Lediga jobb som Lärare i praktiska och estetiska ämnen i Habo

Se lediga jobb som Lärare i praktiska och estetiska ämnen i Habo. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Habo som finns hos arbetsgivaren.

Slöjdlärare av bästa virke till Alléskolan

• Välkommen att bli en av oss på Alléskolan, en treparallellig F-6 skola i Habo kommun där vi har roligt ihop, har höga förväntningar på varandra och våra elever och tycker om att fira våra framgångar tillsammans. På Alléskolan jobbar vi gemensamt för att alla våra elever och vår personal ska bli "mitt allra bästa jag". Vi söker en slöjdlärare som värdesätter tillsammansarbetet och som trivs bland skickliga kollegor. Vill du dessutom utvecklas inom digita... Visa mer
• Välkommen att bli en av oss på Alléskolan, en treparallellig F-6 skola i Habo kommun där vi har roligt ihop, har höga förväntningar på varandra och våra elever och tycker om att fira våra framgångar tillsammans. På Alléskolan jobbar vi gemensamt för att alla våra elever och vår personal ska bli "mitt allra bästa jag".

Vi söker en slöjdlärare som värdesätter tillsammansarbetet och som trivs bland skickliga kollegor. Vill du dessutom utvecklas inom digitala arbetssätt är detta en bonus då vi på Alléskolan kommit långt i att utveckla och nyttja digitaliseringens möjligheter för lärande. Alla elever på skolan har tillgång till sin egen Ipad i undervisningen för att kunna nyttja digitaliseringens möjligheter i sitt lärande. Habo kommun erbjuder alla sina elever och pedagoger en utvecklande och modern undervisningsmiljö. Vi lägger stor vikt vid tillsammansarbetet, alla grundskollärare på Alléskolan har därför ferietjänst utifrån ett lokalt arbetstidsavtal.

Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en av landets främsta tillväxtregioner och här finns goda möjligheter till att utvecklas inom din profession.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en skicklig och engagerad trä- och metallslöjdlärare för arbete i årskurserna 2-6. Ditt uppdrag är att stimulera elevernas utveckling och lärande. Du bedriver en kreativ undervisning med lösningsfokus och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

I ditt uppdrag ingår bl.a. att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I kommunen finns också ett väl inarbetat nätverk för ett positivt samarbete mellan skolenheternas slöjdlärare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill trivas på jobbet tillsammans med oss och vi tror du vill vara med och bidra genom att vara initiativrik, se möjligheter såväl flexibla som digitala arbetssätt och genom en professionell inställning till uppdraget. Du ser fördelar med ett fungerande samarbete med lärarkollegor genom att stort fokus läggs på tillsammansarbetet för att skapa väl fungerande undervisning och lärande för årskursens alla elever.

Att arbeta inkluderande och erbjuda våra elever tillgängliga lärmiljöer är en självklarhet för oss och det innebär att vi i alla situationer eftersträvar en undervisning där alla elever ges förutsättningar att vara trygga, delaktiga och ska kunna lyckas utifrån sina behov.

Du är tydlig och engagerad och kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar. Vi värdesätter utbildningskompetens högt, likaså att du i din lärarroll är skicklig på att skapa goda relationer som främjar lärande. Alla undervisande klasslärare på Alléskolan är legitimerade lärare, därför ser vi det som en viktig utgångspunkt att du är legitimerad lärare.

Titta in i våra slöjdlokaler och träffa din närmaste slöjdkollega:
https://api.screen9.com/preview/6VlgjySDjkq8csf2guyfkJFnc83GRC3DQkXconL-gkBojhL9pbdpP8jzzJ0G3Ye1


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Lärare i bild åk 7-9

För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/larare-i-bild-ak-7-9. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/larare-i-bild-ak-7-9. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre