Lediga jobb som Fastighetsskötare i Habo

Se lediga jobb som Fastighetsskötare i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Fastighetsskötare med snickarerfarenhet till internationella uppdragsgivare

Vi söker en fastighetsskötare för tillsvidareanställning på heltid. Vi vill ha en med snickarerfarenhet för diverse småuppdrag som kan uppstå. Du kommer att ta hand om bl.a. bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter för våra internationella uppdragsgivare i Västra Götaland, Halland och Jönköpings län. Du ansvarar för skötseln både på insidan och utsidan av husen. I jobbet ingår allting från gräsklippning, snöskottning, städning, skötsel av rabatter o... Visa mer
Vi söker en fastighetsskötare för tillsvidareanställning på heltid. Vi vill ha en med snickarerfarenhet för diverse småuppdrag som kan uppstå.
Du kommer att ta hand om bl.a. bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter för våra internationella uppdragsgivare i Västra Götaland, Halland och Jönköpings län. Du ansvarar för skötseln både på insidan och utsidan av husen.
I jobbet ingår allting från gräsklippning, snöskottning, städning, skötsel av rabatter och reparationer av dörrar, lås, kranar till övervakning och skötsel av fastighetens tekniska system och mindre snickeriarbeten.
Erfarenhet är inget krav men meriterande.
Vi tycker att det är viktigt att du är social, serviceinriktad och kan jobba både i lag samt självständigt.
Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

Kyrkvaktmästare

Ansök    Mar 15    Habo Pastorat    Kyrkvaktmästare
Vi söker en tillsvidareanställd kyrkvaktmästare på 100 %. Habo pastorat består av tre församlingar – Habo, Gustav Adolf och Brandstorp. I pastoratet finns totalt fyra kyrkogårdar, fem kyrkor och ett kapell. Inom vaktmästarorganisationen arbetar 8 tillsvidareanställda. Under säsong stärks bemanningen med 2 säsongsanställda och några sommarjobbare. Som kyrkvaktmästare ingår bland annat: att arbeta med förekommande arbetsuppgifter på en kyrkogård. att arbeta... Visa mer
Vi söker en tillsvidareanställd kyrkvaktmästare på 100 %. Habo pastorat består av tre församlingar – Habo, Gustav Adolf och Brandstorp. I pastoratet finns totalt fyra kyrkogårdar, fem kyrkor och ett kapell.
Inom vaktmästarorganisationen arbetar 8 tillsvidareanställda. Under säsong stärks bemanningen med 2 säsongsanställda och några sommarjobbare.
Som kyrkvaktmästare ingår bland annat:
att arbeta med förekommande arbetsuppgifter på en kyrkogård.
att arbeta i församlingshem och kyrkor med till exempel lokalvård och underhåll.
skötsel och underhåll av sprinklersystem tillsammans med andra vaktmästare. Du har återkommande beredskap på veckodagar och helger tillsammans med de andra vaktmästarna.
tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar, även på helger.

Tillsammans med de andra vaktmästarna kommer du jobba både i sol och i regn. Du utgår från Habo kyrka men kan sedan få arbeta på våra andra kyrkogårdar och kyrkor. Du möter många besökare och är vårt ansikte utåt. En förutsättning är därför att du är serviceinriktad och kan möta människor i livets alla skeende, även i sorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du
har förmåga att arbeta såväl i nära samarbete som självständigt.
arbetar flexibelt, är samarbetsvillig och social.
är serviceinriktad.

Kvalifikationer:
du ska vara över 18 år.
du ska ha B-körkort.
det är meriterande om du har hjullastarutbildning.
flerårig yrkeserfarenhet från skötsel, drift och underhåll av inne- och utemiljöer och/eller motsvarande utbildning.
det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning
du ska dela Svenska kyrkans värderingar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande intervjuer. Visa mindre

Fastighetstekniker till Axcell Fastighetspartner i Jönköping!

I takt med att vi på Axcell Fastighetspartner i Jönköping växer med nya kunder behöver vi utöka vårt team inom fastighetsteknik! Vi söker dig som är serviceinriktad, driven och redo för nästa kliv i karriären. Vill du bli en del av ett sammansvetsat och prestigelöst team? Välkommen att växa tillsammans med oss! "Mitt namn är Jonathan Persson och jag är arbetsledare på Axcell Fastighetspartner i Jönköping. Vi söker nu en erfaren fastighetstekniker. Du komme... Visa mer
I takt med att vi på Axcell Fastighetspartner i Jönköping växer med nya kunder behöver vi utöka vårt team inom fastighetsteknik! Vi söker dig som är serviceinriktad, driven och redo för nästa kliv i karriären. Vill du bli en del av ett sammansvetsat och prestigelöst team? Välkommen att växa tillsammans med oss!
"Mitt namn är Jonathan Persson och jag är arbetsledare på Axcell Fastighetspartner i Jönköping. Vi söker nu en erfaren fastighetstekniker. Du kommer tillhöra ett härligt team på 20 personer beståendes av fastighetsskötare, lokalvårdare samt fastighetstekniker. Med mig som chef kan du förvänta dig coachning och stöttning där vi löser problemen tillsammans" -Jonathan Persson, Arbetsledare
Arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker arbetar du nära kunden. Det är din uppgift att vårda befintliga kundrelationer samt etablera nya kontakter. Du har dagligen kontakt med hyresgäster och fastighetsägare för att ger dem den service de behöver.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
Servicearbeten
Reparationer
Underhållsarbeten
Installationer
Fastighetsronderingar
Driftoptimeringar
driver mindre förbättringsarbeten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Gymnasial utbildning
Dokumenterad erfarenhet som fastighetstekniker alternativt inom liknande tekniskt serviceyrke
God dator- och mobilvana
B-körkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Kunskap och behörighet inom el är mycket meriterande

Som fastighetstekniker är du en engagerad problemlösare som trivs i en roll med många kontakter och höga krav på servicetänk. För tjänsten är det viktigt att du kan ta egna initiativ och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du trivs i kontakt med både kunder och kollegor och har en mycket god samarbetsförmåga. För att trivas hos oss är du prestigelös, kreativ och strukturerad.
Förmåner och fördelar
Interna och externa utbildningar
Korta beslutsvägar där du har möjlighet att kunna påverka din vardag
Kollektivavtal, friskvård och företagshälsovård

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar, 07.00 - 16.00

Ansökan
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jonathan Persson på +46362935236.
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2023-11-19.


Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t. ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbeds. Visa mindre

Vaktmästare Fastighetsenheten

Ansök    Mar 1    Habo kommun    Skolvaktmästare
Enheten för fastighetsförvaltning verkar för att utveckla och förvalta kommunens fastigheter samt samarbeta med externa fastighetsägare. Det sker framförallt genom att äga, hyra, bygga, upplåta och vid behov även förvärva och försälja fastigheter. Fastighetsenheten består av tre delar; lokalförsörjning, vaktmästeri och lokalvården. Fastighetsenheten förvaltar ca 50 fastighetsobjekt som kommunen äger eller hyr. Fastighetsbeståndet består bland annat av förs... Visa mer
Enheten för fastighetsförvaltning verkar för att utveckla och förvalta kommunens fastigheter samt samarbeta med externa fastighetsägare. Det sker framförallt genom att äga, hyra, bygga, upplåta och vid behov även förvärva och försälja fastigheter.
Fastighetsenheten består av tre delar; lokalförsörjning, vaktmästeri och lokalvården.
Fastighetsenheten förvaltar ca 50 fastighetsobjekt som kommunen äger eller hyr. Fastighetsbeståndet består bland annat av förskolor, skolor, sportanläggningar, bibliotek, lägenheter samt äldreboende, omsorgsboende och bostäder för sociala ändamål.
Ytan uppgår till ca 75 000 kvm och fastighetsenheten förvaltar ca 200 externa- och interna hyresavtal.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i gruppen vaktmästeri, som idag består av 8 personer. Vi jobbar i och omkring våra fastigheter. Du kommer i första hand att arbeta med yttre och inre vaktmästeri.
I ditt uppdrag arbetar du i verksamheten tillsammans med kollegor och en arbetsledare.
Arbetet utgår från våra hyresgästens behov och du levererar hög service med hyresgästen i fokus. Ditt arbete kännetecknas av Engagemang, Närhet och Ansvar - Habo kommuns gemensamma värdegrund.


KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av liknande arbete och arbete med maskiner, fordon och motorredskap är meriterande.
Vi är en förvaltning med stort ansvarsområde och du förväntas rycka in och arbeta där det behövs och anpassa dig till nya situationer och riktlinjer. Du behöver vara serviceinriktad, ha en tydlig ansvarskänsla och bra förmåga att prioritera.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Idrottsplatsvaktmästare

Nu söker vi dig som vill arbeta inom Habo kommun som vaktmästare på våra anläggningar inomhus och utomhus. Fritids- och kulturförvaltningen ansvarar för kommunens fritidsanläggningar såsom idrottsanläggningar, motionsspår, vandringsleder och badplatser. Vi är en liten förvaltning som arbetar med stort engagemang och hjärta för verksamheten. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten som vaktmästare deltar du i arbete med drift- och underhåll av kommunens idrotts-, fri... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta inom Habo kommun som vaktmästare på våra anläggningar inomhus och utomhus.
Fritids- och kulturförvaltningen ansvarar för kommunens fritidsanläggningar såsom idrottsanläggningar, motionsspår, vandringsleder och badplatser. Vi är en liten förvaltning som arbetar med stort engagemang och hjärta för verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som vaktmästare deltar du i arbete med drift- och underhåll av kommunens idrotts-, frilufts- och fritidsanläggningar såväl inom- som utomhus. I arbetet ingår schemalagd kvälls- och helgtjänstgöring.

I ditt uppdrag arbetar du i verksamheten tillsammans med kollegor och en arbetsledare.
Arbetet utgår från våra kunder och invånares behov och du levererar hög service med besökaren i fokus. Ditt arbete kännetecknas av Engagemang, Närhet och Ansvar - Habo kommuns gemensamma värdegrund.
Kommuninvånarna är alltid i fokus i vårt arbete.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av liknande arbete och arbete med maskiner, fordon och motorredskap är meriterande,
Vi är en liten förvaltning med stort ansvarsområde och du förväntas rycka in och arbeta där det behövs och anpassa dig till nya situationer och riktlinjer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fastighetstekniker till Fagerhult!

Fastighetstekniker med utökat ansvar! Delar du vårt brinnande intresse för förvaltning och utveckling av fastigheter och teknik? Är du analytisk, kreativ och ständigt på jakt efter den bästa lösningen? Tycker du att teknik, utveckling och problemlösning är bland det roligaste som finns? Gillar du att omge dig med hängivna, engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor? Om du sitter med ett leende på läpparna o... Visa mer
Fastighetstekniker med utökat ansvar!

Delar du vårt brinnande intresse för förvaltning och utveckling av fastigheter och teknik?

Är du analytisk, kreativ och ständigt på jakt efter den bästa lösningen?
Tycker du att teknik, utveckling och problemlösning är bland det roligaste som finns?
Gillar du att omge dig med hängivna, engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor?

Om du sitter med ett leende på läpparna och samtidigt nickar instämmande till ovanstående frågor -   då ska du definitivt ta dig tid att fortsätta att läsa vad vi på Fagerhult har för spännande erbjudande till just DIG!

Som fastighetstekniker på Fagerhults belysning AB har man en viktig roll där du tillsammans med dina medarbetare på avdelningen ansvarar för drift, skötsel och underhåll av en 55  000 kvm stor fastighet med fokus på fastighetens tekniska system såsom värme- och  ventilationssystem, fjärrvärmeväxlare samt annan teknisk utrustning. Som fastighetstekniker ingår du i fastighetsavdelningen med 6 andra medarbetare såsom, fastighetsskötare, elektriker, snickare och städpersonal. Du rapporterar till fastighetschef.
 
Detta är en teamledande roll där du fördelar vardagliga arbetsuppgifter, sköter beställningar och har kontakt med ”kunder” kring dagliga felanmälningar/beställningar.  
I arbetsuppgifterna ingår även att vara anläggningsskötare för brandlarm,  sprinkleranläggning  och reservkraft.  
 
I rollen samverkar man med flertalet interna avdelningar som underhåll, it, produktionsteknik m.m.  
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som fastighetstekniker och en yrkesutbildning eller motsvarande utbildning som  driftfastighetstekniker.  Du är van att hantera fastighetssystem via webbaserade eller uppkopplade applikationslösningar.  
Vidare har du en god datorvana i Office, arbetsordershanteringssystem och CAD.  

Meriterande:
- El/Nätverks kunskap
- Erfarenhet från att ha haft en grupp ledande roll
 
Om dig
Som fastighetstekniker är du en del i en mindre grupp som jobbar nära och tajt och därför är det viktigt att du är villig att samarbeta över gränser.  Likaså har du en självklar inställning till att utföra olika arbetsuppgifter för att nå gemensamma lösningar och mål.
Det faller sig naturligt för dig att ta en ledande roll, som person är du glad, positiv och gillar mötet med människor.
I din arbetsroll är du noggrann, har en god förmåga att planera och kör det ihop sig hanterar du stressen och ser alltid lösningar.
 
Vi erbjuder
Vi erbjuder en bred roll där du får ta stort ansvar och planera din dag efter vad arbetsuppgifterna kräver och vad som händer hos dina ”kunder”. Fagerhults erbjuder utbildningar efter behov inom ramen för rollen för att du ska vara uppdaterad med den senaste tekniken.

Rollen är central för fastighetsavdelningen och Fagerhults belysning Ab:s dagliga drift. Du kommer få stort ansvar och möjlighet att ständigt utvecklas och hänga med i tekniska utvecklingar.
 
Om Fagerhult
Fagerhult är ett av Europas ledande belysningsföretag med över 4 700 medarbetare i 28 länder.


Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och lösningar som utvecklas med kunskap och insikt om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer.


Fagerhults portfölj av tretton varumärken har samtliga starka positioner på sina respektive hemmamarknader. De har en central roll i tillväxtstrategin för att nå en större marknadstäckning och öka våra marknadsandelar.


Läs gärna mer We light up your world - Fagerhult Group
 
I denna rekrytering har Fagerhult valt att samarbeta med Flodin.
 
Flodin   Rekrytering & Bemanning   är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på   www.flodinab.se
För mer information om denna tjänst kontakta Magnus Lorentsson 0733 25 52 38.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.  Vi tar inte emot ansökan via mail.
Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skolvaktmästare Hagabodaskolan

Ansök    Aug 4    Habo kommun    Skolvaktmästare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Hagabodaskolan är kommunens enda högstadieskola och ligger centralt belägen i kommunen. På skolan går det drygt 500 elever. Vi är en växande kommun och vår skola kommer att fortsätta växa framöver. Skolan totalrenoverades för några år sedan och är en mo... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Hagabodaskolan är kommunens enda högstadieskola och ligger centralt belägen i kommunen. På skolan går det drygt 500 elever.

Vi är en växande kommun och vår skola kommer att fortsätta växa framöver.
Skolan totalrenoverades för några år sedan och är en moderniserad skola.
Vi håller hög kvalitet på undervisning och bemötande.
Trivseln bland elever och personal är hög och vi har mycket stor andel behörig personal.ARBETSUPPGIFTER
I rollen som vaktmästare ingår daglig service till medarbetare och elever på Hagabodaskolan med fler enheter. Vaktmästeriet har ansvar för daglig tillsyn och skötsel samt fortlöpande underhåll av vår fina skola. Andra förekommande arbetsuppgifter kan vara hantverksarbeten, felsökning, brandskyddsarbete, inköp, flytt och möblering.

KVALIFIKATIONER
Utbildning på lägst gymnasienivå. Det är ett önskemål att du har erbetslivserfarenhet som vaktmästare eller liknande tjänst. Du har god teknisk kompetens för att kunna felsöka och utreda och därmed kunna utföra korrekt beställning mot förvaltning. God datorvana. Tjänsten kräver att du har körkort klass B.

Vi söker en person med stort engagemang. Vi ser gärna att du är en flexibel, kreativ och utåtriktad person som månar om att samarbeta med elever och kollegor.

Rekryteringsprocess kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, varför vi ber dig söka omgående.

Provanställning om 6 kalendermånader kan komma att bli aktuellt.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vaktmästare till fritids- och kulturförvaltningen

Nu söker vi dig som vill arbeta som vaktmästare på våra anläggningar inomhus och utomhus. Fritids- och kulturförvaltningen ansvarar för kommunens fritidsanläggningar såsom idrottsanläggningar, motionsspår, vandringsleder och badplatser. Vi är en liten förvaltning som arbetar med stort engagemang och hjärta för verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Delta i arbete med drift- och underhåll av kommunens idrotts-, frilufts- och fritidsanläggningar såväl inom- som ... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta som vaktmästare på våra anläggningar inomhus och utomhus.
Fritids- och kulturförvaltningen ansvarar för kommunens fritidsanläggningar såsom idrottsanläggningar, motionsspår, vandringsleder och badplatser. Vi är en liten förvaltning som arbetar med stort engagemang och hjärta för verksamheten.


ARBETSUPPGIFTER
Delta i arbete med drift- och underhåll av kommunens idrotts-, frilufts- och fritidsanläggningar såväl inom- som utomhus. Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.
I ditt uppdrag arbetar du i verksamheten tillsammans med kollegor och en arbetsledare.
Arbetet utgår från våra kunder och invånares behov och du levererar hög service med besökaren i fokus. Ditt arbete kännetecknas av Engagemang, Närhet och Ansvar - Habo kommuns gemensamma värdegrund.
Kommuninvånarna är alltid i fokus i vårt arbete.


KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av liknande arbete och arbete med maskiner, fordon och motorredskap är meriterande,
Vi är en liten förvaltning med stort ansvarsområde och du förväntas rycka in och arbeta där det behövs och anpassa dig till nya situationer och riktlinjer. Du behöver vara serviceinriktad, ha en tydlig ansvarskänsla och bra förmåga att prioritera.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fastighetstekniker till Fagerhult!

Fastighetstekniker med utökat ansvar! Delar du vårt brinnande intresse för förvaltning och utveckling av fastigheter och teknik? Är du analytisk, kreativ och ständigt på jakt efter den bästa lösningen? Tycker du att teknik, utveckling och problemlösning är bland det roligaste som finns? Gillar du att omge dig med hängivna, engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor? Om du sitter med ett leende på läpparna o... Visa mer
Fastighetstekniker med utökat ansvar!

Delar du vårt brinnande intresse för förvaltning och utveckling av fastigheter och teknik?

Är du analytisk, kreativ och ständigt på jakt efter den bästa lösningen?
Tycker du att teknik, utveckling och problemlösning är bland det roligaste som finns?
Gillar du att omge dig med hängivna, engagerade och härliga kollegor där skratt, omtanke och glimten i ögat är en hygienfaktor?

Om du sitter med ett leende på läpparna och samtidigt nickar instämmande till ovanstående frågor -   då ska du definitivt ta dig tid att fortsätta att läsa vad vi på Fagerhult har för spännande erbjudande till just DIG!

Som fastighetstekniker på Fagerhults belysning AB har man en viktig roll där du tillsammans med dina medarbetare på avdelningen ansvarar för drift, skötsel och underhåll av en 55  000 kvm stor fastighet med fokus på fastighetens tekniska system såsom värme- och  ventilationssystem, fjärrvärmeväxlare samt annan teknisk utrustning. Som fastighetstekniker ingår du i fastighetsavdelningen med 6 andra medarbetare såsom, fastighetsskötare, elektriker, snickare och städpersonal. Du rapporterar till fastighetschef.
 
Detta är en teamledande roll där du fördelar vardagliga arbetsuppgifter, sköter beställningar och har kontakt med ”kunder” kring dagliga felanmälningar/beställningar.  
I arbetsuppgifterna ingår även att vara anläggningsskötare för brandlarm,  sprinkleranläggning  och reservkraft.  
 
I rollen samverkar man med flertalet interna avdelningar som underhåll, it, produktionsteknik m.m.  
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som fastighetstekniker och en yrkesutbildning eller motsvarande utbildning som  driftfastighetstekniker.  Du är van att hantera fastighetssystem via webbaserade eller uppkopplade applikationslösningar.  
Vidare har du en god datorvana i Office, arbetsordershanteringssystem och CAD.  

Meriterande:
- El/Nätverks kunskap
- Erfarenhet från att ha haft en grupp ledande roll
 
Om dig
Som fastighetstekniker är du en del i en mindre grupp som jobbar nära och tajt och därför är det viktigt att du är villig att samarbeta över gränser.  Likaså har du en självklar inställning till att utföra olika arbetsuppgifter för att nå gemensamma lösningar och mål.
Det faller sig naturligt för dig att ta en ledande roll, som person är du glad, positiv och gillar mötet med människor.
I din arbetsroll är du noggrann, har en god förmåga att planera och kör det ihop sig hanterar du stressen och ser alltid lösningar.
 
Vi erbjuder
Vi erbjuder en bred roll där du får ta stort ansvar och planera din dag efter vad arbetsuppgifterna kräver och vad som händer hos dina ”kunder”. Fagerhults erbjuder utbildningar efter behov inom ramen för rollen för att du ska vara uppdaterad med den senaste tekniken.

Rollen är central för fastighetsavdelningen och Fagerhults belysning Ab:s dagliga drift. Du kommer få stort ansvar och möjlighet att ständigt utvecklas och hänga med i tekniska utvecklingar.
 
Om Fagerhult
Fagerhult är ett av Europas ledande belysningsföretag med över 4 700 medarbetare i 28 länder.


Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Ett brett utbud av produkter och lösningar som utvecklas med kunskap och insikt om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer.


Fagerhults portfölj av tretton varumärken har samtliga starka positioner på sina respektive hemmamarknader. De har en central roll i tillväxtstrategin för att nå en större marknadstäckning och öka våra marknadsandelar.


Läs gärna mer We light up your world - Fagerhult Group
 
I denna rekrytering har Fagerhult valt att samarbeta med Flodin.
 
Flodin   Rekrytering & Bemanning   är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på   www.flodinab.se
För mer information om denna tjänst kontakta Magnus Lorentsson 0733 25 52 38.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.  Vi tar inte emot ansökan via mail.
Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Drifttekniker

Tekniska förvaltningen består av 6 enheter, fastighets-, plan& exploatering-, bygg-, kost-, gata-park och va -enheten. Fastighetsenheten ansvarar bl.a. för om- och nyproduktion, drift/underhåll, lokalvård, vaktmästeri och lokalförsörjningsplanering. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som drifttekniker innebär att du för att uppnå kommunens mål om energieffektiva och hälsosamma lokaler själv och i samarbete med vaktmästare utför service på värme- och ventilationsa... Visa mer
Tekniska förvaltningen består av 6 enheter, fastighets-, plan& exploatering-, bygg-, kost-, gata-park och va -enheten. Fastighetsenheten ansvarar bl.a. för om- och nyproduktion, drift/underhåll, lokalvård, vaktmästeri och lokalförsörjningsplanering.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som drifttekniker innebär att du för att uppnå kommunens mål om energieffektiva och hälsosamma lokaler själv och i samarbete med vaktmästare utför service på värme- och ventilationsanläggningar med tillhörande styr- och reglersystem. Till arbetet hör också att utföra felsökning och reparationer samt driftåtgärder såsom funktionskontroll och förebyggande- samt felavhjälpande underhåll. Dagligen har du kontakt med såväl kollegor som lokalanvändare och boende. Vi använder digitalt ärendehanteringssystem. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina intressen kring teknik. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten, har god samarbetsförmåga, stark egen motivation och initiativförmåga. Erfarenhet från drift av tekniska anläggningar krävs. Kunskap om och erfarenhet av optimering och övervakning av ventilations- och vvs-system samt säkerhetsfrågor såsom larm- och passagesystem är meriterande. Du har driftteknikerutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du är noggrann med dokumentation, har datorvana. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har intresse för och vill arbeta med energieffektivisering.

Viktiga personliga egenskaper för den här tjänsten är noggrannhet, effektivitet och att du har en god kommunikativ förmåga. Du ska både vilja och klara av att arbeta effektivt på egen hand men även utföra uppdrag åt andra kommunala verksamheter.
Vi lägger därför stor vikt på samarbetsförmåga och pedagogisk kompetens. B-körkort är ett krav.
ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Driftavdelningschef

Ansök    Mar 11    Habo kommun    Driftchef, fastighet
Vi söker nu en Driftavdelningschef. Tjänsten är placerad inom fastighetsenhet. Tekniska förvaltningen består av sex enheter, fastighets-, plan& exploatering-, bygg-, kost, gata och va -enheten. Fastighetsenheten ansvarar bl.a. för om- och nyproduktion, drift/underhåll, lokalvård, vaktmästeri och lokalförsörjningsplanering. Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Habo kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra... Visa mer
Vi söker nu en Driftavdelningschef. Tjänsten är placerad inom fastighetsenhet.
Tekniska förvaltningen består av sex enheter, fastighets-, plan& exploatering-, bygg-, kost, gata och va -enheten. Fastighetsenheten ansvarar bl.a. för om- och nyproduktion, drift/underhåll, lokalvård, vaktmästeri och lokalförsörjningsplanering.
Vill du jobba med människor, påverka andra människors liv och göra skillnad är Habo kommun stället för dig. Här bryr vi oss om varandra och det är alltid nära till kollegor, chef och medborgare.


ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag som driftavdelningschef är varierande och innebär dels att leda och utveckla fastighets drifts verksamhet och bidra med din kompetens och ditt engagemang i utförande och driftsfrågor. I din roll ingår att säkerställa arbetsrutiner, resursplanering, prioritering samt ansvar för kvalitet och uppföljning. Du kommer också att arbeta med upphandling av konsult- och entreprenadarbeten enligt LOU samt ansvara för projekteringsledning. Du har personalansvar samt ansvar för verksamhetens budget-, resultat och arbetsmiljö.

I rollen som driftavdelningschef jobbar du nära din personal och tekniken. Du arbetsleder ditt team av drifttekniker och fastighetsskötare och ansvarar för att leverera fastighetsdrift enligt kundavtal. Du rapporterar till fastighetschefen och deltar i driftverksamhetens ledningsgruppsarbete, vilket innebär att du har stora möjligheter att påverka.


KVALIFIKATIONER
Du har dokumenterad erfarenhet i en arbetsledande funktion och har arbetslivserfarenhet inom arbetsområdet. Du har nödvändig kunskap om teknisk drift av kommersiella fastigheter (ventilation, värme, kyla, sanitet, styr & regler, och brandlarm). Som person ser vi att du är driven, engagerad. Du är en lagspelare som utmanar och stöttar dina kollegor och bidrar till en positiv stämning. Du har goda kunskaper i svenska språket vad gäller tal och skrift. Många kontaktytor inom kommunen gör att vi lägger stor vikt vid din personlighet.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Idrottsplatsvaktmästare

Fritids- och kulturförvaltningen i Habo ARBETSUPPGIFTER Delta i arbete med drift- och underhåll av kommunens idrotts-, frilufts- och fritidsanläggningar såväl inom- som utomhus. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer. KVALIFIKATIONER Erfarenhet av arbete med maskiner, fordon och motorredskap, gärna erfarenhet av bygg- och anläggning. Erfarenhet av ljudteknik är meriterande. Körkort erfordras. ÖVRIGT Habo kommun eftersträvar mångfald bland personal... Visa mer
Fritids- och kulturförvaltningen i Habo

ARBETSUPPGIFTER
Delta i arbete med drift- och underhåll av kommunens idrotts-, frilufts- och fritidsanläggningar såväl inom- som utomhus. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet av arbete med maskiner, fordon och motorredskap, gärna erfarenhet av bygg- och anläggning. Erfarenhet av ljudteknik är meriterande. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Facklig företrädare nås via växeln 036-4428000. Visa mindre

