectivity möjliggör nya sätt att skapa värde hos och för våra kunder.

Vår försäljning riktas främst mot elinstallatörer, entreprenörer, fastighetsbolag och föreskrivande led och där du tillsammans med ditt team hittar rätt lösning till kunden. Du ser alltid möjligheter och tänker kreativt och lösningsorienterat kring marknaden och dess utveckling.

I din roll som ljusplanerare ingår du i en avdelning tillsammans med 13 andra ljusplanerare där alla är placerade på vårt kontor i Fagerhult. Vi på Fagerhult tillämpar ”Flexible work” vilket ger dig möjligheten till att jobba på distans vissa dagar i veckan då arbetsuppgifterna tillåter det.
Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom ljusplanering, är tekniskt intresserad och om du dessutom har en har erfarenhet inom el-installation är det naturligtvis starkt meriterande.

I din roll kommer du att jobba med verktyg såsom Dialux, CAD, Photoshop, Powerpoint, Jeeves, CRM mm.

Du erbjuds en intressant roll där du kommer få jobba med olika typer av projekt. Allt från enkla lösningar till mer avancerade lösningar där visualiseringar kan behövas.

Fagerhult är ett företag som kommer bidra till din egen utveckling både genom att du kommer vara omgiven av många duktiga kollegor som du kan lära av – och som stor koncern kan företaget erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Om Fagerhult

Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.

Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 13 säljbolag med placering runt om i Europa. Baserat på kunskap om ljusets positiva inverkan på människan utvecklar och producerar vi innovativa belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Totalt är vi cirka 1 000 personer, och av dem är nära 38 % kvinnor och 62 % män.

Fagerhult ingår i koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag, med 12 olika varumärken och 4 100 anställda i 28 länder runt om i världen.

Läs gärna mer om oss här https://www.fagerhult.com/sv/o... Visa mindre

Ansvarsfull PIM-specialist med fokus på ljusdata till Fagerhult

Ansök    Apr 25    Framgång Borås AB    Belysningstekniker
Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden. Varumä... Visa mer
Fagerhult skapar förstklassiga belysningslösningar som förbättrar människors välbefinnande i professionella och offentliga miljöer. Med hållbarhet och uppkopplade lösningar i centrum fokuserar vi på kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail och utomhusapplikationer. Vi eftersträvar ett nära samarbete med kunder och partners på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar globalt – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden.

Varumärket Fagerhult omfattar både produktbolaget Fagerhults Belysning AB (baserat i Fagerhult, Sverige) och 12 säljbolag med placering runt om i Europa. Baserat på kunskap om ljusets positiva inverkan på människan utvecklar och producerar vi innovativa belysningslösningar som marknadsförs och säljs via Fagerhults säljbolag. Totalt är vi cirka 1 000 personer, och av dem är nära 37% kvinnor och 63% män.

Du kommer att vara anställd av, och placerad på, produktbolaget Fagerhults Belysning AB. Fagerhult ingår i koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag, med 12 olika varumärken och 4 100 anställda i 27 länder runt om i världen.

Läs gärna mer om oss här https://www.fagerhult.com/sv/o...

Är du en ansvarsfull produktinformationsspecialist?
Har du kanske kunskaper inom ljusdesign och informationshantering?
Om svaret är ja då har du säkerligen förutsättningarna att kunna hjälpa oss att nå våra mål.
Välkommen att söka tjänsten!

Vi behöver dig som kan hantera och publicera produktinformation på ett korrekt och engagerat sätt. Vi lovar att du inte kommer få det tråkigt, du kommer lära dig massor och ingå i ett härligt team inom produktdata.

Du kommer att bli en nyckelperson hos oss inom ljusdata som hjälper till att säkerställa att rätt produktinformation finns tillgänglig för alla som behöver den, våra säljare, installatörer, ljuskonsulter och slutanvändare. Du kommer att ansvara för att skapa och uppdatera produktbeskrivningar, produktbilder samt produktrelaterade filer och dokument för användning på webben.

Dina kvalifikationer:

• Kanske har du en eftergymnasial utbildning, högskoleutbildning inom ljusdesign eller utbildning inom informationshantering, datavetenskap, eller systemvetenskap.
• Erfarenhet av att arbeta med produktinformationssystem, databaser och publicering av produktinformation.
• Kanske har du redan en god förståelse för belysningsprodukter och deras tekniska specifikationer för att kunna hantera och publicera i produktdatabaser på ett korrekt och effektivt sätt.
• Om du har god erfarenhet av ljusberäkningar med programvaran Dialux eller kanske Relux så är det meriterande, annars lär vi dig det.
• Om du har arbetat med Inriver (PIM-system) så är det nice to have men om du inte har det så lär vi dig det också.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, du uttrycker dig obehindrat både i tal och skrift.
• Du har en god datorvana och ett visst mått av intresse för IT och system.

Som person…

Har du ett systematiskt tillvägagångsätt och förmågan att arbeta självständigt samt att driva på både ditt och andras arbete framåt.

Har du en analytisk förmåga och har lätt att sätta dig in i verksamhetens utmaningar och behov.

Har du ett stort intresse för problemlösning och håller dig uppdaterad om utvecklingen kring nya funktioner och tekniker inom området.

Motiveras du av att utveckla och effektivisera och har förmåga att hitta innovativa lösningar som skapar värde och verksamhetsnytta.

Du ser det som en självklarhet att alltid vara ytterst kund- och serviceinriktad och uppfattas av din omgivning som lättsam, noggrann och kommunikativ i kontakten med andra.

Kontaktperson
Tveka inte att skicka in din ansökan snarast via framrekrytering.se, vi arbetar med löpande urval. Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Czudowska 073-517 37 89, [email protected]

Välkommen med din ansökan. ???? Visa mindre

Digital Brand Manager till Shelfless Sverige

Ansök    Jul 7    Dreamlogistics AB    Grafisk formgivare
Brinner du för det kreativa skapandet och vill förmedla de riktigt coola delarna av logistikbranschen? Har du dessutom en relevant marknadsutbildning kan du vara personen vi söker! Om tjänsten Vår fantastiska Caroline ska vidare på nya äventyr och vi vet att det kommer bli svårt att fylla hennes skor men vi gör ett försök. Som Digital Brand Manager vill vi att det är du som sätter gränserna för vad vi ska hitta på och det är du som ska få fullfölja de ... Visa mer
Brinner du för det kreativa skapandet och vill förmedla de riktigt coola delarna av logistikbranschen? Har du dessutom en relevant marknadsutbildning kan du vara personen vi söker!



Om tjänsten
Vår fantastiska Caroline ska vidare på nya äventyr och vi vet att det kommer bli svårt att fylla hennes skor men vi gör ett försök.

Som Digital Brand Manager vill vi att det är du som sätter gränserna för vad vi ska hitta på och det är du som ska få fullfölja de mest galna idéerna. I stort går tjänsten ut på att du ansvarar för att driva, utveckla och kommunicera Shelfless som varumärke på den svenska marknaden. Du kommer äta, andas och leva vårt gemensamma varumärke. Exakt den här känslan ska sedan förmedlas både internt och externt.

Vi jobbar med logistik, något som andra kan uppfatta som tråkigt men som vi med en stor dos av IT, teknik och automation tycker blir riktigt ballt. Kallar man det sedan för Logtech förstår alla att det är riktigt coolt.

Ditt arbete kommer vara tvådelat, där den ena delen är strategi och planering för alla de plattformar som sätts upp, allt ifrån traditionella pressmeddelanden till sociala medier, hemsida, podcast, video och bild. Den andra delen är att skapa content då ingen extern byrå används i nuläget. Bild, form, och skapa övrigt content är något som ligger dig varmt om hjärtat.

Avdelningen består i nuläget av endast en Digital Brand Manager samt en copywriter på deltid. Du kommer arbeta i en egen avdelning som rapporterar direkt till vår VD. Din avdelning (läs du) kommer vara spindeln i nätet gällande kommunikation och röra sig fritt mellan alla våra avdelningar och bolag.



Om dig
Vi söker dig som är en glad person med mycket energi. Vi ser gärna att du är driven och nyfiken på att lära, vill ta egna initiativ och ser vad som behövs utföras. Som person är du kommunikativ, kreativ, entusiastisk och mycket självgående. Du gillar ordning och reda och att själv ta ansvar för ditt arbete. Vidare är du noggrann, effektiv och stresstålig.

Du har tidigare erfarenhet av liknande uppgifter (om de ens finns) och du är van att hålla dig uppdaterad med trender och har viljan att testa nytt. Du vet vad som engagerar, attraherar och baserat på detta skapar du content för våra medarbetare, partners, kunder och blivande kunder. Du har troligtvis en relevant marknadsutbildning, gärna med en grafisk inriktning.



Om företaget
Shelfless Sverige är ett tredjepartslogistikföretag (3PL) vilket betyder att vi hanterar hela logistikflödet åt våra kunder. Vi är tidigare DreamLogistics AB men sedan ca 1 år tillbaka en del av Bring och går nu under namnet Shelfless Sverige. Vi erbjuder samma tjänster och lösningar men under nytt namn.
Våra kunder är främst e-handelsföretag vilket gör att vi har höga krav på vår service. Vi sätter alltid kunden i första rum och lever efter mottot: Vi älskar våra kunder!



Praktisk information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med inledande provanställning på 6 månader. Tjänsten är stationerad på vårt kontor på Kärnekulla i Habo men resor mellan våra siter kan förekomma! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att rekryteringen under veckorna 29-33 kommer vara pausad pga semesterperioder. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Rubin på [email protected] eller på 0763936078. Sista ansökningsdag är 30 september.

Vi förbehåller oss rätten att utföra bakgrundskontroller på slutkandidater. Vi har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen in med din ansökan, vi ser fram emot att träffa just dig! Visa mindre

Grafisk Designer till Fagerhults Belysning

Ansök    Dec 22    Poolia Sverige AB    Grafisk formgivare
Vill du vara med och bidra till en hållbar och ljus framtid för både människor och omvärlden? Är du intresserad av att bli en del av ett företag som har en stark lokal närvaro i bygden, men samtidigt verkar på en internationell arena? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker nu en Grafisk Designer med digital fokus och ansvar för Fagerhults sociala medier. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan. Fagerhults Belysning utvecklar belys... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en hållbar och ljus framtid för både människor och omvärlden? Är du intresserad av att bli en del av ett företag som har en stark lokal närvaro i bygden, men samtidigt verkar på en internationell arena? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker nu en Grafisk Designer med digital fokus och ansvar för Fagerhults sociala medier. Intervjuer och urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Fagerhults Belysning utvecklar belysningslösningar för applikationsområdena kontor, skola, hälso- och sjukvård, retail, samt även utomhus. På företagets marknadsavdelning arbetar idag 10 personer som verkar som vår interna kommunikationsbyrå. Vi hanterar allt från sortimentslanseringar, content marketing och studiosändningar till kundupplevelse- och webbutveckling.


Om tjänsten
I rollen som Grafisk Designer på Fagerhult blir du en del av ett team inom grafisk produktion med vår Art and Brand Director som din teamledare. Här kommer du arbeta med marknadsmaterial utifrån ett visuellt koncept till färdig layout i tätt samarbete med bland annat Project Manager, Copywriter och Webbstrateg. Du blir delaktig i den kreativa processen och har en producerande roll där du utvecklar och färdigställer kampanjer framförallt för digitala kommunikationskanaler, men även i viss mån tryckta. Du kommer även att arbeta med foto/film-, illustration- och animeringsproduktion i enlighet med Fagerhults grafiska profil. Rollen innebär även ansvar för Fagerhults sociala medier, vilket innefattar allt från planering till produktion och publicering.

Placeringsort för tjänsten är i Fagerhult. Rollen är en tillsvidareanställning hos Fagerhult där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du i din ansökan bifogar CV, personligt brev samt en portfolio.


Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som Grafisk Designer på Fagerhult blir du en del av ett team inom grafisk produktion med vår Art and Brand Director som din teamledare. Här kommer du arbeta med marknadsmaterial utifrån ett visuellt koncept till färdig layout i tätt samarbete med bland annat Project Manager, Copywriter och Webbstrateg. Du blir delaktig i den kreativa processen och har en producerande roll där du utvecklar och färdigställer kampanjer framförallt för digitala kommunikationskanaler, men även i viss mån tryckta. Du kommer även att arbeta med foto/film-, illustration- och animeringsproduktion i enlighet med Fagerhults grafiska profil. Rollen innebär även ansvar för Fagerhults sociala medier, vilket innefattar allt från planering till produktion och publicering.

Placeringsort för tjänsten är i Fagerhult. Rollen är en tillsvidareanställning hos Fagerhult där Poolia enbart hanterar rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du i din ansökan bifogar CV, personligt brev samt en portfolio.



Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis grafisk design, webbutveckling eller kommunikation. Du har hög digital kompetens och vill vara med och utveckla denna utifrån Fagerhults behov. För att passa i rollen krävs dokumenterad och relevant erfarenhet av att arbeta i det digitala kommunikationslandskapet, gärna kopplat till mål- och analysarbete rörande sociala medier. Du besitter mycket goda kunskaper i InDesign, Photoshop, Illustrator och Premiere Pro och använder obehindrat Officepaketet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du kreativ, nyfiken och ödmjuk. Du är formsäker och har fingertoppskänsla för digital kommunikation och rörlig bild. Du har förmågan att se helheten samt en visuell linje mellan olika kommunikationsinsatser och har samtidigt ett sinne för detaljer. Du trivs att arbeta i projektform i samarbete med andra och har en positiv grundinställning. Vidare är du en lösnings- och resultatorienterad person som gärna tar dig an nya utmaningar och arbetsuppgifter.


Om verksamheten
Fagerhult utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus-och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och uppkopplade belysningslösningar som utvecklas utifrån ett fokus på hållbarhet och kunskap om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer. Vi har ett nära samarbete med kunder och intressenter på den europeiska marknaden, samt tillhandahåller belysningslösningar för globala kunder – ofta med skräddarsydda lösningar för kunden. Läs gärna mer på www.fagerhult.se

Fagerhult är en del av koncernen Fagerhult Group, ett av Europas ledande belysningsföretag med
4 200 anställda i 28 länder runt om i världen. Fagerhult är en av de tolv varumärken som finns i koncernens portfölj. Visa mindre

Ljusplanerare

Ansök    Sep 13    Fagerhults Belysning AB    Ljusdesigner
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor? Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär? Brinner du för att få ge kunden vad den önskar? Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbo... Visa mer
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor?

Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär?

Brinner du för att få ge kunden vad den önskar?

Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbolag.

I din roll som ljusplanerare kommer du att ta hand om svenska kunders förfrågningar och ge ljusförslag och offert. Dagligen har du mycket kontakt med såväl kunder och våra utesäljare.

Vi på Fagerhult är mycket stolta över våra produkter och lösningar av högsta kvalitet och där våra framgångsfaktorer för att vinna kunder är starka, personliga relationer tillsammans med en värdeskapande lösning. Hållbarhet och innovativa lösningar inom bl.a. connectivity möjliggör nya sätt att skapa värde hos och för våra kunder.

Vår försäljning riktas främst mot elinstallatörer, entreprenörer, fastighetsbolag och föreskrivande led och där du tillsammans med ditt team hittar rätt lösning till kunden. Du ser alltid möjligheter och tänker kreativt och lösningsorienterat kring marknaden och dess utveckling.

I din roll som ljusplanerare ingår du i en avdelning tillsammans med 13 andra ljusplanerare där alla är placerade på vårt kontor i Fagerhult. Vi på Fagerhult tillämpar ”Flexible work” vilket ger dig möjligheten till att jobba på distans vissa dagar i veckan då arbetsuppgifterna tillåter det.
Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom ljusplanering, är tekniskt intresserad och om du dessutom har en har erfarenhet inom el-installation är det naturligtvis starkt meriterande.

I din roll kommer du att jobba med verktyg såsom Dialux, CAD, Photoshop, Powerpoint, Jeeves, CRM mm.

Du erbjuds en intressant roll där du kommer få jobba med olika typer av projekt. Allt från enkla lösningar till mer avancerade lösningar där visualiseringar kan behövas.

Fagerhult är ett företag som kommer bidra till din egen utveckling både genom att du kommer vara omgiven av många duktiga kollegor som du kan lära av – och som stor koncern kan företaget erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Fagerhult är ett av Europas ledande belysningsföretag med över 4 700 medarbetare i 28 länder.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och lösningar som utvecklas med kunskap och insikt om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer.

Fagerhults portfölj av tretton varumärken har samtliga starka positioner på sina respektive hemmamarknader. De har en central roll i tillväxtstrategin för att nå en större marknadstäckning och öka våra marknadsandelar

läs gärna mer We light up your world - Fagerhult Group Visa mindre

Ljusplanerare

Ansök    Feb 25    Fagerhults Belysning AB    Ljusdesigner
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor? Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär? Brinner du för att få ge kunden vad den önskar? Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbo... Visa mer
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor?

Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär?

Brinner du för att få ge kunden vad den önskar?

Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbolag.

I din roll som ljusplanerare kommer du att ta hand om svenska kunders förfrågningar och ge ljusförslag och offert. Dagligen har du mycket kontakt med såväl kunder och våra utesäljare.

Vi på Fagerhult är mycket stolta över våra produkter och lösningar av högsta kvalitet och där våra framgångsfaktorer för att vinna kunder är starka, personliga relationer tillsammans med en värdeskapande lösning. Hållbarhet och innovativa lösningar inom bl.a. connectivity möjliggör nya sätt att skapa värde hos och för våra kunder.

Vår försäljning riktas främst mot elinstallatörer, entreprenörer, fastighetsbolag och föreskrivande led och där du tillsammans med ditt team hittar rätt lösning till kunden. Du ser alltid möjligheter och tänker kreativt och lösningsorienterat kring marknaden och dess utveckling.

I din roll som ljusplanerare ingår du i en avdelning tillsammans med 13 andra ljusplanerare där alla är placerade på vårt kontor i Fagerhult. Vi på Fagerhult tillämpar ”Flexible work” vilket ger dig möjligheten till att jobba på distans vissa dagar i veckan då arbetsuppgifterna tillåter det.
Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom ljusplanering, är tekniskt intresserad och om du dessutom har en har erfarenhet inom el-installation är det naturligtvis starkt meriterande.

I din roll kommer du att jobba med verktyg såsom Dialux, CAD, Photoshop, Powerpoint, Jeeves, CRM mm.

Du erbjuds en intressant roll där du kommer få jobba med olika typer av projekt. Allt från enkla lösningar till mer avancerade lösningar där visualiseringar kan behövas.

Fagerhult är ett företag som kommer bidra till din egen utveckling både genom att du kommer vara omgiven av många duktiga kollegor som du kan lära av – och som stor koncern kan företaget erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Fagerhult är ett av Europas ledande belysningsföretag med över 4 700 medarbetare i 28 länder.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och lösningar som utvecklas med kunskap och insikt om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer.

Fagerhults portfölj av tretton varumärken har samtliga starka positioner på sina respektive hemmamarknader. De har en central roll i tillväxtstrategin för att nå en större marknadstäckning och öka våra marknadsandelar

läs gärna mer We light up your world - Fagerhult Group Visa mindre

Ljusplanerare

Ansök    Jul 22    Fagerhults Belysning AB    Ljusdesigner
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor? Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär? Brinner du för att få ge kunden vad den önskar? Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbo... Visa mer
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor?

Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär?

Brinner du för att få ge kunden vad den önskar?

Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbolag.

I din roll som ljusplanerare kommer du att ta hand om svenska kunders förfrågningar och ge ljusförslag och offert. Dagligen har du mycket kontakt med såväl kunder och våra utesäljare.

Vi på Fagerhult är mycket stolta över våra produkter och lösningar av högsta kvalitet och där våra framgångsfaktorer för att vinna kunder är starka, personliga relationer tillsammans med en värdeskapande lösning. Hållbarhet och innovativa lösningar inom bl.a. connectivity möjliggör nya sätt att skapa värde hos och för våra kunder.

Vår försäljning riktas främst mot elinstallatörer, entreprenörer, fastighetsbolag och föreskrivande led och där du tillsammans med ditt team hittar rätt lösning till kunden. Du ser alltid möjligheter och tänker kreativt och lösningsorienterat kring marknaden och dess utveckling.

I din roll som ljusplanerare ingår du i en avdelning tillsammans med 13 andra ljusplanerare där alla är placerade på vårt kontor i Fagerhult. Vi på Fagerhult tillämpar ”Flexible work” vilket ger dig möjligheten till att jobba på distans vissa dagar i veckan då arbetsuppgifterna tillåter det.

Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom ljusplanering, är tekniskt intresserad och om du dessutom har en har erfarenhet inom el-installation är det naturligtvis starkt meriterande.

I din roll kommer du att jobba med verktyg såsom Dialux, CAD, Photoshop, Powerpoint, Jeeves, CRM mm.

Du erbjuds en intressant roll där du kommer få jobba med olika typer av projekt. Allt från enkla lösningar till mer avancerade lösningar där visualiseringar kan behövas.

Fagerhult är ett företag som kommer bidra till din egen utveckling både genom att du kommer vara omgiven av många duktiga kollegor som du kan lära av – och som stor koncern kan företaget erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Fagerhult är ett av Europas ledande belysningsföretag med över 4 700 medarbetare i 28 länder.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och lösningar som utvecklas med kunskap och insikt om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer.

Fagerhults portfölj av tretton varumärken har samtliga starka positioner på sina respektive hemmamarknader. De har en central roll i tillväxtstrategin för att nå en större marknadstäckning och öka våra marknadsandelar

läs gärna mer We light up your world - Fagerhult Group Visa mindre

Nu söker vi fotograf i Habo/Mullsjöområdet till vår Fotografkår!

Ansök    Aug 3    EMOR AB    Fotograf
Är du fotointresserad? Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne fö... Visa mer
Är du fotointresserad?
Exakta Photo är Sveriges största skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet och vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår. Vi finns över hela landet och fotografera ca 900 000 elever varje år.
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att jobba med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om att arbeta med ungdomar och har ett intresse för foto med ett estetiskt sinne för bild och form. Sinne för ordning och reda är viktigt, en bra social kompentens, stort tålamod och en förmåga att ta ansvar. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana och vi erbjuder en professionell fotoutbildning med en online kurs samt utbildning på plats innan skolstart i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder(eller länk).
Vi rekryterar fortlöpande under våren. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ljusplanerare

Ansök    Jun 30    Fagerhults Belysning AB    Ljusdesigner
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor? Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär? Brinner du för att få ge kunden vad den önskar? Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbo... Visa mer
Gillar du att omge dig med engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor?

Gillar du att jobba med ljus & belysning och allt vad det innebär?

Brinner du för att få ge kunden vad den önskar?

Om dina svar på våra inledande frågor är ”ja”! – då ska du definitivt fortsätta läsa och där vi hoppas att få se just DIN ansökan till en fantastisk rolig och utvecklande roll som ljusplanerare i Fagerhults svenska säljbolag.

I din roll som ljusplanerare kommer du att ta hand om svenska kunders förfrågningar och ge ljusförslag och offert. Dagligen har du mycket kontakt med såväl kunder och våra utesäljare.

Vi på Fagerhult är mycket stolta över våra produkter och lösningar av högsta kvalitet och där våra framgångsfaktorer för att vinna kunder är starka, personliga relationer tillsammans med en värdeskapande lösning. Hållbarhet och innovativa lösningar inom bl.a. connectivity möjliggör nya sätt att skapa värde hos och för våra kunder.

Vår försäljning riktas främst mot elinstallatörer, entreprenörer, fastighetsbolag och föreskrivande led och där du tillsammans med ditt team hittar rätt lösning till kunden. Du ser alltid möjligheter och tänker kreativt och lösningsorienterat kring marknaden och dess utveckling.

I din roll som ljusplanerare ingår du i en avdelning tillsammans med 13 andra ljusplanerare där alla är placerade på vårt kontor i Fagerhult. Vi på Fagerhult tillämpar ”Flexible work” vilket ger dig möjligheten till att jobba på distans vissa dagar i veckan då arbetsuppgifterna tillåter det.

Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom ljusplanering, är tekniskt intresserad och om du dessutom har en har erfarenhet inom el-installation är det naturligtvis starkt meriterande.

I din roll kommer du att jobba med verktyg såsom Dialux, CAD, Photoshop, Powerpoint, Jeeves, CRM mm.

Du erbjuds en intressant roll där du kommer få jobba med olika typer av projekt. Allt från enkla lösningar till mer avancerade lösningar där visualiseringar kan behövas.

Fagerhult är ett företag som kommer bidra till din egen utveckling både genom att du kommer vara omgiven av många duktiga kollegor som du kan lära av – och som stor koncern kan företaget erbjuda intressanta karriärvägar om du själv har ambitioner.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Fagerhult är ett av Europas ledande belysningsföretag med över 4 700 medarbetare i 28 länder.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och lösningar som utvecklas med kunskap och insikt om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer.

Fagerhults portfölj av tretton varumärken har samtliga starka positioner på sina respektive hemmamarknader. De har en central roll i tillväxtstrategin för att nå en större marknadstäckning och öka våra marknadsandelar

läs gärna mer We light up your world - Fagerhult Group Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Apr 23    Habo kommun    Bibliotekarie
Vi söker en ny medarbetare till biblioteket i Habo. Huvudbiblioteket ligger centralt på torget med närhet till tåg och busshållplats. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar sedvanliga bibliotekarieuppgifter såsom läsfrämjande verksamhet, medieplanering, inköp, fjärrlån, tjänstgöring i informationsdisk med mera. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Då vi har en liten och flexibel organisation måste du vara beredd på att hoppa in där det behövs. KVALIFIKA... Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till biblioteket i Habo. Huvudbiblioteket ligger centralt på torget med närhet till tåg och busshållplats.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten omfattar sedvanliga bibliotekarieuppgifter såsom läsfrämjande verksamhet, medieplanering, inköp, fjärrlån, tjänstgöring i informationsdisk med mera. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Då vi har en liten och flexibel organisation måste du vara beredd på att hoppa in där det behövs.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:
-akademisk examen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning
-ett gott bemötande och en god servicekänsla

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kantor/organist

Ansök    Okt 13    Habo Pastorat    Kantor
Habo pastorat är en sprudlande församling med många besökare under hela veckan. Vi har ett levande gudstjänstliv och mötesplatser för såväl barn som vuxna i hela pastoratet. Habo är en expanderande kommun med många barnfamiljer. I kommunen bor cirka 12 000 invånare och drygt 8 300 är kyrkotillhöriga. I pastoratet är vi 26 anställda där arbetet bedrivs runt fyra kyrkor och ett kapell. Som organist hos oss arbetar du i alla våra kyrkor. Du har ditt kontor t... Visa mer
Habo pastorat är en sprudlande församling med många besökare under hela veckan. Vi har ett levande gudstjänstliv och mötesplatser för såväl barn som vuxna i hela pastoratet.
Habo är en expanderande kommun med många barnfamiljer. I kommunen bor cirka 12 000 invånare och drygt 8 300 är kyrkotillhöriga. I pastoratet är vi 26 anställda där arbetet bedrivs runt fyra kyrkor och ett kapell. Som organist hos oss arbetar du i alla våra kyrkor. Du har ditt kontor tillsammans med andra anställda i centrala Habo.
I pastoratet finns idag tre vuxenkörer, en ungdomskör och en projektkör. Vi har ett rikt körliv och fina instrument. Du blir en av tre kyrkomusiker i pastoratet, och en del av ett väl fungerande arbetslag med gott arbetsklimat.
Dina arbetsuppgifter kommer bl a bestå av:
att spela på gudstjänster och kyrkliga handlingar
att leda vuxenkörer, en fyrstämmig och tvåstämmig kör
att ansvara för kyrkomusikers schemaläggning
möjlighet att ha orgelelever.

Utbildning/kvalifikationer för tjänsten:
Du ska ha gått Svenska kyrkans kyrkomusikerexamen på lägst C-nivå
Meriterande om du gått utbildning med inriktning på körledning
B-körkort och egen bil
Delar Svenska kyrkans värderingar.

Vi förväntar oss att du:
har förmåga att arbeta såväl i nära samarbete som självständigt
är öppen för utveckling och förändringar i arbetet
arbetar flexibelt och prestigelöst, är samarbetsvillig och social
har ett gott ordningssinne
är bra på planering och framförhållning
har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Tjänsten är tillsvidareanställning 100 %, tillträde efter överenskommelse.
Med tanke på att du i tjänsten möter många människor läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdatum är den 27 oktober 2020. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och kan ske före sista ansökningsdag.
Tillträde sker 1 februari 2021 eller efter överenskommelse. Visa mindre