Lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Habo

Se lediga jobb som Naturvetenskapligt arbete i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Präst

Ansök    Apr 10    Habo Pastorat    Komminister
Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar med många mötesplatser för såväl barn som vuxna. Habo är en expanderande kommun med bra utbyggd närservice och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Det bor många barnfamiljer i vår kommun som har ca 13 300 invånare och ca 8 400 är kyrkotillhöriga. I pastoratet med Habo, Gustav Adolfs och Brandstorps förs... Visa mer
Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar med många mötesplatser för såväl barn som vuxna.
Habo är en expanderande kommun med bra utbyggd närservice och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Det bor många barnfamiljer i vår kommun som har ca 13 300 invånare och ca 8 400 är kyrkotillhöriga. I pastoratet med Habo, Gustav Adolfs och Brandstorps församlingar, är vi ett arbetslag med 26 anställda där arbetet bedrivs runt fyra kyrkor och ett kapell.
Vår verksamhet är bred och vi har ett levande gudstjänstliv, en stabil ekonomi, välvårdade byggnader och kyrkogårdar och inte minst engagerade medarbetare, såväl anställda som ideella. Som anställd hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag som har mycket glädje i arbetet och är nyfikna på framtiden. Vi ser det som viktigt att vara en öppen gemenskap med möjlighet att växa och utvecklas.
I vårt ombyggda Kyrkans hus i Habo finns nya, funktionella kontor och församlingslokaler.
Nu söker vi dig som vill arbeta som präst med människor i alla åldrar. Vi hoppas att du brinner för gudstjänster och ser dop, vigslar och begravningar som viktiga gudstjänster och kontaktytor.
Vi hoppas att du ser ett värde i att arbeta både traditionellt och förnyande
Du är engagerad och förankrad i din tro och ser fram emot att bidra till att göra Kristus känd, trodd och älskad och att arbeta för att kristen tro ska bli en naturlig del av människors liv.
Vi förväntar oss att du:
har förmåga att arbeta såväl i nära samarbete som självständigt
är öppen för utveckling och förändringar i arbetet
arbetar flexibelt och prestigelöst, är lyhörd och social
är bra på planering och framförhållning
har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
har körkort och tillgång till bil
är prästvigd i Svenska kyrkan.

Med tanke på att du i tjänsten möter många människor läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning på miljöskydd och förorenad mark

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Miljöinspektör
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/miljoinspektor-med-inriktning-pa-miljoskydd-och-fororenad-mark. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/miljoinspektor-med-inriktning-pa-miljoskydd-och-fororenad-mark. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning på miljöskydd och förorenad mark

Ansök    Jun 24    Habo kommun    Miljöinspektör
Kom och jobba hos oss! På miljöförvaltningen, placerad i Habo, arbetar idag ett glatt, kunnigt och engagerat gäng på 10 personer. Vi ser nu fram emot förstärkning inom några av våra grundläggande arbetsområden miljöskydd och förorenade områden. Habo och Mullsjö kommuner har sedan drygt 20 år tillbaka en gemensam miljönämnd. Vårt geografiska arbetsområde sträcker sig därför över två kommuner som präglas av natursköna omgivningar och med ett näringsliv som... Visa mer
Kom och jobba hos oss!
På miljöförvaltningen, placerad i Habo, arbetar idag ett glatt, kunnigt och engagerat gäng på 10 personer. Vi ser nu fram emot förstärkning inom några av våra grundläggande arbetsområden miljöskydd och förorenade områden.

Habo och Mullsjö kommuner har sedan drygt 20 år tillbaka en gemensam miljönämnd. Vårt geografiska arbetsområde sträcker sig därför över två kommuner som präglas av natursköna omgivningar och med ett näringsliv som har en stor bredd av såväl stora som små företag. Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller bil från omkringliggande tätorter. Miljönämndens verksamhet drivs med ett förebyggande fokus och omfattar kontroll, tillsyn och information inom livsmedels- och miljöbalkområdet, naturvård, viss uppdragsverksamhet och rådgivning. Miljöförvaltningens arbete bedrivs i huvudsak genom myndighetsutövning.

Vi arbetar aktivt för att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt och erbjuder bl a möjlighet till flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag samt personliga kontor.
Trivseln i gruppen är hög med god sammanhållning och kollegialt lärande. Förvaltningen har under flera år fått toppbetyg vid medarbetarundersökningar.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att handla om planering och genomförande av tillsyn av miljöfarlig verksamhet så som verkstadsindustri, energitillsyn, ytbehandling, fordonstvättar, bensinstationer och kemikalier. I ansvarsområdet ingår även arbete med förorenad mark och vindkraft. Tjänsten öppnar upp för viss anpassning till din kunskap och dina intresseområden.

Det finns en väl utvecklad struktur och strategi för tillsynsarbetet men du kommer att ha en stor frihet att själv och tillsammans med dina kollegor kunna påverka din arbetsdag. Arbetet är omväxlande med såväl tillsyn i fält som kontorsarbete.

Övriga arbetsuppgifter kan till viss del anpassas utifrån dina erfarenheter. Våra arbetsområden kan delas in i miljöskydd (inkl. små avlopp), hälsoskydd, livsmedel och naturvård. Arbetet vid en liten förvaltning innebär flexibilitet och samarbete över områdesgränser vilket vi ser som utvecklande för såväl verksamhet som individ.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är målmedveten, utåtriktad och ansvarstagande. Du är bra på att självständigt organisera och prioritera i ditt arbete och att komma till avslut inom givna tidsramar samtidigt som du är noggrann. En stor och viktig del av arbetet innebär kontakter med människor så det krävs att du är förtroendeingivande, lyhörd, bra på att kommunicera genom det svenska språket, både i tal och skrift samt har ett trevligt och serviceinriktat bemötande. Arbetet innebär daglig kontakt och dialog med andra inspektörer och personal på miljöförvaltningen varför du måste uppskatta att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du har universitets- eller högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskydd eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet från tillsynsarbete och myndighetsutövning liksom goda kunskaper inom gällande miljölagstiftning.
B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet av IT-verktyget EDP Vision.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning miljöfarlig verksamhet och små avlopp

Kom och jobba hos oss! På miljöförvaltningen, placerad i Habo, arbetar idag ett glatt, kunnigt och engagerat gäng på 10 personer. Vi ser nu fram emot förstärkning då en av våra medarbetare slutat hos oss för nytt uppdrag på annan ort. Habo och Mullsjö kommuner har sedan drygt 20 år tillbaka en gemensam miljönämnd Vi arbetar i två kommuner som präglas av natursköna omgivningar och med ett näringsliv som har en stor bredd av såväl stora som små företag. Ko... Visa mer
Kom och jobba hos oss!
På miljöförvaltningen, placerad i Habo, arbetar idag ett glatt, kunnigt och engagerat gäng på 10 personer. Vi ser nu fram emot förstärkning då en av våra medarbetare slutat hos oss för nytt uppdrag på annan ort.

Habo och Mullsjö kommuner har sedan drygt 20 år tillbaka en gemensam miljönämnd Vi arbetar i två kommuner som präglas av natursköna omgivningar och med ett näringsliv som har en stor bredd av såväl stora som små företag. Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller bil från omkringliggande tätorter. Miljönämndens verksamhet drivs i en förebyggande anda och omfattar kontroll, tillsyn och information inom livsmedels- och miljöbalkområdet, naturvård, viss uppdragsverksamhet och rådgivning.

Vi arbetar aktivt för att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt och erbjuder b l a möjlighet till flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag samt eget kontorsrum.ARBETSUPPGIFTER
I din roll som miljöinspektör kommer du att arbeta med rådgivning, tillsyn och handläggning av små avlopp samt miljöfarliga verksamheter som exempelvis industrier, bilvårdsanläggningar och lantbruk.
Det finns en väl utvecklad struktur och strategi för tillsynsarbetet men du kommer att ha en stor frihet att själv och tillsammans med dina kollegor kunna påverka din arbetsdag. Arbetet är omväxlande med såväl tillsyn i fält som kontorsarbete.

Övriga arbetsuppgifter kan till viss del anpassas utifrån dina erfarenheter. Våra arbetsområden kan delas in i miljöskydd (inkl. små avlopp), hälsoskydd, livsmedel och naturvård. Arbetet vid en liten förvaltning innebär flexibilitet och samarbete över områdesgränser vilket vi ser som utvecklande för såväl verksamhet som individ.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är målmedveten och ansvarstagande. Du är bra på att självständigt organisera och prioritera i ditt arbete och att komma till avslut inom givna tidsramar samtidigt som du är noggrann. En stor och viktig del av arbetet innebär kontakter med människor så det krävs att du är förtroendeingivande, lyhörd, bra på att kommunicera genom det svenska språket i tal och skrift samt har ett trevligt och serviceinriktat bemötande. Arbetet innebär daglig kontakt och dialog med andra inspektörer och personal på miljöförvaltningen varför du måste uppskatta att samarbeta med andra i olika typer av forum. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och din förmåga att arbeta och utbyta erfarenheter tillsammans med andra.
Du har universitets- eller högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskydd eller annan relevant utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet från tillsynsarbete och myndighetsutövning liksom goda kunskaper inom gällande miljölagstiftning.
B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet av EDP Vision.
Tunga lyft kan förekomma i tjänsten.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Miljöinspektör med inriktning vatten och avlopp

Ansök    Feb 28    Habo kommun    Miljöinspektör
Kom och jobba hos oss! På miljöförvaltningen, placerad i Habo, arbetar idag ett glatt, kunnigt och engagerat gäng på 11 personer. Vi ser nu fram emot förstärkning då en av våra medarbetare fått jobb på annan ort. Habo och Mullsjö kommuner har sedan drygt 20 år tillbaka en gemensam miljönämnd. Vi arbetar i två kommuner som präglas av natursköna omgivningar och med ett näringsliv som har en stor bredd av såväl stora som små företag. Kommunikationerna är god... Visa mer
Kom och jobba hos oss!
På miljöförvaltningen, placerad i Habo, arbetar idag ett glatt, kunnigt och engagerat gäng på 11 personer. Vi ser nu fram emot förstärkning då en av våra medarbetare fått jobb på annan ort.

Habo och Mullsjö kommuner har sedan drygt 20 år tillbaka en gemensam miljönämnd. Vi arbetar i två kommuner som präglas av natursköna omgivningar och med ett näringsliv som har en stor bredd av såväl stora som små företag. Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller bil från omkringliggande tätorter. Miljönämndens verksamhet drivs i en förebyggande anda och omfattar kontroll, tillsyn och information inom livsmedels- och miljöbalkområdet, naturvård, viss uppdragsverksamhet och rådgivning.

Vi arbetar aktivt för att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt och erbjuder b l a möjlighet till flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att handla om planering och genomförande av tillsyn samt handläggning av tillstånd för små avlopp som är en del av arbetet för att skydda yt- och grundvatten.
Det finns en väl utvecklad struktur och strategi för tillsynsarbetet men du kommer att ha en stor frihet att själv och tillsammans med dina kollegor kunna påverka din arbetsdag. Arbetet är omväxlande med såväl tillsyn i fält som kontorsarbete.

Övriga arbetsuppgifter kan till viss del anpassas utifrån dina erfarenheter. Våra arbetsområden kan delas in i miljöskydd (inkl. små avlopp), hälsoskydd, livsmedel och naturvård. Arbetet vid en liten förvaltning innebär flexibilitet och samarbete över områdesgränser vilket vi ser som utvecklande för såväl verksamhet som individ.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är målmedveten, utåtriktad och ansvarstagande. Du är bra på att självständigt organisera och prioritera i ditt arbete och att komma till avslut inom givna tidsramar samtidigt som du är noggrann. En stor och viktig del av arbetet innebär kontakter med människor så det krävs att du är förtroendeingivande, lyhörd, bra på att kommunicera genom det svenska språket i tal och skrift samt har ett trevligt och serviceinriktat bemötande. Arbetet innebär daglig kontakt och dialog med andra inspektörer och personal på miljöförvaltningen varför du måste uppskatta att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskydd eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet från tillsynsarbete och myndighetsutövning liksom goda kunskaper inom gällande miljölagstiftning.

B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har erfarenhet av EDP Vision.
Tunga lyft kan förekomma i tjänsten.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen. _ _
Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen. _ _
Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen. _ _
Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen. _ _
Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen. _ _
Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen. _
_
Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen. _ _
Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen.

Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen.

Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utv... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett viktigt uppdrag på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till ledningsgruppen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen.

Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett av de viktigaste uppdragen på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en sp... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett av de viktigaste uppdragen på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till högsta ledningen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen.

Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett av de viktigaste uppdragen på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en sp... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett av de viktigaste uppdragen på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till högsta ledningen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen.

Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Sustainability Controller

Fagerhult Group är en av Europas ledande belysningskoncerner, med stark positionering genom sina olika varumärken – både på den svenska och internationella marknaden. Hög kvalitet, innovativa lösningar och ett stort kundfokus är Fagerhults signum – men lika viktigt är det hållbarhetsarbete som drivs i hela koncernen, där tydliga och definierade fokusområden styr beslut och strategier längs hela värdekedjan. Som ett led i detta vill Fagerhult Group nu rek... Visa mer
Fagerhult Group är en av Europas ledande belysningskoncerner, med stark positionering genom sina olika varumärken – både på den svenska och internationella marknaden. Hög kvalitet, innovativa lösningar och ett stort kundfokus är Fagerhults signum – men lika viktigt är det hållbarhetsarbete som drivs i hela koncernen, där tydliga och definierade fokusområden styr beslut och strategier längs hela värdekedjan.

Som ett led i detta vill Fagerhult Group nu rekrytera en starkt engagerad och driven Sustainability Controller, med placering i Fagerhult eller Stockholm.

Rollen som Sustainability Controller är ny inom Fagerhult Group – vilket i sig innebär en mycket spännande möjlighet att vara med i det fortsatta formandet av hållbarhetsarbetet inom koncernen – en roll med stort internationellt fokus.
Du kommer vara en del i koncernens viktiga kompetensområde inom hållbarhet, där essensen i rollen är att tillsammans med Chief Sustainability Officer och med andra forum och organisationer driva hållbarhetsfrågor, runt om i koncernens bolag – att med kompetens, entusiasm, energi och driv säkerställa strategiskt, fokuserat och långsiktigt arbete med hållbarhetsfrågor.
En roll där den egna glöden för hållbarhetsfrågor är avgörande för framgång!
Mer konkret beskrivet kommer du som Sustainability Controller koordinera processen kring och vara en del i koncernens rapportering av hållbarhetsrelaterad information och data inom ramen för den årliga hållbarhetsrapporteringen med miljömässig och social data, taxonomi, osv. Du utför klimatberäkningar vid behov samt frekvent uppföljning enligt GHG-protokollet, bevakar och implementerar lagar och förordningar, du hanterar koncernens hållbarhetssystem (Worldfavor), sitter med i koncernens hållbarhetsforum, deltar i och driver olika projekt inom ramen för koncernens hållbarhetsarbete samt utbildar medarbetare i koncernens olika funktioner och bolag i frågor kopplade till hållbarhet.
Rollen innebär många olika kontaktytor – både internt och externt.
Befattningen rapporterar till Chief Sustainability Officer, som ingår i koncernens ledningsgrupp och rapporterar direkt till CEO.
Vi söker dig med en akademisk examen – kanske är du civilekonom eller civilingenjör – har du dessutom specialiserat dig inom hållbarhet i din utbildning utgör det en klar merit. Du har hunnit bygga på dig några års erfarenhet inom hållbarhetsarbete från bolag där någon form av tillverkningsprocess legat till grund för verksamheten.
Du är väl bekant med hållbarhetsrapportering, har arbetat med eller känner väl till klimatberäkningar och GHG-protokollet. Du har kunskap om taxonomi och är bevandrad inom de vanligaste hållbarhetsbegreppen – så som TCFD och SBT.
Om du har erfarenhet av att arbeta i Worldfavor är det en merit – likväl som erfarenhet av redovisning/financial controlling och projektledning.
Ditt intresse, passion och engagemang för hela hållbarhetsområdet är starkt, du är kommunikativ och inspirerande som person – vilket i kombination med en god pedagogisk förmåga gör att du har lätt för att entusiasmera och skapa gehör hos andra.
Du är positiv och nyfiken – ser möjligheter och lösningar där andra ser hinder. Du samverkar väl med personer i din omgivning, samtidigt som du har ett starkt eget driv, väl utvecklat självledarskap och en tydlig initiativförmåga.
Att ta ansvar, se till att kvalitetssäkra och färdigställa ser du som självklart – där din struktur, noggrannhet och ambition gör att du är en person som din omgivning litar på och känner sig trygg med.
Då rollen har ett stort fokus på insamling och analys av data, är du en sifferdriven och analytisk person. Du uttrycker dig obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska.

Du erbjuds en mycket intressant och utvecklande roll som Sustainability Controller inom ett av belysningsbranschens ledande bolag. Din insats kommer vara mycket betydelsefull för den fortsatta utvecklingen av Fagerhults hållbarhetsarbete och till din hjälp kommer du ha kompetenta kollegor både inom och utom Sveriges gränser.
Hållbarhet står högt på Fagerhults agenda och rollen som Sustainability Controller kommer innebära många intressanta utvecklingsmöjligheter, förutsatt ambition och prestation.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar, urval sker löpande – men intervjuer kommer påbörjas senare hälften av augusti. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made For, Jonathan Olsson.

The Fagerhult Group

The Fagerhult Group is among top three European luminaire companies. The Group consist of 12 strong lighting brands with operations in 28 countries globally, 7 billion SEK turnover, and 4,100 employees. AB Fagerhult’s share is traded on the Mid Cap list of the Nasdaq, Stockholm. The largest single shareholder is Investment AB Latour, which constitutes a secure and long-term owner.

Fagerhult Group is governed by a Group Management Team and supported by a central team based in Stockholm. The culture is characterized by curiosity and collaboration, fostered through inclusive leadership and a non-hierarchically organization. Visa mindre

Präst

Ansök    Sep 9    Habo Pastorat    Komminister
Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar med många mötesplatser för såväl barn som vuxna. Habo är en expanderande kommun med bra utbyggd närservice och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Det bor många barnfamiljer i vår kommun som har ca 12 600 invånare och ca 8 300 är kyrkotillhöriga. I pastoratet med Habo, Gustav Adolfs och Brandstorps förs... Visa mer
Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar med många mötesplatser för såväl barn som vuxna.
Habo är en expanderande kommun med bra utbyggd närservice och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Det bor många barnfamiljer i vår kommun som har ca 12 600 invånare och ca 8 300 är kyrkotillhöriga. I pastoratet med Habo, Gustav Adolfs och Brandstorps församlingar, är vi ett arbetslag med 26 anställda där arbetet bedrivs runt fyra kyrkor och ett kapell.
Vår verksamhet är bred och vi har ett levande gudstjänstliv, en stabil ekonomi, välvårdade byggnader och kyrkogårdar och inte minst engagerade medarbetare, såväl anställda som ideella. Som anställd hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag som har mycket glädje i arbetet och är nyfikna på framtiden. Vi ser det som viktigt att vara en öppen gemenskap med möjlighet att växa och utvecklas.
I vårt ombyggda Kyrkans hus i Habo finns nya, funktionella kontor och församlingslokaler.
Nu söker vi dig som vill arbeta som präst med människor i alla åldrar. Vi hoppas att du brinner för gudstjänster och ser dop, vigslar och begravningar som viktiga gudstjänster och kontaktytor.
Som komminister hos oss arbetar du med sedvanliga prästuppgifter och vi hoppas att du ser ett värde i att arbeta både traditionellt och förnyande.
Du är engagerad och förankrad i din tro och ser fram emot att bidra till att göra Kristus känd, trodd och älskad och att arbeta för att kristen tro ska bli en naturlig del av människors liv.
Vi hoppas vidare att du tillsammans med oss vill vara med och utveckla de två utvecklingsområden som vi nu vill satsa extra på i vårt pastorat, nämligen ideellt engagemang samt lärande och andlig fördjupning.
Vi förväntar oss att du:
har förmåga att arbeta såväl i nära samarbete som självständigt
är öppen för utveckling och förändringar i arbetet
arbetar flexibelt och prestigelöst, är lyhörd och social
är bra på planering och framförhållning
har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
har körkort och tillgång till bil
är prästvigd i Svenska kyrkan.

Med tanke på att du i tjänsten möter många människor läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
Bostad kan erbjudas.
Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Miljö och kvalitetsansvarig

Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett av de viktigaste uppdragen på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en sp... Visa mer
Miljö- och kvalitet avgör företagets lönsamhet och långsiktiga överlevnad. Som miljö- och kvalitetsansvarig är det du som stakar ut vägen mot framtiden. Här har du ett av de viktigaste uppdragen på arbetsplatsen – och samtidigt utmanande, varierande och utvecklande. Du är företagets mångsysslare, begreppet kvalitet är kopplat till miljö, men arbetet tangerar även viktiga områden som hållbarhet, säkerhet och socialt ansvarstagande. Vill du vara med på en spännande utveckling över flera år när vi ska ta Ahlins i Habo till en ny nivå? Låter detta intressant och matchar din profil är det dig vi söker!

I rollen som miljö- och kvalitetsansvarig är du kontaktperson mot kunder och organisationer. Du är även Ahlins kontakt mot myndighet i miljöfrågor och internt ansvarig för dessa frågor. Du arbetar dagligen engagerat med organisationens olika ledningssystem, tar fram statistik, analyser och ser över riskhanteringsprocesser.

I tjänsten ansvarar du för att rapportera systemprestanda till högsta ledningen samt i övrigt vara rådgivande och kompetensstöd i dessa frågor för hela organisationen. Du ansvarar även för reklamationshantering med förebyggande åtgärder, där du genom att vända ev. felaktigheter till något positivt och utvecklande och drar nytta av informationen genom hela produktionen.

Vi söker dig som har utbildning inom ledningssystem och arbetsmetoder samt arbetslivserfarenhet med myndighetskontakter. Du talar flytande svenska och god engelska. Meriterande om du sedan tidigare arbetat med tillverkande industri, kemi, IATF och-/eller ISO arbetsmiljö. Körkort är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer där du har ett serviceinriktat tänk. Du är strukturerad, ordningsam och noggrann i ditt arbete med fokus på detaljer. Du brinner för långsiktighet i alla arbetsuppgifter och värdesätter konstant förbättringsarbete utan genvägar.

Varmt välkommen med din ansökan, och vänta inte, vi rekryterar löpande!

Omöjligt? I så fall ett jobb för oss! På Ahlins har vi alltid gillat utmaningar. Det kan handla om en ny process för att behandla en speciell aluminiumlegering eller ett nytt automatiseringsprojekt till en kund eller en familj olika detaljer.

Ahlins vision och affärsplan kan sammanfattas med tre bokstäver: KUL.

- Kundfokus - Rätt produkt i rätt tid till rätt pris.
- Utveckling – Ständig utveckling inom effektivitet, teknik, logistik, kunnande och kvalitet.
- Långsiktighet – Lönsamhet och oberoende.

Ahlins är experter på anodisering av aluminium oavsett om det är små eller stora upplagor, små eller stora detaljer. Med attityden att ständigt utvecklas har företaget också blivit riktigt bra på hårdanodisering och PTFE-behandling. Men det är inte allt. Ahlins har kompetensen att ta hand om kundens produktion från ritning till färdig produkt. Det innefattar även moment som kapning, trumling, montering och förpackning.

Efter 55 år i anodiseringsbranschen är Ahlins ett av de mest kreditvärdiga företagen i Sverige.

Bästa kvaliteten och servicen till kunderna är vad som alltid står i fokus hos kollegorna på Ahlins. Många av kunderna har högt ställda krav på kvalitet och perfektion. Bland annat de inom medicin, militär och bilindustri. Något som har bidragit till den höga kvalitet som Ahlins håller. Och har man bestämt sig för att alltid ligga i framkant vågar man pröva det andra har sagt är omöjligt. Som att ta in roboten Ahlina i produktionen exempelvis. Kritiska röster fungerade som sporrar för Ahlins ägarpar och deras personal, som numera vet att det alltid löser sig. Arbetsamma och effektiva Ahlina är företagets kronjuvel och hon är ett uppenbart exempel på att allt går när man har bestämt sig för det. Ett problem är en lösning som råkat komma med ändan före, som Petter Isaksson säger. Visa mindre

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Habo och Mullsjö kommuner är belägna i natursköna omgivningar och har ca 12 500 respektive 7 400 invånare. Näringslivet har en stor bredd med såväl stora som små företag. Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller bil från omkringliggande tätorter. Habo och Mullsjö kommuner har sedan många år en gemensam miljönämnd och miljöförvaltning, placerad i Habo. Miljönämndens verksamhet drivs i en förebyggande anda och omfattar ko... Visa mer
Habo och Mullsjö kommuner är belägna i natursköna omgivningar och har ca 12 500 respektive 7 400 invånare. Näringslivet har en stor bredd med såväl stora som små företag. Kommunikationerna är goda och det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller bil från omkringliggande tätorter.
Habo och Mullsjö kommuner har sedan många år en gemensam miljönämnd och miljöförvaltning, placerad i Habo. Miljönämndens verksamhet drivs i en förebyggande anda och omfattar kontroll, tillsyn och information inom livsmedels- och miljöbalkområdet, naturvård, viss uppdragsverksamhet och rådgivning.
På förvaltningen arbetar idag ett glatt, kunnigt och engagerat gäng på 11 personer och vi ser nu fram emot förstärkning då en av våra medarbetare valt att flytta norrut.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som inspektör innebär många kontakter med verksamhetsutövare och kommuninvånare. Vårt arbete drivs målstyrt utifrån vår verksamhetsplan med aktiviteter och tydliga prioriteringar på ämnes och individnivå. Våra arbetsområden kan delas in i miljöskydd (inkl. enskilda avlopp), hälsoskydd och livsmedel. Som inspektör hos oss kommer du ingå i teamen kopplade till dessa och du kommer också självständigt arbeta med att bedriva tillsyn och myndighetsutövning inom miljöbalkens område. Inledningsvis kommer arbetsuppgifterna att fördelas huvudsakligen till områdena enskilda avlopp samt hälsoskydd. På sikt kan tjänsten utvecklas mer mot miljöskyddsområdet. Arbetsuppgifter kan till viss del anpassas utifrån dina erfarenheter. Arbetet vid en liten förvaltning innebär flexibilitet och samarbete över områdesgränser vilket vi ser som utvecklande för såväl verksamhet som individ. Vi använder EDP Vision som ärendehanteringssystem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är målmedveten, utåtriktad och ansvarstagande. Du är bra på att självständigt organisera och prioritera i ditt arbete och att komma till avslut inom givna tidsramar samtidigt som du är noggrann. En stor och viktig del av arbetet innebär kontakter med människor så det krävs att du är förtroendeingivande, lyhörd, bra på att kommunicera genom det svenska språket i tal och skrift samt har ett trevligt och serviceinriktat bemötande. Arbetet innebär daglig kontakt och dialog med andra inspektörer och personal på miljöförvaltningen varför du måste uppskatta att samarbeta med andra. Vi vill att du som inspektör hos oss är engagerad och delaktig i planering och prioritering av tillsynsuppdragen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskydd eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet från tillsynsarbete och myndighetsutövning inom de för tjänsten relevanta områdena liksom goda kunskaper inom gällande miljölagstiftning.
B-körkort är ett krav.
Tunga lyft kan förekomma i tjänsten.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Miljöingenjör

Ansök    Apr 6    Habo kommun    Miljöingenjör
Habo kommun söker nu en miljöingenjör till vatten- och avloppsenheten som vill vara med och bidra till kommunens fortsatta mycket positiva utveckling och som gillar att arbeta inom ett brett verksamhetsområde. Vatten- och avloppsenheten är en del av tekniska förvaltningen som förutom va-verksamheten ansvarar för kommunens fastigheter, plan och exploatering, bygglov, kost och gata/park. Habo kommun präglas av att en stor inflyttning sker och så har gjort... Visa mer
Habo kommun söker nu en miljöingenjör till vatten- och avloppsenheten som vill vara med och bidra till kommunens fortsatta mycket positiva utveckling och som gillar att arbeta inom ett brett verksamhetsområde.

Vatten- och avloppsenheten är en del av tekniska förvaltningen som förutom va-verksamheten ansvarar för kommunens fastigheter, plan och exploatering, bygglov, kost och gata/park.

Habo kommun präglas av att en stor inflyttning sker och så har gjort det senaste decenniet. Detta som ett resultat av att många attraktiva tomter kunnat erbjudas. Expansionen förväntas fortsätta i stegrande takt eftersom ett flertal nya bostadsområden finns planlagda. Kommunikationsmöjligheterna via Jönköpingsbanan, busstrafiken, cykel och bil är mycket goda vilket även det bidrar till kommunens attraktivitet.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljöingenjör hos oss kommer du arbeta med en stor variation av arbetsuppgifter inom ett brett ansvarsområde, i huvudsak inom vatten- och avloppsområdet men till viss del även som stöd till gata/parkenheten vad gäller miljöfrågor som rör t.ex. deponier. Förutom det löpande arbetet som består av bland annat uppföljningar, myndighetskontakter och miljörapportering så kommer du även få ta stort ansvar vid genomförande, och utveckling av enhetens miljö- och arbetsmiljöarbete och vid upprättande av strategiska planer och riktlinjer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lämplig högskoleexamen och goda kunskaper om miljöbalken och andra lagrum som är aktuella för tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med VA. B-körkort är ett krav.

Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska och är tydlig och enkel i din kommunikation.

Som miljöingenjör kommer du att ha många kontaktytor såväl inom som utanför organisationen, och vi tror därför att du är utåtriktad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du är prestigelös och serviceinriktad och att du gärna vill medverka till att utveckla verksamheten och att du har en förmåga till att anpassa dig efter olika förutsättningar. Du förväntas i stor utsträckning kunna skapa former för ditt arbetssätt och göra prioriteringar, vilket ställer krav på självständighet men ger dig även en hög frihetsgrad och möjlighet att påverka.

Är du rätt person så kan vi erbjuda dig ett mycket spännande, varierande och utvecklande arbete i en expansiv kommun!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar. I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Präst med inriktning mot barn och unga

Ansök    Apr 15    Habo Pastorat    Komminister
Habo pastorat söker präst med ansvar för barn, ungdoms- och familjearbete Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar med många mötesplatser för såväl barn som vuxna. Habo är en expanderande kommun med bra utbyggd närservice och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Det bor många barnfamiljer i vår kommun som har ca 12 600 invånare och ca 8 300 är ... Visa mer
Habo pastorat söker präst med ansvar för barn, ungdoms- och familjearbete
Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar med många mötesplatser för såväl barn som vuxna.
Habo är en expanderande kommun med bra utbyggd närservice och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Det bor många barnfamiljer i vår kommun som har ca 12 600 invånare och ca 8 300 är kyrkotillhöriga. I pastoratet med Habo, Gustav Adolfs och Brandstorps församlingar, är vi ett arbetslag med 26 anställda där arbetet bedrivs runt fyra kyrkor och ett kapell.
Vår verksamhet är bred och vi har ett levande gudstjänstliv, en stabil ekonomi, välvårdade byggnader och kyrkogårdar och inte minst engagerade medarbetare, såväl anställda som ideella. Som anställd hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag som har mycket glädje i arbetet och är nyfikna på framtiden. Vi ser det som viktigt att vara en öppen gemenskap med möjlighet att växa och utvecklas.
Efter sommaren flyttar vi in i nya fräscha lokaler i vårt ombyggda Kyrkans hus i centrala Habo. Det innebär bland annat stora funktionella lokaler för barn- och ungdomsverksamhet, stora samlingssalar och bra personalutrymmen.
Nu söker vi dig som skulle tycka om att vara med i vårt dynamiska barn, ungdoms- och familjearbete. Här ingår också att vara en del av konfirmandteamet tillsammans med pedagoger, diakon och musikalisk kompetens.
I denna uppgift bidrar du till den teologiska reflektionen och hur den gestaltas bland barn och unga. Vi söker dig som vill vara med på denna spännande resa.
Kika gärna in på våra sociala medier för att se vårt arbete med barn, ungdom och familjer.
Förutom denna inriktning ingår sedvanliga arbetsuppgifter som gudstjänster och kyrkliga handlingar som du delar med övriga präster i församlingen.
I dina uppgifter finns också att regelbundet samla våra gudstjänstgrupper för deras utveckling och samordning.
Vi förväntar oss att du:
har förmåga att arbeta såväl i nära samarbete som självständigt
är öppen för utveckling och förändringar i arbetet
trivs med att arbeta i team
arbetar flexibelt och prestigelöst, är lyhörd och social
är bra på planering och framförhållning
har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
har körkort och tillgång till bil.

Med tanke på att du i tjänsten möter många människor läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är tillsvidareanställning 100 %, tillträde efter överenskommelse.
Bostad kan erbjudas.
Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och kan ske före sista ansökningsdag. Visa mindre

Präst med inriktning mot barn och unga

Ansök    Maj 18    Habo Pastorat    Komminister
Habo pastorat söker präst med ansvar för barn, ungdoms- och familjearbete Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar med många mötesplatser för såväl barn som vuxna. Habo är en expanderande kommun med bra utbyggd närservice och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Det bor många barnfamiljer i vår kommun som har ca 12 600 invånare och ca 8 300 är ... Visa mer
Habo pastorat söker präst med ansvar för barn, ungdoms- och familjearbete
Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar med många mötesplatser för såväl barn som vuxna.
Habo är en expanderande kommun med bra utbyggd närservice och möjlighet att leva ett gott liv med närhet till natur och friluftsliv. Det bor många barnfamiljer i vår kommun som har ca 12 600 invånare och ca 8 300 är kyrkotillhöriga. I pastoratet med Habo, Gustav Adolfs och Brandstorps församlingar, är vi ett arbetslag med 26 anställda där arbetet bedrivs runt fyra kyrkor och ett kapell.
Vår verksamhet är bred och vi har ett levande gudstjänstliv, en stabil ekonomi, välvårdade byggnader och kyrkogårdar och inte minst engagerade medarbetare, såväl anställda som ideella. Som anställd hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag som har mycket glädje i arbetet och är nyfikna på framtiden. Vi ser det som viktigt att vara en öppen gemenskap med möjlighet att växa och utvecklas.
Efter sommaren flyttar vi in i nya fräscha lokaler i vårt ombyggda Kyrkans hus i centrala Habo. Det innebär bland annat stora funktionella lokaler för barn- och ungdomsverksamhet, stora samlingssalar och bra personalutrymmen.
Nu söker vi dig som skulle tycka om att vara med i vårt dynamiska barn, ungdoms- och familjearbete. Här ingår också att vara en del av konfirmandteamet tillsammans med pedagoger, diakon och musikalisk kompetens.
I denna uppgift bidrar du till den teologiska reflektionen och hur den gestaltas bland barn och unga. Vi söker dig som vill vara med på denna spännande resa.
Kika gärna in på våra sociala medier för att se vårt arbete med barn, ungdom och familjer.
Förutom denna inriktning ingår sedvanliga arbetsuppgifter som gudstjänster och kyrkliga handlingar som du delar med övriga präster i församlingen.
I dina uppgifter finns också att regelbundet samla våra gudstjänstgrupper för deras utveckling och samordning.
Vi förväntar oss att du:
har förmåga att arbeta såväl i nära samarbete som självständigt
är öppen för utveckling och förändringar i arbetet
trivs med att arbeta i team
arbetar flexibelt och prestigelöst, är lyhörd och social
är bra på planering och framförhållning
har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
har körkort och tillgång till bil.

Med tanke på att du i tjänsten möter många människor läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är tillsvidareanställning 100 %, tillträde efter överenskommelse.
Bostad kan erbjudas.
Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och kan ske före sista ansökningsdag. Visa mindre

Präst med inriktning mot barn och unga

Ansök    Jan 28    Habo Pastorat    Komminister
Habo pastorat söker präst med ansvar för barn, ungdoms- och familjearbete Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar. Vi har ett levande gudstjänstliv och mötesplatser för såväl barn som vuxna i hela pastoratet. Habo är en expanderande kommun med många barnfamiljer. I kommunen bor cirka 12 000 invånare och ca 8 300 är kyrkotillhöriga. I pastoratet med Habo, Gustav Adolfs och Bran... Visa mer
Habo pastorat söker präst med ansvar för barn, ungdoms- och familjearbete
Habo pastorat, vid Vätterns strand, ca 15 km nordväst om Jönköping, består av tre aktiva och väl fungerande församlingar. Vi har ett levande gudstjänstliv och mötesplatser för såväl barn som vuxna i hela pastoratet.
Habo är en expanderande kommun med många barnfamiljer. I kommunen bor cirka 12 000 invånare och ca 8 300 är kyrkotillhöriga. I pastoratet med Habo, Gustav Adolfs och Brandstorps församlingar, är vi 26 anställda där arbetet bedrivs runt fyra kyrkor och ett kapell.
Nu söker vi en präst med inritning mot barn, ungdoms- och familjearbetet. Här ingår också att vara en del av konfirmandteamet och vara med i utvecklingen av konfirmandverksamheten.
I dina uppgifter finns också att regelbundet samla våra gudstjänstgrupper för deras utveckling och samordning.
Förutom denna inriktning ingår sedvanliga arbetsuppgifter som gudstjänster och kyrkliga handlingar.
Vi förväntar oss att du:
har förmåga att arbeta såväl i nära samarbete som självständigt
är öppen för utveckling och förändringar i arbetet
trivs med att arbeta i team.
arbetar flexibelt och prestigelöst, är lyhörd och social
är bra på planering och framförhållning
har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
har körkort och tillgång till bil.
är prästvigd i Svenska kyrkan.

Tjänsten är tillsvidareanställning 100 %, tillträde efter överenskommelse.
Med tanke på att du i tjänsten möter många människor läggs stor vikt vid personlig lämplighet.
Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och kan ske före sista ansökningsdag.
Tillträde sker 1 april 2021 eller efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan senast den 4 februari. Visa mindre

Miljöingenjör

Habo kommun söker nu till vatten- & avloppsenheten en miljöingenjör som vill vara med och bidra till kommunens fortsatta mycket positiva utveckling och som gillar att arbeta inom ett brett verksamhetsområde. Vatten- & avloppsenheten är en del av tekniska förvaltningen som förutom va-verksamheten ansvarar för kommunens fastigheter, plan & exploatering, bygglov, kost och gata/park. Habo kommun präglas av att en stor inflyttning sker och så har gjort det ... Visa mer
Habo kommun söker nu till vatten- & avloppsenheten en miljöingenjör som vill vara med och bidra till kommunens fortsatta mycket positiva utveckling och som gillar att arbeta inom ett brett verksamhetsområde.

Vatten- & avloppsenheten är en del av tekniska förvaltningen som förutom va-verksamheten ansvarar för kommunens fastigheter, plan & exploatering, bygglov, kost och gata/park.

Habo kommun präglas av att en stor inflyttning sker och så har gjort det senaste decenniet. Detta som ett resultat av att många attraktiva tomter kunnat erbjudas. Expansionen förväntas fortsätta i stegrande takt eftersom ett flertal nya bostadsområden finns planlagda. Kommunikationsmöjligheterna via Jönköpingsbanan, busstrafiken, cykel och bil är mycket goda vilket även det bidrar till kommunens attraktivitet.


ARBETSUPPGIFTER
Som miljöingenjör hos oss kommer du arbeta med en stor variation av arbetsuppgifter inom ett brett ansvarsområde, i huvudsak inom vatten & avloppsområdet men till viss del även som stöd till gatu/parkenheten.
Utöver det löpande arbetet som består av bland annat uppföljningar, myndighetskontakter och miljörapportering så kommer du även få ta stort ansvar vid genomförande, och utveckling av enhetens miljö- och arbetsmiljöarbete och vid upprättande av strategiska planer och riktlinjer. I tjänsten ingår även miljörelaterade arbetsuppgifter för kommunens deponier.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning och goda kunskaper om miljöbalken och andra lagrum som är aktuella för tjänsten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med VA. B-körkort är ett krav.
Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska och är tydlig och enkel i din kommunikation.
Som miljöingenjör kommer du att ha många kontaktytor såväl inom som utanför organisationen, och vi tror därför att du är utåtriktad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du är prestigelös och serviceinriktad och att du gärna vill medverka till att utveckla verksamheten och att du har en förmåga till att anpassa dig efter olika förutsättningar. Du förväntas i stor utsträckning kunna skapa former för ditt arbetssätt och göra prioriteringar, vilket ställer krav på självständighet men ger dig även en hög frihetsgrad och möjlighet att påverka.

Är du rätt person så kan vi erbjuda dig ett mycket spännande, varierande och utvecklande arbete i en expansiv kommun!


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Livsmedels-/hälsoskyddsinspektör-vikariat

Ansök    Mar 22    Habo kommun    Livsmedelsinspektör
Habo och Mullsjö kommuner har en gemensam miljönämnd och miljöförvaltning placerad i Habo. Miljönämndens verksamhet omfattar kontroll, tillsyn och information inom livsmedels- och miljöbalkområdet, naturvård och viss uppdragsverksamhet. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som inspektör innebär många kontakter med verksamhetsutövare och kommuninvånare. Tjänsten är uppdelad mellan livsmedelskontroll och miljöbalkstillsyn. Du kommer att självständigt utföra kontrolle... Visa mer
Habo och Mullsjö kommuner har en gemensam miljönämnd och miljöförvaltning placerad i Habo. Miljönämndens verksamhet omfattar kontroll, tillsyn och information inom livsmedels- och miljöbalkområdet, naturvård och viss uppdragsverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som inspektör innebär många kontakter med verksamhetsutövare och kommuninvånare. Tjänsten är uppdelad mellan livsmedelskontroll och miljöbalkstillsyn. Du kommer att självständigt utföra kontroller och handlägga ärenden i enlighet med livsmedelslagstiftningen. Du kommer även bedriva tillsyn inom miljöbalkens område, främst för områden inom hälsoskydd. Visst administrativt arbete kan även komma att ingå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är målmedveten, utåtriktad och ansvarstagande. Du är bra på att självständigt organisera och prioritera i ditt arbete. En stor del av arbetet innebär kontakt med människor så det krävs att du är förtroendeingivande, lyhörd och bra på att kommunicera i tal och skrift. Arbetet innebär daglig kontakt och dialog med andra inspektörer och personal på miljöförvaltningen, god samarbetsförmåga är ett krav. Du är utbildad livsmedels-/miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan utbildning som är likvärdig. Är du utbildad och har erfarenhet från ett av områdena är vi beredda att ge dig stöd för att kunna arbeta även inom det andra området. B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.http://habokommun.se Visa mindre

Miljö - och hållbarhetsstrateg

Nu söker vi en miljö- och hållbarhetsstrateg som kan vara en ambassadör och en drivkraft för att samordna kommunens arbete inom ramen för Agenda 2030, både externt och internt så att vi kan leva upp till vår vision Habo - den hållbara kommunen för hela livet. ARBETSUPPGIFTER Som miljö- och hållbarhetsstrateg är du sakkunnig i miljö- och klimatfrågor, tar fram strategier och handlingsplaner, omvärldsbevakar, rapporterar, följer upp, projektleder, samord... Visa mer
Nu söker vi en miljö- och hållbarhetsstrateg som kan vara en ambassadör och en drivkraft för att samordna kommunens arbete inom ramen för Agenda 2030, både externt och internt så att vi kan leva upp till vår vision Habo - den hållbara kommunen för hela livet.

ARBETSUPPGIFTER
Som miljö- och hållbarhetsstrateg är du sakkunnig i miljö- och klimatfrågor, tar fram strategier och handlingsplaner, omvärldsbevakar, rapporterar, följer upp, projektleder, samordnar - och engagerar. Ditt fokus är miljö och klimat men du kan också social och ekonomisk hållbarhet. En stor och viktig del av arbetet innebär dialog och att leda workshops med politiker, tjänstemän, kommuninvånare, näringsliv, föreningar och studieförbund. En utmaning är att verka för beteendeförändringar hos människor. Du kommer arbeta i breda processer för att lägga grunden för ett hållbart samhälle. Kommunen har anslutit sig till Glokala Sverige och det innebär en hel del samordningsuppdrag.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att omfatta:

• Arbete med hållbarhetsfrågor i olika samhällsutvecklingsprojekt
• Utveckla metoder för att få med hållbarhetsperspektivet i projekt
• Arbete med och samordning av det lokala miljöprogrammet
• Implementera, följa upp och redovisa de lokala miljömålen
• Arbeta med att ta fram program för klimatanpassning
• Bereda remissvar och svara på motioner

KVALIFIKATIONER
Du som söker denna tjänst ska ha relevant akademisk examen för ansvarsområdet, företrädesvis inom miljö, hållbar utveckling eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt arbete och verksamhetsutveckling samt kunskap och erfarenhet av arbete med ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet.

Du har mycket god samarbetsförmåga och är lyhörd för andras synpunkter och perspektiv. Du skapar goda relationer med interna och externa samarbetspartners. Du är van att arbeta självständigt samt att planera och organisera ditt arbete på ett metodiskt sätt, även i teamarbete. Du är lyhörd för det samspel som råder i en politiskt styrd organisation.

Körkort (B) erfordras.

Det är viktigt för oss att du är kommunikativ i ditt tänk och har idéer på hur vi ska nå ut både till våra egna medarbetare men också till våra invånare och andra målgrupper. Du är också bekväm i rollen som föredragande även i större sammanhang och har förmåga att nå fram med ditt budskap.

Miljö- och hållbarhetsstrategen arbetar på kommunledningsförvaltningen med kommundirektören som närmsta chef. På förvaltningen arbetar vi utifrån kommunens värdegrund vilket innebär att vi på ett engagerat, nära och ansvarsfullt sätt både stödjer kommunens övriga verksamheter och även driver och samordnar egna utvecklingsprojekt. I Habo kommun finns stora möjligheter att påverka och skapa resultat; det är korta beslutsvägar och ett öppet arbetsklimat.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Komminister 100 %

Ansök    Dec 18    Svenska kyrkan Habo    Komminister
Habo pastorat består av tre församlingar – Habo, Gustav Adolf och Brandstorp. Här finns många frivilliga och engagerade församlingsbor i alla åldrar. Vi har en omfattande familj- och ungdomsverksamhet med en självklar plats i församlingslivet. Under veckan söker sig många till våra kyrkor och församlingshem. I pastoratet finns fyra kyrkor och ett kapell. Habo kyrka är en välkänd kyrka för sina målningar med tusentals besökare varje år. Du får 28 hängivna o... Visa mer
Habo pastorat består av tre församlingar – Habo, Gustav Adolf och Brandstorp. Här finns många frivilliga och engagerade församlingsbor i alla åldrar. Vi har en omfattande familj- och ungdomsverksamhet med en självklar plats i församlingslivet. Under veckan söker sig många till våra kyrkor och församlingshem. I pastoratet finns fyra kyrkor och ett kapell. Habo kyrka är en välkänd kyrka för sina målningar med tusentals besökare varje år.
Du får 28 hängivna och kunniga arbetskamrater. Du utgår från S:t Johannes församlingshem och expedition, som ligger i Habo tätort, där du också har ditt arbetsrum. Vi har ett varmt och öppet arbetsklimat med god stämning mellan alla i arbetslaget. Vi välkomnar dig och vill att du ska trivas bra hos oss i Habo pastorat!
Vi söker dig som är prästvigd för Svenska kyrkan. I tjänsten finns alla de uppgifter som en församlingspräst normalt sett har.
En del av tjänsten är också att du ansvarar för arbetet med vuxenundervisning och andlig fördjupning samt att du vid behov stöttar upp i konfirmandarbetet.
Vår förhoppning är att du gillar att arbeta tillsammans med andra och har god social kompetens.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vår rekrytering. Utdrag ur belastningsregistret ska kunna visas.
Du har körkort och tillgång till bil.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.
Habo kommun ligger vid Vätterns strand, ca 2 mil nordväst om Jönköping. Här bor 12 134 invånare, varav 8 296 är kyrkotillhöriga (2018). Habo är en mycket expansiv kommun dit många barnfamiljer flyttar. Bra kommunikationer med tåg och buss gör det lätt att ta sig hit från flera kringliggande städer och medför också att arbetsmarknaden är god.
Besök eller kontakta oss gärna, så kan vi visa och berätta mer om tjänsten, församlingarna och bygden. Visa mindre