Drifttekniker

Tekniska förvaltningen består av fem enheter, fastighets-, plan& exploatering-, bygg-, kost-, och gata/va -enheten. Fastighetsenheten ansvarar bl.a. för om- och nyproduktion, drift/underhåll, lokalvård, vaktmästeri och lokalförsörjningsplanering. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som drifttekniker innebär att du för att uppnå kommunens mål om energieffektiva och hälsosamma lokaler själv och i samarbete med vaktmästare utför service på värme- och ventilationsanlä... Visa mer
Tekniska förvaltningen består av fem enheter, fastighets-, plan& exploatering-, bygg-, kost-, och gata/va -enheten. Fastighetsenheten ansvarar bl.a. för om- och nyproduktion, drift/underhåll, lokalvård, vaktmästeri och lokalförsörjningsplanering.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som drifttekniker innebär att du för att uppnå kommunens mål om energieffektiva och hälsosamma lokaler själv och i samarbete med vaktmästare utför service på värme- och ventilationsanläggningar med tillhörande styr- och reglersystem. Till arbetet hör också att utföra felsökning och reparationer samt driftåtgärder såsom funktionskontroll och förebyggande- samt felavhjälpande underhåll. Dagligen har du kontakt med såväl kollegor som lokalanvändare och boende. Vi använder digitalt ärendehanteringssystem. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina intressen kring teknik. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten, har god samarbetsförmåga, stark egen motivation och initiativförmåga. Erfarenhet från drift av tekniska anläggningar krävs. Kunskap om och erfarenhet av optimering och övervakning av ventilations- och vvs-system samt säkerhetsfrågor såsom larm- och passagesystem är meriterande. Du har driftteknikerutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du är noggrann med dokumentation, har datorvana. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har intresse för och vill arbeta med energieffektivisering.

Viktiga personliga egenskaper för den här tjänsten är noggrannhet, effektivitet och att du har en god kommunikativ förmåga. Du ska både vilja och klara av att arbeta effektivt på egen hand men även utföra uppdrag åt andra kommunala verksamheter.
Vi lägger därför stor vikt på samarbetsförmåga och pedagogisk kompetens. B-körkort är ett krav.
ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Drifttekniker

Tekniska förvaltningen består av fem enheter, fastighets-, plan& exploatering-, bygg-, kost-, och gata/va -enheten. Fastighetsenheten ansvarar bl.a. för om- och nyproduktion, drift/underhåll, lokalvård, vaktmästeri och lokalförsörjningsplanering. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som drifttekniker innebär att du för att uppnå kommunens mål om energieffektiva och hälsosamma lokaler själv och i samarbete med vaktmästare utför service på värme- och ventilationsanlä... Visa mer
Tekniska förvaltningen består av fem enheter, fastighets-, plan& exploatering-, bygg-, kost-, och gata/va -enheten. Fastighetsenheten ansvarar bl.a. för om- och nyproduktion, drift/underhåll, lokalvård, vaktmästeri och lokalförsörjningsplanering.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som drifttekniker innebär att du för att uppnå kommunens mål om energieffektiva och hälsosamma lokaler själv och i samarbete med vaktmästare utför service på värme- och ventilationsanläggningar med tillhörande styr- och reglersystem. Till arbetet hör också att utföra felsökning och reparationer samt driftåtgärder såsom funktionskontroll och förebyggande- samt felavhjälpande underhåll. Dagligen har du kontakt med såväl kollegor som lokalanvändare och boende. Vi använder digitalt ärendehanteringssystem. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina intressen kring teknik. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten, har god samarbetsförmåga, stark egen motivation och initiativförmåga. Erfarenhet från drift av tekniska anläggningar krävs. Kunskap om och erfarenhet av optimering och övervakning av ventilations- och vvs-system samt säkerhetsfrågor såsom larm- och passagesystem är meriterande. Du har driftteknikerutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du är noggrann med dokumentation, har datorvana. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har intresse för och vill arbeta med energieffektivisering.

Viktiga personliga egenskaper för den här tjänsten är noggrannhet, effektivitet och att du har en god kommunikativ förmåga. Du ska både vilja och klara av att arbeta effektivt på egen hand men även utföra uppdrag åt andra kommunala verksamheter.
Vi lägger därför stor vikt på samarbetsförmåga och pedagogisk kompetens. B-körkort är ett krav.
ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre