Lediga jobb Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi i Habo

Se alla lediga jobb från Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi i Habo. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Habo som finns inom det yrket.

Kvinnlig personlig assistent sökes till Jönköping, 50-65% samt sommarvik.

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.  Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, helg och natt med 7h sovande jour med en tjänstgöringsgrad på 50-65%. Jag är en kvinna, boendes i Jönköping, som nästan har assistans dygnets alla tim... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. 

Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll, helg och natt med 7h sovande jour med en tjänstgöringsgrad på 50-65%.

Jag är en kvinna, boendes i Jönköping, som nästan har assistans dygnets alla timmar, i arbetsuppgifterna ingår omvårdnad och assistans med allt som hör vardagen till. Jag har en sommarstuga så ett plus är för mig om du som söker denna tjänst är intresserad utav växter. Jag går på vatten- gymnastik så det är viktigt att du kan vara med i vattnet och delta.

I hemmet finns 2 små glada hundar vilket innebär att du behöver vara van vid hundar.

Jag ser gärna att du är en god lyssnare, lyhörd, inkännande och att du har lätt för att följa instruktioner. Det är viktigt att vi har en bra dialog och ömsesidig respekt för varandra.

Jag har som krav att:

-Du har körkort och tillgång till bil, detta för att det ingår i tjänsten att köra min anpassade bil. Jag har även en sommarstuga som jag vistas i och dit går det inte att åka med kommunala transportmedel så därför är det ett krav att du har egen bil.

- Du är rökfri då jag ej tål rök.

-Du är kvinna.

-Du talar och förstår svenska bra, då jag har en hörselnedsättning.

-Du förstår vad självbestämmande är dvs den assistentberättigade fattar alla beslut och planerar sin vardag och du stöttar så att planeringen går att genomföra.

Tillträde enligt överenskommelse. Introduktion sker på plats.

Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete.

Tjänsten startar som en timanställning och om vi trivs ihop så kan det övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Rekrytering kommer att ske fortlöpande så var god sänd din ansökan så snart som möjligt.

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre