Lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Habo

Se lediga jobb som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Lärare i fritidshem sökes till nybyggda Kärnekullaskolan i Habo

Ansök    Feb 14    Habo kommun    Grundlärare, fritidshem
Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? I augusti öppnade vi upp den helt nybyggda Kärnekullaskolan i Habo och nu vill vi ge våra elever en fantastisk vistelse här hos oss i våra nya fina lokaler. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av land... Visa mer
Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? I augusti öppnade vi upp den helt nybyggda Kärnekullaskolan i Habo och nu vill vi ge våra elever en fantastisk vistelse här hos oss i våra nya fina lokaler.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum till närhet till skog och natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Vi ska nu tillsammans skapa en verksamhet för ca 350 elever från förskoleklass till åk 6. Skolbyggnaden har gott om utrymmen med separata rum anpassade för fritidshemmets verksamhet. Takvåningen med slöjdsalar, bildsal, musiksal och bibliotek bidrar till en inspirerande lärmiljö och från skolans takterrasser skymtar Vättern. Skolan har hemkunskapssal och en nybyggd, närliggande sporthall.

I närheten finns en helt ny lekplats där det bland annat finns linbana, boulebana, grillytor och vattenlek. I närheten av skolan finns även ett vackert naturreservat och vätterstranden med vidsträckt utsikt, miljöer som inspirerar till skapande, lek och avkoppling.

Skolgården är kreativ och lockar till lek. Kanske kommer hästhoppningsbanor och trafiklandskap formas och kojbyggen att växa fram. I den lilla skogen, ett stenkast bort, finns utrymme för utforskande, lek och sagostunder i vårsolen. Kanske får sagor och böcker inspirera verksamheten i stort, eller så kan teater- och musikprojekt eller fritidsidrott bli återkommande inslag. Det viktiga är att både elever och personal trivs och känner glädje varje dag. Allt skapar vi tillsammans!

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill ha en fritidsverksamhet som du är med och skapar utifrån styrdokumenten. Fri lek varvas med strukturerade aktiviteter. Brinner du för musik, programmering, massage, rörelse, teater eller skapande? Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

Som fritidslärare är du, tillsammans med övrig personal, ansvarig för hela skoldagen, alla elever är allas elever. Störst fokus ligger på kreativ och glädjefylld fritidsverksamhet före och efter lektionstid. Du kan bli mer ansvarig för ett ämne eller för rastverksamhet. Du kan arbeta med gemenskapande övningar eller på annat sätt finnas med som stöd för eleverna under lektioner.

Morgonsomsorg erbjuds från klockan 06.30 fram till lektionsstart och på eftermiddagen har vi öppet till klockan 18.00.

Fritidshemmet är just nu organiserat med två avdelningar utifrån elevernas ålder och vi fördelar i möjligaste mån personalen på avdelningarna utifrån intresse och önskemål. Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare i fritidshem, väl förankrad i gällande styrdokument, uppdaterad kring forskning och bra på att omsätta detta i det dagliga arbetet.

Du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad och engagerad och brinner för att ge eleverna den bästa tänkbara fritiden.

Intresse för och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i skol- och fritidshemsverksamheten är värdefullt, samt att du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap.

Välkommen med frågor eller skicka in en ansökan direkt. Det kan vara just dig vi behöver!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Rekrytering sker fortlöpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Hagenskolans anpassade grundskola

Ansök    Mar 5    Habo kommun    Grundlärare, fritidshem
Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Verksamheten i den anpassade grundskolan växer och nu är vi i behov av fler i personalen! Den anpassade grundskolan med tillhörande fritidshem bedrivs i egna lokaler på Hagenskolans område. Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal tr... Visa mer
Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Verksamheten i den anpassade grundskolan växer och nu är vi i behov av fler i personalen! Den anpassade grundskolan med tillhörande fritidshem bedrivs i egna lokaler på Hagenskolans område.

Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!
Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt. Vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Vi har en mångfald bland våra elever, alla är olika och olika är bra tycker vi!

Skolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem i den anpassade grundskolan ansvarar du för planering och genomförande av undervisning med utgångspunkt i läroplanen för fritidshemmet. Du leder och utvecklar det pedagogiska arbetet och skapar bästa möjliga förutsättningar för varje elev. I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Du vill vara med och göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. Under skoldagen finns du med som samverkande fritidslärare.

I övrigt innebär arbetet att du ska fortsätta bidra till att Hagenskolan är en plats där varje elev vill vara, trivas och utvecklas för att nå sin fulla potential. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.


KVALIFIKATIONER
Du är en legitimerad fritidslärare, har ett positivt synsätt och du tror gott om människor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i anpassad grundskola är meriterande, likaså särskild kompetens inom kommunikation, NPF eller annat som gynnar barn i behov särskilt stöd.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg för verksamheten kan vara gigantiska kliv för individen!

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad fritidslärare som sätter fritidshemmets verksamhet som ett prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske under ansökningstiden, vänta därför inte med din ansökan.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem sökes till nybyggda Kärnekullaskolan i Habo

Ansök    Maj 15    Habo kommun    Grundlärare, fritidshem
Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? Augusti 2023 öppnade vi upp den helt nybyggda Kärnekullaskolan i Habo och nu vill vi ge våra elever en fantastisk vistelse här hos oss i våra nya fina lokaler. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av l... Visa mer
Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? Augusti 2023 öppnade vi upp den helt nybyggda Kärnekullaskolan i Habo och nu vill vi ge våra elever en fantastisk vistelse här hos oss i våra nya fina lokaler.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum till närhet till skog och natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Vi ska nu tillsammans skapa en verksamhet för ca 350 elever från förskoleklass till åk 6. Skolbyggnaden har gott om utrymmen med separata rum anpassade för fritidshemmets verksamhet. Takvåningen med slöjdsalar, bildsal, musiksal och bibliotek bidrar till en inspirerande lärmiljö och från skolans takterrasser skymtar Vättern. Skolan har hemkunskapssal och en nybyggd, närliggande sporthall.

Skolgården är kreativ och lockar till lek. Kanske kommer hästhoppningsbanor och trafiklandskap formas och kojbyggen att växa fram. I den lilla skogen, ett stenkast bort, finns utrymme för utforskande, lek och sagostunder i vårsolen. Kanske får sagor och böcker inspirera verksamheten i stort, eller så kan teater- och musikprojekt eller fritidsidrott bli återkommande inslag. Det viktiga är att både elever och personal trivs och känner glädje varje dag. Allt skapar vi tillsammans!

I närheten finns en helt ny lekplats där det bland annat finns linbana, boulebana, grillytor och vattenlek. I närheten av skolan finns även ett vackert naturreservat och vätterstranden med vidsträckt utsikt, miljöer som inspirerar till skapande, lek och avkoppling.ARBETSUPPGIFTER
Vi vill ha en fritidsverksamhet som du är med och skapar utifrån styrdokumenten. Fri lek varvas med strukturerade aktiviteter. Brinner du för musik, programmering, massage, rörelse, teater eller skapande? Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

Som fritidslärare är du, tillsammans med övrig personal, ansvarig för hela skoldagen, alla elever är allas elever. Störst fokus ligger på kreativ och glädjefylld fritidsverksamhet före och efter lektionstid. Du kan bli mer ansvarig för ett ämne eller för rastverksamhet. Du kan arbeta med gemenskapande övningar eller på annat sätt finnas med som stöd för eleverna under lektioner.

Morgonsomsorg erbjuds från klockan 06.30 fram till lektionsstart och på eftermiddagen har vi öppet till klockan 18.00.

Fritidshemmet är just nu organiserat med två avdelningar utifrån elevernas ålder och vi fördelar i möjligaste mån personalen på avdelningarna utifrån intresse och önskemål. Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare i fritidshem, väl förankrad i gällande styrdokument, uppdaterad kring forskning och bra på att omsätta detta i det dagliga arbetet.

Du är positiv, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är strukturerad och engagerad och brinner för att ge eleverna den bästa tänkbara fritiden.

Intresse för och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i skol- och fritidshemsverksamheten är värdefullt, samt att du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap.

Välkommen med frågor eller skicka in en ansökan direkt. Det kan vara just dig vi behöver!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Rekrytering sker fortlöpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Socialpedagog alt lärare fritidshem med kompetens kring NPF

Välkommen att bli en av oss på Alléskolan, en F-6 skola i Habo kommun där vi sätter värde på tillsammansarbetet och har höga förväntningar på varandra och våra elever. På Alléskolan jobbar vi gemensamt för att alla våra elever och vår personal ska bli "mitt allra bästa jag". Vi söker en socialpedagog alternativt en lärare fritidshem som värdesätter tillsammansarbetet i ett arbetslag och som trivs med att jobba i team bland skickliga och kompetenta kollego... Visa mer
Välkommen att bli en av oss på Alléskolan, en F-6 skola i Habo kommun där vi sätter värde på tillsammansarbetet och har höga förväntningar på varandra och våra elever. På Alléskolan jobbar vi gemensamt för att alla våra elever och vår personal ska bli "mitt allra bästa jag".

Vi söker en socialpedagog alternativt en lärare fritidshem som värdesätter tillsammansarbetet i ett arbetslag och som trivs med att jobba i team bland skickliga och kompetenta kollegor. Vi vill gemensamt och tillsammans tro på tanken att alla elever kan utvecklas med rätt insatser och förutsättningar och därmed kunna bli sitt allra bästa jag på Alléskolan.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i denna tjänst jobba tillsammans med ett resursteam där det idag ingår två grundskollärare, en lärare fritidshem och en socialpedagog. I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv på både inlärning och utveckling. Du kommer i din roll samverka med lärare under skoldagen samt med lärare inom fritidsverksamheten.

Följande delar ingår i uppdraget:
- bygga goda relationer till eleven/elever
- arbeta inkluderande, främjande och förebyggande för att stärka elevens lärande och utveckling
- att stödja, stimulera och motivera elever
- agera resurs i klassrummet och i fritidsverksamheten
- extra vuxenstöd ute på raster, vid förflyttningar samt ex omklädning
- arbeta utifrån ett åtgärdsprogram, uppföljning och utvärdering
- främja socialisation och samspelet med andraKVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad socialpedagog eller lärare fritidshem och har erfarenhet av att stötta elever i grundskolan utifrån ditt engagemang för elever i behov av särskilt stöd. Du är lösningsfokuserad samt har ett inkluderande förhållningssätt. Din sociala kompetens är en oerhört viktig förmåga och innebär att du har en god förmåga till kommunikation, samarbete, konflikthantering och empati. Du trivs i ett team och har lätt för att samarbeta och kommunicera med både elever och vuxna. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och uppmuntra eleverna till deltagande samt tror på att alla elever kan utvecklas och lära. Vidare är du flexibel, öppen, lugn och trygg i olika situationer. Din förmåga att bygga goda relationer till andra är en avgörande förmåga. Du är en trygg person som brinner för att skapa en trygg skola.

Vidare har du ett helhetsperspektiv på elevens utveckling och stor förståelse för människors olikheter. Som person är du intresserad av elevers lärande och lyhörd för varje elevs intresse, individuella förutsättningar och behov. Vi ser att du har god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever som har neuropsykiatriska funktionsvariationer.
Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem sökes till nybyggda Kärnekullaskolan i Habo

Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? Nu har vi byggt en fantastisk skola i Habo vid Vättern, och allt detta vill vi att eleverna ska få del av. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt frå... Visa mer
Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? Nu har vi byggt en fantastisk skola i Habo vid Vättern, och allt detta vill vi att eleverna ska få del av.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum till närhet till skog och natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Kärnekullaskolan öppnade i augusti 2023.

Vi ska nu tillsammans skapa en verksamhet för ca 350 elever från förskoleklass till åk 6. Skolbyggnaden har gott om utrymmen med separata rum anpassade för fritidshemmets verksamhet. Takvåningen med slöjdsalar, bildsal, musiksal och bibliotek bidrar till en inspirerande lärmiljö och från skolans takterrasser skymtar Vättern. Skolan har hemkunskapssal och en nybyggd, närliggande sporthall. Eleverna har tillgång till varsin lärplatta som pedagogiskt redskap.

I närheten finns ett vackert naturreservat och vätterstranden med vidsträckt utsikt, miljöer som inspirerar till skapande, lek och avkoppling.

Skolgården är kreativ och lockar till lek. Kanske kommer hästhoppningsbanor och trafiklandskap formas och kojbyggen att växa fram. I den lilla skogen, ett stenkast bort, finns utrymme för utforskande, lek och sagostunder i vårsolen. Kanske får sagor och böcker inspirera verksamheten i stort, eller så kan teater- och musikprojekt eller fritidsidrott bli återkommande inslag. Det viktiga är att både elever och personal trivs och känner glädje varje dag. Allt skapar vi tillsammans!

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill ha en fritidsverksamhet som du är med och skapar utifrån styrdokumenten. Fri lek varvas med strukturerade aktiviteter. Brinner du för musik, programmering, massage, rörelse, teater eller skapande? Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

Som fritidslärare är du, tillsammans med övrig personal, ansvarig för hela skoldagen, alla elever är allas elever. Störst fokus ligger på kreativ och glädjefylld fritidsverksamhet före och efter lektionstid. Du kan bli mer ansvarig för ett ämne eller för rastverksamhet. Du kan arbeta med gemenskapande övningar eller på annat sätt finnas med som stöd för eleverna under lektioner.

Morgonsomsorg erbjuds från klockan 06.30 fram till lektionsstart och på eftermiddagen har vi öppet till klockan 18.00.

Fritidshemmet kommer att vara organiserat på två olika våningsplan, i olika avdelningar utifrån elevernas ålder. Kanske önskar du främst jobba med en viss ålder. Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare i fritidshem, är väl förankrad i gällande styrdokument, uppdaterad kring forskning och bra på att omsätta detta i det dagliga arbetet.

Du behöver vara positiv, flexibel och ha lätt för att samarbeta, vara strukturerad och engagerad och brinna för att ge eleverna den bästa tänkbara fritiden.

Intresse för och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i skol- och fritidshemsverksamheten är värdefullt, samt att du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap.

Välkommen med frågor eller skicka in en ansökan direkt. Det kan vara just dig vi behöver!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Rekrytering sker fortlöpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Lillhagen - Hagenskolan

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör... Visa mer
Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt, vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund, alla är olika och olika är bra tycker vi! På skolan går ca 350 elever fördelade från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan hör tre fritidshem Lillhagen (F- åk 1), Ängens fritids (Anpassade grundskolans fritids) och Storhagens fritids (Åk 2-6).

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem på Lillhagen ansvarar du för planering och genomförande av undervisning med utgångspunkt i läroplanen för fritidshemmet. Du leder och utvecklar det pedagogiska arbetet och skapar bästa möjliga förutsättningar för varje elev tillsammans med din kollegor.

Du vill vara med och göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. Under skoldagen finns du med som samverkande fritidslärare.

I övrigt innebär arbetet att du ska fortsätta bidra till att Hagenskolan är en plats där varje elev vill vara, trivas och utvecklas för att nå sin fulla potential. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

KVALIFIKATIONER
Du är en legitimerad fritidslärare, (har du ej legitimation finns en annan tjänst som resurspedagog att söka) har ett positivt synsätt och du tror gott om människor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg för verksamheten kan vara gigantiska kliv för individen!

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad fritidslärare som sätter fritidshemmets verksamhet som ett prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

ÖVRIGT
Intervjuer och tillsättning kan komma att ske under ansökningstiden, vänta alltså inte med din ansökan. Tjänsten kommer tillsättas så länge erforderliga beslut fattas. Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Hagenskolan

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt. Vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att... Visa mer
Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt. Vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Vi har en mångfald bland våra elever, alla är olika och olika är bra tycker vi! På skolan går ca 340 elever fördelade från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan hör tre fritidshem Lillhagen (F- åk 1), Ängens fritids (Anpassade grundskolans fritids) och Storhagens fritids (Åk 2-6).

Skolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem ansvarar du för planering och genomförande av undervising med utgångspunkt i läroplanen för fritidshemmet tillsammans med arbetslaget. Du leder och utvecklar det pedagogiska arbetet och skapar bästa möjliga förutsättningar för varje elev. I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Du vill vara med och göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. Under skoldagen finns du med som samverkande fritidslärare.

I övrigt innebär arbetet att du ska fortsätta bidra till att Hagenskolan är en plats där varje elev vill vara, trivas och utvecklas för att nå sin fulla potential. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.


KVALIFIKATIONER
Du är en legitimerad fritidslärare, har ett positivt synsätt och du tror gott om människor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i anpassad grundskola är meriterande, likaså särskild kompetens inom kommunikation, NPF eller annat som gynnar barn i behov särskilt stöd.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg för verksamheten kan vara gigantiska kliv för individen!

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad fritidslärare som sätter fritidshemmets verksamhet som ett prioriterat område. Skicklig kan betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Välkommen med din ansökan! Vi växer tillsammans!


ÖVRIGT
Löpande intervjuer kommer att ske under ansökningstiden, vänta inte med ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem sökes till nybyggda Kärnekullaskolan i Habo

Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? Nu bygger vi en fantastisk skola i Habo vid Vättern, och allt detta vill vi att eleverna ska få del av. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från e... Visa mer
Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? Nu bygger vi en fantastisk skola i Habo vid Vättern, och allt detta vill vi att eleverna ska få del av.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum till närhet till skog och natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Kärnekullaskolan är under uppbyggnad och verksamheten drar i gång i augusti 2023.

Vi ska nu tillsammans skapa en verksamhet för ca 350 elever från förskoleklass till åk 6. Skolbyggnaden har gott om utrymmen med separata rum anpassade för fritidshemmets verksamhet. Takvåningen med slöjdsalar, bildsal, musiksal och bibliotek bidrar till en inspirerande lärmiljö och från skolans takterrasser skymtar Vättern. Skolan har hemkunskapssal och en nybyggd, närliggande sporthall. Eleverna har tillgång till varsin lärplatta som pedagogiskt redskap.

I närheten finns ett vackert naturreservat och vätterstranden med vidsträckt utsikt, miljöer som inspirerar till skapande, lek och avkoppling.

Skolgården är kreativ och lockar till lek. Kanske kommer hästhoppningsbanor och trafiklandskap formas och kojbyggen att växa fram. I den lilla skogen, ett stenkast bort, finns utrymme för utforskande, lek och sagostunder i vårsolen. Kanske får sagor och böcker inspirera verksamheten i stort, eller så kan teater- och musikprojekt eller fritidsidrott bli återkommande inslag. Det viktiga är att både elever och personal trivs och känner glädje varje dag. Allt skapar vi tillsammans!

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill ha en fritidsverksamhet som du är med och skapar utifrån styrdokumenten. Fri lek varvas med strukturerade aktiviteter. Brinner du för musik, programmering, massage, rörelse, teater eller skapande? Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

Som fritidslärare är du, tillsammans med övrig personal, ansvarig för hela skoldagen, alla elever är allas elever. Störst fokus ligger på kreativ och glädjefylld fritidsverksamhet före och efter lektionstid. Du kan bli mer ansvarig för ett ämne eller för rastverksamhet. Du kan arbeta med gemenskapande övningar eller på annat sätt finnas med som stöd för eleverna under lektioner.

Morgonsomsorg erbjuds från klockan 06.30 fram till lektionsstart och på eftermiddagen har vi öppet till klockan 18.00.

Fritidshemmet kommer att vara organiserat på två olika våningsplan, i olika avdelningar utifrån elevernas ålder. Kanske önskar du främst jobba med en viss ålder. Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare i fritidshem, är väl förankrad i gällande styrdokument, uppdaterad kring forskning och bra på att omsätta detta i det dagliga arbetet.

Du behöver vara positiv, flexibel och ha lätt för att samarbeta, vara strukturerad och engagerad och brinna för att ge eleverna den bästa tänkbara fritiden.

Intresse för och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i skol- och fritidshemsverksamheten är värdefullt, samt att du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap.

Välkommen med frågor eller skicka in en ansökan direkt. Det kan vara just dig vi behöver!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Rekrytering sker fortlöpande så inkom med din ansökan så snart som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bränningeskolan söker en lärare i fritidshem

Bränningeskolan är en F-6-skola i Habo kommun som till hösten kommer ha cirka 180 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid. Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal. Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal och våra verksamheter genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet. Våra ledord är "Det är vikti... Visa mer
Bränningeskolan är en F-6-skola i Habo kommun som till hösten kommer ha cirka 180 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid.

Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal. Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal och våra verksamheter genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet.

Våra ledord är "Det är viktigt för oss att det går bra för dig" och med detta sätter vi alltid barnets bästa i fokus.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar.

Vi vill att alla på skolan och på fritids, både barn och vuxna, ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skol- och fritidsmiljö som präglas av trygghet och studiero.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.


ARBETSUPPGIFTER
Bränningeskolan söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

Fritidshemsverksamheten består av två avdelningar: Ädelstenen för elever i F - klass 2 och Vintergatan för elever i klass 3 - 6. Denna tjänst gäller för arbete på avdelningen Ädelstenen.

På Bränningeskolans fritidshem har vi morgonsomsorg från klockan 06.00 fram till skolstart då skolsamverkan tar vid. Efter avslutad skoldag har vi fritidsverksamhet fram till klockan 18.00. Både öppning och stängning sker gemensamt för båda avdelningarna i Ädelstenens lokaler.

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete.

Du bidrar till att utmana eleverna och inspirera dem till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem med en god samarbetsförmåga.

Du är strukturerad och en engagerad pedagog.

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande och utveckling.

Du är väl förankrad i gällande styrdokument och är uppdaterad kring forskning och att omsätta detta i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten.


ÖVRIGT
Tillsättning av tjänst sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Rekryteringsprocessen sker fortlöpande under publiceringstiden så inkom med ansökning så snart som möjligt.

Tjänsten vi söker just nu är för Bränningeskolan, men du blir anställd i Habo kommun vilket innebär att förflyttning inom kommunens skolor kan ske då vi till läsåret 2023/2024 öppnar upp en ny skola, Kärnekullaskolan, i kommunen.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Hagenskolan

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt. Vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att... Visa mer
Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt. Vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Vi har en mångfald bland våra elever, alla är olika och olika är bra tycker vi! På skolan går ca 340 elever fördelade från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan hör tre fritidshem Lillhagen (F- åk 1), Ängens fritids (Anpassade grundskolans fritids) och Storhagens fritids (Åk 2-6).

Skolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem ansvarar du för planering och genomförande av undervising med utgångspunkt i läroplanen för fritidshemmet tillsammans med arbetslaget. Du leder och utvecklar det pedagogiska arbetet och skapar bästa möjliga förutsättningar för varje elev. I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Du vill vara med och göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. Under skoldagen finns du med som samverkande fritidslärare.

I övrigt innebär arbetet att du ska fortsätta bidra till att Hagenskolan är en plats där varje elev vill vara, trivas och utvecklas för att nå sin fulla potential. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.


KVALIFIKATIONER
Du är en legitimerad fritidslärare, har ett positivt synsätt och du tror gott om människor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i anpassad grundskola är meriterande, likaså särskild kompetens inom kommunikation, NPF eller annat som gynnar barn i behov särskilt stöd.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg för verksamheten kan vara gigantiska kliv för individen!

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad fritidslärare som sätter fritidshemmets verksamhet som ett prioriterat område. Skicklig kan betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Välkommen med din ansökan! Vi växer tillsammans!


ÖVRIGT
Löpande intervjuer kommer att ske under ansökningstiden, vänta inte med ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Hagenskolan

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt. Vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att... Visa mer
Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt. Vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Vi har en mångfald bland våra elever, alla är olika och olika är bra tycker vi! På skolan går ca 340 elever fördelade från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan hör tre fritidshem Lillhagen (F- åk 1), Ängens fritids (Anpassade grundskolans fritids) och Storhagens fritids (Åk 2-6).

Skolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem ansvarar du för planering och genomförande av undervising med utgångspunkt i läroplanen för fritidshemmet tillsammans med arbetslaget. Du leder och utvecklar det pedagogiska arbetet och skapar bästa möjliga förutsättningar för varje elev. I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Du vill vara med och göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. Under skoldagen finns du med som samverkande fritidslärare.

I övrigt innebär arbetet att du ska fortsätta bidra till att Hagenskolan är en plats där varje elev vill vara, trivas och utvecklas för att nå sin fulla potential. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.


KVALIFIKATIONER
Du är en legitimerad fritidslärare, har ett positivt synsätt och du tror gott om människor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i anpassad grundskola är meriterande, likaså särskild kompetens inom kommunikation, NPF eller annat som gynnar barn i behov särskilt stöd.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg för verksamheten kan vara gigantiska kliv för individen!

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad fritidslärare som sätter fritidshemmets verksamhet som ett prioriterat område. Skicklig kan betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Välkommen med din ansökan! Vi växer tillsammans!


ÖVRIGT
Löpande intervjuer kommer att ske under ansökningstiden, vänta inte med ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Hagenskolans anpassade grundskola

Höstterminen 2022 fick Habo kommun äntligen sin första anpassade grundskola! Skolan är en del av Hagenskolans organisation. Verksamheten växer och nu är vi i behov av fler i personalen till fritidshemmet. Verksamheten bedrivs i egna lokaler på Hagenskolans område där även en ny tillhörande skolgård finns tillgänglig. Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Skolans vision är "Vi växe... Visa mer
Höstterminen 2022 fick Habo kommun äntligen sin första anpassade grundskola! Skolan är en del av Hagenskolans organisation. Verksamheten växer och nu är vi i behov av fler i personalen till fritidshemmet.

Verksamheten bedrivs i egna lokaler på Hagenskolans område där även en ny tillhörande skolgård finns tillgänglig.

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt. Vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Vi har en mångfald bland våra elever, alla är olika och olika är bra tycker vi!

Skolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem i den anpassade grundskolan ansvarar du för planering och genomförande av undervising med utgångspunkt i läroplanen för fritidshemmet. Du leder och utvecklar det pedagogiska arbetet och skapar bästa möjliga förutsättningar för varje elev. I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Du vill vara med och göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. Under skoldagen finns du med som samverkande fritidslärare.

I övrigt innebär arbetet att du ska fortsätta bidra till att Hagenskolan är en plats där varje elev vill vara, trivas och utvecklas för att nå sin fulla potential. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.


KVALIFIKATIONER
Du är en legitimerad fritidslärare, har ett positivt synsätt och du tror gott om människor. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i anpassad grundskola är meriterande, likaså särskild kompetens inom kommunikation, NPF eller annat som gynnar barn i behov särskilt stöd.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss. Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg för verksamheten kan vara gigantiska kliv för individen!

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad fritidslärare som sätter fritidshemmets verksamhet som ett prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Löpande intervjuer kommer att ske under ansökningstiden, vänta inte med ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem sökes till nybyggda Kärnekullaskolan i Habo

Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? Nu bygger vi en fantastisk skola i Habo vid Vättern, och allt detta vill vi att eleverna ska få del av. Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från e... Visa mer
Brinner du för pedagogisk verksamhet med fokus på relationsskapande, trygghet och kreativitet? Är du bra på musik, skapande eller bakning? Älskar du att förmedla läslust, tycker du om teater eller brinner du för utevistelse, natur och rörelse? Nu bygger vi en fantastisk skola i Habo vid Vättern, och allt detta vill vi att eleverna ska få del av.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum till närhet till skog och natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Kärnekullaskolan är under uppbyggnad och verksamheten drar i gång i augusti 2023.

Vi ska nu tillsammans skapa en verksamhet för ca 350 elever från förskoleklass till åk 6. Skolbyggnaden har gott om utrymmen med separata rum anpassade för fritidshemmets verksamhet. Takvåningen med slöjdsalar, bildsal, musiksal och bibliotek bidrar till en inspirerande lärmiljö och från skolans takterrasser skymtar Vättern. Skolan har hemkunskapssal och en nybyggd, närliggande sporthall. Eleverna har tillgång till varsin lärplatta som pedagogiskt redskap.

I närheten finns ett vackert naturreservat och vätterstranden med vidsträckt utsikt, miljöer som inspirerar till skapande, lek och avkoppling.

Skolgården är kreativ och lockar till lek. Kanske kommer hästhoppningsbanor och trafiklandskap formas och kojbyggen att växa fram. I den lilla skogen, ett stenkast bort, finns utrymme för utforskande, lek och sagostunder i vårsolen. Kanske får sagor och böcker inspirera verksamheten i stort, eller så kan teater- och musikprojekt eller fritidsidrott bli återkommande inslag. Det viktiga är att både elever och personal trivs och känner glädje varje dag. Allt skapar vi tillsammans!

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill ha en fritidsverksamhet som du är med och skapar utifrån styrdokumenten. Fri lek varvas med strukturerade aktiviteter. Brinner du för musik, programmering, massage, rörelse, teater eller skapande? Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

Som fritidslärare är du, tillsammans med övrig personal, ansvarig för hela skoldagen, alla elever är allas elever. Störst fokus ligger på kreativ och glädjefylld fritidsverksamhet före och efter lektionstid. Du kan bli mer ansvarig för ett ämne eller för rastverksamhet. Du kan arbeta med gemenskapande övningar eller på annat sätt finnas med som stöd för eleverna under lektioner.

Morgonsomsorg erbjuds från klockan 06.30 fram till lektionsstart och på eftermiddagen har vi öppet till klockan 18.00.

Fritidshemmet kommer att vara organiserat på två olika våningsplan, i olika avdelningar utifrån elevernas ålder. Kanske önskar du främst jobba med en viss ålder. Möjligheterna är många och vi skapar det tillsammans!

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning.


KVALIFIKATIONER
Om du är utbildad lärare i fritidshem, är väl förankrad i gällande styrdokument, uppdaterad kring forskning och bra på att omsätta detta i det dagliga arbetet, välkommen med din ansökan!

Du behöver vara positiv, flexibel och ha lätt för att samarbeta, vara strukturerad och engagerad och brinna för att ge eleverna den bästa tänkbara fritiden.

Intresse för och erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg i skol- och fritidshemsverksamheten är värdefullt, samt att du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap.

Välkommen med frågor eller skicka in en ansökan direkt. Det kan vara just dig vi behöver!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Hagenskolan

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! Framgångsfaktorn för Hagenskolan tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på de... Visa mer
Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt, vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund, alla är olika och olika är bra tycker vi! På skolan går ca 340 elever fördelade från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan hör tre fritidshem Lillhagen (F- åk 1), Ängens fritids (Anpassade grundskolans fritids) och Storhagens fritids (Åk 2-6).

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.

ARBETSUPPGIFTER
Göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen.

I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan. Som organisationen ser ut detta läsår kommer tjänsten att vara på Lillhagens fritidshem, vilket kan komma att ändras över tid.

KVALIFIKATIONER
Du har ett positivt synsätt och du tror gott om människor och utgår från att alla gör sitt bästa. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad lärare som sätter din egen undervisning som prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg kan vara gigantiska kliv för individen! Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, bild och form, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Tillsättning och intervju kommer att ske löpande, vänta alltså inte med dina ansökan.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bränningeskolan söker en lärare i fritidshem

Bränningeskolan är en F-6-skola i Habo kommun med cirka 280 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid. Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal. Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal och våra verksamheter genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet. Våra ledord är "Det är viktigt för oss att det går... Visa mer
Bränningeskolan är en F-6-skola i Habo kommun med cirka 280 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid.

Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal. Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal och våra verksamheter genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet.

Våra ledord är "Det är viktigt för oss att det går bra för dig" och med detta sätter vi alltid barnets bästa i fokus.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar.

Vi vill att alla på skolan och på fritids, både barn och vuxna, ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skol- och fritidsmiljö som präglas av trygghet och studiero.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.


ARBETSUPPGIFTER
Bränningeskolan söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

Fritidshemsverksamheten består av tre avdelningar: Ädelstenen, Kristallen och Vintergatan. Vi har morgonsomsorg från klockan 06.00 fram till skolstart då skolsamverkan tar vid. Efter avslutad skoldag har vi fritidsverksamhet fram till klockan 18.00

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete.

Du bidrar till att utmana eleverna och inspirera dem till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem med en god samarbetsförmåga.

Du är strukturerad och en engagerad pedagog.

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Du är väl förankrad i gällande styrdokument och är uppdaterad kring forskning och att omsätta detta i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten.


ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande under publiceringstiden så inkom med ansökning så snart som möjligt.

Tjänsten vi söker just nu är för Bränningeskolan, men du blir anställd i Habo kommun vilket innebär att förflyttning inom kommunens skolor kan ske då vi till läsåret 2023/2024 öppnar upp en ny skola, Kärnekullaskolan, i kommunen.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Hagenskolans anpassade grundskola

Äntligen har vi startat Habo kommuns första anpassade grundskola (grundsärskola) som vi kallar för "Ängen". Skolan är en del av Hagenskolans organisation. Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i ... Visa mer
Äntligen har vi startat Habo kommuns första anpassade grundskola (grundsärskola) som vi kallar för "Ängen". Skolan är en del av Hagenskolans organisation. Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Verksamheten bedrivs i en egen byggnad på Hagenskolans område där även en ny skolgård är utformad. Till en början går elever från årskurs 1 till 4 där de flesta har plats på fritidshemmet.

Framgångsfaktorn för Hagenskolan tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt, vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund, alla är olika och olika är bra tycker vi!

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.

ARBETSUPPGIFTER
Göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. I arbetsuppgifterna ingår att leda och utveckla verksamheten på fritidshemmet Ängen i enlighet med Lgr22.

I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

KVALIFIKATIONER
Du har ett positivt synsätt och du tror gott om människor och utgår från att alla gör sitt bästa. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i särskola är meriterande.

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad lärare som sätter din egen undervisning som prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg för verksamheten kan vara gigantiska kliv för individen!

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske under ansökningstiden, vänta därför inte med din ansökan.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Hagenskolan

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! Framgångsfaktorn för Hagenskolan tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på d... Visa mer
Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt, vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Idrott är viktigt och vi genomför "pulspass" eller "vanlig" idrott för våra elever på mellanstadiet varje dag. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund och har dessutom från höstterminen 2022 en "anpassad grundskola" (Särskola) som en del av vår verksamhet. Alla är olika och olika är bra tycker vi! På skolan går ca 340 elever fördelade från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan hör tre fritidshem Lillhagen (F- åk 1), Mellanhagen (Anpassade grundskolans fritids) och Storhagen (Åk 2-6).

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 13000 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.

ARBETSUPPGIFTER
Lärare i fritidshemmet och tillsammans med övriga pedagoger planera, genomföra och följa upp verksamheten.

Du vill göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. I arbetsuppgifterna ingår att leda och utveckla verksamheten på fritidshemmet. Under skoltid ingår skolsamverkan i någon årskurs, rastvärd och omklädningsvärd.

Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

KVALIFIKATIONER
Du har ett positivt synsätt och du tror gott om människor och utgår från att alla gör sitt bästa. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad lärare som sätter din egen undervisning som prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg kan vara gigantiska kliv för individen! Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Tillsättning och intervju kommer att ske löpande, vänta alltså inte med dina ansökan.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bränningeskolan söker en lärare i fritidshem

Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 280 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid. Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal och våra verksamheter genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet. Våra ledord är det är viktigt för oss att ... Visa mer
Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 280 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid.

Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal och våra verksamheter genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet.

Våra ledord är det är viktigt för oss att det går bra för dig och med detta sätter vi alltid barnets bästa i fokus.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar.

Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skol- och fritidsmiljö som präglas av trygghet och studiero.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.


ARBETSUPPGIFTER
Bränningeskolan söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

Fritidshemsverksamheten består av tre avdelningar: Ädelstenen, Kristallen och Vintergatan. Vi har morgonsomsorg från klockan 06.00 fram till skolstart då skolsamverkan tar vid. Efter avslutad skoldag har vi fritidsverksamhet fram till klockan 18.00

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete.

Du bidrar till att utmana eleverna och inspirera dem till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem med en god samarbetsförmåga.

Du är strukturerad och en engagerad pedagog.

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Du är väl förankrad i gällande styrdokument och är uppdaterad kring forskning och att omsätta detta i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten.


ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande under publiceringstiden så inkom med ansökning så snart som möjligt.

Tjänsten vi söker just nu är för Bränningeskolan, men du blir anställd i Habo kommun vilket innebär att förflyttning inom kommunens skolor kan ske på sikt.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare fritidshem sökes till Kråkerydskolan

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Kråkerydsskolan ligger i norra delen av centrala Habo. Skolan präglas av ett härligt arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för att ge bästa tänkbara undervisning och förutsättningar i det framtida livet för skolans cirka 150 elever. Skolan är en r... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Kråkerydsskolan ligger i norra delen av centrala Habo. Skolan präglas av ett härligt arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för att ge bästa tänkbara undervisning och förutsättningar i det framtida livet för skolans cirka 150 elever. Skolan är en relativt liten enparallellig F-6-skola vilket skapar en gemytlig atmosfär där alla känner alla. I den senaste enkätundersökning skattades bland annat trivseln mycket högt bland både elever och personal. Närhet till naturen skapar pedagogiska möjligheter samt möjligheter till rekreation. Skolgården erbjuder stora ytor där en tallskog är en del av lekutrymmet.

Skolans vision sammanfattas med meningen "Tillsammans tar vi ansvar för vår framtid". För oss på Kråkerydsskolan är det viktigt att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas på bästa möjliga sätt för just dem. Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skolmiljö som präglas av trygghet och studiero. Vi gläds över att vi får mycket goda omdömen i våra vårdnadshavarenkäter, både gällande fritids- och skolverksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att få förmånen att arbeta på Kråkerydskolans fritidshem och samverka med skolan. Fritidshemmet är uppdelat i två avdelningar Lärkan och Tranan, där barnen delas upp utefter sin ålder.

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete. Du har ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen. Du bidrar med att verka för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Din skolsamverkan kan se ut på flera olika sätt. Du kan vara riktad mot enskilda klasser och/eller elever. Undervisning i något ämne kan komma i fråga eller att arrangera rastaktiviteter.
Exakt hur tjänsten utformas, din skolsamverkan och vilken avdelning på fritids du kommer att jobba på, beror på dina kvaliteter och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du har dessutom ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i olika ämnen upp till åk 6. Det är meriterande om du har kompetens inom praktisk/estetiska ämnen.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten. Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi förväntar oss att du i din ansökan beskriver ditt pedagogiska ledarskap och hur det präglar ditt arbete tillsammans med kollegor och elever.

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vill du vara med på resan mot nya Kärnekullaskolan - Lärare i fritidshem

Till höstterminen 2023 kommer nya Kärnekullaskolan stå klar, skolan kommer vara dimensionerad för ca 350 elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan kommer det även tillhöra ett fritidshem som preliminärt kommer organiseras i två avdelningar. I väntan på att ny skola ska bli klar saknas / har det saknats lokaler i kommunens befintliga skolor. Av den anledningen har det sedan läsåret 2018-2019 byggts upp tillfälliga moduler på Bränningeskolan... Visa mer
Till höstterminen 2023 kommer nya Kärnekullaskolan stå klar, skolan kommer vara dimensionerad för ca 350 elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan kommer det även tillhöra ett fritidshem som preliminärt kommer organiseras i två avdelningar.
I väntan på att ny skola ska bli klar saknas / har det saknats lokaler i kommunens befintliga skolor. Av den anledningen har det sedan läsåret 2018-2019 byggts upp tillfälliga moduler på Bränningeskolan och Alléskolan. Samma läge står vi nu inför kommande läsår då det saknas lokaler för ca 40 förskoleklasselever. De eleverna kommer att hälsas välkomna till en ny modul på Hagenskolans område.

Till förskoleklassen kommer även ett tillfälligt fritidshem upprättas. Inför läsåret 2023-2024 kommer dessa elever och personal gå vidare till Kärnekullaskolan.


ARBETSUPPGIFTER
Kortfattat innebär arbetet att du ska fortsätta göra vårt fritids till ett ställe man vill vara på och längta till. Tillsammans driver ni kollegor ihop en pedagogisk utveckling för eleverna. Enskilt och tillsammans i arbetslaget kommer ni att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål.

Ditt primära fokus är fritidshemmet och under en arbetsdag har du ett nära samarbete med förskoleklassen. Det innebär ingen "egen" undervisning på skoltid men du samverkar och använder dina kompetenser på bästa sätt. När samverkanstiden är klar tar vi rast, oftast tillsammans innan vi förbereder oss med en halvtimmes "ställtid" där vi förbereder oss inför eftermiddagens aktiviteter. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

KVALIFIKATIONER
Du är en skicklig och engagerad lärare i fritidshem som tycker det låter intressant att vara med och starta upp en ny skola!

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang. Vidare är du förtrogen i läroplan med fritidshemmets syfte och centrala innehåll i fokus. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden är slut, vänta inte med din ansökan!

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Habos första särskola, Hagenskolan

Nu till höstterminen 2022 får Habo kommun äntligen sin första grundsärskola! Skolan kommer vara en del av Hagenskolans organisation. Särskoleverksamheten kommer att bedrivas i moduler på Hagenskolans område där även en ny tillhörande skolgård kommer att utformas. Till en början kommer skolan ta emot elever från årskurs 1 till 6 och inom särskolans verksamhet ingår det även fritidshem. Preliminärt planeras det för att årskurs 7-9 kan börja läsåret 2023-202... Visa mer
Nu till höstterminen 2022 får Habo kommun äntligen sin första grundsärskola! Skolan kommer vara en del av Hagenskolans organisation.

Särskoleverksamheten kommer att bedrivas i moduler på Hagenskolans område där även en ny tillhörande skolgård kommer att utformas. Till en början kommer skolan ta emot elever från årskurs 1 till 6 och inom särskolans verksamhet ingår det även fritidshem. Preliminärt planeras det för att årskurs 7-9 kan börja läsåret 2023-2024.

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt, vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Idrott är viktigt och vi genomför "pulspass" eller "vanlig" idrott för våra elever på mellanstadiet varje dag. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund och har särskoleintegrerade elever på skolan, alla är olika och olika är bra tycker vi!

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 12500 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER
Göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. I arbetsuppgifterna ingår att leda och utveckla verksamheten på fritidshemmet.

I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

KVALIFIKATIONER
Du har ett positivt synsätt och du tror gott om människor och utgår från att alla gör sitt bästa. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i särskola är meriterande.

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad lärare som sätter din egen undervisning som prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg kan vara gigantiska kliv för individen!

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer och rekrytering kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut, vänta alltså inte med din ansökan!

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem - Hagenskolan / Kärnekullaskolan

Till höstterminen 2023 kommer nya Kärnekullaskolan stå klar, skolan kommer vara dimensionerad för ca 350 elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan kommer det även tillhöra ett fritidshem som preliminärt kommer organiseras i två avdelningar. I väntan på att ny skola ska bli klar saknas / har det saknats lokaler i kommunens befintliga skolor. Av den anledningen har det sedan läsåret 2018-2019 byggts upp tillfälliga moduler på Bränningeskolan... Visa mer
Till höstterminen 2023 kommer nya Kärnekullaskolan stå klar, skolan kommer vara dimensionerad för ca 350 elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Till skolan kommer det även tillhöra ett fritidshem som preliminärt kommer organiseras i två avdelningar.
I väntan på att ny skola ska bli klar saknas / har det saknats lokaler i kommunens befintliga skolor. Av den anledningen har det sedan läsåret 2018-2019 byggts upp tillfälliga moduler på Bränningeskolan och Alléskolan. Samma läge står vi nu inför kommande läsår då det saknas lokaler för ca 40 förskoleklasselever. De eleverna kommer att hälsas välkomna till en ny modul på Hagenskolans område. Till förskoleklassen kommer även ett tillfälligt fritidshem upprättas. Inför läsåret 2023-2024 kommer dessa elever och personal gå vidare till Kärnekullaskolan.


ARBETSUPPGIFTER
Kortfattat innebär arbetet att du ska fortsätta göra vårt fritids till ett ställe man vill vara på och längta till. Tillsammans driver ni kollegor ihop en pedagogisk utveckling för eleverna. Enskilt och tillsammans i arbetslaget kommer ni att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål.

Ditt primära fokus är fritidshemmet och under en arbetsdag har du ett nära samarbete med förskoleklassen. Det innebär ingen "egen" undervisning på skoltid men du samverkar och använder dina kompetenser på bästa sätt. När samverkanstiden är klar tar vi rast, oftast tillsammans innan vi förbereder oss med en halvtimmes "ställtid" där vi förbereder oss inför eftermiddagens aktiviteter. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

KVALIFIKATIONER
Du är en skicklig och engagerad lärare i fritidshem. Skicklig kan så klart betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att vara engagerad och att samarbeta när du är på jobbet.

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang. Vidare är du förtrogen i läroplan med fritidshemmets syfte och centrala innehåll i fokus. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden är slut, vänta inte med din ansökan!

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Habos första särskola, Hagenskolan

Nu till höstterminen 2022 får Habo kommun äntligen sin första grundsärskola! Skolan kommer vara en del av Hagenskolans organisation. Särskoleverksamheten kommer att bedrivas i moduler på Hagenskolans område där även en ny tillhörande skolgård kommer att utformas. Till en början kommer skolan ta emot elever från årskurs 1 till 6 och inom särskolans verksamhet ingår det även fritidshem. Preliminärt planeras det för att årskurs 7-9 kan börja läsåret 2023-202... Visa mer
Nu till höstterminen 2022 får Habo kommun äntligen sin första grundsärskola! Skolan kommer vara en del av Hagenskolans organisation.

Särskoleverksamheten kommer att bedrivas i moduler på Hagenskolans område där även en ny tillhörande skolgård kommer att utformas. Till en början kommer skolan ta emot elever från årskurs 1 till 6 och inom särskolans verksamhet ingår det även fritidshem. Preliminärt planeras det för att årskurs 7-9 kan börja läsåret 2023-2024.

Hagenskolan är en trevlig och populär skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekommendera vår skola till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" och den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Framgångsfaktorn för Hagenskolan tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet som möjligt, vi arbetar gärna digitalt men ser även vinster i att arbeta på traditionellt vis och ute i naturen. Idrott är viktigt och vi genomför "pulspass" eller "vanlig" idrott för våra elever på mellanstadiet varje dag. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund och har särskoleintegrerade elever på skolan, alla är olika och olika är bra tycker vi!

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 12500 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Kommunens gemensamma värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.


ARBETSUPPGIFTER
Göra skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du kommer att visa och göra det tydligt för varje elev att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen. I arbetsuppgifterna ingår att leda och utveckla verksamheten på fritidshemmet.

I ditt uppdrag arbetar du för att underlätta för elever i behov av särskilt stöd och utifrån ett helhetsperspektiv i både inlärning och utveckling.

Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

KVALIFIKATIONER
Du har ett positivt synsätt och du tror gott om människor och utgår från att alla gör sitt bästa. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i särskola är meriterande.

Att förstå värdet i relationer med så väl elever och vårdnadshavare som kollegor är troligen din främsta egenskap. Vidare är du en skicklig och engagerad lärare som sätter din egen undervisning som prioriterat område. Skicklig kan förresten betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att samarbeta och är engagerad när du är på jobbet!

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Du gläds med kollegor och elever kring framgång, små steg kan vara gigantiska kliv för individen!

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer och rekrytering kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut, vänta alltså inte med din ansökan!

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare fritidshem Alléskolan med hjärta för fritidshemmet

ARBETSUPPGIFTER Vi söker en engagerad lärare fritidshem som blir sitt allra bästa jag i ett arbete med de yngre eleverna på skolan. Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor driver pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Vi utvecklar vår fritidsverksamhet tillsammans på skolan genom att vi till exempel genomför gemensam kompetensutvecklin... Visa mer
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad lärare fritidshem som blir sitt allra bästa jag i ett arbete med de yngre eleverna på skolan.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor driver pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Vi utvecklar vår fritidsverksamhet tillsammans på skolan genom att vi till exempel genomför gemensam kompetensutveckling, detta läsår pågår kompetensutvecklingsinsats mot språkutvecklande arbetssätt. Vi söker dig som har ett hjärta som klappar för fritidsverksamheten och du förväntas därför bidra till ett levande och strukturerat kvalitetsarbete i ditt arbetslag och ett engagemang för fritidshemmets undervisning och lärande.

Under en arbetsdag hos oss har du ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att på olika sätt bidra till elevernas lärande och utveckling även under hela skoldagen.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare fritidshem/fritidspedagog med en god samarbetsförmåga, du är strukturerad och du är en engagerad pedagog.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Vi söker dig som är väl insatt i styrdokumenten kring fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta det i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande. Vi tror på tillsammansarbetet, där vi gemensamt tar ansvar för att driva och utveckla Alléskolans fritidsverksamhet, i detta arbete ser vi också till att ha det roligt tillsammans på jobbet!

Intresse och erfarenhet av att arbeta med lärande genom utomhuspedagogik är meriterande. Likaså är kunskaper kring att använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten ett plus.

Tjänsten är en 40h semestertjänst.


ÖVRIGT
En positiv sak som vi i Habo kommun är stolta över är att vi utrustar dig som lärare i fritidshem med bra och välfungerande funktionskläder för utevistelse i ditt jobb som lärare fritidshem. (Gäller tillsvidareanställda lärare i fritidshem)

För att ge bra förutsättningar för dig som lärare fritidshem i Habo kommun Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bränningeskolan söker en lärare i fritidshem

Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 280 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid. Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal och våra verksamheter genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet. Våra ledord är det är viktigt för oss att ... Visa mer
Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 280 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid.

Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal och våra verksamheter genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet.

Våra ledord är det är viktigt för oss att det går bra för dig och med detta sätter vi alltid barnets bästa i fokus.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar.

Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skol- och fritidsmiljö som präglas av trygghet och studiero.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.


ARBETSUPPGIFTER
Bränningeskolan söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

Fritidshemsverksamheten består av tre avdelningar: Ädelstenen (f-klass + åk 1), Kristallen (åk 2) Och Vintergatan (åk 3 - 6). Den aktuella tjänsten är riktad mot Kristallen.

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete.

Du bidrar till att utmana eleverna och inspirera dem till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem med en god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du kan undervisa i idrott för de yngre eleverna.

Du är strukturerad och en engagerad pedagog.

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Du är väl förankrad i gällande styrdokument och är uppdaterad kring forskning och att omsätta detta i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten.


ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande under publiceringstiden.

Tjänsten vi söker just nu är för Bränningeskolan, men du blir anställd i Habo kommun vilket innebär att förflyttning inom kommunens skolor kan ske på sikt.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare fritidshem grundsärskola åk 1-3

Alléskolan har i nuläget en mindre särskoleverksamhet, som under nästa läsår kommer samordnas fullt inom Habo kommun. Detta ger goda möjligheter att även fortsatt vara en del i särskolans verksamhet i Habo kommun. ARBETSUPPGIFTER Du kommer arbeta tillsammans med kollegor kring elever inom grundsärskolan åk 1-3 med inriktning träningsskola. Du främjar ett förhållningssätt där du bidrar till att skapa meningsfullt lärande genom fritidsaktiviteter för ele... Visa mer
Alléskolan har i nuläget en mindre särskoleverksamhet, som under nästa läsår kommer samordnas fullt inom Habo kommun. Detta ger goda möjligheter att även fortsatt vara en del i särskolans verksamhet i Habo kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer arbeta tillsammans med kollegor kring elever inom grundsärskolan åk 1-3 med inriktning träningsskola. Du främjar ett förhållningssätt där du bidrar till att skapa meningsfullt lärande genom fritidsaktiviteter för elever i grundsärskolan. Att samarbeta med andra är för dig en självklarhet. Du kommer gärna med idéer och förslag som kan bidra till skolutveckling. Under en arbetsdag har du ett nära samarbete med andra berörda pedagoger kring eleven för att skapa ett helhetsperspektiv på elevens skolgång.

I din roll är du med och utformar lärtillfällen utifrån olika förutsättningar för att möta varje elevs behov. Varje pedagog förväntas ha en helhetssyn på eleverna med syfte att utveckla deras kunskaper och färdigheter för att skapa möjligheter till ett innehållsrika och meningsfulla fritidsaktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill trivas på jobbet tillsammans med oss och vi tror du vill vara med och bidra genom att vara initiativrik, se möjligheter såväl flexibla som digitala arbetssätt och genom en professionell inställning till uppdraget.

Vi söker dig som är legitimerad lärare fritidshem. Kunskap i teckenkommunikation och erfarenhet av arbete med elever inom grundsärskolan och/eller autism är meriterande. Grundläggande IKT-kunskaper är ett krav. Du har ett professionellt förhållningssätt och ett engagemang i ditt arbete. Att arbeta inkluderande och erbjuda våra elever tillgängliga lärmiljöer är en självklarhet för oss och det innebär att vi i alla situationer eftersträvar en undervisning där alla elever ges förutsättningar att vara trygga, delaktiga och ska kunna lyckas utifrån sina behov.

Som person är du positiv, lyhörd, duktig på att kommunicera samt är kreativ och lösningsinriktad. Vi förutsätter att du är professionell i ditt bemötande med elever och i kontakten med vårdnadshavare och kollegor och har en god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och ett stort hjärta för våra elever.


ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande tillsättning, låt oss därför skyndsamt veta om du är intresserad av tjänst hos oss. Goda möjligheter till tillsvidareanställning vid rätt kompetens.
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej. Visa mindre

Engagerad fritidspedagog/lärare i fritidshem sökes till Kråkerydsskolan

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Kråkerydsskolan ligger i norra delen av centrala Habo. Skolan präglas av ett härligt arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för att ge bästa tänkbara undervisning och förutsättningar i det framtida livet för skolans cirka 150 elever. Skolan är en r... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Kråkerydsskolan ligger i norra delen av centrala Habo. Skolan präglas av ett härligt arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för att ge bästa tänkbara undervisning och förutsättningar i det framtida livet för skolans cirka 150 elever. Skolan är en relativt liten enparallellig F-6-skola vilket skapar en gemytlig atmosfär där alla känner alla. Närhet till naturen skapar pedagogiska möjligheter samt möjligheter till rekreation. Skolgården erbjuder stora ytor där en tallskog är en del av lekutrymmet.

Skolans vision sammanfattas med meningen "Tillsammans tar vi ansvar för vår framtid". För oss på Kråkerydsskolan är det viktigt att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas på bästa möjliga sätt för just dem. Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skolmiljö som präglas av trygghet och studiero. Vi gläds över att vi får mycket goda omdömen i våra vårdnadshavarenkäter, både gällande fritids- och skolverksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer få förmånen att arbeta på Kråkerydskolans fritidshem och samverka med skolan. Fritidshemmet är uppdelat i två avdelningar Lärkan och Tranan, där barnen delas upp utefter sin ålder.

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete. I vårens medarbetarenkät så skattades bland annat arbetsgemenskapen på skolan mycket högt. Du har ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen. Du bidrar med att verka för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Din skolsamverkan kan se ut på flera olika sätt. Du kan vara riktad mot enskilda klasser och/eller elever. Undervisning i något ämne kan komma i fråga eller att arrangera rastaktiviteter.
Exakt hur tjänsten utformas, din skolsamverkan och vilken avdelning på fritids du kommer att jobba på, beror på dina kvaliteter och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du har dessutom ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

Det är meriterande om du har behörighet att undervisa i olika ämnen upp till åk 6. Det är meriterande om du har kompetens inom praktisk/estetiska ämnen.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten. Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi förväntar oss att du i din ansökan beskriver ditt pedagogiska ledarskap och hur det präglar ditt arbete tillsammans med kollegor och elever.

Tjänsten tillsätts utifrån att erforderliga beslut fattas.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare fritidshem med driv och engagemang för fritidshemmet!

Alléskolan är en modern F-6 skola med generösa lärmiljöer både inomhus och utomhus och erbjuder en stor skolgård med intilliggande skolskog. Det finns goda möjligheter till lek och utflykter i närområdet. Skolan präglas av ett arbete utifrån vår vision "mitt allra bästa jag" och erbjuder hög andel behörig personal. Vi arbetar årskursvis i arbetslag och utformar därigenom en kreativ fritidsverksamhet där eleverna ges möjlighet att umgås över klassgränsern... Visa mer
Alléskolan är en modern F-6 skola med generösa lärmiljöer både inomhus och utomhus och erbjuder en stor skolgård med intilliggande skolskog. Det finns goda möjligheter till lek och utflykter i närområdet.

Skolan präglas av ett arbete utifrån vår vision "mitt allra bästa jag" och erbjuder hög andel behörig personal. Vi arbetar årskursvis i arbetslag och utformar därigenom en kreativ fritidsverksamhet där eleverna ges möjlighet att umgås över klassgränserna.

Habo kommun ligger på smidigt pendlingsavstånd nära Jönköping och kommunen är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad lärare fritidshem som blir "sitt allra bästa jag" i ett arbete mot de yngre eleverna på skolan.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor driver pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Alla lärare i fritidshem har tidigare genomfört en samverkansutbildning med HLK med fokus på fritidshemmets kvalitetsarbete, idag pågår kompetensutvecklingsinsats mot "fritidshemmets undervisning". Du förväntas därför bidra till ett levande och strukturerat kvalitetsarbete i ditt arbetslag och ett engagemang för fritidshemmets undervisning och lärande.

Under en arbetsdag hos oss har du ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att på olika sätt bidra till elevernas lärande och utveckling även under hela skoldagen.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare fritidshem/fritidspedagog med en god samarbetsförmåga, du är strukturerad och du är en engagerad pedagog.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande. Vi tror på tillsammansarbetet, där vi gemensamt tar ansvar för att driva och utveckla Alléskolans fritidsverksamhet, i detta arbete ser vi också till att ha det roligt tillsammans på jobbet!

Intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten är ett plus.

Att arbeta inkluderande med tillgängliga lärmiljöer är viktigt för oss på skolan och det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Tjänsten är en 40h semestertjänst.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare fritidshem Alléskolan med hjärta för fritidshemmet

Alléskolan är en modern F-6 skola med generösa lärmiljöer både inomhus och utomhus och erbjuder en stor skolgård med intilliggande skolskog. Det finns goda möjligheter till lek och utflykter i närområdet. Vi trivs tillsammans på Alléskolan! Skolan präglas av ett arbete utifrån vår vision "mitt allra bästa jag" och erbjuder hög andel behörig personal. Vi arbetar årskursvis i arbetslag och utformar tillsammans en kreativ fritidsverksamhet där eleverna ges ... Visa mer
Alléskolan är en modern F-6 skola med generösa lärmiljöer både inomhus och utomhus och erbjuder en stor skolgård med intilliggande skolskog. Det finns goda möjligheter till lek och utflykter i närområdet.

Vi trivs tillsammans på Alléskolan! Skolan präglas av ett arbete utifrån vår vision "mitt allra bästa jag" och erbjuder hög andel behörig personal. Vi arbetar årskursvis i arbetslag och utformar tillsammans en kreativ fritidsverksamhet där eleverna ges möjlighet att umgås över klassgränserna.

Habo kommun ligger på smidigt pendlingsavstånd nära Jönköping och kommunen är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad lärare fritidshem som blir sitt allra bästa jag i ett arbete med de yngre eleverna på skolan.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor driver pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Vi utvecklar vår fritidsverksamhet tillsammans på skolan genom att vi till exempel genomför gemensam kompetensutveckling, idag pågår kompetensutvecklingsinsats mot "fritidshemmets undervisning" (Skolverkets modul). Vi söker dig som har ett hjärta som klappar för fritidsverksamheten och du förväntas därför bidra till ett levande och strukturerat kvalitetsarbete i ditt arbetslag och ett engagemang för fritidshemmets undervisning och lärande.

Under en arbetsdag hos oss har du ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att på olika sätt bidra till elevernas lärande och utveckling även under hela skoldagen.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare fritidshem/fritidspedagog med en god samarbetsförmåga, du är strukturerad och du är en engagerad pedagog.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande. Vi tror på tillsammansarbetet, där vi gemensamt tar ansvar för att driva och utveckla Alléskolans fritidsverksamhet, i detta arbete ser vi också till att ha det roligt tillsammans på jobbet!

Intresse och erfarenhet av att arbeta med lärande genom utomhuspedagogik är meriterande. Likaså är kunskaper kring att använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten ett plus.

Tjänsten är en 40h semestertjänst.


ÖVRIGT
En annan positiv sak som vi i Habo kommun är stolta över är att vi utrustar dig med bra och välfungerande funktionskläder för utevistelse i ditt jobb som lärare fritidshem. (Gäller tillsvidareanställda lärare i fritidshem)

För att ge bra förutsättningar för dig som lärare fritidshem i Habo kommun Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till Hagenskolan

Hagenskolan är en trevlig och bra skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekomendera vårt fritidshem till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! Hagenskolan ligger i centrala Habo med närhet till skog, vatten och rekreationsområden. På skolan går ungefär 290 elever fördelade f... Visa mer
Hagenskolan är en trevlig och bra skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekomendera vårt fritidshem till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Hagenskolan ligger i centrala Habo med närhet till skog, vatten och rekreationsområden. På skolan går ungefär 290 elever fördelade från förskoleklass till årkurs 6. Vi är ca 45 i personalen. Till skolan hör två fritidshem, Lillhagen för förskoleklass och årskurs 1 och Storhagen för årskurs 2 och uppåt.

Framgångsfaktorn för vårt fritids tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet vi kan, vi arbetar gärna digitalt men helst är vi i naturen eller ute på gården. Vi tror att lek och lärande hör ihop. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund och även särskoleintegrerade elever på skolan, alla är olika och olika är bra tycker vi!

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 12500 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Vår värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.

ARBETSUPPGIFTER
Kortfattat innebär arbetet att du ska fortsätta göra vårt fritids till ett ställe man vill vara på och längta till. Tillsammans driver ni kollegor ihop en pedagogisk utveckling för eleverna. Enskilt och tillsammans i arbetslaget kommer ni att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål.

Ditt primära fokus är fritidshemmet och under en arbetsdag har du ett nära samarbete med skolan. Det innebär ingen "egen" undervisning på skoltid men du samverkar och använder dina kompetenser på bästa sätt. När samverkanstiden är klar tar vi rast, oftast tillsammans innan vi förbereder oss med en halvtimmes "ställtid" där vi förbereder oss inför eftermiddagens aktiviteter. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan. I nuläget är det inte helt fastsställt om tjänsten är på Stor- eller Lillhagen, vilket kommer vara klart innan tjänsten tillsätts.

KVALIFIKATIONER
Du är en skicklig och engagerad lärare i fritidshem. Skicklig kan så klart betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att vara engagerad och att samarbeta när du är på jobbet.

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang. Vidare är du förtrogen med Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll i fokus. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Löpande intervjuer och ev tillsättning av tjänsten kommer att ske under ansökningstiden. Vänta alltså inte med din ansökan. Visa mindre

Bränningeskolan söker en lärare i fritidshem

Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 260 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid. Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal. Våra ledord är det är viktigt för oss att det går bra för dig och med detta sätter vi alltid barnets bästa i fokus. Fö... Visa mer
Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 260 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid.

Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal.

Våra ledord är det är viktigt för oss att det går bra för dig och med detta sätter vi alltid barnets bästa i fokus.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar.

Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skol- och fritidsmiljö som präglas av trygghet och studiero.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.


ARBETSUPPGIFTER
Bränningeskolan söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

Fritidshemsverksamheten består av tre avdelningar: Ädelstenen (f-klass + åk 2), Kristallen (åk 1) Och Vintergatan (åk 3 - 6). Den aktuella tjänsten är riktad mot Kristallen.

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete.

Du bidrar till att utmana eleverna och inspirera dem till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem med en god samarbetsförmåga.
Det är meriterande om du kan undervisa i idrott för de yngre eleverna.

Du är strukturerad och en engagerad pedagog.

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Kunskap och erfarenhet av elever med diabetes är också meriterande.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten.


ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande under publiceringstiden.

Tjänsten vi söker just nu är för Bränningeskolan, men du blir anställd i Habo kommun vilket innebär att förflyttning inom kommunens skolor kan ske på sikt.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Hagenskolan söker behörig lärare i fritidshem

Hagenskolan är en trevlig och bra skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekomendera vårt fritidshem till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" den visar vägen i vårt långsiktiga arbete! Hagenskolan ligger i centrala Habo med närhet till skog, vatten och rekreationsområden. På skolan går ungefär 290 elever fördelade f... Visa mer
Hagenskolan är en trevlig och bra skola, ja det tycker iallafall både våra elever och deras vårdnadshavare. Senast vi frågade om de kunde rekomendera vårt fritidshem till någon annan svarade samtliga JA på frågan, ett helt ok betyg tycker vi! Skolans vision är "Vi växer tillsammans" den visar vägen i vårt långsiktiga arbete!

Hagenskolan ligger i centrala Habo med närhet till skog, vatten och rekreationsområden. På skolan går ungefär 290 elever fördelade från förskoleklass till årkurs 6. Vi är ca 45 i personalen. Till skolan hör två fritidshem, Lillhagen för förskoleklass och årskurs 1 och Storhagen för årskurs 2 och uppåt. Denna tjänst är tänkt till Lillhagens fritids.

Framgångsfaktorn för vårt fritids tror vi är att både elever och personal trivs, vi gillar att samarbeta och vi är skickliga på det vi gör. Vi försöker bedriva en så varierad och inspirerande verksamhet vi kan, vi arbetar gärna digitalt men helst är vi i naturen eller ute på gården. Vi tror att lek och lärande hör ihop. Vi har en mångfald i våra elevers bakgrund och även särskoleintegrerade elever på skolan, alla är olika och olika är bra tycker vi!

Hagenskolan är en del av Habo kommun som är "den hållbara kommunen för hela livet". Kommunen med ca 12500 invånare är snabbt växande och ligger med goda kommunikationsmöjligheter mot både region Jönköping och Västra Götaland. Vår värdegrund E.N.A - Engagemang, Närhet och Ansvar - är vägledande för oss i allt vi gör.

ARBETSUPPGIFTER
Kortfattat innebär arbetet att du ska fortsätta göra Lillhagens fritids till ett ställe man vill vara på och längta till. Tillsammans driver ni kollegor ihop en pedagogisk utveckling för eleverna. Enskilt och tillsammans i arbetslaget kommer ni att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål.

Ditt primära fokus är fritidshemmet och under en arbetsdag har du ett nära samarbete med skolan. Det innebär ingen "egen" undervisning på skoltid men du samverkar och använder dina kompetenser på bästa sätt. När samverkanstiden är klar tar vi rast, oftast tillsammans innan vi förbereder oss med en halvtimmes "ställtid" där vi förbereder oss inför eftermiddagens aktiviteter. Vi hjälps åt med öppning och stängning, det innebär att arbetstiderna varieras under veckan.

KVALIFIKATIONER
Du är en skicklig och engagerad lärare i fritidshem. Skicklig kan så klart betyda olika saker i olika situationer, vad som är viktigt är att du gillar att vara engagerad och att samarbeta när du är på jobbet.

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likaså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang. Vidare är du förtrogen med Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll i fokus. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Egna specialintressen är alltid meriterande, det kan vara digitala färdigheter, idrott eller något helt annat, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Socialpedagog eller elevcoach till Hagabodaskolan

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Hagabodaskolan är kommunens enda högstadieskola och ligger centralt belägen i kommunen. På skolan går det drygt 500 elever. I Habo kommun har alla elever en egen lärplatta och vi använder oss av digitala läromedel i undervisningen. Vi är en växande kommun ... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Hagabodaskolan är kommunens enda högstadieskola och ligger centralt belägen i kommunen. På skolan går det drygt 500 elever.

I Habo kommun har alla elever en egen lärplatta och vi använder oss av digitala läromedel i undervisningen. Vi är en växande kommun och vår skola kommer att fortsätta växa framöver. Vi har nyligen flyttat in i en totalrenoverad och moderniserad skola.

Skolan håller en hög kvalitet på undervisning och bemötande. Trivseln bland elever och personal är hög och vi har en mycket hög andel behörig personal.

Nyligen påbörjades ett projekt med pulspass för att främja elevernas möjligheter att lyckas i skolan. Det innebär att eleverna har ett idrotts- eller pulspass 4 dagar per vecka.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete som socialpedagog eller elevcoach med elever i åk. 7-9.

Att skapa relationer med olika elever är väldigt viktigt. Personliga egenskaper som borgar för relationsskapande med samtliga elever och tydlighet kring skolans värdegrund eftersöks.

Ibland är det någon som behöver hjälp att ingå i gemenskapen, ibland är det någon som behöver påminnas om att det är dags att gå till lektion eller så är det någon som behöver stöd på lektionen.

Det är ett väldigt omväxlande jobb med både utmaningar och mycket uppskattning.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socialpedagog eller elevcoach.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem till ett fritidshem i världsklass!

Hagenskolan är en nybyggd / nyrenoverad F-6 skola med ungefär 275 elever beläget centralt i Habo, med närhet till centrum och tåg/busstation. Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal. Närheten till skog och natur är något som tas tillvara på i många situationer. Dessutom har skolan en extra satsning mot hälsofrämjande arbete vilket bl a innebär att eleverna i årskurs 4-6 har idrott varje dag. Skolan har två fritidshem, Lillhagen... Visa mer
Hagenskolan är en nybyggd / nyrenoverad F-6 skola med ungefär 275 elever beläget centralt i Habo, med närhet till centrum och tåg/busstation. Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal. Närheten till skog och natur är något som tas tillvara på i många situationer.

Dessutom har skolan en extra satsning mot hälsofrämjande arbete vilket bl a innebär att eleverna i årskurs 4-6 har idrott varje dag.

Skolan har två fritidshem, Lillhagen (Förskoleklass och årskurs 1) och Storhagen (årskurs 2-6). På fritidshemmen är är det självklart att utgå från barnens önskemål och hur de vill utforma sin fritid. Skolan och kommunen har även ett särskilt fokus kring digitalisering. Som en del i detta har eleverna tillgång till personlig lärplatta.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett trevligt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad lärare i fritidshem till Storhagen, som är vårt fritidshem i årskurs 2-6.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor driver pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål.

Ditt primära fokus är fritidshemmet och under en arbetsdag hos oss har du ett nära samarbete med skolan. I tjänsten ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare i fritidshem med en god samarbetsförmåga, är strukturerad och en engagerad pedagog.

Att bedriva verksamhet och undervisning i skog och natur faller sig naturligt, likså ser du värdet i att arbeta med relationer i alla sammanhang.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten är meriterande.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare fritidshem med driv och engagemang för fritidshemmet!

Alléskolan är en modern F-6 skola med generösa lärmiljöer både inomhus och utomhus och erbjuder en stor skolgård med intilliggande skolskog. Det finns goda möjligheter till lek och utflykter i närområdet. Skolan präglas av ett arbete utifrån vår vision "mitt allra bästa jag" och erbjuder hög andel behörig personal. Vi arbetar årskursvis i arbetslag och utformar därigenom en kreativ fritidsverksamhet där eleverna ges möjlighet att umgås över klassgränsern... Visa mer
Alléskolan är en modern F-6 skola med generösa lärmiljöer både inomhus och utomhus och erbjuder en stor skolgård med intilliggande skolskog. Det finns goda möjligheter till lek och utflykter i närområdet.

Skolan präglas av ett arbete utifrån vår vision "mitt allra bästa jag" och erbjuder hög andel behörig personal. Vi arbetar årskursvis i arbetslag och utformar därigenom en kreativ fritidsverksamhet där eleverna ges möjlighet att umgås över klassgränserna.

Habo kommun ligger på smidigt pendlingsavstånd nära Jönköping och kommunen är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad lärare fritidshem som blir "sitt allra bästa jag" i ett arbete mot de yngre eleverna på skolan.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor driver pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Alla lärare i fritidshem har tidigare genomfört en samverkansutbildning med HLK med fokus på fritidshemmets kvalitetsarbete, idag pågår kompetensutvecklingsinsats mot "fritidshemmets undervisning". Du förväntas därför bidra till ett levande och strukturerat kvalitetsarbete i ditt arbetslag och ett engagemang för fritidshemmets undervisning och lärande.

Under en arbetsdag hos oss har du ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare fritidshem/fritidspedagog med en god samarbetsförmåga, du är strukturerad och du är en engagerad pedagog.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande. Vi tror på tillsammansarbetet, där vi gemensamt tar ansvar för att driva och utveckla Alléskolans fritidsverksamhet, i detta arbete ser vi också till att ha det roligt tillsammans på jobbet!

Intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten är ett plus.

Att arbeta inkluderande med tillgängliga lärmiljöer är viktigt för oss på skolan och det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Tjänsten är en 40h semestertjänst.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare fritidshem med driv och engagemang för fritidshemmet!

Alléskolan är en modern F-6 skola med generösa lärmiljöer både inomhus och utomhus och erbjuder en stor skolgård med intilliggande skolskog. Det finns goda möjligheter till lek och utflykter i närområdet. Skolan präglas av ett arbete utifrån vår vision "mitt allra bästa jag" och erbjuder hög andel behörig personal. Vi arbetar årskursvis i arbetslag och utformar därigenom en kreativ fritidsverksamhet där eleverna ges möjlighet att umgås över klassgränsern... Visa mer
Alléskolan är en modern F-6 skola med generösa lärmiljöer både inomhus och utomhus och erbjuder en stor skolgård med intilliggande skolskog. Det finns goda möjligheter till lek och utflykter i närområdet.
Skolan präglas av ett arbete utifrån vår vision "mitt allra bästa jag" och erbjuder hög andel behörig personal.
Vi arbetar årskursvis i arbetslag och utformar därigenom en kreativ fritidsverksamhet där eleverna ges möjlighet att umgås över klassgränserna.

Habo kommun ligger på smidigt pendlingsavstånd nära Jönköping och kommunen är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad lärare fritidshem som blir "sitt allra bästa jag" i ett arbete mot de yngre eleverna på skolan.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor driver pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Alla lärare i fritidshem har tidigare genomfört en samverkansutbildning med HLK med fokus på fritidshemmets kvalitetsarbete, idag pågår kompetensutvecklingsinsats mot "fritidshemmets undervisning". Du förväntas därför bidra till ett levande och strukturerat kvalitetsarbete i ditt arbetslag och ett engagemang för fritidshemmets undervisning och lärande.

Under en arbetsdag hos oss har du ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att arbeta med eleverna under hela skoldagen.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare fritidshem/fritidspedagog med en god samarbetsförmåga, är strukturerad och en engagerad pedagog.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten är ett plus.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Tjänsten är en 40h semestertjänst.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bränningeskolan söker en lärare i fritidshem

Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 260 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid. Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal. Våra ledord är det är viktigt för oss att det går bra för dig och med detta sätter vi alltid barnets bästa i fokus. Fö... Visa mer
Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 260 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid.

Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal.

Våra ledord är det är viktigt för oss att det går bra för dig och med detta sätter vi alltid barnets bästa i fokus.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar.

Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skol- och fritidsmiljö som präglas av trygghet och studiero.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.


ARBETSUPPGIFTER
Bränningeskolan söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

Fritidshemsverksamheten består av tre avdelningar fördelat på F, åk 1 - 2 samt åk 3 - 6. Den aktuella tjänsten är riktad mot de äldre eleverna.

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete.

Du bidrar till att utmana eleverna och inspirera dem till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem med en god samarbetsförmåga.

Du är strukturerad och en engagerad pedagog.

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten.


ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande under publiceringstiden.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bränningeskolan söker en lärare i fritidshem

Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun där vi till hösten kommer ha cirka 260 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid. Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal. Våra ledord är det är viktigt för oss att det går bra för dig och med detta sätter vi alltid bar... Visa mer
Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun där vi till hösten kommer ha cirka 260 elever. Skolan är belägen i ett område med närhet till skog och motionsspår som kan användas även under skol- och fritidstid.

Bränningeskolan är en skola med hög trivsel både bland elever och personal! Skolan präglas av mycket god sammanhållning och behörig personal.

Våra ledord är det är viktigt för oss att det går bra för dig och med detta sätter vi alltid barnets bästa i fokus.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar.

Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skol- och fritidsmiljö som präglas av trygghet och studiero.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.


ARBETSUPPGIFTER
Bränningeskolan söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

I nuläget består fritidshemsverksamheten av två avdelningar fördelat på F - 1 och 2 - 6.

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete.

Du bidrar till att utmana eleverna och inspirera dem till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem med en god samarbetsförmåga.

Du är strukturerad och en engagerad pedagog.

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten.


ÖVRIGT
Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstid gått ut så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fritidspedagog / lärare med inriktning fritidshem

Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun där vi till hösten kommer ha cirka 250 elever. För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar. Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande.Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skolmiljö som präglas av trygghet... Visa mer
Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun där vi till hösten kommer ha cirka 250 elever.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar. Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande.Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en skolmiljö som präglas av trygghet och studiero.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.


ARBETSUPPGIFTER
Bränningeskolan söker en engagerad och utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

I nuläget består fritidshemsverksamheten av två avdelningar fördelat på F - 1 och 2 - 6.

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete.

Du bidrar till att utmana eleverna och inspirera dem till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem med en god samarbetsförmåga.

Du är strukturerad och en engagerad pedagog.

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten.


ÖVRIGT
Rekryteringen sker fortlöpande under tiden annonsen ligger ute så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i fritidshem / Fritidspedagog

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Kråkerydskolan ligger i norra delen av centrala Habo med upptagningsområdet för eleverna precis runt knuten. Skolgården erbjuder stora ytor där en tallskog är en del av lekutrymmet. Skolan präglas av ett arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för a... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Kråkerydskolan ligger i norra delen av centrala Habo med upptagningsområdet för eleverna precis runt knuten. Skolgården erbjuder stora ytor där en tallskog är en del av lekutrymmet. Skolan präglas av ett arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för att ge bästa tänkbara undervisning och förutsättningar i det framtida livet för skolans ca 150 elever. En relativt liten, enparallellig F-6skola skapar en gemytlig atmosfär där alla känner alla. Närhet till naturen gör utflykter till skog och mark enkelt.

Skolans vision sammanfattas med meningen "Tillsammans tar vi ansvar för vår framtid".
Vi tror att alla människor är starkare om man står tillsammans än om man är ensam. Ingen människa mår bra av att känna sig utanför. Alla behöver en trygg tillhörighet och en känsla av sammanhang. De unika individer vi alla är, blir klokare tillsammans.
Vi tror att alla kan och vill ta ansvar för sitt eget liv och sin omvärld. Alla människor begår ibland misstag, men vi tar ansvar för våra handlingar. Barn behöver ibland en vuxens hjälp för att inse detta, men det beror inte på ovilja utan på bristande erfarenhet.
Vi tror att alla människor kan påverka sin framtid. Genom att göra sitt bästa i sin utbildning skapar man möjligheter till ett gott liv. Genom att behandla sin miljö och omvärld med respekt skapar man också möjligheter till en god framtid för andra. Framtiden finns för alla.
Vi tror på dig! Gör det du också!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på Kråkerydskolans fritidshem och samverka mot skolan. Fritidshemmet är uppdelat i två avdelningar där den äldre avdelningen ibland delas upp och de äldre eleverna ingår i något vi kallar "Klubben".
Din skolsamverkan kan se ut på flera olika sätt. Du kan vara riktad mot enskilda klasser och/eller elever. Undervisning i något ämne kan komma i fråga. Att arrangera rastaktiviteter är ett annat exempel på hur din skolsamverkan kan se ut.
Exakt hur tjänsten utformas, din skolsamverkan och vilken avdelning på fritids du kommer att jobba på, beror på dina kvaliteter och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad Lärare i fritidshem/Fritidspedagog och har gärna behörighet att undervisa i olika ämnen till åk 6. Det är meriterande om du har kompetens inom både praktisk/estetiska- och teoretiska ämnen.

Du som söker har ett genuint intresse av att utveckla hela människan och är tydlig, i ord och handling, med att alla människor är lika mycket värda. Du är initiativrik och samverkar för att skapa ett positivt klimat både bland personal och elever.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fritidspedagog / Lärare i fritidshem på Fagerhults skola

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Fagerhults skola ligger knappt tio minuters bilkörning från Habo centrum på vägen upp mot Hjo. Skolan präglas av ett arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för att ge bästa tänkbara undervisning och förutsättningar i det framtida livet för skolans ... Visa mer
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Fagerhults skola ligger knappt tio minuters bilkörning från Habo centrum på vägen upp mot Hjo. Skolan präglas av ett arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för att ge bästa tänkbara undervisning och förutsättningar i det framtida livet för skolans 160 elever. En relativt liten, enparallellig F-6skola skapar en gemytlig atmosfär där alla känner alla. Vyerna mot Vättern skänker skönhet till platsen och närheten till naturen skapar pedagogiska möjligheter samt möjligheter till rekreation.

Skolans vision sammanfattas med meningen "Tillsammans tar vi ansvar för vår framtid".
Vi tror att alla människor är starkare om man står tillsammans än om man är ensam. Ingen människa mår bra av att känna sig utanför. Alla behöver en trygg tillhörighet och en känsla av sammanhang. De unika individer vi alla är, blir klokare tillsammans.
Vi tror att alla kan och vill ta ansvar för sitt eget liv och sin omvärld. Alla människor begår ibland misstag, men vi tar ansvar för våra handlingar. Barn behöver ibland en vuxens hjälp för att inse detta, men det beror inte på ovilja utan på bristande erfarenhet.
Vi tror att alla människor kan påverka sin framtid. Genom att göra sitt bästa i sin utbildning skapar man möjligheter till ett gott liv. Genom att behandla sin miljö och omvärld med respekt skapar man också möjligheter till en god framtid för andra. Framtiden finns för alla.
Vi tror på dig! Gör det du också!


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på Fagerhults fritidshem och samverka mot skolan. Din skolsamverkan kan se ut på flera olika sätt. Du kan vara riktad mot enskilda klasser och/eller elever. Undervisning i praktisk/estetiska-ämnen, men även andra ämnen, kan komma i fråga. Exakt hur tjänsten utformas beror på dina kvaliteter och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem och har gärna behörighet att undervisa i praktisk/estetiska-ämnen till åk 6. Givetvis är det meriterande om du även har andra behörigheter och ämnen.

Vana och/eller intresse av att hantera diabetes är inget tvång, men meriterande.

Du som söker har ett genuint intresse av att utveckla hela människan och är tydlig, i ord och handling, med att alla människor är lika mycket värda. Du är initiativrik och samverkar för att skapa ett positivt klimat både bland personal och elever.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare med inriktning fritidshem på Bränningeskolan

Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 220 elever. För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar. Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en miljö som präglas av trygghet och studiero. Habo kommun ... Visa mer
Bränningeskolan är en växande F-6-skola i Habo kommun med cirka 220 elever.

För oss på Bränningeskolan är det viktigt att se att alla elever har förmågan att utvecklas på bästa möjliga sätt bara de ges rätt förutsättningar. Vi vill att alla på skolan, både barn och vuxna ska känna sig trygga och respekterade och uppleva en bra miljö för lärande. Vi vill ha en utbildning där våra elever upplever en miljö som präglas av trygghet och studiero.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.


ARBETSUPPGIFTER
Bränningeskolan söker en engagerad och utbildad Lärare inriktad mot fritidshem. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fritidshemspedagogik och lärande där du utifrån elevernas intresse och behov utformar en meningsfull fritid och undervisning.

I nuläget består fritidshemsverksamheten av två avdelningar fördelat på F - 1 och 2 - 6, men viss omorganisation kommer ske kommande läsår på grund av ökat elevantal.

I ditt uppdrag ingår att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för den pedagogiska verksamheten både under skoldagen och under fritidshemstid. Det kollegiala lärandet är en självklar del av ditt uppdrag och arbete.

Du bidrar till att utmana eleverna och inspirera dem till nya upptäckter. Du har nya idéer, ett intresse för skapande arbete, entreprenörskap, lek och fysiska aktiviteter inom ramen för hela skoldagen.

Du verkar för ett förtroendefullt, öppet och respektfullt samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad Lärare inriktad mot fritidshem och har en god samarbetsförmåga.

Du är strukturerad och en engagerad pedagog.

Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande.

Vi söker dig som är väl insatt i Lgr 11 med fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta den i det dagliga arbetet är självklart för dig.

Vi ser gärna att du har ett intresse och erfarenhet av att arbeta med och använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten.


ÖVRIGT
Rekryteringen sker fortlöpande under tiden annonsen ligger ute så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre